23078
  • Santata
    Mikorra várható amu crack, hogy mikor játszhatok végre haverral?
  • Scareface
    Nagyon remélem hogy a crack javítani fog a játszhatóságon, mert most engem is kidobott.
    Ezt még az emuláló faszság nevére irom, de ha crack esetén is előferdül, akkor iszonyat bugosan adták ki ezt a gémet.
  • Santata
    12-s vok... Kezd nehezedni nekem... Neked is J0nnyka? (Mindjárt Delphibe leszek ha minden igaz)
  • Mr. Perfect
    Újabb adalék: Nálam a legelső faluban amikor az árúsra kattintok,akkor kivétel nélkül mindíg kilép. Azért ez erősen bug gyanús, még ha nem is minden gépen jön elő.
  • Scareface
    Nálam meg szétesik a kép egy idő után.
    Ati 9700, Pro-ra volt húzva, de kép halál után default-ra tettem.
    Nem segített
  • Mr. Perfect
    Akkor tényleg nem a videokaresz a hibás. Nálam csak egyszerűen szó nélkül elszáll a program és kilép a desktop-ra. Passz... :(((((
  • j0nNyKa
    nalam furcsamodon tolt 1et, aztan visszamegy a jatekba, es kb 10 mp mulva hibat okoz, namost ha ezzel nem foglalkozok, tovabb tudok jatszani ugy fel percig
    es utana all meg...
    :]
  • metlogen
    Nekem ezt írja ki amikor kidob

• Blackman
    7800gtx, mmásik gépben 6600gt.. ne ma videókártya a ludas az biztos
  • Blackman
    engem is kidob... én is megpróbáltam már mindent.. hihetetlen..
  • j0nNyKa
    en is a varosig jutottam, csinaltam farkast magam melle, nagyon feelinges lesz, szoval szerintem ejjel tovabbmegyek
  • j0nNyKa
    engem is vagdos ki 9800-al
  • Santata
    Nekem Ati Radeon 9600 Pro a kártyám, Amd a procim, és 512 RAM-m van... És Omega driver vna fenn... (így nem dob ki de nem tom mér)
  • Santata
    Nekem csak képeket hiányoznak...
    Spoiler lehet egyeseknek!
    J0nnyka: Legyőzted te is a küklopszot... Hol jársz? Én az ezutáni városban...
    Esetleges Spoiler vége...
  • j0nNyKa
    egyebkent erdekes bugokat produkal a jatek, pl a kepemrol hianyoznak az ikonok :]
  • Mr. Perfect
    Akit kidob annak milyen videókarija van? Nekem ATI Radeon X1600pro és szintén kidob...
  • j0nNyKa
  • Santata
    Ezt nem értem... Havernak is minden ugyanúgy van ugyanúgy indítja (gép persze más) és őt kidobja a gém, engem meg nem... Miért lehet ez?
  • ravenshoe
    Engem is kidob valamilyen oknál fogva.Már megpróbáltam mindent.Szerintem a védelem a ludas.
  • csuripi
    írták igen,csak még soha nem kellett az asr,így azt sem tudtam h mi az.
  • csuripi
    Van több is,majd az alcohol valahogy kikapcsolom.
    Kössz
  • mucsácsó
    hm...érdekes...meg az is hogy kidob...mondjuk én még csak most szedem...
  • Santata
    Jah egy FAQ jó 5let...
  • Santata
    Nekem 3 van és nincs gond... Neten azt olvasom sok embert hibaüzenettel kidob? Ez igaz? Mert engem 3-4 órai játék után se dob ki...
  • mucsácsó
    AntiSecurom 1.2
    http://www.daemon-tools.cc/dtcc/download.php?mode=ViewCategory&catid=2

ott írták pár hsz-szel előrébb...
    na asszem ide sem árt majd vmi FAQ, meg majd házigazda...
  • mucsácsó
    és ugye 1 db viruális meghajtód van, nem?
    mert ha több, az a baj, mert azt az ASR nem tudja bújtatni már :)
  • csuripi
    mi az az asr,és hol találom
  • Santata
    Nekem így megy, érdekes... És nincs hibaüzenet...
  • kandzsal
    igen és verzió 4.03
  • Santata
    A DT4ben be van kapcsolva minden Emulation? (All options on)
  • kandzsal
    asr-re rá kell katintani ki kell választani a titan q. exe-jét és így nem megy
  • kandzsal
    nem változott a helyzet:((((
  • Gelli
    http://www.daemon-tools.cc/dtcc/download.php?mode=ViewCategory&catid=2, securom loadert töltsd le
  • kandzsal
    Ezt írja ki :Conflict with Disc Emulator Software detected. See http://www.securom.com/emulation_detected for more details.

tudom hogy valami virtuális meghajtó elrejtő kéne de nem emléxem a nevére.Meg mondanátok?
  • Santata
    Hát akkor valszeg driver lesz...
  • Fro5t
    nemhuztam semit defaultos, én driverre gondolok, lehet hogy az kell neki, megprobalok valamit.
  • Santata
    Wolfos íjász feelinges néz ki...
    Fro5t: Nem húztad a kártyád véletlenül (szal a teljesítményét nem növelted)?
  • j0nNyKa
    nekem ugy tunt, hogy a hunter kicsit overpowered
    legalabbis ezzel a junik bow-val minden 1, max 2 loves
    szerintem en majd naturet valasztok 2.nak, es idezek wolfokat
  • Fro5t
    Hi all. Ati 9600pro karim van, és egy ido utan a játékban az oszes betű elmosodik, van valakinek valamit ötletje hogy milehet a gond?
  • Santata
    Igen, választottam a 8. szinten második kasztot... Warfare az alap és mellé Stormot választottam... Taktikám: Felbuffolom magam a fegyverbuffal... Berohanok a tömegbe War Hornnal stunolok rövid időre... előkapom a gyors fegyómat és pofon csapom mindet...