• Nabunaid
    Hát a textúra szétesést sikerült megoldanom, csak lejjebb vettem a felbontást és visszavettem szinte minden beállítást a közepesre... Úgy látszik brutálisan melegedett a videókártyám, nem bírta...

Szóval most már rendben megy. Fogalmam sincs, hogy vinko neked miért nem megy, majd utána nézek a hivatalos fórumon.

Ott olvastam azt is, hogy a demoba raktak néhány epic /kék/ tárgyat, csak éppen a demo nagyságán spóroltak, így lemaradt a tárgy képe, vagyis mikor felveszed, akkor nem mutatja az inventoryban vagy valami ilyesmi.

Egyébként egymás után háromszor leöltem a Héraklész gyilkos Nessust, és két zöld , azaz ritka tárgyat is dobott! Javaslom ahányszor elindítjátok a játékot, mindig nézzetek el az öreg spártai hőshöz, aki körül hullahegyek és ennek megfelelően, egy tucat tárgy hever. Itt találtam a mágusomnak is egy ritka, kecskefejes varázsbotot!

Ki, milyen lényekkel futott össze? Ezt azért kérdezem, mert az egyik újrajátszásnál összefutottam egy óriási vaddisznóval, amit korábban nem láttam! Érdekes, hogy az a vörös démon a barlangban ahányszor leölöm, mindig csak ugyanazt a lila nyakláncot dobja, amit visszakell vinni annak a fazonnak a szekérnél.

Azt hiszem imádni fogom ezt a játékot!