• IgH
    Hát,érdekes. Egy újraindítás után érdekes mód működött a játék. Első észrevétel,h szwerintem elég instabil. Kitudja mi alapján és mikor dobálja ki random azt a hibaüzenetet,ezek mellett volt,h simán lefagyasztotta a gépem,de volt olyan is,h vmi iszonyat lelassulva ment a játék. Mondjuk azt észrevettem,amikor már faszán mint,h eddig kb. ez a játék izzasztotta meg legjobban a gépem. Nem feltétlen szaggatás,de vannak néha pár mp-es beakadások,videókba hosszabbak is. A gépem: Amd 64 X2 Dual 3800+,2gb ram,2ghz,Gf8800GTS 640mb ramos. Összehasonlítva a Crysis minden highon,ugyanígy 1024x768ban,4x-es simítással nem produkált még ilyet se,és itt még ugye simítás sincsen. Ja,és hozzátartozik,h szűz xpre toltam rá,nem egy szétszemetelt szarra. Na mind1,a játszhatóság kárára nem megy,betudható akárminek,végülis ez is száguld még max. beállításokon is.

Együltőhelyembe le is tudtam az első chaptert,az ashest,majd kilépve "örömmel" konstatálom,h mivel nem csináltam profilt,ezért elmenteni se tudtam/tudom,tehát legközelebb kezdhetem elölről a játék,mostmár létrehozott profillal,bár még így sincs tippem,h hol kéne menteni. Ritka kretén megoldás,az biztos.

A játék mindezek mellett élvezetes,a pályák kidolgozása tényleg művészi,a grafika is szép,bár én annyira nem dobtam hátast tőle,de kétségkívül stílusos. Néztem,h 5chapter van,hátha mindegyik csak kicsivel hosszabb fokozatosan mint az ashes,akkor ez se lesz egy hosszú játék,de végülis ilyenből nem is kell 20óra játékidő. Érdekességképpen jegyezném meg,h amikor rámegyek a főmenübe h load previous chapter,akkor érdekes mód rögtön az ötös,legutolsó-t is el tudom indítani,de nem értem miért,amikor mivel még mentéseim sincsenek,ezért kb. csak a new game lehetne az egyetne opció. Na mind1,sry ha kicsit hosszú voltam.