23078
-
KH #161 elég sz@rul lőtték be ezt a demót, én a spártai út előtt elérem a 6. szintet :-/ -
Noodlee #160 Akkor passzolom... -
sith77 #159 sorry
e: 40 Gb -
sith77 #158 c: 13 Gb
d: 20 Gb
e: 30 Gb
-
Noodlee #157 Talán swap fileokat szeretne csinálni, és annak kellene a hely.
Lehet, hogy a C meghajtón nincs hely? -
sith77 #156 Sziasztok
Nekem egy olyan gondom van, hogy a telepítés előtt kiírja, hogy nincs elég hely a vinyón(40 GB)
Ötlet ? -
Nabunaid #155 Ezt értem, írtam is, hogy mindig azt a nyakláncot, amit annak a csókának kell vissza vinni. De mondjuk a Diablóban a quest tárgyat egyszer kaptam meg, utána már soha nem dobta, pl. a lélekkövet Mephisto! -
Nabunaid #154 Hát megoldódott, a kék-sárga kockásodás rejtélye is!
Az egyik programozó írta, hogy ez azért van, mert a videókártya kifogyott a Ramból és nem tudja tovább kezelni a textúrákat. A végleges verzióban ezt már javították, sajnos a demóban bent maradt. A megoldás annyi, hogy lejjebb kell venni a beállításokban az árnyékot, felbontás, részletességet stb.
Itt olvastam azt is, hogy a demo csupán a játék március eleje körüli állapotból van, így a végleges már jóval stabilabb!
-
KH #153 azért dobja azt a démon, mert quest tárgy :-) -
Nabunaid #152 Hát a textúra szétesést sikerült megoldanom, csak lejjebb vettem a felbontást és visszavettem szinte minden beállítást a közepesre... Úgy látszik brutálisan melegedett a videókártyám, nem bírta...
Szóval most már rendben megy. Fogalmam sincs, hogy vinko neked miért nem megy, majd utána nézek a hivatalos fórumon.
Ott olvastam azt is, hogy a demoba raktak néhány epic /kék/ tárgyat, csak éppen a demo nagyságán spóroltak, így lemaradt a tárgy képe, vagyis mikor felveszed, akkor nem mutatja az inventoryban vagy valami ilyesmi.
Egyébként egymás után háromszor leöltem a Héraklész gyilkos Nessust, és két zöld , azaz ritka tárgyat is dobott! Javaslom ahányszor elindítjátok a játékot, mindig nézzetek el az öreg spártai hőshöz, aki körül hullahegyek és ennek megfelelően, egy tucat tárgy hever. Itt találtam a mágusomnak is egy ritka, kecskefejes varázsbotot!
Ki, milyen lényekkel futott össze? Ezt azért kérdezem, mert az egyik újrajátszásnál összefutottam egy óriási vaddisznóval, amit korábban nem láttam! Érdekes, hogy az a vörös démon a barlangban ahányszor leölöm, mindig csak ugyanazt a lila nyakláncot dobja, amit visszakell vinni annak a fazonnak a szekérnél.
Azt hiszem imádni fogom ezt a játékot! -
#151 Újrainditás után sem jelenik meg.Egy darabig homokóra,magd hibaüzenet.Már kézzel létrehoztam a kellő mappákat,akkor is ugyanez. -
haxoror #150 Max
Lead Engine Programmer - Iron Lore Entertainment
It has already been fixed for the full release of the game. In the demo, can you try reducing the texture or shadow quality settings to alleviate it. -
#149 Ujra kell telepites utan inditani a gepet, utana jo lesz. -
#148 Egész jópofa kis cucc ez. Kicsit pofátlan diablo copy, de épp ettől jó.. Ami a diabloban teccett az ittvan .. Ja és egy FX5700U viszi mediumon egész tűrhetően.. -
KH #147 hát, én lőttem néhágy screenshotot, de az én grafikus lehetőségeim szánalmasak
viszont jól látom, hogy csak egy mentési lehetőség van a demóban?
ez engem eléggé zavar, mert inkább infóbányának tartom a demót és így elég idegesítő a dolog -
#146 Inditáskor Faral error felirat jelenik meg ,igy nem jelenik meg a my gamesben semmi -
Árnyvadász #145 Képet nyomassatok! -
theclub #144 Ha elindítod egyszer a gamet, majd ott lesz a mygames könyvtárban :) -
Nabunaid #143 Na jól van, én meg eluntam, hogy a driverekkel játszak, inkább Heroes-ozok...
Elegem van abból, hogy 1 perc után a fél képernyő kockás lesz, a kockák egy része sárga a többi kék, szép pepitában mint a horvát zászló. Felraktam a legfrissebb directx-et, meg a 84.21-es drivert a 6600Gt-hez, de ez nem hatotta meg. -
#142 En a Demoban nem talalkoztam vele.
De lehet csak azert mert nem jutottam semmi nagyobb varosba el. -
#141 Nincs a játékban privát láda amibe a magasabb szintű cuccokat lehet elraktározni? -
#140 Nekem csodásan fut 1024-ben high-ra álított textúrákkal.
Szerintem szuper a játék, a D2 összes kezelési hibályát kijavították és az összes fölösleges dolgot (nyilvessző, tome könyv)kiszedték. -
#139 Az a gondom,hogy a my gamesben nekem nincs Titan.Tomb raider,GTA van,de ez nincs. -
Nabunaid #138 A dokumnetumok\my games\Titan Quest demo\settings\options.txt-be kell írni a language = english! -
#137 Remelem azert tobb lesz egy kicsit, mint egyszeru Diablo klon. Mondjuk egy Divine Divinity klon :P -
#136 A setting-be beirtam,elmentettem,de nekem a dokumentekben nem jelent meg a Titanról semmi.Pontosan hol keressem?Köszi -
#135 Hogyne tudnám ,éppen ezért kérdeztem kinek hogy fut milyen gépen! -
KH #134 hát, az ajánlottat tudod?
- Windows XP
- 3.0 Ghz Intel Pentium IV vagy más, ennek megfelelő
- 1 GB RAM
- 5.0 GB vagy még több hely a vinyón
- 128 MB NVIDIA GeForce 6800, vagy ATI Radeon X800, vagy ennek megfelelő kártya
- DirectX 9.0c kompatibilis, vagy Soundblaster X-Fi hangkártya
- 8x vagy gyorsabb CD-ROM/DVD drive (heh? ez minek egy letöltött demóhoz?)
- Billentyűzet, egér
az enyém messze nem ilyen, de még nem volt időm kipróbálni, csak feltelepítettem
-
Thanatos #133 őőő, embert barátjáról... :P -
#132 Ha nem akarod, hogy ne fajjon akkor az nem kell. :P
Hogy idezzem Jakuza kedvenc mondasat, "No brain, no pain." -
#131 hehe, agy rulez >:] -
#130 Valaki irjon már a demó gépigényéről hogy fut, milyen beállitásokkal! -
#129 ahogy egy régi barátom mondta a mélyebb tartalmú filmekre:
én nem azé járok moziba, hogy gondolkozzak vazze,gondolkozni csak pénzzel kapcsolatban szoktam
muahaha -
KH #128 a demó szintkorlátja: lvl6 (az első skill-ágban háromszor tucc szintet lépni ezalatt)
második skill-ág felvétele (interjuhék alapján): lvl8
szóval csak egyben tucc szórakozni
-
#127 Nem arrol volt szo, hogy ket skillfat lehet a a karakternek tanitani ?
Vagy csak en nem jottem ra, hogyan lehet visszaterni az elso menuhoz, ahol kivalaszthato melyik iranyba fejlesztem a karaktert ?
Vaqy ez csak a demo korlatozasa ? -
#126 nademost az...áááá...dehülyevagyok :D
az I miatt dőlt lett minden :DDD nahát igen...ott az inventory-nál az I akar lenni, csak BB Code-nak vette, erről meg elfeledkeztem tökre -
#125 na kipróbáltam, és...hát szerintem nagyon jó! :D
iszonyat, tényleg, mintha a Diablo 2-ról klónozták volna!!! de annyira ugyanaz...pl fegyverváltás [W]...skillek [S], (megszokottan, de) inventory [I]...fegyvereket feletti felirat [ALT], quest [Q]...sorolhatnám...nameg akkor hát mana-health potion...tiszta tiszta Diablo 2....először mikor mentem, kicsit elcsodálkoztam, hogy milyen gyönyörű! aztán jöttek ilyen szatírok, és azthittem képzelődök, hogy megöltem őket, összecsuklottak, és közben a fáklyát elengedték, és az gurult...hát igen, fizika van benne :) hallottam is, hogy van, de én nem így képzeltem el :)
az emberekkel való beszéd is a Diablora emlékeztet engem pl...skillrendszer nagyon jó, mert eldöntheted, hogy mire képezed ki főleg a kis harcosodat, ilyen nem volt a Diabloban konkrétan, de sokan pl úgy fejlesztették még a paladinjukat, hogy az blessed hammeres legyen pl...na ittis, csak itt azért nem kell akkora tudás hozzá, nem kell talán annyira ismerni a skilleket sem..szóval jól eltalálták ezt...
kezelőfelülelet egyszerű viszonylag, nem igényel kisebb alap RPG ismereten kívül nagyon semmit...szóval ennyit akartam, jó game lesz ez, hack 'n slash, de...valahogy eddig nem volt annyira "pergős" nekem, lehet keveset toltam vele még...na majd délután...mindenesetre nagyon jó lesz tényleg, nálam Sacred-et már most alázza 3x, és nagyon a Diora hajózik...remélem nem csalódunk a fejlesztőkben, és olyan játékot dobnak össze, ami a Diablo és a Sacred mellett megállja helyét, mint 3. extrahíres hack 'n slash rpg. -
Nabunaid #124 Hát nem tudom KH, lusta voltam fordítani a "bottom"-ot,ezért én a tetejére írtam, és így azonnal működött! -
KH #123 szóval tetejéra -
KH #122 tetejére? nem az aljára?