2409
-
Gazsi007 #311 Ez mit jelent?
Crash in application version: grpcdemorc1.04
StretchRect() failed in D3DBackBufferCopyTexture.
The method call is invalid (probably due to invalid parameters). -
#310 Demonál .
De ahogy olvasom itt a fullban is ez lenne :)))) Úgyhogy le sem szedem :))))
A fizikai kártya is mi f..rt kell neki : ezt a robbanást , effektet lazán győzné egy erősebb proci is :)))
Kicsit botrányosnak tartom...... -
#309 Ezt a demónál csinálja, vagy a teljes verziónál? -
#308 Spec gyors mozgásokat már nem érzékeled rendesen 24 fps-nél, valamint ilyen alacsony fps-nél már valszeg küzködik a gép, és késnek pl . a beviteli eszközök (pl. egér ) , ... Ilyenkor mondják, hogy rossz a játék mert egérlagg van :))))))))))))) -
Gazsi007 #307 Valakinek elindult 512mb-rammal. -
#306 3000-es Prescottal , 2 G rammal, X800XT -vel nem engedi a max texturákat....
Mediumon meg randa mint a bűn :))))))
ez a legnagyobb bizonyíték , hogy rá akarják valahogy "kényszeríteni " a játékosokra az új hardware-k vételét :)))))))))
5-ször brutálisabb, szebb garfot elvisz a gépem lazán mint amit ez "maxon" enged :))))
Szal bekaphassák ! :))))) -
#305 oké :) én csak forumhsz-ben olvastam bithun, mondjuk mindegy, két ora alatt már a fele lejött volna :D én meg éjfélkor benyomtam és mentem házidogát irni. el is felejtettem, reggel hétkor mikor befejeztem és felálltam hogy beviszem suliba láttam hogy lent van. ugyhogy alvás ugrott, irány GH :) -
Paranoia #304
jó játék -
#303 2 óra telt el a 2 rilíz közt... -
#302 tegnap este tizkor már kint volt. állitolag 25 perc telt el a clone és a reloaded riliz között :D azért az már kemény nem? -
Thanatos #301 sorry de msot nicns igazad :) valamelyik vidkártya topicban anno elég alapossan ki lett vesézve hogy a tv/mozi/ akármi 24 képkockája nem ugyanaz mint a gamekban a 24 frame per sec..., keress rá :) -
#300 hm. miért nem működik az élsimítás a demoban? hiába állítom be sehol semmi :( -
Gabor_(HSF) #299 Ja! kijött már a full is..
Ghost Recon Advanced Warfighter (c) Ubisoft RELOADED 54x50 MB
Azé még kiprószálom,csalódást már nagyon nem okozhat...
-
#298 hát igen elég iq light társaság, gabe-nek igaza van. nem csináltam még meg az elsö pályát, mert elmentem kb feléig, ott kinyirtak, aztán gondoltam egyet és inkább feltettem öcskös gépére is. azon aztán mindent ráraktam, amit enged, és kb 60-70 fps-el megy röccenés nélkül. azzal szorakoztam hogy megint ejtöernyöztem, és utána mindent szarrá lőtem amit lehetett. iszonyat király és valami kegyetlenül jol néz ki. full shadow, full minden. nagyon kemény. -
Gabe18 #297 Ja azt a Drone micsodát a térképen érdemes mozgatni.Most fejeztem be az első küldetést.Hát a hangulat nem rossz,de szerintem a saját társaink kritikán aluliak.Sarokhoz küldöm,kigyalogol,fedezék elé megy és nem mögé,ha véletlenül belémütközik, megáll és nem megy tovább,stb...Ugyhogy legtöbbször csak a baj van velük...
Ennek eredményeként ketten oda is vesztek,de a következő küldetésban mér vígan ott vannak megint... -
#296 Szedem már sztedem már :D -
#295 Jó tesóm akadt el én most fogom felrakni szóval...De köszi!Utána milyen pálya jön?És mindig helikopterrel raknak le minket? -
#294 amerre akarod. elküldöd valamerre, átállsz rá g-vel és ha lát ellenfelet rázoomol illetve mutatja a térképen meg ilyen kis piros négyszögekkel normál nézetben. a drone-t a tab-al elöhivott térképen is küldözgetheted illetve egérgörgövel ugyanugy ki lehet választani mint az embereidet -
#293 De a drone-t nem tudtam iránítani,az emberek igen.És merre kell irányítani? -
#292 ehh
a drone-t ugyanugy mozgatod ahogy az embereidet. rpg-sek meg lesznek csak menj a waypoint felé -
#291 De a térkép nem mutat semmit és nme tudom vinni azt a drone-t.Hogy kell?Ja és nem volt egy db rpg-s se.És nem lhet kívül nézetbe,mert a trailer-be kívülről volt.
-
#290 deritsd fel a többit, nyird ki a többit, intézd el az rpg-s emberkéket, mindig menj a waypoint felé :D kb ennyi -
#289 DE 1-et felderít kinyírom de utána? -
#288 DE 1-et felderít kinyírom de utána? -
#287 a kis repülö nem a drone véletlenül? azt is lehet ugráltatni, és a g-vel lesni a nézöpontjábol. márha egyröl beszélünk. felderiti az elleneket :) -
#286 Miről van szó? Annak már van amúgy is...
-
cuccok #285 na lejött a demo kipróbáltamés ultry zsír!!!!főleg az m.i.,de a grafika se csúny. felvittem mindent maxra csak nállam sincs a textúránál high,de azon kívűl tényleg minden max és szépen akadás mentesen fut!!
Konfigom:gainwars 6600 gt 256/128
intel pentium 2.8 ghz
1 gb ddr400-as ram
abit ic7-es alaplap -
#284 Tesómnak 1gb-tal sián megy néha kad de jó.Az első pályán elakadt,ott hogy a kis repülő repked azt csá! -
#283 Reméljük! -
#282 Szerintem is jobb. Jó game lett, csak az optimalizáció nem tökéletes még. Lehet, hogy patch-el javítják majd. -
#281 Egyébként én a fegyvereket hiányolom, alig van fegyver :/ -
#280 Szerintem mérföldekkel jobb mint a lockdown, mind tervezés, mind AI tekintetében -
#279 azt kifelejtették, biztos az expansion pack-ban lesz benne :) nem ugy értettem, hanem a feelingje, a fegyverkezelés engem teljesen a bf2-re emlékeztet, a csapatmozgatás-commandirozás meg tisztára olyan mint a FSW :) szo ami szo, nekem kegyetlenül bejön -
#278 Lehet bgenne helizni meg tankal menni? -
#277 brutálisan jo ez a játék :D eddig se R6-t, se swat-ot nem játszottam mert kiprobálás után nagyon nem jöttek be és az elözö GH-kkal sem játszottam. de ez valami kegyetlen jö. olyan mintha a BF2-t összegyurták volna a Full Spectrum Warriorral és még tuningoltak valamit a grafon. jol is megy, szépen szaggatásmentesen, nem néztem hány fps lehet. azért arra a nem választhato graf funkciora nagyon kiváncsi lennék :D -
Gabor_(HSF) #276 Kérlek a R6:Vegas-nak ne nyiss topicot,mert én már babonás vagyok -
#275 Gyerekek! Én is leszedtem tegnap.
P4 2,4GHz, Geforce 6600, 512 ram. Lowon minden és nem is rossz. Már csak egy giga ram kellene, és oké minden.
Bannert nemsokára szolgáltatok.
Szerk : A demót szedtem le.
-
Gabor_(HSF) #274 Na hali! Hát a Demo alapján úgylátom ismét egy game amit lelehet írni..
Elnem tudom képzelni,hogy lehetne ebből egy jó multi!
Minden jel arra utal,sajnos ezis a lockdown sorsára jut............... -
#273 hát meglátszik, hogy 40 vagy 100 game közben, az tuti :) -
#272 hát a mozgóképnél az biztos, hogy 24 képkocka / másodperc teljesen folyamatosnak tűnik az emberi szem számára. tehát elvileg ha a rengeteg effekt meg a sok történés ellenére nem esik az fps 24 alá, akkor nem igazán kellene érzékelni szaggatást.
persze lehet, hogy a CS játékosok szeme sokkal többet képes érzékelni...