6257
  • ZÓÓÓcsi
    Akkor is kell ennyi hely a C-n, ha nem oda telepítem?
  • kill3r21
    Itt vannak az angol nyelvi fileok a RELOADED-hez! De nemtom hova kell rakni és hogy müködik-e! Most Telepitek!
  • MerlinW
    Akinek nincs 7-8Giga szabad helye a C: meghajtón:
    Regedit:

HKEY_LOCAL_MACHINE/SOFTWARE/Microsoft/Windows/CurrentVersion

- ProgramFilesDir bejegyzés meghajtó betüjelét változtasd meg olyanra ahol van 7 giga szabad helyed. (Pl: D:/Program Files)
    - Hozd létre a megadott meghajtón a Program Files könyvtárat
    - Indítsd a telepítést
    - Telepítés után írd vissza C:/Program Files -re az értéket.

/ -helyett mindenhol a szokásos backslash-t (másik írányba dőlőt:)) használjátok
  • MerlinW
    Párosítsd ezt a képet egy hihetetlen pörgős, hangulatos és izgalmas játékmenettel.
  • NuSkool
    okés köszi a választ!!:)
  • Seth
    de semmi extrát sem ^^
  • ZÓÓÓcsi
    Inkább a Razort töltsd le!
    Az biztos jó! (ezt beírták ide a fórumba is)
  • MerlinW
    Mellesleg itt egy halo3 kép, nem látok ezen semmi rondát.
  • ZÓÓÓcsi
    Így van még szingliben is rohadt jó!
    Főleg az AI miatt!
  • NuSkool
    sziasztok aza kérdésem lenne h a RELOADED verzió az jó vagy azis sppanyol? meglehet valahogy oldani h ne legyen az?
  • MerlinW
    "A halo grafikája még kifejezetten ronda is"

Kit érdekel a grafikája? Szenzációs játék, játszottam velük.
  • Sland
    Maxtreme, neked milyen beállításokkal fut?
  • kirol
    Oké ez igaz, de a mostani xbox-os játékok se tudnak többet, mint ez.
    Vagy igen?

Pont 1 éves? :)
  • MerlinW
    Gears of War 2006-os játék:) Azóta boltokba kerültek a kétmagos procik, és az újgenerációs videokártyák.

Gears of War

Publisher: Microsoft Game Studios
    Platform: Xbox 360
    Release Date: Nov 7, 2006
    Release Region: North America
    Distribution: Retail
  • kirol
    Anno hogy mondták, hogy ezt nem tudná futtatni egy PC.
    Na most próbáltam és olyan simán megy full maxon, hogy na. A Crysis na az sokkal szarabbul megy, mint ez.
  • Brolly28
    de ha mind szar változat akkor basszák meg inkább megveszem eredetiben :-c
  • skinnyman
    A minimum fogalmával tisztában vagyok, éppen ezért nem voltam rá kiváncsi. A google-n meg minek keresgéljek, ha itt van nekem egy magyar nyelvű fórum olyanokkal, akik kipróbálták már és vszínűleg előző UE3-as játékokkal is játszhattak, és vszínűleg meg tudnák nekem mondani, hogy azokhoz képest ez hogy megy. Nekem a BioShock közel maxon elfutott AA nélkül, UT3 demója is közel maxon megy. Erről viszont olvasok érdekes dolgokat 2900xt-vel is, mégcsak nem is maxon.
  • MerlinW
    Elvileg mire megjelenik az UT3, lesz benne SM2 támogatás (a demoban már van is, mint tudjuk, de ez lehet nyálcsorgatás miatt is - okos húzás lenne részükről, nekünk kevésbé) valamint AA. Az előbb felsorolt játékok még az előző milestone verzióval készültek.
    UT3 minimum videokártyája GF6200, ATI Radeon 9600.

Azonban kérdéses, hogy ez így marad-e a végleges formájában. Nekünk jó az SM2, az üzletnek nem az. Egyrészt az UT3 elég nagy név ahhoz, hogy az emberek vegyenek új kártyát hozzá. (mint tudjuk a játékokat támogatják a gyártók). Másrészt a készítők nem Magyarországra fejlesztenek...:)
  • ZÓÓÓcsi
    Ezt a játékot még NEM próbáltam ki, tehát nem 100% a hozzászólásom!
    De az UT3 Demo-val már volt lehetőségem több gépen is futtatni! Írtam is hogy egy 9600-os Radeon-on elindult. Igaz nem ment jól, de elindult, tehát egy x850-es kártyán már egész jól fut. Mivel ezt a játékot is ugyanaz a motor hajtja és ugyanaz a fejlesztőgárda csinálta, ezért én azt mondom hogy ez sem tér el lényegiben az UT3-tól!
  • DonnieBrasco
    Látom, hogy MS termék. Nincs még egy ekkora balf** (ék) fejlesztő/kiadó aki ilyen ragyavert szánalomparádé installt ad egy játéknak.
    Mellesleg a Halo összes része gagyi lufi, csak a zöld doboz miatt fújták ekkorára.

Jézusom ez tényleg a C-re rakta fel magát, miután egyértelműen a D-t adtam meg.... naneee ilyen nincs.

DB
  • skinnyman
    "valószínű nem indokolatlanul kapja a díjakat"

Sztem sem, nem kevés pénzbe kerülhetett az ms-nek ennyi oldalt megvenni magának.

"Ugyanakkor MS termék, és hát ugye..."

Hát igen, sajnos az. Emiatt félek tőle a leginkább.

"mondjuk Halo-t valóban nem a semmiért díjazzák, ez is lehet jó játék."

Azt sem a semmiért dijjazzák, ez egészen biztos, ugyanazért díjazzák, amiért a gears of wart. Agyon van hájpolva, de nagyon csúnyán. A halo grafikája még kifejezetten ronda is, ezt legalább UE3 hajtja.
  • MerlinW
    A minimum azt jelenti hogy mi az a vas amin egyáltalán elindul.
    Az ajánlott meg ahogy írtam a csillagos ég. U3 alapú játékokat kell figyelembe venni. GF8800, Core2sokgigaherz, 2GB RAM

Ha meg nem vagy megelégedve a válasszal, használd azt a nyomorult Google-t ugyanannyi időbe telik neked is mint nekem. Ateremburáját.
  • skinnyman
    Nem azt kérdeztem, hogy milyen gépigényt írnak a készítők minimumnak, az sz@rt sem jelent, hanem hogy ténylegesen hogy megy az UT3-hoz képest.
  • DonnieBrasco
    Hát még ilyen raklap trágya install! Lassan 40 perce (!!!) vergődi fel magát, és még sehol a vége. Szégyen...

DB
  • wedge31
    Ez a játék most fekete-fehérben játszodik azért ilyen szintelen vagy csak nálam ilyen szürke az egész ?
  • Code92
    ez érdekes mer nekem x700 -on (NEM ms 3-as) de az unreal 3 demo elfutott elég szép grafón...........
  • MerlinW
    "The video card may not be able to run the game if Shader Model 2.0 is unsupported"

Mindhárom Unreal 3 motorral megy (maga a motor nem támogatja az SM2-őt). Biohoz az SM2 patch-et modderek csinálták, és nem kevesebb mint 20 perc a betöltése a játéknak vele.

Mellesleg Ati-t nem vágom, de 6600-os nvidia a minimum, az pedig az első SM3-as kártya.
  • bordy
    ha a razeresben törlitek a WarGame-G4WLive.exe.cfg-t akkor lehe hogy stabilabb lesz a game. legalábbis nekem nem lépet ki így. elötte 3 indítsából 3x kilépet.
  • ZÓÓÓcsi
    Bioshockot nem az Epic csinálta, R6Vegast sem az Epic csinálta!
    Amúgy Bioshockhoz is volt valami sm2-es patch...
  • joshua
    Tehát akkor valaki valami biztosat SM2 témában? Mert mindenki csak "azthiszem":D
  • MerlinW
    Flémelni meg jó mi?
  • Code92
    megnyugodtam ^^
  • ZÓÓÓcsi
    El kell hogy induljon, az Epic figyel erre!
  • Code92
    #779-esre valaki?
  • AntiHero
    :D:P De egy napon jött k:)
  • MerlinW
    semmi köze a két játéknak egymáshoz.. miért is hasonlítanánk össze, ugye?
  • MerlinW
    Bioshock is SM3-as, az is U3 motor. RB6-Vegas is U3 az is SM3.
  • AntiHero
    COD 4 2000000x jobb:)
  • Code92
    ezt nem értem "Video Card NVIDIA GeForce 6600+, ATI X700+ (SM3)" az x700 as az nem sm3-as akkor azon m,ost menni fog? (fontos kérdés mer nekem pont x700-asom van)
  • MerlinW
    6 hozzászólást sziveskedj már visszaolvasni...