Ghost Recon 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ThugEdge
én is most már lezúzom a demot,aztán holnap megyek a közéetbe megvenni😊

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

oopsz

a wanadoon is fennt van!

bertino
köszike, 2.47 GB háááát... remélem nem fake :-)

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

anyáááááád.jo a game?mert azt irták h 1 giga ram, 2-es proci, meg GF 6 alap...
remélem megy majd, kiprobálom ha jo leszedem, mert már régota vártam

grebber

Next PC upgrade: 2022

bertino
valaki lõjön plz egy helpet, hogy honnét szedi
priviben, köszönöm

Demóba belepillantottam.
Grafika szép (800x600-ban szépen pakolt rá effekteket már alapból is),hangok zseniális,csapatagok irányitása egész egyszerüenk tünik,quick save NINCS <#wow2> (vagy nem lelem) helyette checkpoint,gyorsan lelõttek...<#idiota>

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

ThugEdge
na akkor holnap reloaded vagy deviance
nyami nyami és még belefér ebbe a hónapba(chello)😊)

Király má jön le ezerrel.<#buck>

Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.

Hogy lehet, hogy már kint van? Nem május 5.-én jelenik meg?

(Az UBI tényleg lemondott az SF-rõl, ezen már SecuROM-ot írnak.)
grebber
Az az érdekes hogy már 17:30 óta kintvan torrenten a PC-s és senki nem vette észre 😄
Jövök mecsrõl azt most nézem már csororg is fullal.

hm, isohunton vagy egy ghostrecon2 de nemtom hogy az pcs verzsön-e :/

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

grebber
Torrenten rulzik már szedem is 😄

EZ IGAZ::::FELTÖRTÉK

Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.

ez lenne a szerencse...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Van valakinek egy Ageia PhysX karija kölcsönbe? 😄
Zsolo007
Zsolo007
Én is húzom 😄

Mit látnak a szemeim: 😊

http://www.3dgamers.com/

Ghost Recon: Advanced Warfighter Download
Developer: GRIN
Publisher: Ubi Soft Entertainment

Description: Playable demo (mission 2)
File: graw_pc_demo.zip
Size: 557,528,880 bytes
Info: About this file

http://www.3dgamers.com/dlselect/games/ghostrecon3/graw_pc_demo.zip.html
Zsolo007
Más fórumon azt irják a külsõ nézet teljessen kimarad...<#shakehead>

ThugEdge
itt egy zsíros kis nyúz:

http://www.fragland.net/news.php?id=13388

grayfox
Teljesen más csapat készíti a pc-s verziót, mint a konzolosat 😊 Az egésznek a motorja is más lesz, szal nem gagyi konzol átirattal lesz dolgunk. Remélem tényleg így lesz 😊

Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!

ettõl sajna énis..., ubisoft különösen tehetséges abban hogy a legnagyobb neveket is kinyirja...

Szomoru lenne ha a (R6) Lockdown sorsára jutna 😞
Félek

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

Hát reméljük megéri azt az 5 giga helyet.Szomorú lenne ha nem.

bertino
nem vitatom, csak panaszkodtam, hogy f*sz kivan az egésszel, mert erre is spórolok, márpedig erre fogok, mert baromira várom 😊

Holnap már nyomni fogom a review kiváncsi vagyok milyen lesz <#vigyor3>
igy van...

És szerinted ez a játékfejlesztõket mennyire fogja érdekelni?Ezt most nem bántásból írom,félre ne értsd,de most nyilván nem ez lesz részükrõl a szempont....

jó nem azért mondtam, de sajnos vagy nemsajnos az 5 giga helyfoglalás ma már teljesen normális...
ráadásul meg akinek vna pénze arra hogy egy egy fullosabb game jól fusson annak a +5 giga helyre is lessz pénze szvsz..., manapság tulképp vinyok a legolcsobb kellék...

bertino
képzeld már elfelejtettem!
csak aki DVs felvételek vágásával/szerkesztésével foglalkozik nem igazán telik neki mindenre a hely!

miért minek nem kell manapság?
el kéne már felejteni hogy az 1cd-s 200megát foglalo játékok a szokványosak..., vagy ha nem akarjuk elfelejteni akkor abadonware 😛

bertino
ennek is kell 5 GB... dejó...

Zsolo007
Nem teszi tönkre a gépet, és körülbelül pontos is. De csak kb. Nekem Oblivionnál többé kevésbé bejött amit írt....Akinke az Obli megy normálisan medium/highon annak szerintem nem kell aggódnia 😊

Egyébként egy activex progit futtat hogy megnézze a konfigod, majd egy java applaet írja ki neked az eredményt... (pontosabban valószínûleg ez a cucc magában az appletben van)

z0ty4
hali...

nemtom lejáccani az új videóját, szaggat a hang is meg a kép is mint állat.
kodek miatt ?

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

Nem tudom gépigény volt már?
Nforce-ra berakott valaki egyet,nem tudom mennyire hivatalos:

Minimum System Requirments for PC
Operating System: Windows 2000/XP
DirectX: DirectX9.0c
2 GHz Pentium® IV or the equivalent
1Gb RAM
5 GB of hard drive space
NVIDIA® GeForce™ 6/7 or ATI® Radeon® 9600-9800/X
Sound card: DirectX9 compatible sound Card
DVD drive: 4 speed
Hard Drive Space: 5GB
Internet: Broadband / LAN connection

Illetve beraktak egy érdekes oldalt ahol pár játék gépigényét le lehet tesztelni a saját gépünkhöz viszonyitva. ITT

(Cim kiválaszt,aztán RUN,nekem valamit fel kellett telepiteni hogy a teszt mûködjön amit az oldal felajánlott,de hogy az mi volt és mi a hatása az passz.Én engedtem,de ha valakinek ennek nyomán bármi baja lesz ne engem szidjon,mert én itt szóltam.)

szvsz ne kezdjük el konzol vs pc vitát..., konzol ghostreconról társalgás szvsz tökéletesen elfér konzolosok forumában...

Hát aki ugy áll hozzá hogy ami konzol az sz.r,az ugye egybõl más álláspont.
Amugy gondolod Pc-re megcsinálják újra?Fenét.Persze hogy konzol átirat lesz...Eleve elõször bizonytalan volt a pc-s megjelenés is,csak az X360-as után derült ki hogy pc-re is lesz.

nekem ez emg azt adja le hogy konzolok semmit nem határoznak emg ha nem egy fos konzolátirat lesz csak..., ha meg az elssz akor ugyis mind1 szegények... 😊

Lehet,a héten kiderül.
Eleve kérdés a pc-s változat milyen szinvonalon tudja a Xbox360-ast megközeliteni.Mert gondolom a pc-s valahol az Xbox és az X360 közötti szinvonalon fog elhelyezkedni.
Na de nagy kérdés hogy ez a nextgen felé haladást hogy valósitja meg.Tomb Raider szerüen (szinte játszhatatlan úgy) vagy Condemned szinvonalán (szép és szuper).

Pretorian
Ezek a konverziók akár játékmenet, és kezelés szempontjából is igen eltérõek lehetnek.

Pl: Amikor a Ghost Recon 2 megjelent PS2-re és Boxra, a PS2-es verzió - azon túl, hogy látványosan rondább volt az X-esnél - egészen más sztorifelépítést használt, a pályák is különböztek a két verzióban, illetve a Boxosban volt 3RD person nézet.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Pretorian
Azért a Gamespot csak a grafikára nem adna 9.2 pontot.
A különféle konzolverziók közötti különbséget nem csak a grafikai megjelenítés szempontjából vizsgálják.

Hát nem tudom.Most megnéztem Gamespoton a konzolos verziók milyen pontszámokat kaptak.
PS2: 4.4
Xbox: 5.9
Xbox360: 9.2

Ebbõl nekem nagyon az jön le hogy ezt a grafika adja el,és maga a "tartalom" nem lehet olyan meghatározó...

Pretorian
Nagy rajság, hogy jön a demó! Remélem legalább olyan jó lesz a game, mint amilyen kloáka volt a Lockdown.

ThugEdge
na pont ezen filóztam vajh dobnak e ránk egy kis áldást<#eljen>

bertino
<#worship>

miért melyik videokari támogatja?vagy még te se tod?a lényeg h itt a demo nemsokára...cool

Glpetyus
<#worship>