Gears Of War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Drephis
óóó, nemár<#szomoru1>

help

Shep
Te ezt mondod, de volt pár elvakult boxfan akik nem ezen a véleményen voltak, de amíg nem lesz olyan játék amiben ki lehet próbálni addig mindkét oldal csak a levegõbe beszél.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Nekem nem az rémlik, de ettõl még lehet, hogy tényleg erre emlékszem.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grayfox
shadowrun lett volna az sztem. de mégsem lett crossplattform.

Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!

wedge31
Gamepadal egér+bill ellen ? az kb olyan mint vizipisztolyal egy AK-47-es ellen ,semmi esély.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Shep
Lesz valami amiben majd egymás ellen küzdhet PC-s és Boxos, csak már nem tudom melyik játék az, de valami FPS.

rastaman
nem lesz benne cross-platform legalábbis Cliff Bleszinski - fõ designer ezt mondta azt hiszem itt

KILLER2
Tudtommal a shadowrun pont az és szerintem ez is.

Töltsük le az internetet!

rastaman
én úgy tudom hogy pcsként csak pcs játékosokkal tudsz játszani x360assal nem. nincs "cross-patform"
de javítsatok ki ha tévedek

KILLER2
Természetesen lehet. Ez azt jelenti, hogy XBOX Live!-on is lehet vele multizni.

Töltsük le az internetet!

Sziasztok.Láttam e játék PC-s verziójának a dobozképét,és a "Games for Windows"alatt egy szó volt kiirva "Live".Ez nem tudom itt mit takar.Kérdés:Ha ezt a játékot megveszem majd akkor lehet e akkor is internet nélkül játszani vele hiába ott van a "live" szó? Tudom hülye a kérdés de szeretném ha válaszolnátok rá!köszönöm.
rastaman
azt látod nem tudom... nem játszottam vele

Evogordon
need for speed 😊

grebber
Hát ja!

Novemberi megjelenések:

Hellgate London,TimeShift,Gears of War,Crysis,BlackSite Area 51.

Next PC upgrade: 2022

Evogordon
De elleszünk látva megint játékokkal!

Brolly28
minimumnak elég fura az 1GB ram:\

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! &#3663;&#815;&#865;&#3663;)

grayfox
lost planet nem írta?

Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!

rastaman
ez az elsõ játék végre ami teljes mértékben támogatja a kontrollert, mármint hogy úgy írja ki h mit is kell nyomni. f*s nfs és hasonlók nem képesek erre pedig mióta van már pc-hez is x360 kontroller.

rastaman
ezek szerint mazohista vagyok mert x360 kontrollerrrel megyek majd ?! <#idiota> lol

Brolly28
hát várom már a nov.9-et

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! &#3663;&#815;&#865;&#3663;)

én mindig a www.cybergen.hu -t olvasom, Grebber, ha nem ismerted, akkor hasznos oldal lehet!

amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt

grebber
Hiosszas keresés után végre találtam oldalt is ahol írják!

Aranylemezre került a Gears of War PC
2007.10.19. 18:21

A Microsoft friss bejelentése szerint elkészült végre az igen sikeres Gears of War PC-s változata is, november 9-tõl pedig a boltokban is kapható lesz. Miután négy millió Xbox tulajdonos már kipróbálta az akciójátékot most a PC-sek is nekiállhatnak, csak épp billentyûzetrõl és egérrõl, esetleg a mazoistábbak egy Xbox360 kontrollerrel. Mindent tartalmaz majd, mely része volt a konzolos változatnak és azóta letölthetõ hozzá, sõt egészen új Achievementek lesznek választhatóak, sõt egy öt küldetésbõl álló fejezet továbbviszi a történetet valamivel. Aki inkább az online részben tenné próbára magát annak három új pálya és a King of the Hill mód jelenthet újdonságot az Xboxos változathoz képest.

info: Pcdome.hu

azt jelenti, hogy a fejlesztés lezárult, már csak a sokszorosítás van hátra, nagy eséllyel megjelenik november hatodikán.

amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt

Kandurex
h korán kell kelned és aranyat fogsz lelni..<#idiota>

(bevitték a master példányt egy DVD sokszorosítóba és elkezdõdött a tömeg másolás bolti piacra)

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Ez mit jelent ?

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

STREEX
Bearanyozódott a játék!

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

ToCsEk
Találtam egy kis információt a játékról, ha voltmár akkor bocsika:

Minimum Gépigény:
Processzor: 2 GHZ AMD vagy 2,4 GHZ Intel (egy magos)
Memória: 1 GB
Videókártya: GeForce 6600 vagy Ati X700

Nagyobb hír azonban ennél, hogy a játék ugyan támogatja majd a Windows-Live! rendszert, nem fog Windows Vista-t igényleni, így a Halo 2-tõl eltérõen azok is élvezhetik majd Marcus Fenix kibõvített kalandjait, akik a már jól bevált XP mellett állnak ki. A multiplayer továbbá nem támogatja majd a cross-platform rendszert, de PC-n teljesen szabadon kaszabolhatják majd egymást az önjelölt Sera-felszabadítók, még csak a Live!-ra való feliratkozás sem lesz kötelezõ.

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

xotyi
Ámen, ilyenis legyen ^^

Trance&Friends nothing more..

Evogordon
A mindenféle nyalánksággal kibõvített PC-s verziót a fejlesztõk szebb, DirectX 10-es effektekkel telipakolt grafikával, öt új egyjátékos fejezettel, három új többjátékos pályával, egy új hálózati móddal, valamint pályaszerkesztõvel tették még vonzóbbá a konzolos kiadáshoz képest.

Alwares
Demó nem lesz, Xbox-ra se volt soha...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Grove4
2007

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

de meik a november 6 ?

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

kb 5 hsz-szel ezelõtt volt. november 6

Demo mikorra várható + a full ?

én tudtam... az Ea nem fog olyan jó játékot csinálni,mint amit ígértek

Soldiers
mint mindenki amikor még nem jelent meg és nem tudta senki hogy " öcsém ennyire szar "

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

jah.pedig elsõ látásra(logód,aláírásod)elég nagy moha fannak tûntél...

Soldiers
dehogy bírom már elsõre is olyan rémálmaim voltak hogy az nem igaz majd lecserélem

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

hogy bírod te ennyire azt a fosch mohát?😮

Soldiers
kurva jó a videó

Shep
Kösz.

robotnyk
és? jó az, ha szép a grafika, de mit kell ennyire belebuzulni a pixelekbe? <#idiota>
robotnyk
CPU: Intel Core 2 Duo processor
System RAM: 2GB
Video card: DX9: Direct X 9.0c compliant video card with 512MB Memory (NVIDIA GeForce 7900 GT or better). DX10: NVIDIA GeForce 8600 or better
grebber
Elsõ képek trailerek szebbnek tüntek sokkal.Azóta eltelt kis idõ.Nem azt mondom hogy csúnya mert nem az de nem is az az aztakurvanincsennéljobb!

robotnyk
amióta gépet fejlesztettél, azóta semmi nem elég szép neked. -.-
grebber
Hát régebben még aztmondom odabaszott a graf hát nemtom ezse valami oltári überség 😞

Shep
OK, és egy ajánlott nincs, mert a minimum az annyi, hogy elindul és 20fps-el eldöcög.

jeeeeeeeeeeeeeeeee

robotnyk
We're told that the minimum system requirements are a 2GHz AMD or a 2.4GHz Intel single-core processor, 1GB of RAM, and an Nvidia 6600 or ATI X700 video card.
Shep
Nagyon jó, hogy nov. 6 elvileg, de milyen gép kell neki?