Ghost Recon 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
remélem megy majd, kiprobálom ha jo leszedem, mert már régota vártam
Next PC upgrade: 2022
priviben, köszönöm
Grafika szép (800x600-ban szépen pakolt rá effekteket már alapból is),hangok zseniális,csapatagok irányitása egész egyszerüenk tünik,quick save NINCS <#wow2>#wow2> (vagy nem lelem) helyette checkpoint,gyorsan lelõttek...<#idiota>#idiota>
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
nyami nyami és még belefér ebbe a hónapba(chello)😊)
Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.
(Az UBI tényleg lemondott az SF-rõl, ezen már SecuROM-ot írnak.)
Jövök mecsrõl azt most nézem már csororg is fullal.
Next PC upgrade: 2022
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
http://www.3dgamers.com/
Ghost Recon: Advanced Warfighter Download
Developer: GRIN
Publisher: Ubi Soft Entertainment
Description: Playable demo (mission 2)
File: graw_pc_demo.zip
Size: 557,528,880 bytes
Info: About this file
http://www.3dgamers.com/dlselect/games/ghostrecon3/graw_pc_demo.zip.html
http://www.fragland.net/news.php?id=13388
Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!
Félek
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
ráadásul meg akinek vna pénze arra hogy egy egy fullosabb game jól fusson annak a +5 giga helyre is lessz pénze szvsz..., manapság tulképp vinyok a legolcsobb kellék...
csak aki DVs felvételek vágásával/szerkesztésével foglalkozik nem igazán telik neki mindenre a hely!
el kéne már felejteni hogy az 1cd-s 200megát foglalo játékok a szokványosak..., vagy ha nem akarjuk elfelejteni akkor abadonware 😛
Egyébként egy activex progit futtat hogy megnézze a konfigod, majd egy java applaet írja ki neked az eredményt... (pontosabban valószínûleg ez a cucc magában az appletben van)
nemtom lejáccani az új videóját, szaggat a hang is meg a kép is mint állat.
kodek miatt ?
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
Nforce-ra berakott valaki egyet,nem tudom mennyire hivatalos:
Minimum System Requirments for PC
Operating System: Windows 2000/XP
DirectX: DirectX9.0c
2 GHz Pentium® IV or the equivalent
1Gb RAM
5 GB of hard drive space
NVIDIA® GeForce™ 6/7 or ATI® Radeon® 9600-9800/X
Sound card: DirectX9 compatible sound Card
DVD drive: 4 speed
Hard Drive Space: 5GB
Internet: Broadband / LAN connection
Illetve beraktak egy érdekes oldalt ahol pár játék gépigényét le lehet tesztelni a saját gépünkhöz viszonyitva. ITT
(Cim kiválaszt,aztán RUN,nekem valamit fel kellett telepiteni hogy a teszt mûködjön amit az oldal felajánlott,de hogy az mi volt és mi a hatása az passz.Én engedtem,de ha valakinek ennek nyomán bármi baja lesz ne engem szidjon,mert én itt szóltam.)
Amugy gondolod Pc-re megcsinálják újra?Fenét.Persze hogy konzol átirat lesz...Eleve elõször bizonytalan volt a pc-s megjelenés is,csak az X360-as után derült ki hogy pc-re is lesz.
Eleve kérdés a pc-s változat milyen szinvonalon tudja a Xbox360-ast megközeliteni.Mert gondolom a pc-s valahol az Xbox és az X360 közötti szinvonalon fog elhelyezkedni.
Na de nagy kérdés hogy ez a nextgen felé haladást hogy valósitja meg.Tomb Raider szerüen (szinte játszhatatlan úgy) vagy Condemned szinvonalán (szép és szuper).
Pl: Amikor a Ghost Recon 2 megjelent PS2-re és Boxra, a PS2-es verzió - azon túl, hogy látványosan rondább volt az X-esnél - egészen más sztorifelépítést használt, a pályák is különböztek a két verzióban, illetve a Boxosban volt 3RD person nézet.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
A különféle konzolverziók közötti különbséget nem csak a grafikai megjelenítés szempontjából vizsgálják.
PS2: 4.4
Xbox: 5.9
Xbox360: 9.2
Ebbõl nekem nagyon az jön le hogy ezt a grafika adja el,és maga a "tartalom" nem lehet olyan meghatározó...