23078
  • KAttila
    Csak mert a monster charmokból megvan mind az öt.
  • KAttila
    Hali
    Milyen cuccokba lehet a charmokat beletenni?
    Mindet bele lehet tenni egybe, vagy mindegyiket másikba kell?
  • Hunnenkoenig
    Ja, köszi! Ez uj info volt :-)
    Azt hittem valami bug :-)
  • j0nNyKa
    igen, es igen
  • Crazy Mate
    Lehet mágussal lenni?Ez hülye kérdés?
  • Crazy Mate
    Mi fogadjuk el a küldetéseket,és szabadon mehetünk akárhova,vagy küldetés küldetés után jön?
  • [Jakuza]
    Jun.1
  • csuripi
    Mikor jelenik meg a teljes?
  • Nabunaid
    Szia Hunnenkoenig! Örülök, hogy ilyen prominens személyt is itt láthatok a topikban!
    Kis segítség: az "y" gomb lenyomásával minden tárgyat látsz, amit csak eldobnak a szörnyek, még a sérülteket is. Az alt gomb lenyomásával a sérülteket már nem mutatja. Végül azt hiszem a x gomb pedig csak a mágikus vagy annál jobb /rare, epic, legendary, set/ mutatja! Persze az elején érdemes az y gombot használni, mert egy sérült, de fejlettebb cucc nagyobbat sebez mint egy hibátlan, de gyengébb!
  • Hunnenkoenig
    ?
    Mi az az y-szürö?
    Most nem ertem, mit akarsz mondani mire...
  • Faterx
    Y-szűrő nélkül
  • Hunnenkoenig
    Na en is elkezdtem a demot. Nagyon szep kis jatek.
    Pyromancert inditottam es ugy erzem eleg balanszolatlan a cucc.

Elöször mindent lenyomtam 1 ütessel, most mikor meg az elsö csontikhoz elerek, ket ütesböl pusztulok...

Amugy nekem nemet windowsra, D particiora siman feltette a jatekot. Nem volt semmi gond.

Viszont ALT gombra nem mindig irja ki a tergyak nevet...
  • vinko
    A problémámra még semmi megoldás ?
  • KH
    kicsit szórakoztam a hunterrel is, és szerintem nagyobb gyakorisággal dobja neki a szörny-komponenseket, a hárpia cucc minden további nélkül meglett (20% poison resistance), és egy "kis" rágyúrással végül az 5 batfang is sikerült, ami +10 lifeleech 2 mp keresztül (ez ilyen szinten elég táp szerintem), de találtam már démon vért is (sajna csak egyet; 5% stun resistance)
  • Rettenthető
    A máguspalántámnak (epic) harcos cuccot dobál, 101 req. str.-vel..., tiszta diablo :-)
  • KH
    jah, én is épp erre jutottam, kicsit durva, az az Earth Enchancement önmagában véve olyan brutál, hogy a demóban bőven elég... persze ha később vannak fire resistance lények, akkor szopi
  • Reyes
    Hmm, kipróbáltam a piromániással(Pyromancer)
    Eléggé tápos skilljei vannak, már úgy 3-4 szint környékén annyit sebez, mint a harcosom 6-on kb....
    Asszem ha elkezdem a teljes verzióval, akkor először felveszem a Pyromancer-t, aztán a Warriort...Nem szeretek csak egy valamire rágyúrni, mert mindig attól félek, hogy mi lesz, ha az agyontápolt skillem sz@rt sem ér...Bizony, kemény dolgok ezek
  • Reyes
    Vagyis a demo nem fogja látni a helyet...
    Caps Lock probléma megoldódott:)
  • Reyes
    BOCS A NAGYBETŰÉRT, DE NEMTOM KIKAPCSOLNI A CPAS LOCK-OT, MIUTÁN KILÉPTEM EBBŐL A JÁTÉKBÓL:D

AKI NEM A "C"-RE TELEPÍTETTE A WINDOWST, ANNAK NEM FOGJA LÁTNI A HELYET A JÁTÉK A TÖBBI MEGHAJTÓN...
  • sith77
    THX, már működik
  • PTW
    "futtatás- beírod: regedit
    -megkeresed a lent írt könyvtárban a ProgramFiles részt , azt megnyitod és átírod a betűjelét c-re"
  • agyhalál
    Szép lett a játék, de sajnos nem hozza a Diablo játékok hangulatát. Ezzel a demoval csak azt érték el nálam, hogy ismét elővegyem a Diablo 2-t és azzal játszak.
  • sith77
    ezt egy kicsit érthetőbben, please

"launch : regedit (with execute). Backup the data reg.
    In HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion
    edit ProgramFilesDir and put C:\Program Files."

• KH
    érdekes, az első játéknál nem volt semmi bajom, viszont azóta a kereskedőnél néha eldobja magát a progi... egyszerűen kilép
  • PTW
    mindazoknak akik nem tudjákinstallálni a helyhiányra hivatkozó error miatt:

"launch : regedit (with execute). Backup the data reg.
    In HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion
    edit ProgramFilesDir and put C:\Program Files."

nekem működött
  • Nabunaid
    Hello

Örülök, hogy hasznát vettétek a "tag not found"-os írásomnak!

Tegnap végre találtam egy epic /kék/ tárgyat, egy elég jó nyilat, olyan 4-5 tulajdonsága volt. Érdekes, nekem látszott a tárgy az inventoryban, kár hogy harcossal találtam...

Ja, és a legnagyobb poén a nyíl neve: Ram Bow...
  • Rettenthető
    Köszi a segítséget!
    (Asszem, kicsit égő, hogy pár hozzászólással lentebb kifejtik, én meg nem találtam meg; most szégyellem magam)
  • Newfronter
    Games for Windows
    Van néhány mozzanat belőle. csak sajnos kevés...
  • KH
    tudom, csak lusta voltam megkeresni :-)
  • [Jakuza]
  • KH
    Előfordulhat, hogy a menüpontok helyén a "tag not found" szöveg látható. Ez olyan Windows OS jelentkezik, melyek nem angolul futnak, megoldás a következő: a 'Titan Quest\Settings' mappában meg kell nyitni a 'defaults.txt' fájlt, és a TETEJÉRE be kell rakni a következő sort: "language = English" (idézőjel nélkül!), ugyanezt el kell végezni a 'My Documents\My Games\Titan Quest Demo\Settings' mappában is az 'options.txt' fájlban, ugyanabban a sorban "language = English", és le kell menteni (vagyis itt is a tetejére kell betenni). Ezt követően már a menü angol lesz. (Thx Nabunaid!)
  • Rettenthető
    Hát hiába is, ez a játék nekem már a menüben kihívás...
  • sith77
    Akkor nem értem mi lehet a gond...
    Ennek többszöröse van mindegyik meghajtón, de mégsem látja , csak a "D" - n; de arra is azt írja, hogy kevés

• [Jakuza]
    2 GB koruli helyre szamits.
  • sith77
    Akkor itt lehet a cumi, mert a "c" a régi vinyó, és a "d" ; "e" az új
    Ez utóbbi kettő az NTFS, és a "c" a FAT32
    A "d" - n van a rendszer, akkor azért csak azon lát helyet magának ?
    Mennyit rak fel a demo ?
  • [Jakuza]
    NTFS-re ugyanugy ralehet telepiteni.
  • Noodlee
    Akkor az lehet a baj, hogy a többin nem érzékel helyet, és valahová kiszeretné tömöríteni, általában a C meghajtóra.
  • sith77
    Arra, hogy 2 vinyó van a gépben és 3 partíció
    2 NTFS, 1 Fat32 - es

Ha telepíteni akarom ,amikor a célkönyvtárat/meghajtót kell megadni akkor csak az egyiknél (D:)írja ki, hogy mennyi hely van rajt,a többin 0 mb helyet ír ki, holott van jócskán
    Csak ezért gondoltam
  • Noodlee
    Mire gondolsz?
    NTFS rendszeren tuti mennie kell.
  • sith77
    Esetleg NTFS / Fat32 az bezavarhat ?