Ghost Recon 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Ghost Recon 3 demó még a héten!!!
<2006. április 24. @ 15:18 - Forcecaster>
Egy GRAW fanok által összehozott kis rendezvényen a Ubisoft bevallotta, hogy egy demó kiadását tervezi erre a hétre, mely a becslések szerint 27-én, vagy 28-án be is következik. A demóban csak egy szingli küldetést kaparinthatunk meg, egyenlõre multi, vagy coopról még nem esett szó. A GRAW-ban te irányítod a Szellemeket, valamint a különleges erõket, felfvértezve az IWS-sel, mikor is feladatod nem más, mint az amerikai elnök megmentése, nukleáris töltetek visszaszerzése, na és persze a fanatikus világuralomra törni vágyók bandájának, vagy kisebb csoportjának legyõzése. Szeretettel várjuk."

http://www.gamestar.hu/kommentek.php?sid=21575
576.hu:

"Csütörtök vagy péntek magasságában érkezik a Ghost Recon Advanced Warfighter demonstrációja, jelenti az Ubisoft, sokak kérése válik tehát valóra, betekintést engedve még megjelenés elõtt a legújabb GR játékba. Tartalmát, valamint méretét illetõen pontos információink egyelõre nincsenek, a singleplayer módozatot minden bizonnyal kipróbálhatjuk majd.
"

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

grebber
Az elsõ PhysX fizikai gyorsítót kihasználó játék hamarosan meg is jelenik május 3.-án!

Akinek van ilyen kártyája feltétlen irjon hogy mennyivel másabb vele a game! 😄

Next PC upgrade: 2022

Glpetyus
váá,ez egyre jobbnak tünik :o

" Ghost Recon: Advanced Warfighter
<2006. április 19. @ 06:23 - Mantis>
Elõkerült egy új, nagyfelbontású videó a Ghost Recon: Advanced Warfighterbõl. Az animáció közel egypercnyi in-game anyagot tartalmaz. Aki letépné a nem mellesleg már majdnem elkészült akció legújabb trailerét, az erre a linkre kattanjon."

http://www.gamestar.hu/kommentek.php?sid=21477
ThugEdge
hol próbáltad ki?boxon?vagy mi?vagy vmi teszter vagy?ne csigázzá má😊

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

Nos, volt szerencsém kipróbálni és isteni jó játék, bár errõl majd megoszlanak a vélemények, mert szerintem több hasonlóság van a Full Spectrum Warrior-hoz, mint a Ghost Recon 1-hez, csak itt tevékenyen részt veszünk mi is a csatában! A grafika az valami fenomenális, meg a mozgások is, nagyon jól néz ki a HDR, de a legkirályabb a hangok mennyisége és minõsége!

grebber

" Ghost Recon 3
<2006. március 24. @ 15:06 - Berkenye>
Megérkezett a Ghost Recon: Advanced Warfighter címû csapatos lövöldözõs játék legújabb fejlesztõi videojegyzete, amely fõként a multiplayer funkciókat és lehetõségeket mutatja be a fejlesztõk kommentárjával. A nagyjából két perces videót lokálból cibálhatjátok.

GHOST RECON: ADVANCED WARFIGHTER
'DEVELOPER DIARY #4'
(Movie - 17,14 M😎
"

http://www.gamestar.hu/
Kaplan
Kéretik a warez témát máshol megvitatni 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Glpetyus
thx Tibor,Zoltang :o)

inkább kihagyom én nem akarok semmit tesztelni, ami érdekel és megy jó ami nem rédekel azt meg leszarom 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Ezt a progit csak azért szedtem le, hogy tesztelni tudja az legújabb SF-t. Csak 1CD, szedd le (torrent) és próbáld ki, hogy elindul-e nálad 10.2-es javítás után.
Tibor
ahhoz kell a dt4+ide lehúzás+sr7.stop így megy a barátomnak is

PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)

aham, hát ezt passzolom mert nem probáltam

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Az 1.0-hoz és az 1.01-hez (3.7.13.00) volt még DEVIANCE törés.
Sajnos tudok mondani. Régóta próbálom indítani.

Winter Challenge / Wintersport Pro 2006 (c) Cyanide *CLONECD*
nfo

Az 1.02-es javítás javítja fel (3.7.13.00-ról) 3.7.13.01-re az SF verziószámát.
Ez a védelem K.O. a DT4.03HE-nek, és az Alcohol (1.9.5.3823)-nak.
Glpetyus
nekem nem megy az új POP :c
Knight of the temple 2 megy... <#fejvakaras>

hm, pls mondj egy gamet ami ezzel van, kiváncsi vok min van ez rajta mert eddig én még nem találkoztam oylan sf-el ami dt4 + idekábellehuzással ne ment volna

pedig ugy tünik tényleg ez a cél 😄

Tapasztaltam. 😊))
grebber
Nem kell SF4 elég ha a 3.7.13.01-et teszik rá mert aztse lehet elinditani sehogy.

Ott kérdõjel van. 😊
ott a pont 😊

Valami rosszat mondtam?
bertino
<#banplz><#banplz><#banplz>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Várják, hogy a StarForce 4-et tehessék rá a DVD-re.
Biztos hogy jó ha kiadják PC-re?
Rainbow Lockdown után.. 😞

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

bertino
áhh, ubisoft nem, a GSC a stalkerrel sokkal kamuzósabb hidd el 😄

errõl beszélek..., amugy meg az ubisoft kbiazsott kamuzós csak amx nem amegjelnési dátumban 😊

bertino
ubisoft nem naon kamuzós, no para
bár a GR2re is azt mondták kiadják PCn xD

rulz de nem õ fog csalódni ha mégsem hanem te mert õ megmondta... 😛
amugy kezd ghostrecon-on is eluralkodni a dnf szindróma :/

Zsolo007
Pesszimizmus rulzzz..

Ittlesz ez májusban 😊

Glpetyus
Ebbõl 2007 lesz...

grebber

Miért is késik a Ghost Recon 3?

<2006. március 07. @ 12:25 - Berkenye>

Sajnálatos információként érintett minket, hogy a Ghost Recon 3 csapat alapú antiterroristás játék PC-s változatának megjelenését májusra csúsztatták, miközben az Xbox 360-as kiadás már megjelent. Utóbbi esemény megünneplésére egyébként egy új videót is kiadtak a fejlesztõk, amit tõlünk is letölthettek. Nincs abban semmi, ami a PC-sbõl kimaradna - remélhetõleg.

De most nem errõl van szó, hanem arról, hogy a játék producere, Mathieu Girard egy közleményben nyilvánosságra hozta, hogy pontosan mi is áll a PC-s GR3 csúszása mögött.

Miért késik a játék?
A jobb minõség elérése érdekében, és azért, hogy az összes olyan apróságot beépíthessük, amit szerettünk volna. A PC-s változat fejlesztése teljesen külön utakon járt, ezért a különbözõ fázisok is eltértek egymástól.

Mik lesznek a különbségek a PC-s és konzolos változat között?
Elsõsorban játékmenetbeli szempontok dominálnak. A ghostokat sajátságos módon irányíthatjuk, egy jóval pontosabb utasító rendszer segítségével. Ez a mesterséges intelligencia teljes újraprogramozát vonta maga után. Gyakorlatilag csak a történet és a grafikai megvalósítás egyezik meg. További különbség a teljesen önálló FPS nézet, és a PC-re kihegyezett multiplayer móka.

Mi a PC-s változat kitûzött célja?
A multiplayer, bár ezt addig nem akarjuk reklámozni, amíg nem tudjuk biztosan, hogy azt kellõképpen meg is tudjuk valósítani. Egy teljesen interaktív környezet hálózaton keresztüli szimulálása nagyon nehéz feladat, de reményeink szerint a kooperatív játékmód nagyon jól sikerül majd. A Domination játékmód is ígéretes.

Info: Gamestar

Glpetyus

Nagyon jó a videó :o

576-on van egy új videó belõle.Hát nem egyszerü kinézete van,kiváncsi leszek milyen gépen fogja ezt pc-n hozni.
Egyedül ezek a "fél képernyõs" célkeresztek nem tetszenek.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Zsolo007
Kitduja......Biztosan van akinek ilyen "perverz" humora van...

bakvarnyu
Aha, biztos. De szerinted miert csinaljak ezt a fake dolgot? Megneztem, mar toltik vagy 160-an akkor mind megszivjak?

Zsolo007
Akkor fake 😄

Ami még nem jelent meg, de emuleon van az tuti fék 😊

bakvarnyu
Hat van ez az emule nevu program http://www.emule-project.net
Ezzel rakerestem a Ghost recon nevre es tobbek kozott ezt adta ki egeszen pontosan:

Ghost Recon 3 Pc-DVD (Multilanguaje)+ crack noCD (The Gamers.net) - .rar 3.92 GB

De nem szedem le mert emuleval tetu lassu, meg kitudja nem-e atbaszas.

Zsolo007
Hol találtad? (link?)

bakvarnyu
Nem tudom igaz-e a csuszas , mert en most talalkoztam Emulen egy ilyennel:
Ghost recon 3 crack NOCD the Gamers.net.rar 3.92 GB
Persze lehet hogy csak atveres a fajl.

sajnos..., már énis megszoktam hogy csak és kizárólag a nomrális fejlesztõk halnak éhen..., mind1 én tuti nem veszek egy ubi gamet se oszt annyi, mást tenni meg nemtok :/

bertino
az UBI pont nem az a fejlesztõcég, aki meg fog dögölni, vagy csõdbe fog menni 😊 ez van, el kell fogadni

drop
hát igen de nem tudom miért kell ezt csinálni

grebber
Hát ez mindig is igy lesz sajnos a pc a konzolok melett háttérbe szorul a már jól ismert okok miatt.

dögöljön meg az ubi újra...., rmeélem csödbemennek lassan, rájukférne...
egy név kinyirása ott, egy kbiazsás a pc-sekel ott, igy jó haladni elõre 😛

grebber
Csúszik a pc-s megjelenés.

A Ghost Recon: Advanced Warfighter PC-s változata újra idõt kért - vagy inkább félreállították, hogy kaszáljanak a konzolos változatok... Az eredetileg jövõ hétre ütemezett debütálást a második negyedre, nyárra ütemezték át az UbiSoft-nál. A konzolváltozatok mind márciustól lesznek kaphatók. Az Xbox 360-as március 10-tõl, az Xbox és PS2 változatok 17-én, illetve 31-én debütálnak.

info: Hardwired