6257
-
BlackWolf #1377 en most ugy jatszok hogy ugyan online profilom van de nem alt f4 ezek nemfagy ki a jatek nempakolom kisablakba nemzarom be ctrl alt del feladat befejezese modon hanem mindig megvarom a checkpointot quit to main menu , aztan onnan exit game igy mar az act 4 be vagyok es inditottam ujra a gepet meg kapcsoltam is ki joparszor es megvannak a mentesek .. viszont ha co-op ot akartok jatszani mindenkeppen elvesznek a regi mentesek :D jatszattok versus-t az nincs kihatassal a fokuldetesre :D vagy ki kell vinni aztan lehet szorakozni a co-op al meg amivel tetszik -
#1376 Na ezt az üzit kapom:
Vagyis offline profillal játszok, gondolom... Bár a profilkreáláskor nem tudom hol lehet állítani hogy offline vagy online legyen, scak talán a JOIN LIVE gombal...
De a lényeg hogy offline vagyok, és le van totálisan tiltva a netről a game, mégis szemétkedik...
Nem adom fel, ha sikerül valamit produkálnom, írok hátha másnak is lesz még hasonló gondja.... -
#1375 áááá pont most járt le az előfizetésem a serverre ááá nem tom letölteni -
balika16 #1374 Jaja jo lol 2007 ben:S:S -
Tibbor #1373 Ezt a telepítéssel kapcsolatos dolgot leírnád kicsit pontosabban?Én ugyan még nem játszom a gémmel(elriasztott az a rengeteg probléma, amiről írtatok...), de elképzelhetetlennek tartom, hogy 2007-ben kiadnának egy olyan játékot, amiben a regedittel kell vacakolni ahhoz, hogy a program oda települjön, ahová én szeretném.Sejtettem, hogy van erre opció a játékban(nekem is 3 giga helyem van a C-n, mivel rendszerpartíció), de jó lenne, ha kicsit megvilágítanád a lényeget...Előre is kösz! -
#1372 Itt a link, van a stutteringre is valamilyen megoldása -
#1371 Na, kb azt magyarázza hogy: ha online akarunk játszani akkor csináljunk annak is külön profilt, mert ha offline profillal elkezdünk online játszani akkor törölni fogja állásunk, de erre game is figyelmeztet.
Tény hogy nálam is akkor száltak el savek mikor lan-on próbáltam a coop-ot. Lehet h ha letiltva hagyom gamet és csak singlere koncentrálok akkor nem vesznek el. Viszont ez nem magyarázza legionarr esetét :\ -
#1370 "Login Issues. Saves Gone........fixed.
If you're not connected to the internet in anyway and run\create a profile it takes that as an Offline account. Hence you have made an Offline account and so have to run it Offline
If you then connect to the net and run the game it takes your said Offline account and uses it as an Online account.
It works vice versa. Make an Online account then run it Offline and your saves will be missing.
Either make multiple online and offline accounts or remember what you made and stick to that version.
The game does warn you before hand it uses different saves for each.
To fix it and get your saves back whatever version you created stick with that one. I've made an offline account so I have to disconnect from the net every time I play of my save won't be there. Or create another online account and use that." -
neptum #1369 olvasgatam hogy hiba üzivel kiteszi az embereket nekem még ez nem jött be a mentéseim meg vannak úgy hogy elvagyok -
#1368 Ne mond már... akkor mégse olyan nagy az ötletem, de mindjárt bemásolom azt amit angol csóka irt hiv. fórumon ennek megoldására :) -
#1367 Jóvan, akkor imádkozz h ne vesszenek azok a szép mentések :D -
#1366 Hát nem tudom, én is offline profillal játszok, mégis elvesznek a mentések (le is van teljesen tiltva tűzfallal a game is, meg a launcherja is)... -
neptum #1365 az act3 kicsit kemény lett meg parás is kicsit most tratok a játék felénél -
#1364 Srácok, olvastam game eredeti fórumán h úgy kell save dolgot megoldani, hogy csak offline profillal játszotok. Én ezt úgy oldottam meg véglegesen, hogy letiltottam tűzfallal a játék kapcsolatát. Majd ha végigtoltam akkor max átállítom. -
Anotino #1363 Szinten c-re kezd installalni. Elegge el van r*ntva ez az installer. -
#1362 #1347
És még a kereső is hasznos :) -
Anotino #1361 nem eszi meg. akarmire allitom, marad az alapbeallitas. -
balika16 #1360 hogy kell megcsinalni hogy ne a cre hanem a d re tegye????PLS -
csoola #1359 [email protected] az msn-em ha gondolod vegyél fel és akkor összehozzuk -
CB SNIPER #1358 vk megtudná mondani hogy lehet 2 profilt csinálni mert ha már egy van a create profil opcio eltünik ha login another accountra rámek és beirok egy uj cd kulcsot talán ugy lehetne csak? -
r4pt0r #1357 Nekem is ez volt, valamiért elszált a mentések. De mivel én x360végig vittem ezért csak a 5 pályát kellet pcn amit meg mentés nélkül is el lehet érni. -
BlackWolf #1356 ha tudnam holvannak elkuldenem :D -
csoola #1355 nekem profillal van és mégis eltünt mára... pedig tegnap emg tegnapelött is toltam... de emntést honnan tudnék hozzá szerezni, hogy ne kelljen elölröl kezdeni?:S -
#1354 Igen nálam is ez volt.
Asszem főmenüben allul kattints a halványan látható CREATE PROFIL-ra..
És csinálj egy profilt. -
cseneles #1353 Sziasztok!
Miért nem maradnak meg a mentéseim??
Tököm kivan hogy mindig előről kell kezdenem -
csoola #1352 nem tudnád elkülden ia mentésedet? jo hát de nem akarok ujra nekiállni most... -
BlackWolf #1351 kezd elolrol jo az :D en 4szer kezdtem mar ujra mondjuk ha most is dobna a menteseket biztos nemkezdenem megint el 3. chapter vegen vagyok :D -
r4pt0r #1350 A More optionsba válaszd ki hova teszed de ott amikor nextet nyomsz. Nekem 2gb volt a Cn és semmi gond nem volt. -
csoola #1349 nekem csak szimplán törölte, de ugy h csak elölröl tudom kezdeni:S azt meg nagyon nem szeretném, voltak itt olyan disznok h elég volt öket egy alkalommal lezuzni... plz help me!:S -
#1348 Ejj neked is elszált? :D Én nekem is ejj! :D
Én coopolni próbáltam, ott rányomtam new campaingra és erre single playerben törölte checkpointsaim :D -
#1347 hkeylocalmachine\software\microsoft\windows\currentversion
itt van egy programfilesdir nevü bejegyzés, átirod oda ahova telepíteni akarod gamet, én átirtam d:\games-ra, elinditottam telepítést, felrakta, visszairtam c:\program files-ra, én happy game megy, csak save-m szált el 4 óra játék után ^^ -
csoola #1346 jol van, most kurvára ideges vagyok:@ tegnap toltam este a játékot, eljutottam a Nightfall|Outpost rész utánig, erre most kiirja h no checkpoints... azt hittem föbelövöm magam:S pedig kibaszott nehéz volt megcsinálni odáig, ugyhogy ha valakinek van mentése hozzá azt szivesen fogadom... mert nem akarom elölröl kezdeni :S -
Anotino #1345 Hat eleg fura dolgokat muvel az installer. Rendszer: Vista 64 bit
Inditom az installt, irja hogy keves a hely a C-n, ami igaz (9gb mivel rendszerparticio) es felajanlja az opciot hogy valtoztassak. Ott barmilyen mas drive-t adok meg, mindenkeppen a C-re kezdi rakni, ahol nem lesz eleg igy nincs mas hatra, mint leallitani.
Ami az erdekes, ha leapasztom a c-n levo ures helyet 1 GB -ra, es valasztok mas drivet, akkor az installer elkoszon keves hely miatt C-n.. (jo kerdes, hogy az elozo esetben miert nem ezt teszi). Ha itt ujra mas install helyet valasztok akkor az installer latszolag "lefagy", nem valtozik semmi, es lathatatlanul installal a C-re. Ha kilovom az ablakot akkor is folytatja, process szinten kell leallitani ezt a vackot.
Bemasztam a registrybe es atirtam a program files lokaciojat egy masik drive-ra, amig installalom. Erdekesmod tovabbra is a C:\program files -ra akar pakolni (restart is volt).
Ezzel nagyjabol vegigzongoraztam az opciokat amiket a google-n lattam. Ha valakinek lenne konstruktiv otlete annak orulnek. A rendszer amugy kifogastalanul mukodott eddig x+1 progival. -
#1344 Ja lehetne GYIK-et csinálni... gond csak az, hogy CSAK kérdések lennének benne, mert a válaszokat még senki nem tudja. -
Alien1024 #1343 nah 5 re sikerült normális feltelepitenem a következö a gond bej9n a menü meg minden inditom hogy new game töltenébe gondolom az első pályát vagy videot tölt tölt asztán kibasz 1 hiba üzenetel hogy leál az exe hibát észlelt. mi lehet a baj? hiába nyomkodok az asztalon az ikonjára de nem lép vele vissza -
Alien1024 #1342 nálam fent van a driver mégsem megy ugyan aszt irja ki mint nálla erre akasz horgot:D -
#1341 de alma vagy :D nem teetted fe,l a legújabb drivereket, pedigg game, telepítés előtt mondja is!!! :)
-
#1340 2 napja próbbálom feltenni, de sosincs 12gb szabad helyem :D
amm, nagyon vártam, de a cod4 hamarabb lett meg, hát az az első :D -
MrAndree #1339 Milye nehézségi fokozaton vised? Mert hardcore-on azért van benne kihívás. Nem mondom hogy nehéz de azért nem is 0. -
#1338 Fuhhh, elég gyengusz ez a játék.
Kihívás 0, a grafika lerágott csont, a fedezékből fedezékbe rohangálás az jó, a csapatársak szövegelése silány (főleg cod4 után).
Az átvezető animek se rosszak. Csak kár hogy ilyen rohadt unalmas ez a játék...