2409
  • 79Alba
    Énis ott cumizok
  • bepe79
    Hát ezt nem tom', ott még nem tartok. Még csak az első pályán vagyok, az 5. auto save-nél, ahol a mesterlövészek felé meg az RPG-sek felé kell haladnom.
  • bepe79
    Az optimalizálatlanságon (graph) még patch-el segíthetnek, mert maga a game az szvsz jó.
  • 79Alba
    Lehet a mesterlövészel leni?
  • bepe79
    Akárki akármit mond, ez a game jó. Ott tartok, hogy a drone-al fel kellett deríteni a Ramires last standin position-jét. Most pedig a város egyik csücske felé kell haladni és az RPG-sektől megtisztítani a terepet, vagy valami ilyesmi.
  • Shep
    Lassan nekem is leér, kiváncsi vagyok ennyi rossz vélemény után nekem hogy fog tetszeni.
  • Glpetyus
    :(
    2-őt nem adják ki,erre meg vártam 2 évet... :C
  • Glpetyus
    Naja,mostanában 10 játékból 8-at elcsesznek :I
  • grebber
    Sajnos a fullt is elkurták :(
  • Glpetyus
    Lehet hülyeség,de nem lehet,hogy a demót b@szták el ?
    Vagy rajtam kívül mindenki a fullal játszik?
  • grebber
    Ugy hogy ahogy haladunk előre elvileg egyre jobb és szebb gameknek kéne jönni.
    De inkább azt veszem észre hogy ez nem nagyon sikerül + egyre jobban kezdik elfelejteni mi is az az OPTIMALIZÁCIÓ!
  • 79Alba
    elszúrták. akármilyen géped van akkor is ......
  • z0ty4
    OMG.....

800x600-ban total low texturával 15 fps !!!!!!!!!!
    bf2 meg elmegy mediumon

hogy van ez ???
  • bakvarnyu
    Nem tudom en meg nem lattam a jatekot, de attol , hogy a tarsak benak meg lehet jo.Mar az elso resznel is ugy jatszottam, hogy beallitottam a kettes csapatot valami fal moge, aztan ha szuksegem volt sniper-re vagy support-ra akkor elohoztam oket.Vagy egyszeruen csak lehasaltatod oket valahol es hagyod , hogy a felbukkano ellenfeleket leszedjek.Ilyen minimalfeladatokra hasznalhatoak.
  • 79Alba
    40 fps
  • Glpetyus
    Ezt de elbaszták :(
    Ronda is,akad is, + szar is :(
  • Gabe18
    Jó hát ezen a játékon csak idegesiti magát az ember.Az egy dolog hogy hogy megy,de én nem tudom túl tenni magam a társak marhaságain.Már dékután is felhúzott,de most nekiálltam a 2. küldetésnek,na ott már végleg.Olyan kaotikus összevisszaságokat tudnak csinálni hogy az hihetetlen.
    Hosszú utcán beállitom az egyiket a sniper-al hogy fedezzen amig előremegyek.Erre alig indulok,megfordul a céliránynak pont háttal,és arra nézelődik.
    Másik.2 terror a saroknál.Embert kicsit a távolabb lévő autó mellé küldöm hogy jobb rálátasa legyen a dolgokra.Erre először megáll a kocsi végénél,ott még némileg védve lenne,de az nem jó,kis töprengés után felkerekedik és megkerüli az egész kocsit.Közbe már záporoznak rá a lövedékek.
    Persze amikor egy fal mögé nagy nehezen beállitottam,és később hátulról megtámadtak,akkor meg nem mozdulna magától hogy fedezékbe húzódjon,ott áll és lő vissza...
    Szóval asszem nem nekem lesz való ez a játék...Lehet az én igényeim nagyok,de a SWAT4-ben ha visszagondolok 10x jobb volt a társak inteligenciája,mint itt...
  • Bucser
    lásd swat 4... Ott is a coop az igazi:)
  • wander01
    fikázza itt mindenki :) ez az elsö GR amivel játszottam, nekem bejött a single, jopofa, nagyon szép. na, gondoltunk egyet megnézzük mit tud multiban. elöször sima tdm, semmi extra, szokásos felhozatal. de a coop az valami kegyetlen jo :D botokat ki kell váltani emberekkel (4-en lehet coop-ot tolni szerintem de nemtom most csak itt ketten vagyunk + két bot) komplett taktikai megbeszélés, kurva jo a multi része :D botokkal nem lehet azt a kommandozást eljátszani, akármilyen parancsrendszer van. ugy érzem singliben nem is játszunk öcsémmel, coopban toljuk végig.
  • Thanatos
    szvsz ubiba már ne reménykedj...
  • ThugEdge
    az van gyerekek,hogy majd remélhetőleg a devil may cry 3.5 és a resi 4 feledteti talán eme jókora ballépését az ubinak,pedig én is nagyon vártam a stuffot,demót próbáltam szaggatott mint a fos,full-t még nem is instaláltam fel,de lehet egy jó ideig nem fogom,amikor van más gém,ami jó is,jól is fut
    várom dmc3-at és resi4-et
    meglátjuk
  • AnonymouS
    Sziasztok! Letöltöttem a demot, felraktam + hozzá mindenből a legújabbat (Ageia-ból, driverből, stb) + még kiürítettem a temp mappákat és amikor elindítom a game-t egy pár másodperc után újraindítja a gépet! Eddig senki nem írt ide ilyet úgy láttam, valaki találkozott már hasonlóval?
  • gancza
    Mi lehet a gond?
  • gancza
    sziasztok nekem ezt irja ki:Crash in application version: grpcrc1.02

StretchRect() failed in D3DBackBufferCopyTexture.
    The method call is invalid (probably due to invalid parameters).
  • arty
    előzőekkel nem játszottam, ezzel is csak az első pályát, igy a játékélményről nem tudok irni.

vicc, h nem lehet high beállitásokat választani a gépemen (a64 2300mhz, 1.5gb ram, x800pro huzva), de ha az XML t átirom, megy perfektül minden HIGH on(30-40fps, XML ben minden high on)).

a physix drv install is szánalom én NO ra nyomtam, nem is tette fel, nem is hiányzott a játéknak, ment nélküle :( eh, eladta magát az UBI - ismét.

sztem amugy nem csunya a graf, nekem a béna szinezettséget (ami az nfs-mwvel szemben itt NEM kikapcsolható) eltekintve tetszik :) hangok türhetőek, alapvető parancsok eccerüek, ...
  • TC3
    Szerintem már ne foglalkozz vele!!!!!!
    Nem éri meg!!!
  • TC3
    Na megnéztem a játékot!
    Hát kegyetlen, és nem + irányba!
    Az első részét imádtam, de ez annál 1000X szarabb!
    Azthíszem ez 1 mp-ig sem lesz az asztalomon!
    Köszöntem a lehetőséget, remélem még találkozunk akár a tetrisz oldalán is:)
  • rage
    Olyan 300 USD körül lesz az ára.
  • TC3
    Dehogynem!
    Csak az egyenes tesz egy kis kanyart:)
  • grebber
    Én is ,a kinézete és a hatlmas gépigénye sehogyse egyenesen arányos
  • TC3
    Hát igen!
    Talán egyetlen játék sem közelítette meg eddig a FAR Cry-t, pedig nem tegnap adták ki! /ez az én véleményem!!!!!!!!!!!/
    Valahogy mind a mai napi az asztalomom van a DVD:)

Én még csak most "vásárolom":D ezt a játékot, de egy kicsit levagyok tőrve a leírásotok álltal:(
  • Seth
    OMG, onnan nem tudsz letölteni, az csak információt ad hogy mi hol mikor jött ki
  • buldozer99
    Csá nforce.nl en fent van az uj ghost recon pc-re és onnan hogy kell letölteni??????????????
    Elöre is köszi
  • Dosia
    köszönöm :DDDDD
  • szgt
    Nevezd át, vagy töröld a Program Files\Common Files\InstallShield\Professional könyvtárat, és próbáld újra!
  • wander01
    ja bocs, félreismertelek. ezek szerint te lázado vagy :D hát valamikor majd biztos veszek, de most megy fullon a cucc, ugyhogy még ráérek. ami meg itt nálam nem megy jol, az megy öcsémnél, ugyhogy nagy kaland :D majd meglátom hogy mennyibe fáj egy ilyen kari, nagykerböl hordok cumokat és adom tovább, nem lesz megeröltetés :D eladok mégegy gépet, megvan a kari ára
  • Dosia
    Udv!Valaki segitsen ez mit jelent!!
    Setup has experienced an error.
    please do the follwing:
    -close any running programs
    -empty your temporary folder
    -check your internet connection (internet-based setups)
    then try to run the setup again
  • reaper4
    próbáld ki. te tudod mi neked az élvezhető
  • Örm
    Milyen beállítással megy élvezhetően (medium)?
  • 79Alba
    Ja