2409
  • Attila8805
    NEKEM fekete a város mi lehet a gond mert így nem látni semmit csak feketeséget:-(
  • Shep
    Akárki akármit mond, nagyon jó ez a játék, hangulatos, látványos akciók, tkatikázás, mi kell még?
  • dienesoft
    megbuheráltam egy cseppet a gamet, ugy ahogy van a Post effectet kikapcsoltam, így már egy kicsit elfogadhatóbban fut:

Ghost Recon Advanced Warfighter/Data/Settings/ renderer_setting.xml

itt lehet buhernyákolni, csak vigyázzatok, utána játékba ne nyúljatok bele, mert úgy kifagy (nálam) mint állat...már csak a reset oldotta meg a dolgot, miután belepiszkáltam a brightestbe...szal utána hagyjátok békén a gamebeli beállitásokat sztem!
  • dienesoft
    hopp, nálam kis e lehet kapcsolni a post effectet...a francba!
  • dienesoft
    http://www.ghostrecon.net/forums/index.php?showtopic=33712

itt lehet megnézni a Post effect:bekapcsolva, illetve :kikapcsolva különbségeit. Komolyan mondom, POst effect nélkül szebb lesz, és talán nem szaggatt...meg is nézem, úgy szaggat-e
  • dienesoft
    bf2 télleg jobb, százezerszer
  • dienesoft
    sziasztok, nem jöttetek rá a papírfű, papírfa- effekt unérvényesülési programjának kifejlesztésére? Mert nekem is olyan, mintha az óvodások gyönyörű makettjeit szkennelték volna bele...pedig sztem ennek nem ilyennek kéne lenni!
  • Xian
    Marad a BF2 az legalább repül ezen a konfigon
  • Xian
    kb 10 fps
  • Xian
    Leszedtem - feltettem - 2x indit - torol - iso torol

Lassú és ronda. Azok a villodzo korlatok.
    Megyek elore erre kimentem a területről mission vége.

6800 Ultra, 3800+,2 GB Ram
  • Sarapetike
    hogyan tudom kapcsolni a post process effektet vagy csak low ra lhet állitani?
  • Alien1024
    nekem amd 3200+ 1gbram gef6800 al csak ugy megy ha low on van a textura es minden max de ha fel nyomon mediumra akkor 3-4fps lehet azért mert beta frceware drivert használok??
  • Attila8805
    Hi all nekem olyan problémám van hogy az első pályán amikor ugrunk ki a gépből akkor teljesen fekete a város mi lehet a probléma?
  • Adam II
    Nekem is ez a bajom pedig a játék simán fut magas beállításokkal is nem szaggat de nem tudom miért ilyenek a fák meg a fű ,nekem is Radeon9600-om van ,erősen gondolkozok a lecserélésén.
  • cuccok
    valaki adna egy cd kulcsot??légyszi mert már nagyon kéne de nem találok sehol
  • Shep
    Benne van, haha
  • McW
    Hivatalosan nem jelent meg a játék, nem lesz benne a listába...LOL
  • Sarapetike
    Teszt
    itt keresd meg a játékot aztán RUN és pár pillanat mulva megtudod hogy jó e a géped hozzá!!!
  • Gerbill
    768MB RAM-mal menni fog minimumon?
  • Shep
    Kapcsold ki a post process effektet, az eszi a legtöbbet, ahogy észrevettem.
  • deicide
    Valakai elárulná hogy lehet játchatóbbá tenni ezt a játékot..
    "nevem alatt a configom"
    én elég élvezhetetlenek tartom..mit kell álitgatnom hogy ne szaggason annyira..hiretlen egér mozgatásra..vagy kicsit simábban fusson...!!
  • gesa
    Szerintem a ForceWare drivert cseréld le a legújabbra.
  • dienesoft
    az a baj, hogy nálam is totál úgy néz ki! A legújabb Catalyst van fent....
  • Gabor_(HSF)
    És mi lesz majd később!!!a 6. missionnál már keményen (-) ba lesz az fps-ed
  • bepe79
    Ahogy a 2. mission-ben ahhoz a nagy térhez érek, ahol a falak mögött kempelnek, ott leesik egyszerűen az FPS 3-4-re (max. 4-et mér a Fraps !!!), és egyszerűen játszhatatlan a game nálam.
    Frissen telepített WinXP SP2HUN b2600 + UDMA6-ra állított Samsung 160 GB + GeForce6 6600 + ForceWare 77.77 driver + 1024MB PC3200/400/DDR RAM + P4 2.53 NW GHz + CachemanXP 1.12 + 2 GB swap file ...

Mi a jó ég ez???!!! Mindezt noAA + noAF medium textures + medium detail + shadow kikapcs + dynamic shadow kikapcs + post effect kikapcs + 1024x768 mellett. Azért ennyire nem gyenge a konfigom...
  • Shep
    Próbálj másik drivert, mert annak nem úgy kellene kinéznie, ahogyan leírtad.
  • Rohamsisak
    Hali! Nekem az lenne a kérdésem hogy medium beállításoknál, néhány highon is van, 1024*768-ban miért van az hogy azok a fák amiknek lombja van, olyanok mintha körül lennének véve egy vonallal, vagyis nagyon randák, nagy kockákból áll az egész, a levelek közt egyáltalán nem lehet átlátni olyan mintha zöld lapokra lennének levelek rajzolva, azért bosszantó ez mert addig rendben hogy csak mediumon megy rendesen a game (2.4ghz, ati radeon9600 1gb-ram) de nem hiszem hogy mediumon ennyire randák a növények, ráadásul nem is minden van mediumon! Légyszi help a fákkal kapcs.ban! Köszi! Ja, és azt szeretném még kérd.ni hogy, hasonló konfigon a textúra minőség beállításánál másoknál is csak low-ot és mediumot enged, a high nálam már nincs is, ki sem próbálhatom? Légyszi help, köszi előre is!
  • Dosia
    Nevezd át, vagy töröld a Program Files\Common Files\InstallShield\Professional könyvtárat, és próbáld újra!
  • GoKu x
    üdv mindenkinek!

Egyszerű kérdésem lenne. Hogyan lehet külső nézetre kapcsolni?? vagy az csak a konzolos verziónál van?
  • Szpisti
    Srácok, létezik, hogy kell internet kapcsolat a telepítéshez?
    Az egyik haveromnak nincsen netje, és valami hiba miatt leáll a telepítés, a windows meg kiírja, hogy ellenőrizze az internet kapcsolatát...
    Előfordulhat? Ha igen, ki lehet kiküszöbölni?
  • Caterpillar
    Sziasztok! Segítségre lenne szükségem!

Szeretnénk haverokkal neten coopozni, de értelem szerűen gamespy nem megy és itt jön a képbe a hamachi, amit feltettünk és tudtak is csatlakozni a hamachihoz, de a játékon belül a local game -ben nem látni a servert...

Tudna valaki segíteni?? Nagyon megköszönném!
    Üdv!
  • BandiG
    Olyan volt valakinél, hogy hamachival multiban csak cooperative-nál aki joinol, az nem jut el a fegyverválasztásig, hanem fekete képernyő lesz helyette? Nem fagy le, csak fekete képernyő van. A szerver meg nem tud nyomni ready-t, mert semmi nem történik amég a kliens ki nem lép. Ugyanez van ha a másik gép a szerver.
    Van erre megoldás?
  • Halfer
    #551 vmelyik player vessen erre egy pillantást, köszi.
  • AnonymouS
    Sziasztok! Letöltöttem a demot, felraktam + hozzá mindenből a legújabbat (Ageia-ból, driverből, stb) + még kiürítettem a temp mappákat és amikor elindítom a game-t egy pár másodperc után újraindítja a gépet! Eddig senki nem írt ide ilyet úgy láttam, valaki találkozott már hasonlóval?
  • bakvarnyu
    Nekem is lehalkulnak a fegyverek újratöltés után! Vannak itt még hibák bőven=)
    Egyébként nekem nagyon tetszik , csak ne szaggatna annyira...Szerencse,hogy itt nem a gyors akció a lényeg inkább a lassú előrevonulás végig fedezéket keresve . Még a társakkal is elégedett vagyok.Sőt még jobbak is mint én=) Egyiket beállítottam a sarokra, hogy fedezzen,egyszercsak a háta mögül jött valaki azt leszedte,aztán megfordult és szemből lelőtt mégegyet.Tetszik az is, ahogy át lehet kapcsolni az ő nézetükre és fekete-fehérben látod amit művelnek.
    A város nyilván azért üres mert elmenekültek az emberek, de az a jó. Végítélet utánérzés=)
  • gomoo
    ohh thanks ja és bocs a k2* irásért bocs szar a gépem!!!!
  • gomoo
    ohh thanks ja és bocs a k2* irásért bocs szar a gépem!!!!
  • grebber
    FDA5-GTRQ-BAE3-7YFK
  • gomoo
    bocs
  • gomoo
    bocs