6257
-
Mitisz #857 Miért ne ? :) -
#856 Nekem full maxon fut 40-50 FPS-sel, és gyengébb a gépem mint ami az aláírásodban van.
DB -
ZÓÓÓcsi #855 És akkor osztott képernyőn játszotok?lol
Kétlem... -
ZÓÓÓcsi #854 Áhhh jól van ezt már leskálázom középkategóriás gépre is akár.
Kösz a képet! -
#853 Dehát nem az előbb linkelted be az angol nyelvi fileokat?:D -
Purga #852 A Reloaded most biztos belopta magát a Spanyolok szívébe -
#851 ??? Nekem angolul megy :)
DB -
Mitisz #850 Van benne Coop ? A PC-s verzióban ? Úgy értem hogy singleplayer coop , offline , hogy az egyik játékos a billentyűzettel van , a másik pedig gamepaddel :) Van benne ? -
#849 engem az idegesit hogy..ha a reloadedbne csak spanyol van...akor a lemezre mi a ráknak a magyar PDF? :) -
-
#847 Hmm. Azt viszont el kell mondjam, hogy bazi gyors. 50-80 FPS közt megy 8800 GTS 320-assal, pedig a procim kisebb, mint a minimum :)) Szóval ezért le a kalappal!
DB -
#846 Frapsot kikapcsoltam és tényleg szebben fut a játék :O -
#845 bárcsak nekem is angol lenne:) amugy igen franko a game megprobáltam fullra rakni grafot kép alapján..50-60 fps vista DX10 -
#844 Úúúgy szeretnék már falmögülkihajolva sáskákra lövöldözni, meg motorosfűrészt inzertálni felebarátaim testébe, ahhhh..... -
#843 Hát nekem is eszembe jutott a Brother in Arms, fedezékbe mész - lövöldözés - arrébb megy - fedezékbemész stb. -
#842 Ezek csak dx9-es képek, mert nincs kedvem most Vistat indítani, mert azon nekem mindig rosszabbul futnak a játékok, látványban meg semmi extrát nem látok. -
#841 Toltam egy kicsit: a játékmenet egy folyamatos hentelés amit én kedvelek de a játék szinvilága gyalázatosan sivár állandoan olyan érzésem van mintha hiányozna valami a játékbol.
Egy ilyen tiszta hent nulla történetü játékot fell kellett volna dobni egy kis szineséggel mert így valszeg egy pár óra után monoton lesz az egész. -
#840 Buzi? (bocs) -
#839 Hát ezeket lehet állítani:
-
Purga #838 Gyönyörűek! Itt jön le igazán a graf, a videón meg a játékélmény! -
#837 3 oktávban:) -
ZÓÓÓcsi #836 Mennyire skálázható a game? (texturák,effektek állíthatósága) -
-
#834 Srácnak van adatlapja egy oldalon, fotókkal a gépéről, paraméterek stb. kb 500k-s masinája van. Nagy is a szája, amolyan király vagyok mert jó a gépem.... nem is szeretjük:) Lényeg, hogy a video max grafon van videozva, mégha youtube-on annyira nem is jön át. De megjegyzem nem érdekel senkit, a játékmenetet lehet benne látni, ez a lényeg.
Juteszembe, nincs valami frappáns szó ezekre a manapság divatos grafikabuzi figurákra? Tudjátok "csak az lehet a jó játék ami szép, és ami meghaladja a 4GB-ot" tipusú emberekre. Kellene, mert nekem csak csúnya szavak jutnak eszembe:) -
Purga #833 Nekem is tetszik! -
ZÓÓÓcsi #832 Nagyon bejön ez a TPS nézet!
FPS nincs is? -
#831 640 lowban is csinálhatnék videót és ugyanígy nézne ki youtubeon. -
#830 Jól van megnyugodtam nem nálam van a baj a játékban gyakorlatilag nincsenek szinek ,elég érdekes koncepció... -
#829 Sshimán:) -
ZÓÓÓcsi #828 Okés! Köszönöm! -
Purga #827 Látom te is ingázol BH és SG közt lol -
#826 nem egészen, de tök mindegy, a regbejegyzés módosítás megoldja a dolgot. Csak ne felejtsd el visszaálítani win-restart előtt. -
#825 magyar nics egyikben sem állitolag...mert csak multi 3mas razor van...multi 5 ös vagy teljes multis csak péntek....de nekem angol má akkor jo -
#824 Honfitársunk által készített video, atomerőművel. -
ZÓÓÓcsi #823 Ez a telepítő nem a temp-be pakol (mert ez már máshol van nálam)? Tehát ugyanolyan mint az UT3 esetén? -
#822 A hivatalos gépigény X700-at jelöl meg Ati részről, ami pedig rohadtul nem SM 3.0-ás kártya...el fog ez indulni SM 2.0-val is. -
#821 Mert nem is kerestél.. lapozz kettőt... -
#820 még egy képet nem láttam itt kéremszépen... -
#819 A magyart is belinkelhetné valaki! -
#818 Jah, a telepítő oda ideiglenezik.