6257
-
#777 Döntsd el magad. Ha nem akarod kipróbálni itt egy kis sajtóanyag, ha ez számít:
Gamespot - 2006 - az év játéka
CNet - az év legjobb játéka
BBC joystick award
Slate - Why a derivative sci-fi gorefest is the best video game of the year.
IGN, Gamershell, stb egyéb díjakat nem sorolom fel.
Valakik adnak erre, valószínű nem indokolatlanul kapja a díjakat. Ugyanakkor MS termék, és hát ugye... mondjuk Halo-t valóban nem a semmiért díjazzák, ez is lehet jó játék. Én még nem láttam a játékot, de rá fogok pillantani. -
#776 Unreal-hez képest milyen a gépigénye? A hentelés meg nem rossz dolog, multiban a csak hentelés is poén (UT3), de gondolom ez nem multi játék elsősorban, single-ben meg nem elég a tiszta hent. -
#775 hát szar mind akkor. razer elindul angolul de kilép. reload spanyol. colne nemtudom de az is tréé. faxa, majd jönn a fix remélhetőleg mint a cod4-hez. -
ZÓÓÓcsi #774 Hát ha akarsz egy jót hentelni a haverokkal, akkor ez a neked való játék! Őrült darálás, mint az Unreal, de nekem tetszik! -
#773 szerintem ne szedd le, ne vesztel semmit ... inkább várjunk a többi napokban megjelenő játékokra.. -
ZÓÓÓcsi #772 Van benne coop, ezért érdekel leginkább engen is a game!
A shader 2.0 necces, de tudtommal el kéne indulnia, mert az UT3 nekem elindult egy 9600-os Radeonon és az már nagy szó! -
#771 De most akkor sm3-as?? Mert nekem x850xt-m van és az 2-es. Akkor az x700-as hogy lehet 3as??:D -
#770 Hihetetlenek vagytok... Google?
minimum:
Processor 2.4+ GHz Intel; 2.0+ Ghz AMD
RAM 1 GB
Hard Drive 12 GB free hard drive space
Video Card NVIDIA GeForce 6600+, ATI X700+ (SM3)
Online Multi-player: Broadband Internet Connection, Games for Windows -- LIVE Gold Subscription
Ajánlott:
a csillagos ég... -
#769 Ilyen kártyával sem megy jól, még medium-high-on sem? Ráadásul a képek alapján nem vagyok grafikailag sem elájulva, a játékról meg azt hallottam, hogy kb a nullával egyenértékű. Érdemes ezt leszedni 1általán? :) -
#768 Válaszolna valaki erre?:D -
Code92 #767 egyébként mi a gépigénye ennek a game-nek? -
ZÓÓÓcsi #766 Köszi! Akkor marad a Razoros, aztán meg a bolt. -
#765 Hát faxa játék, faxa grafika, 0 történet, 0 bevezető, hogy megértsed a storyt :), 0 taktika .... egy 12 GB-hoz képest, ez nekem túl kevés .... sokkal nagyobbat üt majd az Black Site Area 51 ... ha már szerettek SCI-FI játékal játszani ..:) egy LOST PLANET és egy JERICHO után ez már túl sok HUNT nekem :) mindennap majd játszok evve a játékal de csak kb 30 percet mert nekem ez durwa sok hunt:)) zürzavar az egész :) -
pheaton #764 Sajna az sem jo. -
#763 háát remélem:) addigis cod-ozok eggyet -
ZÓÓÓcsi #762 És a Reloaded? -
pheaton #761 Razoros jó. Nem lesz vele gond. -
#760 Pont most töröltem le:((( töltöm a razor-os verziót má csak 3óra és ki is próbálhatom megin:) -
pheaton #759 Igy van. Mindenhogyan. Ha visszairom a ez eredetit akkor megy. De az átirt nyelvi fájlal nem jó. Sajnos. -
#758 :S Minden esetben? Próbáltad? Ja és txt kitörölve + razor crack? -
pheaton #757 Nem jo a nyelvi fájlal felüirt spanyol verzio /clonos/. Hibával le fog álni. -
gyuri12 #756 alreg -
#755 Ezt inkább le se írtad volna! Újreg... -
#754 hívd fel a microsoft magyarországot -
#753 Csak egy drága angol nyelvi fájl kellene semmi más... -
Gundark1234 #752 Sajnos a válasz egyszerű. Másik verziót kell leszedned ha angolul akarod nyomni. -
#751 ha használsz frapset lődd ki a bús susnyásba.
Én is ezzel szívtam most. (x1950GT) Minden fordulásnál megállt 1 pillanatra a játék tőle. -
#750 A játék által nyújtott kéjmámor közepette, tudnátok válaszolni erre? -
#749 nem kell, én voltam a béna :D -
#748 Sziasztok lenne egy pici problemám nekem ez a változat van meg:Gears_Of_War_CLONEDVD-THERMOPYLAE na az a gondom hogy angolul nem indul de viszont spanyolul igen:)mármint a játék spanyol nyelvü nemtudjátok hogyan lehetne angol nyelven inditani? -
#747 Jah tényleg THX -
pheaton #746 Clonos kidob, hibával leál. Nekem sehogy nem volt jo. Indulni indul. Daemon pro val , ide-be nem kell yasu sem, de leáll hibával.
Razoros teljesen jol megy. Semmi gond vele. -
gyuri12 #745 te sem ismersz(szerencsére) -
Hellsing47 #744 már irták F!!
#728 -
Hellsing47 #743 hát szerintem addig jó amig az ember téged nem ismer -.- -
Purga #742 Hallom innen-onnan, hogy a Razor nem müxik megfelelően.
A Razor, ha NEM crackeli senki, akkor egyen értékű egy cloneDVD-s verzióval nem?...és akkor Daemon Tools+YASU és nincs crash ugye? -
#741 NA valaki! Hogy kell a lánfűrésszel gyílkolni??? Melyik gombbal?? -
gyuri12 #740 tiszteletben is tartom a véleményedet,de ha kicsit is ismernél,tudnád,hogy tőlem az ilyet nem szabad komolyan venni;) -
#739 Abba hagyom, én végeztem, csak az igazamat védtem. Killer2 tudom hogy te nem olyan vagy mint a fórumozók többsége. Ja és jó lett a Crysis tutorialod. -
gyuri12 #738 haha