2409
-
#437 Hello!
Ezen a gépen elmegy?
AMD Athlon XP 3000+ 64, 1GB ram, Gef6600GT? -
#436 Virgázott sokat a csávó mi -
#435 Az inkább volt Viktor Smolski koncert ;-) -
#434 Voltál Peavy koncerten? -
#433 :-)
Tőlem vehetsz egyet, ez aztán abszolut a te dolgod :)
Sőt, ha veszel 4 db SLI-be kötött új GeForce kártyát, még jobban fog futni
A játék is, meg az Nvidia részvények árfolyama is
:-) -
#432 rage, tudom, te azok közé tartozol akik nem dölnek be minden marketingszarnak és amugy is direkt csináltak egy pixeldobálo progit, ami valahogyan belassitja a procit ezzel is ösztönözve az ilyen alulképzett juzereket mint én hogy rohanjon és vegyen egyet amit még ráadásul nem is lehet kapni ;) te vagy a legjobb, ne hagyd magad :) -
#431 Én felse tettem ezt a progit. Szerintem fölösleges
-
#430 valaki tudja hol lehet kapni ilyen kártyát? és mennyi?? -
#429 Tettek bele ilyen kis mézesmadzagot is, hogy vegyél ilyen kártyát?
Okos !
:-) -
#428 ja igen :) probáltátok már hogy milyen a physx demo? amit felpakol a játék van ilyen golyodobálos demo. nyomjatok egy ctrl-alt-del-t, teljesitmény fül, huzzátok félre, majd demo indit és lessétek mennyi a procihasználat mikor szállnak a kockák. lehet nem hülyeség ez a physx kártya? -
#427 A játék felteszi az AGEIA drivert, amit utána érdemes lenne update-elni, akár
a start menü / AGEIA beállításokon belül.
A legújabb verzió 2.4.2
Állítólag, ennek a frissítése javít a teljesítményen akkor is, ha egyébként
nincs ilyen kártya a gépben. -
Gabor_(HSF) #426 Nem! azért szidjuk(én pl) mert sz@r a game..
A korról és a gépről meg inkább ne beszéljünk................ -
#425 grebber, nemtom te milyen játékot nézel, de itt nálam kegyetlenül jol néz ki. vagy valamit állits át, 6600gt-nek birnia kéne. mondjuk 512 mem qrva kevés hozzá. szerintem elég prociigényes is ráadásul. -
#424 Lol hülyeséget ne beszéljél mi jár a korral az optimalizálatlanság??Merthogy ebbe semmi szép nincs az hot ziher. -
#423 Sztem nagyon jó a game. Azért szidjátok annyian, mert sokaknak nem megy. Sajnos el kell fogadni, ez már a korral jár. Nekem nagyon tetszi ka game, egyedül a gépigény az, ami midnetn visszahúz a 85% körüli értékelésre (saccom szerint). -
#422 You can set high res textures (And higher res then allowed from the ingame menu), if you goto "Ghost Recon Advanced Warfighter\Data\settings" and open "renderer_settings.xml" -
#421 Lehet mesterlövészel leni? -
#420 Köszi -
#419 Fraps-el. Mindig azt használok. Mondjuk szerintem biztos lehet a játék konzoljából is valahogy benchmarkot futtatni. -
cuccok #418 ehez a játékhoz még medium-on is rendes taktika kell az biztos mármist a demo-hoz!!!huh -
#417 Jaja, ott is van a logo a game elején. Mondjuk a 360-ban is ATi vezérlő van, ha jól tudom. Várható volt, hogy ATira optimalizálják. -
#416 lehet hogy hülyeséget mondok de nem lehetne valamit csinálni ezekkel a játékokak hogy ne kelljen hozzá ekkora gép valami optimalizálo progit csinálni vagy valamit mert tudjuk hogy a ps2(ps3 nemsokára) arra az egy konfigra fejlesztenek és gyönyörüek a játékok mert tuti hogy kisebb gépen is jól futnának ezek a játékok és csak tul vannak hajtva :/ -
#415 Mivel mérted az Fps-t?
-
#414 Szerintem ati karira lett írva. -
#413 Majdnem szűz XP-n, SP2-vel, legújabb ATI driverrel mediumon 1024-ben 4x-es élsimítással 40 fps-t megy, a total commanderes okosítással ugyanezen a felbontáson és élsimítással 25 fps körül megy. Mondjuk a VGA szénné van tuningolva. -
hitch #412 Hát a játék eleve nem fog menni mert amikor el akarod inditani bejön a fekete képernyö és az lesz a játék.(haverom mondta neki is radeon 9200-ese van). -
#411 Hanem azt, hogy szarul portolták át XBOX360-ról PC-re, és nincs optimalizálva. -
#410 Ne csodálkozzatok a hw igényén. Ezt a játékot Xbox 360-ra méretezték. Azon megy full graffal is. Bizony itt az idő mikor egy konzol átirat nem azt jelenti hogy ronda és gyorsan fut. -
#409 Annyira hogy el sem indulna.
Dx9-es vga a minimum. -
#408 Neked hogy fut a game? Milyen beállításokal? -
#407 Nagyon. 9600-9800 Pro a minimum. -
Nah ilyet is régen láttam... az okés, hogy szaggat egy játék, de ez már kegyetlen... és amint hallom a grafikája se egy hű de.. -
streetlegal13 #404 szisztok
Ati Radeon 9200 pro-n mennyire szaggathat ? -
Bladez #403 lol:) -
Gabor_(HSF) #400 Na cóval rövidre zárva..EZ egy hulladék már megint az Ubi-tól
A demo után még naivan bíztam,hogy talán a multi,de hát ez? elképesztő borzalom ismét....... -
#399 hu ez kemény volt. Asszem elvonulok sírni úgy a lelkembe gázoltál :) -
Bladez #397 Igen azt nem is figyeltem:D:D Az út texturát majdnem minden gameben elbasszák:D:D -
gstup #396 Tudsz küldeni egy cracket?Hogyan inditottad el? -
#395 Kizárt:) -
#394 meg szebb is :-) Kivéve az út textúrája, mert az EA szokás szerint jól elbaszta :)