2409
-
#228 kellene egy banner... -
#227 Sziasztok
Lanba lehet vele jászani a tört verzióval?
-
#226 Gépigényen kívül pls valaki írjon magáról a játékról is, hogy milyen lett.
Köszi -
#225 256 megás x800xl és sehol high opció szal..... -
:@ -
#223 Akkor mondanám én is..
Ez 1 rakat fos. Installnál Ageia drivert pakol fel.. lol, minek? Ez olyan mintha nem lenne X-Fi a gépembe, de a drivert mégis igényelné.
Maga a játék abszolút nem nagy eresztés. A gépigénye teljesne irreális.
A graf szvsz ronda. Nem tetszik. Agyon HDR-ezet szemét. F0s. nem tudok rá mást mondani.
1gb rammal swappel mint az állat. lol.
A fizikáról annyit hogy nothing special, sőőt..
Nagy hype volt az egész program..
Állítólag a PC-s verziót nem azok csinálták akik az x360-ast, hanem azok akik a ps2/xbox-ost. Az is 1 rakat szar, meg ez is. Röviden ennyi.
1-2 kép:
Ok hogy nincs 1 erőművem, de van ennél sokkal jobban kinéző játék is, ami enyhén szólva normálisabb FPS értékrket produkáll... -
#222 Na,én elöbb a demót próbálom ki... -
Kaslerka #221 #169 -
#220 2006-04-26 PC Game ISOs Ghost Recon Advanced Warfighter (c) Ubisoft RELOADED! -
Kaslerka #219 Nekem 256MB-os 6600GT-m van. Nincs HIGH opció.... -
#218 Milyen az a " VRAM " ?
És melyik kártyákon van ? :))))
Demot nézve egy X800XT PE- vel elég gagyi a grafika a gépigényéhez mérten ! :))))) -
#217 256meg Vrammal rendelkező VGAknál megjelenik a High opció...nekem van :).
Aki nem érti minek ehhez PPU az nézze meg ezt a kis összehasonlítást -
Gabe18 #216 Na a fullban sem lehet a "Texture Quality-t" Medium-nál feljebb rakni.De még a hely sincs meg a HIGH-nak az opciók közt... Most az vagy csak extra brutál kártyákon jön elő (de akkor szerintem halványan csak ott lenne jelzésként),vagy nincs is.
Amugy nem rossz.Bár azért vannak fucsa dolgok.
Pl. itt beirányitottam a katonát a dobozok mögé hogy fedezékben legyen,be is ment,majd önhatalmúlag kigyalogolt mögüle...
Aztán nem tudom ehhez a fizikához kellett külön spéci kártya?Más játékok magukban is meg tudják oldani hogy ilyen hülye testhelyzetben ne maradjanak meg a halottak...
De amugy nem rossz.De jobban még én se mélyedtem bele mert első pályán szétszórodnak az embereink,azokat kell összeszedni,aztán még csak eddig jutottam.Néha volt egy kis lövöldözés csak. -
RolEnD #215 Mivel ment, mi nélkül?! :) Ne tegyél már tönkre. Az aláírásban írt gépen nem tudtam vele értelmesen játszani. Ami nálam 25 fps fölött van, szerintem ez a minimum a folyamatos játékhoz.
9600xt - vel, meg 512 rammal? Vazze'... :)
-
#214 gf6800GE + p4 3GHz + 1 giga ram + all on low = max 10fps... 1 or 2 i fights(btw in 800x600)
No mindegy majd ha kiprobálom ugyis kiderül mit dob ki a gépezet.
-
#213 "Nekem maxon ment, néha beszagatott, de csak nagyon ritkán AMD 1.8 512 ram 9600Xt 256mb
1024-ben akadás nélkül ment közepes beálításokban."
Na akkor van remény még. -
#212 hali. na megnéztem a demo-t nem olyan rossz gém. egy valamit nem értek nekem a demoba a texture quality-nél csak low és medium választható. másnál is? jah és hiába állítok be az ati driverébe 4aa 4af-et ez a gém baszik rá. játékba is hiába állítom akár 4-8-16x-osra ugyanolyan "recés" ez csak a demo miatt van? remélem mert nem szeretném ha a full is ilyen lenne -
Newfronter #211 thx, holnap próba... -
#210 na, crack megvan, már csak a game hiányzik hozzá -
Kaslerka #209 Nagyon szépen thx. -
#208 Fentvan az enyém is :D -
PENGEinno3d #207 Már a gamestar oldalán is fent van!!! -
#206 !!!!CRACK!!!! -
#205 -
Newfronter #203 nekem azt írja hogy törölte a feltöltő :O -
#202 -
Kaslerka #201 Nekem azt irja ki, hogy törölve... -
#200 [tölti ő is ám ezerrel] -
#199 Nah felment az ajándék :) (free-re kattint, vár, kódot beír, letölt, kicsomiz, fájl átnevez: graw.exe-re, másol gamma könyvtárba, indít, örül :D )
Nah átszerkesztettem, él a link.... -
Kaslerka #198 Töcssed, mert ott 32h-t kell várakoznom :) -
#197 Okés -
#196 sztem senkit nem fog zavarni. -
#195 Ne, Meg ne próbáld!!!
-
#194 Akkor ne töltsem fel sehova a krekket? :D -
#193 TL? -
#192 Pontosan! Bár nekem csak demom van, ahhoz meg nem kell. -
#191 TL en fenn van. -
#190 Nemhiszem....Odakint egyébként 65-70k magyar forintnyi dollárért vesztegetik.... Ebből inkább videókarit vennék :D Nem ad annyit a játékhoz... -
#189 Mindenki tudja nekem csak a crack kell abból!De még sehol nem találtam :( -
#188 Nem számít :D. Az a plussz nincs benne...Tehát az hogy nincs sebességtől nem foszt meg, csak effektektől (najó nem teljesen igaz, mert akkor egyáltalán nem számolna a proci fizikát, de a lényeg az hogy nem ugyanazt kapod PPUval, mint anélkül.)