2409
-
#351 16 Fps -
#350 Gondolom valami config file-ban rá lehet rakni a full textúrákat is... -
#349 Ful felbontás
-
#348 Total commanderes trükk? -
#347 világos:) Meg költözzön paksra:) -
#346 Azért elég poénos hogy nálam is kemény 20-25 fp-el ment.. Oks hogy nincs 1 atomrekatorom, de ezzel a graffal 1 vicc.
Lassan tényleg ott tart az ember (bár nagyon rühellem a konzolokat) hogy jobban teszi ha beruház 1 X360-ra...
1 vicc ami a Pc-s játékiparban folyik... -
#345 Én meg lazán használom ma már FC-t , GR-t meg ugyan azon a gépen , a szarabb graffal nem tom :)))
Mert vennem kell 150 000-ért cuccot a gépbe :))))
Természetesen ez nem csorbít a játék értékén, erről pusztán a nagy kiadók ( Ubi, EA stb..) tehetnek... -
#344 Pláne ha felpakolod az 1.3 patchet, oszt lesz ott sm3 + HDR is :) (természetesen az azt támogató vga-val)
Nincs ekkora vasigénye, és pöppet szebb mint ez a kupac szar :) -
Gabe18 #343 Hát igen a Far Cry grafikában megelőzte a korát.Csak akkor még kevesen tudták kihasználni... -
#342 Persze mindenki aki ezel akar játszani rakja újra a gépet -
#341 Rakj már be egy full grafos, high texturás shotot ! :))) -
#340 Azért mielőtt feltelepítitek a játékot, gondolkodjatok el a rendszer újrahúzásán, mert ha bivaly gépeken is szaggat a játék, akkor ott van valahol a bibi. Mondom ezt azért, mert nekem az alant megjelölt konfigon szinte szűz vindózzal, SP2-vel, és a legújabb driverrel gond nélkül megy 40 FPS-t a játék, és ha megcsinálom a Total Commanderes trükköt, high beállítással akkor is megy 25-öt. -
#339 Jó, természetesen csak költői tulzás volt 4 :))) Két éves a Far Cry és így néz ki : ( fele akkora videokarival , mint amit ez akar)..)
-
#338 Atvittem haveromhoz malydnem ugyan az a konfija mint nekem csak neki 7900 gt je van ugyan az a beállítás és nem sok külömbség. ELBASZTÁK az tuti. szerintem lesz javítás hozzá .EZ VICCCCCCCCC -
#337 Inkább azt mondanám, hogy olyan 2004es szinten megrekedt a graf fejlesztés, effektek 2005-ösek, optimalizációt meg nem látott :D -
Most meg itt van ez , ami ha tetszik ha nem kb. egy 3-4 évvel ezelőtti játékgrafika szinvonalán van, és kellene hozzá egy atomreaktor ! :)))
Naaa ekkorát ne túlozzunk már!
Itt van neked 1,
2,
3 játék 3 évvel ezelőttről -
Thanatos #335 azért volt már az optimalizálatlanság miatti gépigényre is pár példa és jobb ha hozzászoksz emrt egyre inkább ez a divat :( -
#334 ott a pont -
#333 látom nem én írom először, de nevetséges (szánalmas) ez az optimalizálatlanság. nem baj, majd a `hatalmas` bevételből és a `magasztaló` értékelésekből talán okulnak.
ilyen gyors uninstallom is rég volt. -
#332 Hát nem egészen :)))
Eddig azért "kellett" nagyob hardware, mert a látvány is nagyságrendekkel brutálisabb volt. Pl. mikor kijött a Far Cry... Volt miért (!) vásárolni :)))
Most meg itt van ez , ami ha tetszik ha nem kb. egy 3-4 évvel ezelőtti játékgrafika szinvonalán van, és kellene hozzá egy atomreaktor ! :)))
Akkor most már az a trendi , hogy ha játszani akarsz, egyáltalán ha azt akarod , hogy elinduljon a játék akkor fejlesztened kell ?
Mert eddig valami pluszt kaptam is a fejlesztésekkel, itt meg semmit , csak esetleg méltóztatik elindulni a game ! :)))
Nem mindegy.... -
#331 Elárulom de szerintem mindenki tudja a DOOM 3 volt elbaszva és újra kiadva. -
Thanatos #330 mikor nem volt ez nagyon átlátszó? a játékipar kérlek erről szól sajnos :))) -
#329 nekem is -
#328 merthogy? ATI kártyám van ^.^ -
Gabe18 #327 Majd ha valaki tudja,akkor beirja,neked nem kell 674.-szer is megkérdezni... -
#326 Nekem atim van. Garantáltan nem megy jobban... Kár hogy ezzel baszták el ezt a fasza gémet (meg ezzel a checkpoint save rendszerrel) -
Gazsi007 #325 Akkor irja ki mikor belépek. -
Gazsi007 #324 És ez mi?
Crash in application version: grpcdemorc1.04
Failed setting up render device -
#323 Lehet hogy ATI vgákra írták ! -
#322 hát akkor ott van a kutya elásva... -
#321 Hát nálam ATI logo jön be ^.^ -
Gabe18 #320 Egyetértek... -
#319 Kipróbáltam..... Hát..... A lényeg hogy a game szerintem el lett szúrva olyan értelembe mint egy nagyon jó játék......... újra ki is adták mert elbaszták a programozók. Tulságosan nagy a gépoigény.TULSÁGOSAN. Ireális -
#318 Na most félreértés ne essék :
én nem mondom , hogy rossz játék vagy hogy jó, csúnya vagy szép , csak azt hogy nagyon átlátszó ez a vegyél kártyát orrba-szájba politika :))))) -
#317 http://physx.ageia.com/footage.html
nézzétek meg a 2 muvit először a high end graffal majd a jobb oldalon az ageia kártyásat :D -
Gazsi007 #316 Ez mit jelent?
Crash in application version: grpcdemorc1.04
StretchRect() failed in D3DBackBufferCopyTexture.
The method call is invalid (probably due to invalid parameters) -
#315 bejön az nvidia logo a game indításánál ? -
#314 szedd le (ha nem a teljest akkor a demot), nézd meg, ha nem teccik töröld le :) sztem nem érdemes ilyet kérdezni, lásd laconak sem jött be pedig a gépe 5ször jobb grafot is tudna produkálni. :) higyj a saját szemednek -
#313 olvass vissza és mérlegelj. -
#312 sziasztok! tudtok vmit mondani a játékról megéri letolteni?