6257
-
#1417 Csak úgy kíváncsiságból, játszik valaki eredetivel, PC-n? Vannak ugyanezek a gondok? -
#1416 Én a boxosat játszottam,és a pc-s ki van bővítva uh. a Boxosnak a 60%ánál járnál a pc-snek meg ugy kb 50%-sztem. -
#1415 Ja már a vonat féleség után. Kb hány %-ánál tartok szerinted a játéknak? -
#1414 Stutter-re fix link -
#1413 Szal azután vagy ahol a szőke srác kiesik abból a vonatféleségből? -
#1412 én jelzem h olyan hibám van :) felinstaláltam crackeltem ikonra katt bejön kis ablak, ott semmit nem pipálok be és mindig ezt irja ki.
wargame-g4wlive.exe - A komponens nem található amugy ha a d-re rakom akkor a c programfilesban is ott van egy gears of war mappa de abba nincs semmi. -
#1411 Jaja.. Már felhívtunk 2 liftet amivel jött 2 rakétás szörnyike :D aztán le a liftell és ott tartok. -
#1410 1313pl, akinek meg hibája van,jelezze és akkor ha van rá megoldás bekerül a faq-ba:D -
#1409 persze! csak modn hogy mik azok :) vagy melyik hozzászólásban olvashatom őket -
#1408 Az eredetiek is ugyanazt csinálják de jó őtlet. -
#1407 Akkor most valahol a gyárnál lehetsz,miután lerobbant a kocsi. -
#1406 A különböző warezverziók hibaüzeneteinek megoldásást még be lehetne írni. -
#1405 Na már elég messze tartok a játékban máűr ilyen robbanó szörnyek egy ideje jönnek... Életembe nem játszottam még jobb játékkal!!!4!!!!44!!ASDSSDXdc -
#1404 #1313???? -
#1403 Sztem jó lett! -
#1402 összedobtam egy FAQ-t ténlyeg dobtam gyorsan ugyhogy nem kell fikázni
http://gearsofwarweb.extra.hu/
ha valaki megoldását írtam az írjon és az aljára odarakom hogy köszönjük..-nak
ha valamit kihagytam azt is szívesen veszem ha külditek, nagyon sok a kérdés ugyhogy sztem kell a faq -
#1401 Ha jól látom akkor másnak is kidobja azt a hibát, és vissza lehet lépni. De nekem vajon miért akadozgat a játék :S -
csoola #1400 nekem sztem ennyi volt a játék, nem fogok ujra nekiugrani, elég érdekes h tegnap még tudtam folytatni a berserkertöl a nightfall egy részéig, most meg kiirja h no checkpoints, és minden mentést törölt, ráadásul rendesen müködö accounttal... ha vki tud segiteni mentésben akkor szoljon, msn [email protected] -
neptum #1399 ha kint leszel egy udvar szerüségen van egy oszlop amit nem tud össze törni az mőgé beálsz hátra mész egy kicsit és csiálod a légi támadást asszem az oszlop valami magas és világos szürke bal oldalt találtam -
pheaton #1398 Átteszed a Temp-t máshová, ahol van helyed , és ennyi. -
#1397 A hammer of dawn-al kell lőni! -
#1396 "kezdjem el lőni azt kész?"
És még a játékra mondták, hogy agyatlan... -
MrAndree #1395 Ki kell csalogatni nyílt terepre és akkor a hammer of dawn-al le lehet szedni. De ezt el is mondják különben. -
retek683 #1394 kergetőzni kell vele hogy az ajtókat kiüsse- aztán majd kinn elintézed azzal a légitámadásos fegyvereddel:):) -
#1393 amikor megölik kim tábornokot, akkor utánna bent találkozunk egy nagy döggel, az a berserk?a folyósón ahol kijött utánna tovább futottam, beértem egy másik terembe, és utánna?kezdjem el lőni azt kész?1 ütésből levert:D -
#1392 Oké, most razorral is kidobott :D Már nem értek semmit se :D -
#1391 Hát... de valahogy sikerült jól eldugniuk. A telepítés tényleg nem gond, csak More Optionsra kell katt és akkor minden rendben. És most kipróbáltam a gammát reloaded-es crack-el, kidobott a 2. sarok után, de persze alt-tabbal vissza lehetett lépni. Razor crackel folytatom, ha törlődik megint save, akkor visszarakom reloaded :) -
r4pt0r #1390 Semmi extra dolog nem kellett, csak amikor írja hova fogja tenni akkor ott alul van egy more options gomb, nah ott ki kell választani egy olyan part ahol van hely. Ha nem választasz hanem nextre mész figyelmeztetni fog hogy nincs hely, és lehet választani. De itt már mind1 mit választasz mert nem fog felmenni. -
tmisi #1389 Hát én már ki sem merem próbálni, látom egyeseknek mennyi gondja van vele. (majdnem 8 giga 1M ADSL-lel is azért elég húzós). Külüönben meg én eddig minden játéknak megtaláltam a mentését, ez sem bújhatott el annyira.
Ennek ellenére más gamek - amelyek egyeseknél problémáztak, pl. Timeshift - gond nélkül mennek.
Ja és C-ne nekem is csak 5gb van üres hely. xD
Na majd meglátom, most szedtem le a COD4-gyet, nemsokára jön a PS, Crysis, hujjujj miért minden jó game novemberben jön ki? :D -
Madmano #1388 Az én tapsztalataim a játékról:Razor verzióm van,simán főlment.Most ugye ebben benne van az,hogy majd' 3/4órát installált.Crackoltam,elindult elsőre simán.Megcsináltam egy profilt,szerintem mákom volt,pont jó helyre kattintgattam,ez is jól sült el.Odáig jutottam,mikor kinyírják az első pályán a parancsnokot,aztán a Nemezissel kell germózni.Egyszer sem dobott ki a játék alatt.Az főleg tetszik,ahogy fedezékről fedezékre lehet nyomúlni.Mély mondandója nem úgy tűnik,hogy lenne a játéknak.Menj,őlj.Talán a Quake4-hez tudnám hasonlítani.A grafika dögös,a karakterek szintén.Az én gépemen ami elég szolíd config(AMD2500+ proci,másfél giga RAM,Galaxy7600GT VGA)1280X1024ben viszonylag jól elmegy.Az akadozások itt is megvannak.Lehet,kiröhögtök,hogy álmodik a nyomor,de felhúztam mindent maxra,kivéve antianalising,élsimítás,meg az árnyékokat hagytam ki.Így viszi egész jól a gépezet.FPS-t nem nézegetem.Nálam játszható egy játék szemre,vagy nem,ezt nem egy számérték dönti el.Mentéseim egyszer vesztek el,mikor az videó opcióknál a 2vagy 3beállítást megváltoztattam:lehet asszem háromféle módon állítani.Utána eltüntek a mentéseim.Remélem,azóta nem.Na,ennyi lenne a játékról az eleje után a véleményem,ami persz változhat későbbiekben.Bocsi,ha hosszúra nyultam volna.... -
Newfronter #1387 [11:22] <~PRE> (GAMES) - Gears.Of.War.EMUDVD.PROPER-Unleashed
Vajon mi lehet a különbség? -
#1386 na nekem meg csak 1 GB van
és nagyon lassú -
Scooby87 #1385 a töltési idő nekem max 20sec..pedig "csak" 2giga ramom van a gépbe.. -
Scooby87 #1384 jaja a joy-t is támogatja a gémet,de nekem kicsit fura vele irányítan pchez szoktam és inkább bill+egér! -
#1383 na fentvan a játék el indul csak 1 probléma van vele
h olyan lassan tölti be a pályákat mint a mocsok
szentetek mi baja lehet?
másnak is ilyen? -
neptum #1382 a földalati részek tök jók van benne pár vicces rész meg itt már kicsit bekeményedik a játék (végre) -
csoola #1381 valaki, mentést (legalább a Nightfall részig amikor a Checkpoint Two-nál tart) -
hitch #1380 joy-al probálta már vki a gameet??? -
#1379 Hello mindenkinek!
Próbálnák én is játszani a játékkal, de van egy kis gondom vele. Még a menüben, vagy akár a töltés közben kidob a játék és megjelenik a hibajelentés küldése. A vicc az, hogyha nem megyek rá h hibajelentés küldése, vagy nem zárom be, akkor visszatudok lépni a játékba, és megy is a játék, csak így állandóan beakadozik. (nem folyamatosan akad, simán megy, csak így 2-3 mp-enként megakad).
Próbáltam 2 cracket is (gamecopyworld-on 2 is van), mind2-vel ugyan az a helyzet. Hardveres hiba kizárva, driverek is frissítve vannak :S
A profil készítés is sikeres volt, mindig be is jelentkezik probléma nélkül. -
kandzsal #1378 atom nagyon állat
csak indulna el:D