2063
-
#142 Sziasztok,
Nem tudjátok az UFO Alien Invasion-ben lehet menteni küldetés közben???
Én sehol nem találtam, pedig nagyon tetszene a játék, de félő, h ha nem lehet menteni, szétverném a gépet.. :)))
A Papa01
-
#141 Éljen május elseje!
A munka ünnepe.
^^ -
#140 -
#139 Rossz hírem van ..
Késik....
2007.05.1. az új dátum.
:(((((((
Üdv:
A Papa01 -
#138 Lehet, hogy naív vagyok, de én is nagyon reménykedem benne. ;) -
#137 elvileg még 6 nap...remélem most már kijön végre.. -
#136 demojával szórakoztam picit...annyira nem ragadott meg ,mint az x-com -
#135 UFO Alien Invasion
Egy fantasztikus UFO remake, az első tiszteletére. Raktam a belinkelt forumba képeket róla, régi UFO rajongóknak szerintem kötelező (a képek a gallériámban is megtalálhatóak)!
Nem látszik olyan jól kidolgozottnak mint ez az extraterrestrials, de szerintem nem rossz, és ami lényeges, már játszható :P -
#134 hogy legyen élet..
-
#133 most láttom, h a hiv. oldalon ápr 16.át írják megjelenési dátumnak ... -
#132 Csak azért illesztettem be ide ezt a képet, mert aznap jelent meg a játék honlapján, és mert ez szerintem már határozottan bíztató. :) -
#131 pofás.
-
#130 -
#129 Azt kérdezi miért is! Na erre inkább nem válaszolok mert még a végén kibannolnak a p*csába. -
lammaer #128 Ne veszekedjetek már... toljátok a afterlightot, mire azzal végeztek, biztos kijön az ET is. -
#127 ha már úgyis off, akkor miért is? -
#126 OK!
Ha már úgyis OFF, az aláírásod egy oltári nagy baromság , bocsi -
#125 elmondtad a véleményed én meg elmondam a sajátomat. Még ha abban az is állt hogy a tiéd egy oltári nagy semmire épülő baromság :D Meg lehet rajta sértödni de nem muszály. Persze, szar hogy csúsznak, fel is lehetünk háborodva. Ez lehet kritika (de nem az hogy megássuk a sírját)
Engemet is bosszant, remélem hogy ennyi várakozás után valami jót kapok készhez. A játék film és minden más topic meg ugyis csak akkor él, ha új hír jön vagy ha kijött a cucc. Addig halál sorsra van itélve -
#124 OK, akkor inkább kussolok, véleményemet offolom, és nézem ahogy a topic meg van dögölve. Végülis ez a lényege egy fórumnak, ha valaki negatív kritikát ír, az egyből hülye, pozití kritika meg ugye nincsen, mert a játék egy darabig még kise jön. -
#123 Most komolyan.. ez lenne az indok ? :D 5 évvel ezelött ezt a projectet 3 egyetemista kezdte el csinálni, csak úgy hobbiból. Azóta sokat változott az egész dolog. Jöttek újabb emberek, újabb ötletek, újabb lehetőségek. Folytonos változtatás, újdonságoknál új hibák. Tudod ha innen visszanézzel, pl a Heroes 2 játékra, azt látthatod hogy 3 évig csinálták. Akkor azt látta az ember, hogy 1 évvel ezelött bejelentették, hogy kiadják. Aztán hirtelen jöt a halasztás.. aztán még egy halasztás. Szerinted nem volt ott ember, aki a kiadás elött pár hónnapal nem ezt mondta volna:
"ha 3 év alatt nem tudták az összes hibát kiszűrni, mit várnak pár hónaptól?"
Biztos volt. Aztán letelt az a pár hónap, kijavítottak majd minden hibát, és kiadták a játékot. Hihetetlen a hozzáállásod. Mit várnának pár hónap alatt? Azt hogy végre befejezik a munkát. -
#122 Hát igen, csak ha 5 év alatt nem tudták az összes bugot kiszűrni, mit várnak pár hónaptól. -
#121 mé ? Stalker is kijön lassan..az meg csak dicséretes, ha nem akarnak bugos gémet kiadni..bár az se teszi feltétlen tönkre a játék élvezetét..lásd pl. fallout 2 ami tele volt buggal, mégis az 1ik legjobb rpg -
#120 Hát, nemtom, 5 éve csinálják és még mindig a bug fixálásokkal foglalkoznak, kétlem, hogy sok esély lenne a megjelenésre. -
#119 Sztem meg nem tudod hogy miért flamelsz. És mi az indok amiért azt mondod hogy nem fog megjelenni? Mert csusztatják? Ha nem akkor fejtsd ki kérlek, ne maradjunk sötétségben! -
#118 Szerintem ne temesd még! Meg fog ez jelenni...előbb-utóbb. :) -
#117 Sztem ez a rész már egyáltalán nem fog kijönni. Pedig a gameplay alapján r**adt jónak tűnt, kár érte . -
#116 Nem is az lenne a gond, hogy xedjére csúszik,de érted február 28 van kiírva megjelenési dátumra és 22.én írják át áprilisra... Egy kicsit átbaszás szaga van a dolognak... -
#115 Najó elmennek ezek a gecibe...De mostmár komolyan...Ez szánalmas...ez kb a 6. csúszása ennek a játéknak...
Innentől leszarom felrakom az afterlifeot... -
gszp #114 Öhh. A hivatalos oldalon már áprilisi megjelenés van... :( -
#113 pedig de -
#112 nehogymá' állókép legyen?!
:S -
#111 mármint ezen ?
nem hiszem -
#110 irgumburgumf*szomtelivanmar :CCCCCCCC -
#109 szted a 2. képen, animált lesz a háttér? -
#108 faca...ecce csak kijön.. -
#107 ismét csúszik.
Release date: March 16, 2007 -
#106 Amúgy a neten USA megjelenésre egy csomó helyen február 19 van írva.. Hol van már? -
#105 hát..azé csak elmegy expé alatt :) amúgy lehet elírták.. -
#104 http://www.amazon.com/exec/obidos/ASIN/B000CSKJ2O/dealtime-vg-20/ref=nosim
Itt 2 érdekes dolog is van...
1. In stock...(hogy a faszba mikor 28.án jelenik meg.
2. Platform: Windows 2000 (mi a f...?) -
#103 http://www.shopping.com/xPO-Synergy-UFO-Extraterrestrials~r-1~CLT-INTR~RFR-www.google.hu
40 dolcsi körül lesz szóval a 2-3 ezret el lehet sajna felejteni.
Minimum 8ezer.