2409
  • reaper4
    örülök , h egyetértünk :)
  • Zsolo007
    Ebben van valami...
  • reaper4
    tévedsz . mint írtam néha lemegy 20ra :).
  • Shep
    CS-zzél 24 fps-el meg 60-al egyből észre fogod venni a különbséget :)
  • reaper4
    hogy őszinte legyek a hl2 grafja ha rádobnánk ennyi effektet, szebb lenne. természetesen ez csak az én véleményem.
  • Zsolo007
    a graf télleg nem mai Ezt hogy érted?

#258: Akkor kapcsold ki te is, szerintem nem ad annyit a játékélmlnyhez, mint amennyi FPSt elvesz =)
  • bepe79
    Hát igen. A64 3500+ +2GB DDR/400 + 7800GT-vel még jó, hogy nem megy 30 alá az FPS medium-on. Be is b@szn*.
  • reaper4
    nos. a high nálam is hiányzik :). de amúgy fullon 30fps stabilan (v-sync-el) na jó néha lemegy 20 ra , de az ritka. a graf télleg nem mai feltuningolva effektekkel, de ne legyünk elégedetlenek :). amúgy eddig teccik, bár még az elején vok.
  • theodor
    Megéri megszerezni?
  • TC3
    Lehet hogy a 15 még jó, viszont multiba sokat számít a 15 és a 30 közti külömbság!
  • Bucser
    Inkább z a ROTFL igazán amikor vérpistike bejön elkezd őrjöngeni, hogy neki 100 FPS kell:) kérdem én minek mikor a szem a 24-et már folyamatosnak érzékeli a 36 után meg nem tesz egyáltalán különbséget???
  • bepe79
    LMFAO ROFL
  • cuccok
    nemtudom itt az embereknek mi a bajuk a 20 25 fps-el??MÉG A 15 IS JÁTSZHATÓ!!!
  • bepe79
    Jah, hát az természetes. Post pr. + shadow + dynamic lights nélkül nekem sem swappelne meg akadna meg. :)
  • Zsolo007
    Nekem minden highon (kivéve post process mert úgy elrondítja a képet az az elmosás, pfujj) shadow, dynamic light kilőve és így még a legnagyobb harcokban is korrekt fpseket produkál (átlagban 25-30 fpsel megy)

Nekem 3 giga swappom van, két FIZIKAI meghajtón, így alig swappol, betöltés után kb. 5 mp kell neki utána nulla swap az egész pályán.
  • bepe79
    Easy fokozaton is nehéz (viszonylag), az AI nem hülye, egyszóval jó a game szerintem. Az elején nekem is swap-el töltés után, pedig a swappelés ellen mindent megtettem:

1 GB DDR RAM-om van, a lapozófilet 2GB-ra állítottam a win alatt, 160 GB-os 2 MB cache-es Samsung winyóról megy a game nálam, és a dynamic shadow-t is kikapcsoltam.
  • Zsolo007
    Ilyen a hardware piac....

Egyébként elnézést kell kérnem, kevertem egy másik gémmel, valóban nincs high opció. VRAM--> Video ram

#223: Nekem speciel nagyon bejött a gém, nincs erőművem medium-highban faszán megy, nekem 1G rammal repül, a hiba a te gépedben van....nálam alig van swap.
    Agyon HDRezett szemét? Hát nemtudom te milyen grafhoz vagy szokva... Nekem nincs bent a Post process, és így is gyönyörű játék(textúrák szépek, a modellek korrektek, az effektek is ottvannak, mi kéne még??). Tény hogy sokkal jobban is optimalizálhatták volna, de ez lassan annyira általános tendencia lesz, hogy én ezt már fel sem hozom, minek idegesítsem magam vele...
  • Gabe18
    Hát engem az összehasonlitás nem nagyon érdekel,mert még ha lehetne venni se vennék nem tudom hány ezerért külön fizikai kártyát.De az enyhén szolva ma már alapban vicc hogy egy agyonsztárolt fps-be nem tudnak normális ragdoll effektet tenni.Ha meg van benne de csak a plusz fizikai kártyán jön elő,na az az igazi lehúzás...
  • bepe79
    Az options menüben az audio-nál software mixing-en vagy mi a f@sz*mon volt by default.. ..ezt átállítottam hardware mixingre meg kikapcsoltam a video settingsnél a dynamic shadow-t (dinamikus árnyékkezelés), és így egyből 20-30 FPS a GeForce6 6600-asomon.
  • 79Alba
    Járművek vannak bene? És ha vannak milyenek?
  • 79Alba
    köszi.
  • bepe79
    Hát AGP-s kártyából elmehetsz egészen 7800GO-ig, asszem' még abból is van AGP foglalatos. Az ma meg még egy darabig megállja a helyét.
  • grebber
    És médiumon hogy ment?
  • grayfox
    OFF (bocs)

Meg az egész egy szép kör ami arra megy, hogy ráköltsük a gatyánkat is gépfejlesztésre. Pl pci-e. Tök felesleges uj szabvány, persze "gyorsabb". :)
    csakhát ha pcie-s karit akarsz, akkor már nem árt ugye uj alaplap, ha már uj alaplap valoszinu uj proci (merthogy más foglalat stb), és akkor már nagyobb táp se árt, de jobban kijossz ha már házzal együtt veszed, és a ramot is lecserélem nehogymá az lassítsa az uj rendszert :D pedig én csak egy uj videokarit akartam :)

már lassan ugy érzem, hogy már csak azért nő a gépigény, mert "direkt" elbasszák a programozást. minőségi javulás meg nem sok. És a százezredik értelmetlen szar "szabvány".

vannak kivételek a splinter cell sorozat nagyon szépen fut, jól játszható, igényes minden szempontbol (AI,graf, hang). de kedves ubisoft, mi lesz így a csapatos taktikai játékokkal? :D
  • bepe79
    1-2 FPS-t mért nálam a Fraps a Gef6600-al. Néha felment 10-11-re.
  • bepe79
    Megnyitottam azt a renderer_settings.xml file-t a total commanderrel szerkesztésre (F4), és aminél az érték "false" volt, azt átírtam true-ra, aminél pedig a textures érték medium volt, azt átírtam high-ra.
  • grayfox
    Hát, a leírtak alapján kicsit parázom. Nagyon vártam a játékot, az egész gr sorozatot már nemegyszer végigvittem egyedul/ meg coopban haverral. Eszméletlen hangulata volt, jók voltak a hangok, az ai is turheto volt. Legfeljebb ha tényleg ennyire elkurtak elokaparom a régi cd-ket :) rainbow6-el is ez volt ¢¢, remélem még mukodnek. Fenébe.. gonosz konzolra fejlesztés.. elveszi a fejlesztők erejét eszét és mire pc-re megérkezik, hol marad az igényesség? Bár még a játékot nem láttam de valahogy éreztem, hogy ez lesz... miért is? talán mert már volt ilyen, és még lesz is.
  • grebber
    Milyen FPS értékeket produkál neked fut szépen ?
  • 79Alba
    Letudod pontosabban írni hogy szerkeztetted át.
  • grebber
    Amugy a vélemények alapján tényleg irreális néztem pár HIGH képet az nforce forumán hát teljesen átlagos a graf semmi kemelkedő.
  • Yrda
    Hát én csalódtam ebben a játékban.. pff
  • grebber
    Kezdtem örülni hogy ha X360-anról csinálnak konverziót király lesz meg minden de ugylátszik ezt nem minden game-el sikerül megcsinálni :(
  • Wolwarine
    És a hangok amúgy milyenek? Mert az is alapvető dolog egy ilyen gémben! Visszaadják az utcai durrogások fílingjét? Vagy csak csattognak a mű fegyverek és akkor van hang ha fegyver szól??!!
  • Glpetyus
    :DD
  • bepe79
    Nekem nem megy ez a thumbnail-ezés..

Itt van még egy, simán:

• bepe79
  • bakvarnyu
    Nem sokkal szebb mint az első rész + kiegészítői és azok még mentek p500 procival=)
  • bepe79
  • bepe79
    Átszerkesztettem a renderer_settings.xml file-t. Mindent high-ra tettem, és az összes false értéket true-ra, így lett HDR és dynamic shadow meg soft shadow is. 1024-ben csináltam pár képet, a configom P4 2.53 GHz + 1024MB DDR/400 RAM + GeForce6 6600 + 160GB Samsung+2MBcache winyó:

A többit a mérete miatt csak linkelem:

http://web.t-online.hu/bepe1979/BepeGRAWfull2006-04-27%2009-51-40-85.jpg

http://web.t-online.hu/bepe1979/BepeGRAWfull2006-04-27%2009-51-55-01.jpg

http://web.t-online.hu/bepe1979/BepeGRAWfull2006-04-27%2009-52-09-57.jpg

http://web.t-online.hu/bepe1979/BepeGRAWfull2006-04-27%2009-52-36-43.jpg

http://web.t-online.hu/bepe1979/BepeGRAWfull2006-04-27%2009-55-52-34.jpg

Mindezt Ageia physics chip/gyorsító nélkül, merthogy az nekem nincs. :)

Üdv: Bepe
  • gplay
    Hy

Nos én még csak egy keveset játszottam a demoval, de baromi sokáig tölt, a számokhoz képest tényleg nem nagy durranás a grafko. Az MI sztem kicsit hülye. Miért is? Nos kiválasztom a katonát azt mondom neki "cover" erre ugye kellene neki fedezéket keresni, keres is nem az a baj, hanem hogy olyan helyekre képes elmenni, hogy az már durva. Tehát nemes egyszerűséggel a géppuskásom elsátált a ház túl oldalára ahol ugye még nemjártunk és nem is tudni mi van az utca másik végén.
    A másik érdekes dolog mikor tűzharcba keveredtűnk és az a parancsot kapták előtte, hogy "move" simán besétált a tűzvonalba és szépen ahogy kell megmurdelt. Én ennyit vettem észre kb. 10 perc demo után.
    Lehet, hogy én vagyok a hűlye, mert nem tudom őket irányítani, de nem is teláltam nagyon sok parancs lehetőséget. Ebben, ha valaki tud segítsen, hogy hogy lehet hatékonyan irányítani az egységet. THX