6257
  • neptum
    ezt kárvolt beírnod csak feleslegsen írtad szerintem meg nagyon ott van a garfika az meg tök jó Xbox360-on toltamvele és nagyon jó pont a szürke garfika miatt
  • Riddick21
    Ilyen:

Intel® Viiv™ - Intel®Core™2 Quad-Core Q6600 processor (2.40GHz,1066MHz,8MBcache)***4096MB Dual Channel DDR2 677MHz [4x1024]***500GB Serial ATA RAID 0 Stripe [2x250GB 7200rpm drives with DataBurst™ cache]***768MB nVidia® GeForce® 8800 GTX
  • gyuri12
    nem leugatásnak akartam volna,de ha így esett le nektek,akkor legyen...az ilyeneket nem kell komolyan venni,főleg nem tőlem;)
  • HeadHunter86
    Ja és csak ne szólogass be a nagyobbnak. Kis mitugrász apuci gépével.
  • KILLER2
    Szerintem az ilyeneket mellőzni kéne. Én is találkoztam már olyannal, hogy valaki szétfikázott egy játékot a topicjában, de az ennél sokkal több volt. Amit HeadHunter írt az tényleg cska vélemény volt, te meg rögtön leugatod. Ez mondhatni "nem szép".
  • gyuri12
  • bgabor
    Kitömörítés. Compressing= tömörítés.
  • HeadHunter86
    Kanapé György: Csak egy fórumozó akit le se szarunk.
  • KILLER2
    Elég eltérő vélemények. Valaki odavan érte, te meg szarnak telálod. (nem mondom, hogy nem szabad) Szerintem elég hangulatos. Azt meg kell hagyni, hogy történetileg nem vitték túlzásba és tényleg eszetlen darálás az egész. De nekem akkor is tetszik. 360on végigtoltam. Szerintem ez az egyhangú grafika pont hangulatossá teszi.
  • Sland
    F
  • gyuri12
    "csak egy vélemény volt" amit le se szarunk
  • HeadHunter86
    Öcsém, ez a játék se nekem való, 10-13 éves gyereknek lehet jó szórakozás, de ez egy nagy marhaság, idióta öldöklés, idióta szörnyek ellen.
    Szürke grafikával... 0 hangulat.
    Csak egy vélemény volt.
  • joshua
    Neked milyen géped van?????
  • joshua
    Szevasztok!
    Van benne cooperatív mód?
    És sheader 2.0át támogatja?
    Kössz a válaszokat:D
  • spidey91
    HELP!!!!
  • zeus89
    nem toom de lassan 40 perce veszem ezt a játékot ... épp, hogy tudtam csinálni 12 GB ... a 80 GB HDD .... a COD 4 is töltöm ... de kicsomagolni és felvenni már nem lesz helyem, tehát először ezt tolom végig :)
  • Riddick21
    VÁÁÁÁÁÁÁ!!! Ez überalles, visz mindent! Ultrafeelinges darálás, kőkemény marine hangulat, mi kell még? Grafika gyönyörű, DX10-ben totál fullon 1680*1050-ben fix 60 fps, gondolom szabályozva van!

Holnap megyek érte a boltba! (vagy holnapután?)
  • Evogordon
    Jaja de mi a picsa az a dekompreszing?
  • tibiszabo
    Nem tudjátok magyar nyelvű lett?????
  • zeus89
    Bakker nektek is ilyen sokáig DECOMPRESSING -elt? :))) már vagy 30 perce veszem ...
  • spidey91
    HELP! ME !! a netiparos wanadoorol töltöttem le a gémet és hiányzik pár fálj!!! akinek megvan a teljes razor verzio AZ MOST AZONNAL PLEASE VEGYEN FEL MSNre

msn cimem [email protected]
  • r4pt0r
    HDD nem elég gyors. Ha megnézed nincs olyan hogy pálya betöltés mivel mindig tölti közben. Ide nem ártana egy SSD. :D
  • KILLER2
    De várom már, hogy meglegyen. Pedig még vagy 20 óra :(
  • Evogordon
    Jaja a razor simán megy.
  • Evogordon
    Hogy kell a láncfűrészt használni? Melyik gombbal?
  • ellington
    és tényleg kell a 7 giga szabad hely a C meghajtón?
  • Magnum PI
    PLS help! Ha kitörlöm a lang.txt-t akkor el sem indul a game hanem hibával kilép. Próbáltam a #630at is de ugyanaz a helyzet
  • dante3
    Most értem haza a melóból! Látom kijött ez a game is, a reloaded verzió nuke-olva, razor jól műkszik?
  • Evogordon
    Na letöltöttem a razor verziót és azzal már simán megy ;)
  • Sland
    E6300 + 2GB RAM + X1950XT 256MB
    40-60FPS közötti teljesítmény 1280x1024 Medium-High beálításokkal
    Szépen futna ha nem swappolna. Nem az a baj, hogy kevés a gép, hanem valamért swappol és kurva idegesítő.
    Valami megoldás?

• Eagle16
    Jaja, én is, nagyon kíváncsi vagyok rá :)
  • AntiHero
    Amúgy a gyökereknek: MEGKÉNE TANULNI LINKELNI B*ZD MEG!
  • Brolly28
    úgy vagyok vele h már nem érdekel semmi ha mindent low-ra kell állítani akkor is fogok vele játszani
  • broman191
    Ha lejön akkor beteget kell jelenteni:D
  • Brolly28
    holnap később megyek
    addigra nekem is meglesz
  • broman191
    Holnap megmondom:)

ui: van még egy pár óra a dáunlódból', de holnap eksööööön:P
  • Riddick21
    Tényleg nem kapkodja el az installt...
  • Brolly28
    jeh
    neked h ment?
  • broman191
    Egér:) Nem trehány konzol-port;-)
  • KILLER2
    Gamespotos pontja alapján nem hinném, hogy nem lenne normális irányítása.