23078
  • Nabunaid
    Hogy a fenébe kell a varázslatot az egérre rakni, hogy ne csak a számokat nyomva tudjam használni? Nagyon bosszant!
  • Newfronter
    Thx!
  • [Jakuza]
    Na sikerult elinditanom.
    Amugy tenyleg ugytunik, hogy nem lehet forgatni a kamerat es igy eleg zavaro a dolog.
  • Thanatos
    nem, ne izgulj, nem kell hozzá gondolkozni :)))
  • ThugEdge
    akkor ez nem ilyen stratégiás szarság?i hope:)
  • Nabunaid
    Na, megtaláltam a tag not found-ra a megoldást, a hivatalos fórumba a készítők már reagáltak is, tehát:

"I think we found th eproblem here - it is happening with Windows OS that are not running in english. I beleive this should fix things:

In the Titan Quest\Settings folder open the defaults.txt file and add the line :
    language = English
    to the bottom of the file.

Also in My Documents\My Games\Titan Quest Demo\Settings edit the options.txt file with the same line:
    language = English
    and save that as well.

This should make the text appear in english and then you can manually change the language when you are in the game."

Aki nem tudna angolul: belemész a Titan Quest mappába, ahová a játékot telepítetted, itt a settings könyvtárba, majd a deafult.txt fájlt megnyitod, és legfelülre beírod: language = english utána pedig elmented.

Ugyanígy a dokumentumok, my games, titan quest demo, settings aholis megnyitod az options.txt fájlt, és ugyanezt a szöveget, ugyanúgy felülre beírod, majd mentés.

Működik, mert nálam bevált!

Remélem segítettem.
  • Newfronter
    áá szinte mind1, várom a javítást, de az nem ma lesz :(
  • [Jakuza]
    Eh ti legalabb eltudjatok inditani. :P
  • Newfronter
    Nekem is, amúgy elindítottam az in-game részt is, nagyon jó, hajlik a fű ahogy mész, szuper a fizika, igazi hack'n slash csak ez a tag izé ne lenne. A kamerát nem tudtam fordítani viszont, ami szerintem megölné a játékot, de remélem ez is csak bug... majd jön egy patch, egyébként valami nyelvi fájlt nem találhat vagy ilyesmi, hát rosszul rakták össze a demót... enyi, de amúgy állat játék lehet.
  • Nabunaid
    Nekem pedig minden menü pont helyén "tag not found" felirat látható, nem tudom mikor mire kattintok. Ma vettem egy Tft monitort, gondolom valami el van állítva, más ötletem nincs.
  • [Jakuza]
    Hat nekem Fatal Error hibauzenettel elszall az egesz demo.
  • Nabunaid
    Na, végre találtam egy elfogadható sebességű szervert, nekem 70 kb-vel jön:

Titan Quest demo
  • Nabunaid
    Kösz a linket, amit én találtam a 3dgamers-en, az tetü lassú. Bár ez se hasít, de legalább csordogál.
  • grebber
    !!!!DEMÓ!!!! (~500MB)
  • Nabunaid
    Akkor holnap délelőtt 10 órakor megjelenik a demo a fileplaneten. Gondolom amerikai idő szerint, tehát adjunk hozzá 8 órát. Tehát kb. este hatkor... A fileplanet fizetős oldal, szóval mire valaki felrakja egy nem fizetősre... Azt hiszem számunkra lesz ebből csütörtök is!
  • Nabunaid
    De igen, május 10-én jelenik meg a demó. Viszont csináltak egy kis gusztustalan üzletet belőle, pénzért már 5-től megvehető az amazonon...
  • KH
    öö, most nem értem, a demót nem 10-én adják ki? az interjuhéban ezt mondták...
  • [Jakuza]
    Csakhogy azok a demok nem a kiadas elott, hanem joval elotte jelentek meg.
    Itt egy het lesz a ket kiadsas ideje kozott.
    Szoval en ketlem, hogy csak a demoval lesz ez a helyzet.
  • Tinman #103
    A demo még sokat nem jelent, max azt, hogy még nem optimalizálták... rengeteg cím van ami demo szinten elkeserítő volt, a véglegest meg imádtuk :-)
    Ők is jól tudják, hogy egy korrekt gépigény már fél siker.
  • grebber
    Hát ez tényleg nem jó hir :(
  • Nabunaid
    Ja, itt a link:

fórum a demóról
  • Nabunaid
    Az egyik fórumon írt egy texasi gyerek, aki megrendelte a demót pénzért! Hát nagyon lelombozó amit ír, mármint a gépigényről. Neki Amd 64 3200+ proci, 1 Gb Ram, valamint egy Geforce 6600TD 256 Mb PCI Expresses videókártyája van. A legtöbb képi beállítása alacsony, az árnyék és a részletesség pedig közepes fokozaton volt. És sokszor fagyott neki!

Állítólag az ajánlott videókártya Geforce 6800 vagy jobb... Normálisak ezek?

A srác úgy gondolja a plusz egy giga Ram segíthet talán, már meg is rendelte. Hát nem tudom, ez a hír nagyon mellbevágott. Nekem 6600Gt-m van, de nehogy már ne menjen rajta jól.
  • ThugEdge
    demo 10-én
    http://www.fileplanet.com/promotions/titan_quest/demo/
    persze nem innen kell leszedni,de nyilván pár óra múlva máshol is lesz,nem igazán értettem soha ezt a kizárólagos fileplanet debütöt némelyik játék demónál,nehogymá pénzt fizessek egy INGYEN kipróbálható verzióért
  • Nabunaid
    Az egyik amcsi fórumon találtam egy linket, mely szerint az amazonon megvásárolható a demót tartalmazó cd május 5-től. Namost vagy egy órát vadásztam rá ma reggel, de az istennek nem találtam, pedig reméltem, hogy valaki majd felrakja a netre...

Amúgy itt egy új videó, jó hosszú, játékbeli jelenetek mind a három helyszínből! Harcoló tigrisik, kínai agyagkatonák stb. Ja, és a minotaurusszal való harc van a legelején! Kötelező darab:

Videó
  • Nabunaid
    Hát akkor majd talán valaki megszán bennünket...

Egy amerikai fórumban néhány dolgot kivonatolnak a német rajongói írásból. A legfontosabb, hogy a játékosok arra lettek figyelmesek, a küldetésnaplóban 4 játék fejezetnek volt fül, vagyis Act I, Act II, Act III, Act IV!

Most vagy tényleg van egy titkos, eleddig egyetlen interjúban sem említett pálya, vagy Babilon is egy külön pálya lesz! Szerintem ez utóbbi a valószínűbb! Valszeg Görögország, EGyiptom, Babilon és Ázsia a sorrend.
  • Thanatos
    ott a pont :PPP
  • Lammer
    hihi remelem egy disznora huzott 6800GSen azert el fog futni ^^
    persze le vagyok lombozva masreszrol, mert akkor az itteni kis munkagepemben (gef3ti200 64megz) gondolom felejtsem el a gamezest... :CCCCC
  • grebber
    Ez az uccsó oldal volt a többi 4 kurva hosszú lett volna még magyarul is átolvasni nemhogy németül.
  • grebber
    Sorry nagyobb volt a segíteni akarásom mint a német tudásom kegyetlen sok a számomra nem ismert szó és kb ti is kitudnátok szótárazni.

Ami ment szótár nélkül is:

A grafika gyönyörű.(Dinamikus fény árnyékeffekt).
    A játék szórakoztató/élvezetes.Elvileg ilyen géppel tökéletesen játszható (2,20 Ghz, 1GB RAM, Geforce 6800 GT) nemtudom ez volt -e a tesztkonfig vagy ez csak egy tipp. Azért már bocs de bebaszna ha tényleg csak ilyen géppel menne.
    Sok meglepetés volt a gameben és mindig mutatott újat!

• Lammer
    akkor csak tanitottak, max
  • Thanatos
    hát én 9 évig tanultam és szokincsem kb 3 szó... :P
  • Nabunaid
    Köszönöm Grebber, akkor várjuk szeretettel!
  • grebber
    Holnap délután rágyurok csak értek valamit csaknemvolt hiába a 7 év némettanulás!
  • KH
    viszont ha bárki lefordítja, szívesen kiteszem
  • KH
    sajna nekem nincs német kapcsolatom :-/
  • Nabunaid
    KH!

Négy szerencsés német rajongó játszhatott a Titan Questtel pár órát, és írtak is egy igen hosszú beszámolót, elemzést! Sajnos tizenéve tanultam németet, így jó, ha 20-30%-át értem...

Nincs valami német kapcsolatod? Azt hiszem ez a beszámoló jobb mint az egykaptafás interjúk!

Itt a link: Német rajongói beszámoló

Nagyon hálás lennék, ha valahogy szerét tudná ejteni valaki a fordításnak! Mégis csak első kézből való, és ők legalább nem elfogultak...
  • Nabunaid
    Hát még az első trailerben ezt mutatták, de fogalmam sincs, hogy a 8 közül melyik skillfához tartozik ez a képesség. Felteszem a warfare képességághoz, mert a filmben egy harcos növeszti meg magát.
  • Crazy Mate
    Az is jó,és tényleg meg lehet nőni varázslat segítségével?
  • Nabunaid
    Nem, ebben egy egyszerű emberrel kell lenni, te választhatsz az elején, hogy férfivel vagy nővel! A titánokat kell legyőzni, mert elszabadultak az alvilágból.
  • Crazy Mate
    Ebbe egy titánnal kell lenni?