6257
-
neptum #737 ezt kárvolt beírnod csak feleslegsen írtad szerintem meg nagyon ott van a garfika az meg tök jó Xbox360-on toltamvele és nagyon jó pont a szürke garfika miatt -
#736 Ilyen:
Intel® Viiv™ - Intel®Core™2 Quad-Core Q6600 processor (2.40GHz,1066MHz,8MBcache)***4096MB Dual Channel DDR2 677MHz [4x1024]***500GB Serial ATA RAID 0 Stripe [2x250GB 7200rpm drives with DataBurst™ cache]***768MB nVidia® GeForce® 8800 GTX -
gyuri12 #735 nem leugatásnak akartam volna,de ha így esett le nektek,akkor legyen...az ilyeneket nem kell komolyan venni,főleg nem tőlem;) -
#734 Ja és csak ne szólogass be a nagyobbnak. Kis mitugrász apuci gépével. -
#733 Szerintem az ilyeneket mellőzni kéne. Én is találkoztam már olyannal, hogy valaki szétfikázott egy játékot a topicjában, de az ennél sokkal több volt. Amit HeadHunter írt az tényleg cska vélemény volt, te meg rögtön leugatod. Ez mondhatni "nem szép". -
gyuri12 #732 -
bgabor #731 Kitömörítés. Compressing= tömörítés. -
#730 Kanapé György: Csak egy fórumozó akit le se szarunk. -
#729 Elég eltérő vélemények. Valaki odavan érte, te meg szarnak telálod. (nem mondom, hogy nem szabad) Szerintem elég hangulatos. Azt meg kell hagyni, hogy történetileg nem vitték túlzásba és tényleg eszetlen darálás az egész. De nekem akkor is tetszik. 360on végigtoltam. Szerintem ez az egyhangú grafika pont hangulatossá teszi. -
#728 F -
gyuri12 #727 "csak egy vélemény volt" amit le se szarunk -
#726 Öcsém, ez a játék se nekem való, 10-13 éves gyereknek lehet jó szórakozás, de ez egy nagy marhaság, idióta öldöklés, idióta szörnyek ellen.
Szürke grafikával... 0 hangulat.
Csak egy vélemény volt. -
#725 Neked milyen géped van????? -
#724 Szevasztok!
Van benne cooperatív mód?
És sheader 2.0át támogatja?
Kössz a válaszokat:D -
#723 HELP!!!! -
#722 nem toom de lassan 40 perce veszem ezt a játékot ... épp, hogy tudtam csinálni 12 GB ... a 80 GB HDD .... a COD 4 is töltöm ... de kicsomagolni és felvenni már nem lesz helyem, tehát először ezt tolom végig :) -
#721 VÁÁÁÁÁÁÁ!!! Ez überalles, visz mindent! Ultrafeelinges darálás, kőkemény marine hangulat, mi kell még? Grafika gyönyörű, DX10-ben totál fullon 1680*1050-ben fix 60 fps, gondolom szabályozva van!
Holnap megyek érte a boltba! (vagy holnapután?) -
#720 Jaja de mi a picsa az a dekompreszing? -
tibiszabo #719 Nem tudjátok magyar nyelvű lett????? -
#718 Bakker nektek is ilyen sokáig DECOMPRESSING -elt? :))) már vagy 30 perce veszem ... -
#717 HELP! ME !! a netiparos wanadoorol töltöttem le a gémet és hiányzik pár fálj!!! akinek megvan a teljes razor verzio AZ MOST AZONNAL PLEASE VEGYEN FEL MSNre
msn cimem [email protected] -
r4pt0r #716 HDD nem elég gyors. Ha megnézed nincs olyan hogy pálya betöltés mivel mindig tölti közben. Ide nem ártana egy SSD. :D -
#715 De várom már, hogy meglegyen. Pedig még vagy 20 óra :( -
#714 Jaja a razor simán megy. -
#713 Hogy kell a láncfűrészt használni? Melyik gombbal? -
ellington #712 és tényleg kell a 7 giga szabad hely a C meghajtón? -
#711 PLS help! Ha kitörlöm a lang.txt-t akkor el sem indul a game hanem hibával kilép. Próbáltam a #630at is de ugyanaz a helyzet -
#710 Most értem haza a melóból! Látom kijött ez a game is, a reloaded verzió nuke-olva, razor jól műkszik? -
#709 Na letöltöttem a razor verziót és azzal már simán megy ;) -
#708 E6300 + 2GB RAM + X1950XT 256MB
40-60FPS közötti teljesítmény 1280x1024 Medium-High beálításokkal
Szépen futna ha nem swappolna. Nem az a baj, hogy kevés a gép, hanem valamért swappol és kurva idegesítő.
Valami megoldás?
-
#707 Jaja, én is, nagyon kíváncsi vagyok rá :) -
#706 Amúgy a gyökereknek: MEGKÉNE TANULNI LINKELNI B*ZD MEG! -
#705 úgy vagyok vele h már nem érdekel semmi ha mindent low-ra kell állítani akkor is fogok vele játszani -
#704 Ha lejön akkor beteget kell jelenteni:D -
#703 holnap később megyek
addigra nekem is meglesz -
#702 Holnap megmondom:)
ui: van még egy pár óra a dáunlódból', de holnap eksööööön:P -
#701 Tényleg nem kapkodja el az installt... -
#700 jeh
neked h ment? -
#699 Egér:) Nem trehány konzol-port;-) -
#698 Gamespotos pontja alapján nem hinném, hogy nem lenne normális irányítása.