2063
-
#182 ha ez az amit most találtam, akkor több mint 200 seeder van.
gyorsnak kéne lennie.
védelem nélküli.
gondoltam legalább egy serial védelem lesz rajta. -
#181 még folyamatban.. -
Malac Úr #180 No emberek, hogy tetszik? -
#179 én egyenlőre kiprócálom, oszt ha találok vmi jó melót, akkor tán még meg is veszem valamikor .. -
#178 Én inkább megveszem. Amelyik játék nagyon tetszik, azt megveszem, úgy sincs olyan sok amiért rajonganék. -
#177 2 G? Kétlem, de ki tudja.. Hajrá, remélem van hely a gépeden! :D -
#176 [apró]egy m-betüs torrenten már van egy 2G-s verzió...nem tom, hogy igazi-e...[/apró] -
#175 Ha megjelenik végre, és megoldható a fordítása, én tuti nekiállok fordítani. -
#174 ha valamelyik csapat bevállalja a magyaritasok.hu -n, akkor lesz...eredetileg a klasszikus ufo-k se jöttek ki magyarul.. -
Nogren #173 vajon lesz belőle magyar nyelvő verzió, mint a régi klasszikus UFO-kból?
valaki mondta nekem, hogy van belőle demo neten, de én nem találtam, erről tudtok valami infot? -
#172 Elvileg ma jön ki a weboldal szerint...mégse látom sehol...De ja vu -
#171 Csak jöjjön.. :) ha ennyit vártunk, akkor az a pár hét már nem kérdés.. :)
Legalább nem lesz benne annyi bug.. :)
Bár mondjuk ez a állandó dátum módosítás (utólag) nem valami baba.. :)
Papa01
-
#170 mi is..
mondjuk ahogy belesasoltam fórumba, ott már írtak máj 4-ét, 8-át, meg még pár dátumot... -
#169 IN GAME videókat lehet letölteni, nagyon szupi játék lesz... már nagyon várom! :) -
#168 ha védelem nélküli, van rá esély. -
#167 Na május elseje van végre. Kíváncsi leszek, hogy megjelenik-e ma. :) -
lammaer #166 Jelentem az összes after...-t végigtoltam és a legutolsó sztem játékmenetben is ott van a szeren :) -
#165 Azért a grafika nem olyan szőrnyű, nehogy már azt mondja valaki hogy az Ufo: Enemy unknown szebb a 320x200as felbontásával, azért ez bőven megfelel a célnak. Ez mindig is egy hangulat játék volt, aki szebb graffal akarja nyomni annak ott van az Ufo after... széria. -
#164 Mondjuk, én sem értem , miért nem in-game videót adtak ki??? :( Az intro engem mindíg hidegen hagy.... -
lammaer #163 szerintem meg hangulat = jatékmenet + grafika/hang :)
De nem veszünk össze... -
#162 elmondta a véleményét, és én is osztom :)
De hát az vesse a másik készítő szemére a dolgot, aki maga jobbat csinál :) Igy hát szörnyülködöm, és adok egy esélyt a játékélménynek :D Végül is tény, az a legfontosabb -
#161 szerintem meg hangulat, jatekelmeny, sztori >>> grafika, csilivili
-
#160 senki nem kötelez arra, hogy játszál vele, ha nem tetszik a grafikája... -
#159 A képek alapján talán még csúnyább is, mint az UFO1, bár már elég rég játszottam azzal. Alacsony költségvetésből is össze lehet hozni olyan grafikát, ami mai szemmel is elfogadható, de itt számomra egyszerűen rondák az egységek. Az intro-ról meg ne is beszéljünk, egy házilag készített amatőr munkának még elmenne, de elvileg profi fejlesztőktől azért többet vár az ember. (és az audio részt még nem is említettem). -
#158 Az intró engem se fogott meg, nem passzolt a játékhoz. Nagyon remélem, hogy megközelíti az X-com hangulatot legalább egy kicsit. -
#157 én máig eljátszogatok az x-com 1-gyel, szal a grafika marhára nem zavar..az intró ugyan lagymatag, de a képek és videók alapján az x-com hangulatot tán visszahozza..remélem jobban, mint az aftermath... -
lammaer #156 Én magam sem vagyok "grafikamán" de tény, minden korban vannak azért bizonyos standardok amit egy játéknak illik elérnie VAGY nagyon-nagyon-nagyon jó játékmenetet kell produkálnia. Mivel ez utóbbit sokkal nehezebb produkálni személy szerint van bennem kétkedés az intro után de természetesen a puding próbája az evés... -
#155 jah, hát vannak olyanok, akiknek mindegy milyen szarral játszanak, csak csillogó-villogó überállat grafikája legyen...mi nem tartozunk közéjjük.. -
#154 Ahogy ez kinéz, inkább át kellene írniuk Windows Mobile-ra a játékot, akkor talán valaki ad is érte pénzt. -
lammaer #153 Hát, az intro nem az az übertuti, igazából a legnagyobb gondom az, hogy nem tudom hozzákötni a játékhoz - inkább egy ürhajós/lövöldözős játékhoz passzol mintsem egy taktikai stratégiához. -
Arany Laci -
#151 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd
(picsaba, kinomban rohogok... jojjjon ma' :/ ) -
#150 Dehogynem, jövőre... :D -
montressor #149 ne aggodj! mar reg nem lesz majus elseje, mire kijon....
-
#148 nekem cseszett vmiért elindulni a letöltés, de youtube-on megtaláltam....
amúgy kicsit uncsi lett az intro sztem :( az x-com 1-é sokkal jobb :) annak a zenéjét máig imádom :P -
#147 még jó, hogy május elsején még véletlen sem lesznek nyitva itt a boltok, hogy megvehesse az ember.. -
#146 Hát ha már a kiadott introba is bele merték rakni a május elsejei dátumot akkor simán lehet, hogy
.....
szeptemberig meg is jelenik -
#145 intro -
#144 Oksa, köszi, és bocsika! :) -
#143 sztem itt érdeklődj..