2409
  • 79Alba
    16 Fps
  • lac coo
    Gondolom valami config file-ban rá lehet rakni a full textúrákat is...
  • 79Alba
    Ful felbontás

• Zsolo007
    Total commanderes trükk?
  • Maxtreme
    világos:) Meg költözzön paksra:)
  • Maxtreme
    Azért elég poénos hogy nálam is kemény 20-25 fp-el ment.. Oks hogy nincs 1 atomrekatorom, de ezzel a graffal 1 vicc.
    Lassan tényleg ott tart az ember (bár nagyon rühellem a konzolokat) hogy jobban teszi ha beruház 1 X360-ra...
    1 vicc ami a Pc-s játékiparban folyik...
  • lac coo
    Én meg lazán használom ma már FC-t , GR-t meg ugyan azon a gépen , a szarabb graffal nem tom :)))

Mert vennem kell 150 000-ért cuccot a gépbe :))))

Természetesen ez nem csorbít a játék értékén, erről pusztán a nagy kiadók ( Ubi, EA stb..) tehetnek...
  • Maxtreme
    Pláne ha felpakolod az 1.3 patchet, oszt lesz ott sm3 + HDR is :) (természetesen az azt támogató vga-val)
    Nincs ekkora vasigénye, és pöppet szebb mint ez a kupac szar :)
  • Gabe18
    Hát igen a Far Cry grafikában megelőzte a korát.Csak akkor még kevesen tudták kihasználni...
  • 79Alba
    Persze mindenki aki ezel akar játszani rakja újra a gépet
  • lac coo
    Rakj már be egy full grafos, high texturás shotot ! :)))
  • Pretorian
    Azért mielőtt feltelepítitek a játékot, gondolkodjatok el a rendszer újrahúzásán, mert ha bivaly gépeken is szaggat a játék, akkor ott van valahol a bibi. Mondom ezt azért, mert nekem az alant megjelölt konfigon szinte szűz vindózzal, SP2-vel, és a legújabb driverrel gond nélkül megy 40 FPS-t a játék, és ha megcsinálom a Total Commanderes trükköt, high beállítással akkor is megy 25-öt.
  • lac coo
    Jó, természetesen csak költői tulzás volt 4 :))) Két éves a Far Cry és így néz ki : ( fele akkora videokarival , mint amit ez akar)..)

• 79Alba
    Atvittem haveromhoz malydnem ugyan az a konfija mint nekem csak neki 7900 gt je van ugyan az a beállítás és nem sok külömbség. ELBASZTÁK az tuti. szerintem lesz javítás hozzá .EZ VICCCCCCCCC
  • Zsolo007
    Inkább azt mondanám, hogy olyan 2004es szinten megrekedt a graf fejlesztés, effektek 2005-ösek, optimalizációt meg nem látott :D
  • Zsolo007

Most meg itt van ez , ami ha tetszik ha nem kb. egy 3-4 évvel ezelőtti játékgrafika szinvonalán van, és kellene hozzá egy atomreaktor ! :)))

Naaa ekkorát ne túlozzunk már!

Itt van neked 1,
    2,
    3 játék 3 évvel ezelőttről
  • Thanatos
    azért volt már az optimalizálatlanság miatti gépigényre is pár példa és jobb ha hozzászoksz emrt egyre inkább ez a divat :(
  • musha
    ott a pont
  • musha
    látom nem én írom először, de nevetséges (szánalmas) ez az optimalizálatlanság. nem baj, majd a `hatalmas` bevételből és a `magasztaló` értékelésekből talán okulnak.
    ilyen gyors uninstallom is rég volt.
  • lac coo
    Hát nem egészen :)))

Eddig azért "kellett" nagyob hardware, mert a látvány is nagyságrendekkel brutálisabb volt. Pl. mikor kijött a Far Cry... Volt miért (!) vásárolni :)))

Most meg itt van ez , ami ha tetszik ha nem kb. egy 3-4 évvel ezelőtti játékgrafika szinvonalán van, és kellene hozzá egy atomreaktor ! :)))

Akkor most már az a trendi , hogy ha játszani akarsz, egyáltalán ha azt akarod , hogy elinduljon a játék akkor fejlesztened kell ?
    Mert eddig valami pluszt kaptam is a fejlesztésekkel, itt meg semmit , csak esetleg méltóztatik elindulni a game ! :)))

Nem mindegy....
  • 79Alba
    Elárulom de szerintem mindenki tudja a DOOM 3 volt elbaszva és újra kiadva.
  • Thanatos
    mikor nem volt ez nagyon átlátszó? a játékipar kérlek erről szól sajnos :)))
  • bertino
    nekem is
  • Eisenhower
    merthogy? ATI kártyám van ^.^
  • Gabe18
    Majd ha valaki tudja,akkor beirja,neked nem kell 674.-szer is megkérdezni...
  • Zsolo007
    Nekem atim van. Garantáltan nem megy jobban... Kár hogy ezzel baszták el ezt a fasza gémet (meg ezzel a checkpoint save rendszerrel)
  • Gazsi007
    Akkor irja ki mikor belépek.
  • Gazsi007
    És ez mi?
    Crash in application version: grpcdemorc1.04

Failed setting up render device
  • 79Alba
    Lehet hogy ATI vgákra írták !
  • bertino
    hát akkor ott van a kutya elásva...
  • Eisenhower
    Hát nálam ATI logo jön be ^.^
  • Gabe18
    Egyetértek...
  • 79Alba
    Kipróbáltam..... Hát..... A lényeg hogy a game szerintem el lett szúrva olyan értelembe mint egy nagyon jó játék......... újra ki is adták mert elbaszták a programozók. Tulságosan nagy a gépoigény.TULSÁGOSAN. Ireális
  • lac coo
    Na most félreértés ne essék :

én nem mondom , hogy rossz játék vagy hogy jó, csúnya vagy szép , csak azt hogy nagyon átlátszó ez a vegyél kártyát orrba-szájba politika :)))))
  • Eisenhower
    http://physx.ageia.com/footage.html

nézzétek meg a 2 muvit először a high end graffal majd a jobb oldalon az ageia kártyásat :D
  • Gazsi007
    Ez mit jelent?
    Crash in application version: grpcdemorc1.04

StretchRect() failed in D3DBackBufferCopyTexture.
    The method call is invalid (probably due to invalid parameters)
  • bertino
    bejön az nvidia logo a game indításánál ?
  • wander01
    szedd le (ha nem a teljest akkor a demot), nézd meg, ha nem teccik töröld le :) sztem nem érdemes ilyet kérdezni, lásd laconak sem jött be pedig a gépe 5ször jobb grafot is tudna produkálni. :) higyj a saját szemednek
  • Eisenhower
    olvass vissza és mérlegelj.
  • eprex
    sziasztok! tudtok vmit mondani a játékról megéri letolteni?