2409
-
#597 NEKEM fekete a város mi lehet a gond mert így nem látni semmit csak feketeséget:-(
-
#596 Akárki akármit mond, nagyon jó ez a játék, hangulatos, látványos akciók, tkatikázás, mi kell még? -
#595 megbuheráltam egy cseppet a gamet, ugy ahogy van a Post effectet kikapcsoltam, így már egy kicsit elfogadhatóbban fut:
Ghost Recon Advanced Warfighter/Data/Settings/ renderer_setting.xml
itt lehet buhernyákolni, csak vigyázzatok, utána játékba ne nyúljatok bele, mert úgy kifagy (nálam) mint állat...már csak a reset oldotta meg a dolgot, miután belepiszkáltam a brightestbe...szal utána hagyjátok békén a gamebeli beállitásokat sztem! -
#594 hopp, nálam kis e lehet kapcsolni a post effectet...a francba! -
#593 http://www.ghostrecon.net/forums/index.php?showtopic=33712
itt lehet megnézni a Post effect:bekapcsolva, illetve :kikapcsolva különbségeit. Komolyan mondom, POst effect nélkül szebb lesz, és talán nem szaggatt...meg is nézem, úgy szaggat-e -
#592 bf2 télleg jobb, százezerszer
-
#591 sziasztok, nem jöttetek rá a papírfű, papírfa- effekt unérvényesülési programjának kifejlesztésére? Mert nekem is olyan, mintha az óvodások gyönyörű makettjeit szkennelték volna bele...pedig sztem ennek nem ilyennek kéne lenni! -
Xian #590 Marad a BF2 az legalább repül ezen a konfigon
-
Xian #589 kb 10 fps
-
Xian #588 Leszedtem - feltettem - 2x indit - torol - iso torol
Lassú és ronda. Azok a villodzo korlatok.
Megyek elore erre kimentem a területről mission vége.
6800 Ultra, 3800+,2 GB Ram
-
#587 hogyan tudom kapcsolni a post process effektet vagy csak low ra lhet állitani? -
Alien1024 #586 nekem amd 3200+ 1gbram gef6800 al csak ugy megy ha low on van a textura es minden max de ha fel nyomon mediumra akkor 3-4fps lehet azért mert beta frceware drivert használok??
-
#585 Hi all nekem olyan problémám van hogy az első pályán amikor ugrunk ki a gépből akkor teljesen fekete a város mi lehet a probléma?
-
#584 Nekem is ez a bajom pedig a játék simán fut magas beállításokkal is nem szaggat de nem tudom miért ilyenek a fák meg a fű ,nekem is Radeon9600-om van ,erősen gondolkozok a lecserélésén. -
cuccok #583 valaki adna egy cd kulcsot??légyszi mert már nagyon kéne de nem találok sehol
-
#582 Benne van, haha -
#581 Hivatalosan nem jelent meg a játék, nem lesz benne a listába...LOL -
#580 Teszt
itt keresd meg a játékot aztán RUN és pár pillanat mulva megtudod hogy jó e a géped hozzá!!! -
#579 768MB RAM-mal menni fog minimumon? -
#578 Kapcsold ki a post process effektet, az eszi a legtöbbet, ahogy észrevettem. -
deicide #577 Valakai elárulná hogy lehet játchatóbbá tenni ezt a játékot..
"nevem alatt a configom"
én elég élvezhetetlenek tartom..mit kell álitgatnom hogy ne szaggason annyira..hiretlen egér mozgatásra..vagy kicsit simábban fusson...!!
-
gesa #576 Szerintem a ForceWare drivert cseréld le a legújabbra. -
#575 az a baj, hogy nálam is totál úgy néz ki! A legújabb Catalyst van fent.... -
Gabor_(HSF) #574 És mi lesz majd később!!!a 6. missionnál már keményen (-) ba lesz az fps-ed -
#573 Ahogy a 2. mission-ben ahhoz a nagy térhez érek, ahol a falak mögött kempelnek, ott leesik egyszerűen az FPS 3-4-re (max. 4-et mér a Fraps !!!), és egyszerűen játszhatatlan a game nálam.
Frissen telepített WinXP SP2HUN b2600 + UDMA6-ra állított Samsung 160 GB + GeForce6 6600 + ForceWare 77.77 driver + 1024MB PC3200/400/DDR RAM + P4 2.53 NW GHz + CachemanXP 1.12 + 2 GB swap file ...
Mi a jó ég ez???!!! Mindezt noAA + noAF medium textures + medium detail + shadow kikapcs + dynamic shadow kikapcs + post effect kikapcs + 1024x768 mellett. Azért ennyire nem gyenge a konfigom... -
#572 Próbálj másik drivert, mert annak nem úgy kellene kinéznie, ahogyan leírtad. -
#571 Hali! Nekem az lenne a kérdésem hogy medium beállításoknál, néhány highon is van, 1024*768-ban miért van az hogy azok a fák amiknek lombja van, olyanok mintha körül lennének véve egy vonallal, vagyis nagyon randák, nagy kockákból áll az egész, a levelek közt egyáltalán nem lehet átlátni olyan mintha zöld lapokra lennének levelek rajzolva, azért bosszantó ez mert addig rendben hogy csak mediumon megy rendesen a game (2.4ghz, ati radeon9600 1gb-ram) de nem hiszem hogy mediumon ennyire randák a növények, ráadásul nem is minden van mediumon! Légyszi help a fákkal kapcs.ban! Köszi! Ja, és azt szeretném még kérd.ni hogy, hasonló konfigon a textúra minőség beállításánál másoknál is csak low-ot és mediumot enged, a high nálam már nincs is, ki sem próbálhatom? Légyszi help, köszi előre is! -
Dosia #570 Nevezd át, vagy töröld a Program Files\Common Files\InstallShield\Professional könyvtárat, és próbáld újra! -
#569 üdv mindenkinek!
Egyszerű kérdésem lenne. Hogyan lehet külső nézetre kapcsolni?? vagy az csak a konzolos verziónál van? -
#568 Srácok, létezik, hogy kell internet kapcsolat a telepítéshez?
Az egyik haveromnak nincsen netje, és valami hiba miatt leáll a telepítés, a windows meg kiírja, hogy ellenőrizze az internet kapcsolatát...
Előfordulhat? Ha igen, ki lehet kiküszöbölni? -
Caterpillar #567 Sziasztok! Segítségre lenne szükségem!
Szeretnénk haverokkal neten coopozni, de értelem szerűen gamespy nem megy és itt jön a képbe a hamachi, amit feltettünk és tudtak is csatlakozni a hamachihoz, de a játékon belül a local game -ben nem látni a servert...
Tudna valaki segíteni?? Nagyon megköszönném!
Üdv! -
BandiG #566 Olyan volt valakinél, hogy hamachival multiban csak cooperative-nál aki joinol, az nem jut el a fegyverválasztásig, hanem fekete képernyő lesz helyette? Nem fagy le, csak fekete képernyő van. A szerver meg nem tud nyomni ready-t, mert semmi nem történik amég a kliens ki nem lép. Ugyanez van ha a másik gép a szerver.
Van erre megoldás? -
#565 #551 vmelyik player vessen erre egy pillantást, köszi. -
AnonymouS #564 Sziasztok! Letöltöttem a demot, felraktam + hozzá mindenből a legújabbat (Ageia-ból, driverből, stb) + még kiürítettem a temp mappákat és amikor elindítom a game-t egy pár másodperc után újraindítja a gépet! Eddig senki nem írt ide ilyet úgy láttam, valaki találkozott már hasonlóval? -
#563 Nekem is lehalkulnak a fegyverek újratöltés után! Vannak itt még hibák bőven=)
Egyébként nekem nagyon tetszik , csak ne szaggatna annyira...Szerencse,hogy itt nem a gyors akció a lényeg inkább a lassú előrevonulás végig fedezéket keresve . Még a társakkal is elégedett vagyok.Sőt még jobbak is mint én=) Egyiket beállítottam a sarokra, hogy fedezzen,egyszercsak a háta mögül jött valaki azt leszedte,aztán megfordult és szemből lelőtt mégegyet.Tetszik az is, ahogy át lehet kapcsolni az ő nézetükre és fekete-fehérben látod amit művelnek.
A város nyilván azért üres mert elmenekültek az emberek, de az a jó. Végítélet utánérzés=)
-
gomoo #562 ohh thanks ja és bocs a k2* irásért bocs szar a gépem!!!! -
gomoo #561 ohh thanks ja és bocs a k2* irásért bocs szar a gépem!!!! -
#560 FDA5-GTRQ-BAE3-7YFK -
gomoo #559 bocs -
gomoo #558 bocs