Gears Of War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
de javítsatok ki ha tévedek
Töltsük le az internetet!
Novemberi megjelenések:
Hellgate London,TimeShift,Gears of War,Crysis,BlackSite Area 51.
Next PC upgrade: 2022
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt
Aranylemezre került a Gears of War PC
2007.10.19. 18:21
A Microsoft friss bejelentése szerint elkészült végre az igen sikeres Gears of War PC-s változata is, november 9-tõl pedig a boltokban is kapható lesz. Miután négy millió Xbox tulajdonos már kipróbálta az akciójátékot most a PC-sek is nekiállhatnak, csak épp billentyûzetrõl és egérrõl, esetleg a mazoistábbak egy Xbox360 kontrollerrel. Mindent tartalmaz majd, mely része volt a konzolos változatnak és azóta letölthetõ hozzá, sõt egészen új Achievementek lesznek választhatóak, sõt egy öt küldetésbõl álló fejezet továbbviszi a történetet valamivel. Aki inkább az online részben tenné próbára magát annak három új pálya és a King of the Hill mód jelenthet újdonságot az Xboxos változathoz képest.
info: Pcdome.hu
amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt
(bevitték a master példányt egy DVD sokszorosítóba és elkezdõdött a tömeg másolás bolti piacra)
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
Minimum Gépigény:
Processzor: 2 GHZ AMD vagy 2,4 GHZ Intel (egy magos)
Memória: 1 GB
Videókártya: GeForce 6600 vagy Ati X700
Nagyobb hír azonban ennél, hogy a játék ugyan támogatja majd a Windows-Live! rendszert, nem fog Windows Vista-t igényleni, így a Halo 2-tõl eltérõen azok is élvezhetik majd Marcus Fenix kibõvített kalandjait, akik a már jól bevált XP mellett állnak ki. A multiplayer továbbá nem támogatja majd a cross-platform rendszert, de PC-n teljesen szabadon kaszabolhatják majd egymást az önjelölt Sera-felszabadítók, még csak a Live!-ra való feliratkozás sem lesz kötelezõ.
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
System RAM: 2GB
Video card: DX9: Direct X 9.0c compliant video card with 512MB Memory (NVIDIA GeForce 7900 GT or better). DX10: NVIDIA GeForce 8600 or better