2409
-
#477 Énis ott cumizok -
#476 Hát ezt nem tom', ott még nem tartok. Még csak az első pályán vagyok, az 5. auto save-nél, ahol a mesterlövészek felé meg az RPG-sek felé kell haladnom. -
#475 Az optimalizálatlanságon (graph) még patch-el segíthetnek, mert maga a game az szvsz jó. -
#474 Lehet a mesterlövészel leni? -
#473 Akárki akármit mond, ez a game jó. Ott tartok, hogy a drone-al fel kellett deríteni a Ramires last standin position-jét. Most pedig a város egyik csücske felé kell haladni és az RPG-sektől megtisztítani a terepet, vagy valami ilyesmi. -
#472 Lassan nekem is leér, kiváncsi vagyok ennyi rossz vélemény után nekem hogy fog tetszeni. -
#471 :(
2-őt nem adják ki,erre meg vártam 2 évet... :C -
#470 Naja,mostanában 10 játékból 8-at elcsesznek :I -
#469 Sajnos a fullt is elkurták :( -
#468 Lehet hülyeség,de nem lehet,hogy a demót b@szták el ?
Vagy rajtam kívül mindenki a fullal játszik? -
#467 Ugy hogy ahogy haladunk előre elvileg egyre jobb és szebb gameknek kéne jönni.
De inkább azt veszem észre hogy ez nem nagyon sikerül + egyre jobban kezdik elfelejteni mi is az az OPTIMALIZÁCIÓ! -
#466 elszúrták. akármilyen géped van akkor is ...... -
#465 OMG.....
800x600-ban total low texturával 15 fps !!!!!!!!!!
bf2 meg elmegy mediumon
hogy van ez ??? -
#464 Nem tudom en meg nem lattam a jatekot, de attol , hogy a tarsak benak meg lehet jo.Mar az elso resznel is ugy jatszottam, hogy beallitottam a kettes csapatot valami fal moge, aztan ha szuksegem volt sniper-re vagy support-ra akkor elohoztam oket.Vagy egyszeruen csak lehasaltatod oket valahol es hagyod , hogy a felbukkano ellenfeleket leszedjek.Ilyen minimalfeladatokra hasznalhatoak. -
#463 40 fps -
#462 Ezt de elbaszták :(
Ronda is,akad is, + szar is :( -
Gabe18 #461 Jó hát ezen a játékon csak idegesiti magát az ember.Az egy dolog hogy hogy megy,de én nem tudom túl tenni magam a társak marhaságain.Már dékután is felhúzott,de most nekiálltam a 2. küldetésnek,na ott már végleg.Olyan kaotikus összevisszaságokat tudnak csinálni hogy az hihetetlen.
Hosszú utcán beállitom az egyiket a sniper-al hogy fedezzen amig előremegyek.Erre alig indulok,megfordul a céliránynak pont háttal,és arra nézelődik.
Másik.2 terror a saroknál.Embert kicsit a távolabb lévő autó mellé küldöm hogy jobb rálátasa legyen a dolgokra.Erre először megáll a kocsi végénél,ott még némileg védve lenne,de az nem jó,kis töprengés után felkerekedik és megkerüli az egész kocsit.Közbe már záporoznak rá a lövedékek.
Persze amikor egy fal mögé nagy nehezen beállitottam,és később hátulról megtámadtak,akkor meg nem mozdulna magától hogy fedezékbe húzódjon,ott áll és lő vissza...
Szóval asszem nem nekem lesz való ez a játék...Lehet az én igényeim nagyok,de a SWAT4-ben ha visszagondolok 10x jobb volt a társak inteligenciája,mint itt... -
#460 lásd swat 4... Ott is a coop az igazi:) -
#459 fikázza itt mindenki :) ez az elsö GR amivel játszottam, nekem bejött a single, jopofa, nagyon szép. na, gondoltunk egyet megnézzük mit tud multiban. elöször sima tdm, semmi extra, szokásos felhozatal. de a coop az valami kegyetlen jo :D botokat ki kell váltani emberekkel (4-en lehet coop-ot tolni szerintem de nemtom most csak itt ketten vagyunk + két bot) komplett taktikai megbeszélés, kurva jo a multi része :D botokkal nem lehet azt a kommandozást eljátszani, akármilyen parancsrendszer van. ugy érzem singliben nem is játszunk öcsémmel, coopban toljuk végig. -
Thanatos #458 szvsz ubiba már ne reménykedj... -
#457 az van gyerekek,hogy majd remélhetőleg a devil may cry 3.5 és a resi 4 feledteti talán eme jókora ballépését az ubinak,pedig én is nagyon vártam a stuffot,demót próbáltam szaggatott mint a fos,full-t még nem is instaláltam fel,de lehet egy jó ideig nem fogom,amikor van más gém,ami jó is,jól is fut
várom dmc3-at és resi4-et
meglátjuk -
AnonymouS #456 Sziasztok! Letöltöttem a demot, felraktam + hozzá mindenből a legújabbat (Ageia-ból, driverből, stb) + még kiürítettem a temp mappákat és amikor elindítom a game-t egy pár másodperc után újraindítja a gépet! Eddig senki nem írt ide ilyet úgy láttam, valaki találkozott már hasonlóval? -
gancza #455 Mi lehet a gond?
-
gancza #454 sziasztok nekem ezt irja ki:Crash in application version: grpcrc1.02
StretchRect() failed in D3DBackBufferCopyTexture.
The method call is invalid (probably due to invalid parameters). -
#453 előzőekkel nem játszottam, ezzel is csak az első pályát, igy a játékélményről nem tudok irni.
vicc, h nem lehet high beállitásokat választani a gépemen (a64 2300mhz, 1.5gb ram, x800pro huzva), de ha az XML t átirom, megy perfektül minden HIGH on(30-40fps, XML ben minden high on)).
a physix drv install is szánalom én NO ra nyomtam, nem is tette fel, nem is hiányzott a játéknak, ment nélküle :( eh, eladta magát az UBI - ismét.
sztem amugy nem csunya a graf, nekem a béna szinezettséget (ami az nfs-mwvel szemben itt NEM kikapcsolható) eltekintve tetszik :) hangok türhetőek, alapvető parancsok eccerüek, ... -
#452 Szerintem már ne foglalkozz vele!!!!!!
Nem éri meg!!!
-
#451 Na megnéztem a játékot!
Hát kegyetlen, és nem + irányba!
Az első részét imádtam, de ez annál 1000X szarabb!
Azthíszem ez 1 mp-ig sem lesz az asztalomon!
Köszöntem a lehetőséget, remélem még találkozunk akár a tetrisz oldalán is:) -
#450 Olyan 300 USD körül lesz az ára. -
#449 Dehogynem!
Csak az egyenes tesz egy kis kanyart:) -
#448 Én is ,a kinézete és a hatlmas gépigénye sehogyse egyenesen arányos -
#447 Hát igen!
Talán egyetlen játék sem közelítette meg eddig a FAR Cry-t, pedig nem tegnap adták ki! /ez az én véleményem!!!!!!!!!!!/
Valahogy mind a mai napi az asztalomom van a DVD:)
Én még csak most "vásárolom":D ezt a játékot, de egy kicsit levagyok tőrve a leírásotok álltal:(
-
#446 OMG, onnan nem tudsz letölteni, az csak információt ad hogy mi hol mikor jött ki -
#445 Csá nforce.nl en fent van az uj ghost recon pc-re és onnan hogy kell letölteni??????????????
Elöre is köszi -
Dosia #444 köszönöm :DDDDD -
szgt #443 Nevezd át, vagy töröld a Program Files\Common Files\InstallShield\Professional könyvtárat, és próbáld újra! -
#442 ja bocs, félreismertelek. ezek szerint te lázado vagy :D hát valamikor majd biztos veszek, de most megy fullon a cucc, ugyhogy még ráérek. ami meg itt nálam nem megy jol, az megy öcsémnél, ugyhogy nagy kaland :D majd meglátom hogy mennyibe fáj egy ilyen kari, nagykerböl hordok cumokat és adom tovább, nem lesz megeröltetés :D eladok mégegy gépet, megvan a kari ára -
Dosia #441 Udv!Valaki segitsen ez mit jelent!!
Setup has experienced an error.
please do the follwing:
-close any running programs
-empty your temporary folder
-check your internet connection (internet-based setups)
then try to run the setup again -
#440 próbáld ki. te tudod mi neked az élvezhető -
#439 Milyen beállítással megy élvezhetően (medium)? -
#438 Ja