Ghost Recon 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<2006. április 24. @ 15:18 - Forcecaster>2006. április 24. @ 15:18 - Forcecaster>
Egy GRAW fanok által összehozott kis rendezvényen a Ubisoft bevallotta, hogy egy demó kiadását tervezi erre a hétre, mely a becslések szerint 27-én, vagy 28-án be is következik. A demóban csak egy szingli küldetést kaparinthatunk meg, egyenlõre multi, vagy coopról még nem esett szó. A GRAW-ban te irányítod a Szellemeket, valamint a különleges erõket, felfvértezve az IWS-sel, mikor is feladatod nem más, mint az amerikai elnök megmentése, nukleáris töltetek visszaszerzése, na és persze a fanatikus világuralomra törni vágyók bandájának, vagy kisebb csoportjának legyõzése. Szeretettel várjuk."
http://www.gamestar.hu/kommentek.php?sid=21575
"Csütörtök vagy péntek magasságában érkezik a Ghost Recon Advanced Warfighter demonstrációja, jelenti az Ubisoft, sokak kérése válik tehát valóra, betekintést engedve még megjelenés elõtt a legújabb GR játékba. Tartalmát, valamint méretét illetõen pontos információink egyelõre nincsenek, a singleplayer módozatot minden bizonnyal kipróbálhatjuk majd.
"
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Akinek van ilyen kártyája feltétlen irjon hogy mennyivel másabb vele a game! 😄
Next PC upgrade: 2022
<2006. április 19. @ 06:23 - Mantis>2006. április 19. @ 06:23 - Mantis>
Elõkerült egy új, nagyfelbontású videó a Ghost Recon: Advanced Warfighterbõl. Az animáció közel egypercnyi in-game anyagot tartalmaz. Aki letépné a nem mellesleg már majdnem elkészült akció legújabb trailerét, az erre a linkre kattanjon."
http://www.gamestar.hu/kommentek.php?sid=21477
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
<2006. március 24. @ 15:06 - Berkenye>2006. március 24. @ 15:06 - Berkenye>
Megérkezett a Ghost Recon: Advanced Warfighter címû csapatos lövöldözõs játék legújabb fejlesztõi videojegyzete, amely fõként a multiplayer funkciókat és lehetõségeket mutatja be a fejlesztõk kommentárjával. A nagyjából két perces videót lokálból cibálhatjátok.
GHOST RECON: ADVANCED WARFIGHTER
'DEVELOPER DIARY #4'
(Movie - 17,14 M😎"
http://www.gamestar.hu/
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Winter Challenge / Wintersport Pro 2006 (c) Cyanide *CLONECD*
nfo
Az 1.02-es javítás javítja fel (3.7.13.00-ról) 3.7.13.01-re az SF verziószámát.
Ez a védelem K.O. a DT4.03HE-nek, és az Alcohol (1.9.5.3823)-nak.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Rainbow Lockdown után.. 😞
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
bár a GR2re is azt mondták kiadják PCn xD
amugy kezd ghostrecon-on is eluralkodni a dnf szindróma :/
Miért is késik a Ghost Recon 3?
<2006. március 07. @ 12:25 - Berkenye>2006. március 07. @ 12:25 - Berkenye>
Sajnálatos információként érintett minket, hogy a Ghost Recon 3 csapat alapú antiterroristás játék PC-s változatának megjelenését májusra csúsztatták, miközben az Xbox 360-as kiadás már megjelent. Utóbbi esemény megünneplésére egyébként egy új videót is kiadtak a fejlesztõk, amit tõlünk is letölthettek. Nincs abban semmi, ami a PC-sbõl kimaradna - remélhetõleg.
De most nem errõl van szó, hanem arról, hogy a játék producere, Mathieu Girard egy közleményben nyilvánosságra hozta, hogy pontosan mi is áll a PC-s GR3 csúszása mögött.
Miért késik a játék?
A jobb minõség elérése érdekében, és azért, hogy az összes olyan apróságot beépíthessük, amit szerettünk volna. A PC-s változat fejlesztése teljesen külön utakon járt, ezért a különbözõ fázisok is eltértek egymástól.
Mik lesznek a különbségek a PC-s és konzolos változat között?
Elsõsorban játékmenetbeli szempontok dominálnak. A ghostokat sajátságos módon irányíthatjuk, egy jóval pontosabb utasító rendszer segítségével. Ez a mesterséges intelligencia teljes újraprogramozát vonta maga után. Gyakorlatilag csak a történet és a grafikai megvalósítás egyezik meg. További különbség a teljesen önálló FPS nézet, és a PC-re kihegyezett multiplayer móka.
Mi a PC-s változat kitûzött célja?
A multiplayer, bár ezt addig nem akarjuk reklámozni, amíg nem tudjuk biztosan, hogy azt kellõképpen meg is tudjuk valósítani. Egy teljesen interaktív környezet hálózaton keresztüli szimulálása nagyon nehéz feladat, de reményeink szerint a kooperatív játékmód nagyon jól sikerül majd. A Domination játékmód is ígéretes.
Info: Gamestar
Egyedül ezek a "fél képernyõs" célkeresztek nem tetszenek.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Ezzel rakerestem a Ghost recon nevre es tobbek kozott ezt adta ki egeszen pontosan:
De nem szedem le mert emuleval tetu lassu, meg kitudja nem-e atbaszas.
Persze lehet hogy csak atveres a fajl.
egy név kinyirása ott, egy kbiazsás a pc-sekel ott, igy jó haladni elõre 😛
A Ghost Recon: Advanced Warfighter PC-s változata újra idõt kért - vagy inkább félreállították, hogy kaszáljanak a konzolos változatok... Az eredetileg jövõ hétre ütemezett debütálást a második negyedre, nyárra ütemezték át az UbiSoft-nál. A konzolváltozatok mind márciustól lesznek kaphatók. Az Xbox 360-as március 10-tõl, az Xbox és PS2 változatok 17-én, illetve 31-én debütálnak.
info: Hardwired