na kipróbáltam, és...hát szerintem nagyon jó! :D
iszonyat, tényleg, mintha a Diablo 2-ról klónozták volna!!! de annyira ugyanaz...pl fegyverváltás [W]...skillek [S], (megszokottan, de) inventory [I]...fegyvereket feletti felirat [ALT], quest [Q]...sorolhatnám...nameg akkor hát mana-health potion...tiszta tiszta Diablo 2....először mikor mentem, kicsit elcsodálkoztam, hogy milyen gyönyörű! aztán jöttek ilyen szatírok, és azthittem képzelődök, hogy megöltem őket, összecsuklottak, és közben a fáklyát elengedték, és az gurult...hát igen, fizika van benne :) hallottam is, hogy van, de én nem így képzeltem el :)
az emberekkel való beszéd is a Diablora emlékeztet engem pl...skillrendszer nagyon jó, mert eldöntheted, hogy mire képezed ki főleg a kis harcosodat, ilyen nem volt a Diabloban konkrétan, de sokan pl úgy fejlesztették még a paladinjukat, hogy az blessed hammeres legyen pl...na ittis, csak itt azért nem kell akkora tudás hozzá, nem kell talán annyira ismerni a skilleket sem..szóval jól eltalálták ezt...
kezelőfelülelet egyszerű viszonylag, nem igényel kisebb alap RPG ismereten kívül nagyon semmit...szóval ennyit akartam, jó game lesz ez, hack 'n slash, de...valahogy eddig nem volt annyira "pergős" nekem, lehet keveset toltam vele még...na majd délután...mindenesetre nagyon jó lesz tényleg, nálam Sacred-et már most alázza 3x, és nagyon a Diora hajózik...remélem nem csalódunk a fejlesztőkben, és olyan játékot dobnak össze, ami a Diablo és a Sacred mellett megállja helyét, mint 3. extrahíres hack 'n slash rpg.