2409
  • Davidsned
    Thx!:)
  • veri5
    Full szaggatós a game NASA gépnél is szaggatna!:D
  • Sarapetike
    a második pályánál már lehet variálni a fegyvereket és ott te magad is lehetsz a mestelövész csak a pisztoly helyett válaszd az mp 5 -ö5 mert a mesterlövészpuska nagyon lasssssssssú :(
  • bepe79
    Föltettem a 81.94-es ForceWare drivert a 6600-hoz, amivel még jó a SWAT4 és a SWAT4:Stetchkov Syndicate is nálam. a Ghost Recon 3: Advanced Warfighter alatt ezzel a driverrel is 3-6 FPS harc közben, fossá butított grafikával és medium textures mellett...
  • SubZero911
    Akkor el van b*va az egész ! Ha nem én tudom a mesterlövésszel leszedni messziről a nyomikat, akor biztos hogy el fogják rontani nekem ! Vagy helyezkedéssel vagy mással. Ilyet !!!!

Köszi azért a választ !
  • Sarapetike
    hiszi a piszi :D
  • Shep
    Nem lehet váltani köztük, már ha te arra gondolsz, hogy nem Mitchellt hanem Józsit irányítod.
  • Attila8805
    Szafii milyen konfigod vanm?
  • szafiii
    De szerintek K:U:R:V:A durva hogy 1progi legkisebb beállítások mellett szaggat mint nagyanyámnál a tésztaszaggató, és erre "majdnem mindent" beállítok max-ra akkor meg szaggatásmentes!!!
    Ráadásul 3éves gépem van egyedül a Grafkártya lett kicserélve!!!!!!!!!!!!
    Nem fura kicsit se mi?!
  • SubZero911
    Nem az a hiba ! Egyszerűen a konzolos grafikát nem tudták megfelelően átkonfigurálni !

Tényleg szégyen, hogy "izom" gépeken is nagy szar az egész. Nekem tök ellentétes konfig-om van mint a tiétek (nem ratyi) és nekem is 20 fps-sem szenved.

Azt mondjátok még meg (csak most kezdtem el) , hogy tudok váltani a csapattagok között ? Az első pályán nem akarja engedni....
  • veri5
    De lehet kívül nézetből,mert én még nem jöttem rá!
  • Adam II
    fákra incs megoldás?
  • bepe79
    És ráadásul a 6600-am 1 GB 400-as DDR RAM-al van megtámogatva. Szerintem a ForceWare a ludas, a 77.77 már eléggé elavult, a 84.25-öst vagy a másik új beta-t kéne föltennem, csak azzal meg a SWAT4 és a SWAT4: Syndicate nem megy rendesen.
  • Shep
    Elég gáz, hogy ennyire lebutított grafikával is csak ennyi fps-ed van, azért megcsinálhatták volna jobban is, a 6600 annyira nem szar kárty. (egy szót se szólok, nekem 6800GT-val szépen fut.)
  • Gabe18
    Tökéletessen egyetértek.
  • Shep
    És akkor mi van, a false-al sincsen post effekt :)
  • bepe79
    Csináltam újabb képeket:

El kellett dobnom cuccokat, hogy a helikopternél fel tudjam venni az anti-tank weapon-t. Először nem tudtam rendesen bemérni, mert a parkoló tetején voltam, de aztán másodjára már sikerült.
  • Sarapetike
    ha a post effectet valami modon kikapcsoljuk nem fog müködni az night vision !!kafa mi?
  • SubZero911
    Egyetértek sajnos !

A SWAT 4 óta eltelt egy kis idő, mindenki szeretne egy komoly coop-kommandós játékot /A BF2-n kívül, mert még mindíg az az egyetlen hibátlan game/ és lenne rá lehetősége valakinek.... Erre ilyen hibás rogram....

Szerintem alapvetően konzolra csinálták és egy nagy sz*r lett a konvert. Tanulhatnának önmaguktól, ld. Splnter Cel !!!

Amúgy köszi az xml mod-ot !
  • McW
    Nagyon ambivalens érzéseim vannak a játékkal kapcsolatban. Egyrészt megértem azokat, akiknek a játékélményt a magas gépigény rontja le, ezt azonban a következő hetekben több patch és vga driver fogja némiképp orvosolni. Nekem a graffal nincs semmi bajom, hatalmas játéktér, jó hangok, fizika ok. Ami viszont katasztrófa, és már sokan megállapították azaz MI. Én szart se értek a programozáshoz, DE KÖNYÖRGÖM, nem lehetne akkor végre ennyi év után, ennyi agyhalott, fos, katasztrófa játék után egy külön MI-programot írni, amit meg lehet venni vagy licenszelni mint a játék- vagy fizikai-engineket, és akkor a lusta pénzéhes programozóknak "csak" testre kéne szabnia az adott játékhoz a kész progit. Ez a játék szvsz nem taktika single player fps, mert szimplán nem lehet megvalósítani semmilyen, hangsúlyozom NULLA taktikát. Még az útkeresés is egy kalap szar, nehogy már a sok szerencsétlen barom legalább követni tudjon normálisan egy szimpla "follow" order-el és lelőjjön mindenkit akit meglátnak.Az irányítás csak a térképen lehet megvalósítani úgy ahogy, mivel még egy tetves "move" parancsra is kb. 20 m-es körzetben állnak meg valahol ahhoz képest ahova klikkeltél ( és közben 600x lelövik, mert egy fa útban volt és ezért meg "kellet" kerülnie a fél teret, lol).
    Amúgy ha egyedül kéne rambózni, jó kis tucat fps lenne, de hát nem ez volt a szándék. A szándék viszont most sem volt elég.
    Röviden és tömören ennyi! :)
  • bepe79
    Ez így nem jó. Ha a variable name="post_effect_quality" value="false" sorban az érték false, akkor a game alatt az option/video/advanced settings résznél a post effektnél az van odaírva, hogy false.. A helyes sor:

variable name="post_effect_quality" value="disabled"

...és amint átírom erre, akkor a játékot elindítva a post effect-nél egyből helyesen Off szerepel. Tehát disabled értékre kell rakni.
  • bazza
    látom még nincs faq, és nekem iszonyat sürgős lenne! lehet játszani neten tört játékkal? Mert ha igen most kell összehívnom a haverokat msn-en egy coop-ra. Thx, és javasolnék egy faq-ot ;)
  • Shep
    <variable name="post_effect_quality" value="false"/>

Egyébként ez nem hdr szerintem.
  • Sund
    menj fel a tér mellett álló lapos kis ház tetejére a csapattal. akkor jönnek az ellenek.
  • SubZero911
    És hogy tudtad teljesen kikapcsolni a post effectet ?????? MIt írsz át pontosan az xml file-ban ?
  • bepe79
    Én úgy tudom, hogy nVidia-n (7800-as sorozat és 7900-as sorozat) megy egyszerre a HDR+AA, tehát a high dynamic range és az antialiasing.
  • Davidsned
    A 3. küldetést kezdtem (VIP 2 is down). Legelső feladat, hogy "Clear the ambush zone". Ott vagyok a célnál, sehol enemy, de nem csinál semmit. Ilyenkor mi a teendő?
  • morfondőr
    A HDR és az élsímítás nem megy egyszerre! A játék pedig használja a HDR-t. Bár az én X800-om nem támogatja a HDR-t mégse lehet élsímítást kapcsolni, még a Catalystben sem (legalábbis nem látszik, ha bekapcsolom). Lehet ezt majd egy patch-el orvosolják.
  • SgtChris
    Pedig ez az egy, ami bántja a csőrömet eddig. Meg a sok visszatöltés egy-egy "sikeres" rajtaütés után... :-(
  • Shep
    Eddig még senki nem jött rá.
  • SgtChris
    Hali! Nekem is tetszik a game, nem kell legalább hentelni... :-) Viszont az élsimítást hogy a sz*rba kapcsolhatom be? Mert az xml-ben semmi ilyesmi nincs. Please help!
  • Shep
    Akkor nincs ötletem.
  • bepe79
    A 2. mission végénél járok, felrobbantottam a gas station-t, és a VIP-t sikeresen kimenekítettem a reptérre. Most védeni kell a pozíciót. Egyszerűen játszhatatlan nálam medium-on. Fél-1 óráig el bírom viselni az 5-15 FPS-t (max. 20 körül), de tovább nem. Amúgy nagyon bejönne a játék. A mozgás és a nehézség az Operation Flashpointhoz hasonló, és a fegyver tartás meg a lengedezés, nehéz célzás is nagyon jó benne.
  • Attila8805
    De belenyúltam de előtte is fekete volt:D
  • heliosz007
    nekem is fekete a város és nem látok semmit :( de tom mééé, a videókarim gyenge :GeForce4 Ti 4200 ! gondoltam hogy nem fog menni de azé kipróbáltam :( a path of neo-nál is ez volt :(
  • morfondőr
    Nem tudom, hogy miért húzzák le ilyen sokan a játékot! Nálam ez lesz az elmúlt 3-4 évben kijött legjobb játék! A textúrák tényleg nem olyan brutál szépek, de azért meg lehet nézni, hogy milyen effektekkel találkozunk! Pl a fizika is nagyon ott van (főleg ha még lenne valakinek egy Ageia Physx kártyája hozzá), meg robbanások stb. Nekem nagyon tetszik az is pl., hogy ha világosból sötét helyre megyek, akkor csak lassan világosodik ki az is (lásd: pupillák lassan tágulnak és szokják meg a más fényviszonyokat)! Eddig ez a legrealisztikusabb játék, amit eddig kiadtak! Kicsit lassú a játékmenet, de szerintem a valóságban sem rohangálnak a katonák a város egyik feléből a másikba! Oda kell figyelni! Ezért jó ez a játék!!
  • Sund
    ALIEN 1024,

nem vagy egyedül!! Én most fogom uninstallálni, mert az a pár FPS sebesség a 3. pályától nem igazán mondható vitéznek.

AMD 3000+, N6800, 1G ram. (abszolult LOW beállítások a játékban)

Szóval ezen a konfigon nem lenne szabad így mennie.
  • Kandurex
    Kipróbáltam a demót. Érdekes, hogy amikor a város közepe felé nézek, akkor elkezd szaggatni, de valami iszonyú módon, holott az elején az még nem is látszik (érdekes)! Levettem minimumra a texturát, azonnal megjavult a helyzet, de mondja már nekem valaki, hogy egy 6600GT 128 miért fekszik meg ilyen szánalom grafika mellett! Mert jó, amikor a helin érkezzünk akkor még türhető a dolog, leszámítva a ritka ocsmány texturákat, de lent mi a jó isten fekteti meg a gépemet? Homályos textura, élettelen táj, objekteknek nyoma sincs....nc
  • pinehead
    normális optimalizálást.
  • Shep
    Szerintem te is belepiszkáltál a config fileba nincs igazam?