2409
-
gomoo #557 szevasztok tud v.ki mondani nekem 1 serial? Előre is köszi!!! -
gomoo #556 szevasztok tud v.ki mondani nekem 1 serial? Előre is köszi!!! -
#555 Nvidiánál is rossz. Gondoltam a HDR miatt bénázik, de levettem abszolút minimumra a grafikát és még úgyis olyan benyomást kelt, mintha be lenne kapcsolva a HDR, ami ugye alapból kizárja az AA használatát. -
#554 hát beszarás ez a game. engem az idegesít a legjobban hogy nem tom állítani az élsimítást. már az ati driverbe is beállítottam, de sehol semmi tiszta "recés" az egész ami kibaszott idegesítő.
konfig: a64 3000+ 2x512/400 x800xl vga. csak atinál nem működik az élsimítás? :( ha hazamegyek komolyan mondom ujravágom a rendszert de ha ugy is kula lesz akkor törlöm a pitsába és majd ha lesz vmi értelmes patch akkor visszatérek rá. azon gondolkodom lehet el kéne adni a 2 512-es ramomat és venni bele 2 1 gigásat :P -
#553 Megvan a hiba.
A Forceware nem volt jó.
Kellett neki a 84.21-es. így most 25-30 fps.
Király! -
#552 Akkor nekem miért szaggat? Max. 10-es fps-et produkál... Miért?
Mi a tökömet csináljak vele? Többeknek gyengébb gépen akadásmentesen fut, medium beállítással, nekem meg low-on is meg mindenféle felbontással is csak 10-es fps-t tud... Nem hiszem, hogy videokari a gond... HELP! -
#551 nekem is van egy láma kérdésem, de nagyon zavar hogy ha belenézek a távcsőbe mozog össze-vissza. nem lehet itt is nagy levegőt venni mint a cod2-ben, hogy megálljon egyhelyben?
másik, hogy az attack parancsra mindig azt mondják hogy nem tudják megcsinálni.
harmadik, hogy láttam F1-4-ig vannak a gyorsparancsok, de Follow nincs és nekem az kellene. Nem találom a Controls-ban, hogy Follow-ra lehetne beállítani akármit is. -
#550 Sziasztok !
Igazából nincs sok időm visszaolvasgatni a topic-ban, de úgy vettem észre, hogy lehet valahogy machinálnia graf. beállításokkal a teljesítmény növelés érdekében.
Van valami jó megoldás ? Előre is köszi !! -
#549 Tényleg nem tudja senki hogy lehet előcsikarni a FSAA-ot? A képeken nincs rece vagys megy az FSAA, vagy mind retusált kép? -
#548 ja az nekem is feltünt,bár minden nem lehet tökéletes :)így is kevés a gépem a gaméhoz,pedig 9800pro.. -
#547 Mondjuk nekem az hiányzik az első pálya alapján, hogy üres az egész, civilek hol vannak, mindenki a pincében kuksol, vagy az egész város kiürült? -
#546 a graf az rendben van csak nemárt hozzá egy erőmű :( -
#545 Miért, szerintem is rendben van a graf, bár az emberek kissé műanaygosnak tűnnek :) -
csoola #544 én 1024-en jáccok low beállitás mellett, de nekem tetszik a game.sztem jo -
#543 Idezet innen , az SG-ről : GR3 teszt:
A fizikával és a grafikai motor megoldásaival együtt számomra ámulatba ejtő még akkor is, ha élőben nem is láthattam teljes pompájában. Ezt hiányoltam sok FPS-ből. Végre tényleg úgy érzem, hogy egy igazi virtuális világ közepén állok. Nem kocka minden, nincsenek kényszermegoldások. A svéd precíz kéz itt is alkotott. Gratulálok nekik, ez a legszebb FPS, amit valaha is láttam és összességében többet ad, mint az istenített Carmack-féle megoldások. A rossz talán az benne, hogy rá kell hozzá csatlakozni a paksi atomerőműre.
LOL :)))) Biztos egy játékról beszélünk ? -
#542 Nektek mennyi ideig tölt, hogy panaszkodtok a töltési időre? -
#541 Sziasztok!
Nektek nem csinál olyat, hogy visszatöltésnél elszaródnak a hangok? Pl: fegyverhangok (tök halk lesz). Mert nekem már csinált egyszer-kétszer, és a haveromnál is előfordult már. Fáj a szívem a játékért, mert nagyon vártam, de sajnos a nagy gépigény, hosszú töltési idő, bugok???, miatt sztem pocsék lett, bár elismerem lenne hangulata a játéknak, de így sztem nemérdemes belevágni. -
#540 Az én gépem annyiban különbözik a tiédtől hogy a videókártyám Radeon 9600XT 128MB. Nekem mediumon kiválóan megy 1024x768-ban. -
#539 Srácok!
Ööööö...
Nem kevés a 6-9 fps ezen a konfigon?
Mondjuk a videokarim 12/6-on 333/800-ra van húzva, a 3DMark03-on 9092-t kapott...
Minden felbontáson, és kikapcsolt dolgokkal is ugyanez...
Processzorom lassú? -
Yula #538 @Dosia!
Köszönöm és megy!!!!
Ha OFF-nak gondolodnem kell, de röviden érdekelni miért pont azt kellett.
Még1x thx!!!
-
Dosia #537 Yula!!
Nevezd át, vagy töröld a Program Files\Common Files\InstallShield\Professional könyvtárat, és próbáld újra! -
Yula #536 Köszi!
Ezt megtettem, de semmi :( -
Gabor_(HSF) #535 De számit a grafika,azért van "Asus 7800GTX"-em..csak nem minden áron..
egyébbként meg egyátalán nem egetverő az sem...
A többir meg már nem commentelek,mert a választ úgy is megkapjátok rövid időn belül.... -
MikroID #534 Probáld meg újra indítani és újra telepíteni! Úgy tűnik menet közben kiakadt a telepítőd. -
MikroID #533 Kedves Gabor_(HSF)!
Azért mert neked érezhetően nem jött be egy még meg sem jelent játék, még nem kéne az egész fórumot teleszemetelned a negatív kisugárzásoddal! Ha szerinted nem lehet sikeres egy játék, aminek a szingli része erősebb, mint a multi, csak gondolj pl. a Prince of Persiá-ra, amiben egyáltalán nincs multi, mégis az utobbi idők egyik legsikeresebb játéka és ha szerinted 2006-ban nem számít a grafika, akkor menj vissza Counter-ezni, vagy Rainbow 6-ezni! Esetleg vehetsz új hardware-t is! -
Yula #532 Sziasztok!
Ezt a telepitésnél, miért írhatja ki? Találkozot valaki már ezzel a problémával?
Setup has experienced an error.
Please do the folowwing:
- close any running programs
- empty your temporary folder
- check your internet connectionm (internet based setups)
Then try to the setup again
error code: -6001
Köszönöm! -
#531 mondjuk még mindig jobb az én 13 FPSemhez képest -
#530 köszi kipróbálom -
#529 állítsd át caps lock-ra, nekem úgy műkszik -
#528 Ez itt az Advanced Warfighter fórum? Mert akkor kérdeznék okosat. Amikor talizok az első emberrel a legelején (team mate) akkor megnyomom mouse 2-t. Bejön a kis menü, ahol van a move, az attack, a follow... Hogy adom ki a parancsot ilyenkor? A mouse 2-t hiába nyomom bármelyiken is. -
#527 -
#526 Nálam a 6600-al? Szarul. Egyszóval. Pedig 1 giga 400-as DDR RAM van mellette, meg egy 2.53 GHz-es P4-es. És még medium texture beállítás mellett, kikapcsolt árnyékok mellett is úgy akad, mint a disznó a GeForce 6600-asommal. Jó esetben 20-25 FPS-ig fölszalad. -
#525 köszi:) -
#524 neked azzal a VGAval, hogy fut ? -
#523 Na kipróbáltam, az első pályát megcsináltam, és szerintem teljesen ok a játék, a grafika teljesen jó, a társakkal sem volt különösebb gondom végezték a dolgukat rendesen, bár a géppuskafészket nem tudták elintézni, de a sima utca emberét egész jól leszedték. -
#522 Egér középső gomb benyom, egérgörgő mozgat fel-le, majd a follow-ra vagy attack-re ha ráállsz vele, akkor ismét lenyom. -
#521 jahj, tudom elég láma amit kérdezek, de hogy lehet parancsokat kiosztani?? nekem nem akar sem cover-t, sem follow-t, csak move-t:/ eddig minden rainbow-val jáccottam, de ez vagy bugos, vagy nemtom..:( -
#520 aki akar multizni/coopozni az vegyen fel msnre:
[email protected]
-
#519 3.6 GB -
#518 feltelepítve mennyi a játék?