Gears Of War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

http://www.cybergen.hu/?q=node/2300

amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt

jöjjön már a gém!!!!!!

bátyám gépén majd csak elmegy😄

rastaman
ÚJ gameplay videó és HD változatban is ha valaki esetleg nem látta volna még

bár inkább a játékot adnák már ki...

kirol
Érdekes lenne. Akkor már csak 1 hónap.

grebber
PC Preview Vagy talán mégis november ?

Next PC upgrade: 2022

grebber
Esélytelen a novemberi megjelenés!

a mostani pc guru dvdjén november 1-jét írnak. én egész eddig úgy tudtam, hogy karácsonyra jön.

amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt

grebber
Na ekkor a büdös életbe nem fog megjelenni vagy december vagy csúszik 2008-ra!

Nem tudom mennyire néztétek, de itt egy pontosabb dátum.
Shep
Na ez jó hír, kérdés mikor fog kijönni, mert én a novemberben nem nagyon hiszek.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Alwares
Kiváncsi leszek mennyivel lesz több mint 360-on. Annak elég gány volt a lezárása, az a része nagy csalódást okozott... Ellenben a multi! Na azt nagyon fogjátok szeretni, simán van annyi taktikai lehetõség benne mint egy CS-ben és ez nagy szó! (sokat Cs-ztem régen, így hát tudom ;-) )

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

grebber
Igen novemberre irja sok oldal de szerintem csúszni fog 😞

Bence94
asszem november a megjelenés

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

kirol
Én is pont azt akartam kérdezni, hogy nincs még valami megjelenési dátum?

Mert az volt, hogy még ezévben jön. És ugye már akkor lökhetnének valami dátumot akár.

Kandurex
Jöhetne már,..nincs valami infó?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

pedig valahol 5 pályát írtak...

dante3
Gears of War 20% bigger for PC
Speaking to Eurogamer at last night's GamesIndustry.biz Summer Party, Rein said: "the five chapters are about the same total as one Act", adding "it's about 20 percent extra".

Rein also told us that Epic wouldn't be altering the original five Acts, so PC gamers will be able to enjoy the fight to retrieve the resonator, the battle through a mining facility and the awesome third Act in the depths of Sera unmodified.

The PC version of Gears of War, due out later this year, also includes new multiplayer maps, game modes for online and a game editor. Rein has previously said we'd be unlikely to see the extra content appearing on Xbox 360 due to changes in the codebase - something he reaffirmed last night.

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

5 pályával több lesz(vagy küldi,nemtom)

dante3
Azt olvastam, hogy 20%-al hosszabb lesz a pc-s verzió, ha jól fordítottam le.

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Ezaz, szopikázzanak néha a konzolosok is, helyes 😊

grebber
Gears Of War exkluzív anyagok
<2007. július 29. @ 11:35 - Chesario>

Jó ideje várnak már a PC-s játékosok a Gears Of War játékra, ám a türelem rózsát terem, mivel rengeteg extra tartalmat kapunk majd a PC-s verzióban.

Ezek a tartalmak teszik majd egyedibbé és jobbá a PC-s Gears Of War játékot, ám a konzol tulajdonosok kezdhetnek aggódni, mivel az Epic nem tervezi, hogy konzolon is elérhetõvé teszi a PC-re szánt tartalmakat. Az Xbox 360 tulajok nem kapnak pályaszerkesztõt, alternatív befejezést és hasonló finomságokat, ám a döntést meg is indokolták. A PC-s verzió egy optimalizáltabb, fejlesztett verzió lesz, aminek az elemeit eleve nehéz lenne átírni az Xbox 360 verzióhoz, ráadásul a méretek miatt sem lehet update formában elérhetõvé tenni az újdonságokat.

info: Gamestar

Én is szeretnék érdeklödni a gépigény iránt!
Bence94
gondoltam hogy xp-n csak game fog menni és a multi nem mert ott dumált a cliffy b hogy cross micsoda ami ugye a console és pc együtt játszik és nem hinném hogy xp-n mégis mûködne a live.

grebber
Gears of War PC - mégis egy kis Vista?
<2007. július 17. @ 13:41 - Alwares>

A Gears of War fejlesztõi az E3 alatt, megerõsítették, hogy a játék jön PC-re és nem is kell Vista hozz, ez most egy kis pontosításra került.

A lényeg, hogy aki a Gears of War-al akar játszani PC-n nem lesz szüksége Vistára, csak ha multiplayert is játszani akar. Ugyanis a multi itt is a Windows Live-hoz lesz kötve, ami mint tudjuk csak Vistán érhetõ el. A játék multiplayere 19 pályát fog tartalmazni, 2 cooperative móddal és a szokásos többi móddal. Aki multizni akar a játékkal, novemberig még be szerezheti a Vistát, ugyanis akkor fog megjelenni a Gears of War PC-re.

spidey91
naon kira lett <#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

Gépem ati X1900 4200

ez jóó!

esetleg bannernak?

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

kirol
Hát ezt a nyarat hol hallottátok?
2007 karácsonyi idõszakában jön majd.

Shep
Reméljük nem nagyobb mint a Vegasnak.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Bence94
helo ez már tegnapi video de még nem láttam be linkelve.

Mert mindenhol,még az E3-on is csak azt mondta Cliff,h 2007 nyár.És lesz xp-re is,legalábbis ezt mondta,a teljes róla tartott beszédét meg lehet nézni,illetve hallgatni a www.youtube.com -on,csak rákeresel a Gears of War PC-re.

Hy! Ha van vmi hír arról,h pontosan a nyáron mikor jön ki a GoW PC-re,akkor ne sajnáljátok a hozzászólást rá.Ha bárki megtud vmit a gépigényrõl is,az is jó volna.

sztetek mekkora lesz a gépigénye?:/

grebber
E3 Trailer Nagyon rövid!

grebber
Gears of War PC-re, hivatalosan is!!!
<2007. július 11. @ 07:04 - Alwares>

Akik figyelik a Microsoft Press Conference-et, láthatták, ahogy bejelentik, hivatalosan is PC-re a Gears of War-t.

Azt még ugyan nem tudni, hogy pontosan mikor érkezik meg, de mindenképpen érdemes lesz kivárni a hátralévõ idõt, hiszen számos újdonságot hoz az Xbox-os verzióhoz képest. Többek között több pálya is komoly átterverzésre került, így a végsõ leszámolás, az utolsó pálya is merõben el fog térni a konzolostól. De ezeken kívül is számos olyan kérdésre választ kapunk, amik eddig az Xbox360-as társaság elõtt is rejtve maradt. Természetesen kapunk pálya szerkesztõt, amivel single és cooperative mapokat is készíthetünk. A játék várhatóan a Games for Windows Live-ba integrálva érkezik, így valószínû, hogy a futattáshoz Vistára lesz szükségünk.

Dark Messiah
Már boccs skacok de most akkor lessz egyáltalán PC-és verzió vagy sem??? Én qrvára várom és naon be venné a piciny gyomrom ha már lenne végre......mert idáig ott jártam heladom a gempát 1 XBOX 360-ért, de most már maradok a pc-énél <#zavart1><#zavart1><#nyes><#nyes><#taps><#taps>

Concentration, focus, that is all. The aptitudes come, the tools forge themselves

Doom 4
súlyos? nem vagyok több 55 kg-nál

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

Pretorian
Te súlyos vagy...
Teljesen lényegtelen, melyik volt elõbb. <#vigyor4>

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

berlinboy6329
Pöttyet furán mozog az az egér.Nem kontollerrrel nyomják?

+Olvastam,h a 360-as verzióban nem volt Brumak csata.Ez átlakítás,vagy csak 1 PC-s verziónak álcázott 2. rész? 😊

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Doom 4
de hogy lehetne keveréke hogy ha elõbb volt ez a lost planet tehát ennek a kivonata

Pretorian
És mondtam én hogy elõtte csinálták?
Azt mondtam, hogy a két játék keveréke.

Doom 4
a lsot palnetet utána csinálták<#ejnye1>

Pretorian
Nemtom...engem annyira nem nyûgöz le ez a játék...R6 Vegas és Lost Planet keveréke, csak valamivel szebb mindkettõnél...

Doom 4
zsír

kirol
húúúú ez alá biztos kell vas rendesen....x-box360on játszottam vele+hdtv.Csak az a baj ,h rövid meg állítólag jövö januárban jelenne meg pc-re!

Doom 4
az is leht de nem tod elég lenne e egy Asus GF 8800 GTS kártya is vagy még kéne valami hozzá ? (alaplap proci winyó)

kirol
Vagy mégjobb, mert a TD-U is 25 FPS-el megy, ami elég gázos. Bár szerintem itt a játékkal lehet valami gond.

Doom 4
én is megnéztem ezt a pályát még nem láttam tök jó lesz de biztos Hiper Atom erõmû kell hozzá (mint pélául kirol-é)