23078
-
#41 Új képek -
#40 uhh ne is mondd... delelott ota Diablo2zom orrbaszajba(mar megint ) lvl26 nekro :DDDD cant wait till release... valamivel el kell nyomjam a hekkendszless osztonomet :DDD -
#39 új képek -
#38 ehhh erdekes nem varok semmit PCre de ezt akkor mostantol igen :P megneztem a videokat(erlepulos elenfelek eleg gazak meg belerepul a falba azt eltunik :( de a katakombas mozi az oriassi labbal naon ottvan fiilingre) , nekem bejon ez a diablo hent, a hangulata is ott van a szeren(diablo2ben is a kedvenc palyareszem a Talrashas szentelyek, tonnanyi eloholttal meg az anubysos felelesztos szornyekkel :DDD nomeg a diablo1ben is az undeades reszek ;)) ;) jajj csak az a 2006 spring ne lenne olyan messze :(
/berakja kedvencekbe -
KH #37 editor előzetes a GameSpy-ról -
#36 Képek -
#35 Nagyon tutkó lesz mondom én :D -
KH #34 Frissített IGN előzetes -
#33 Trailer (29,22 MB) Dumál a csóka a gameről miközben belöknek már rágebben is látott jeleneteket. -
KH #32 Interjuhé II. része -
MacrosTheBlack #31 Jöhetne már kifele... -
KH #30 interjuhé -
GrimReaper78 #29 Ehh, egy kicsit mintha már kevésbé fogna meg ez az egész, mint a bejelentéskor. Nagyon az eszetlennek tűnő hent felé tolódik a hangsúly, se kasztok az elején, semmi. Ráadásul ez a skillpont visszaforgatás is... khm... érdekesen hangzik. -
KH #28 frissített előzetes és képek -
#27 Új képek -
GrimReaper78 #26 Poén, hogy a megidézett lényeknek személyisége lesz... szerintem könnyesre fogom röhögni magam rajtuk. -
#25 Jó lesz ez én mondtam :D -
KH #24 frissített Gamespy előzetes -
#23 7 új kép -
KH #22 interjuhé -
#21 Interjú -
#20 Remélem hogy tényleg csak az van mögötte.
-
GrimReaper78 #19 Jaja, zsír. Javarészt ugyanaz, mint az előző mozi, csak közelebbi kameraállásból. A fizika még mindig kicsit muris, de jó. Viszont a másik para, az "egy csapással kinyírok mindenkit" című, az valszeg vmi fejlesztői okosság, vagyis csak a bemutató kedvéért hullik ilyen serényen az ellen. -
#18 Trailer javarészt látott jelenetek vannak benne és nem sok új.
De a végén fasza amikor hatalmas visitás (röhögés) és egy kibaszott nagy szobor lép egyet akkora a lába hogy hajaj gondolom az a főellen. -
GrimReaper78 #17 Gamespot-os interjú angolul, új screenshotokkal; a második nagyon ott van, amelyiken szanaszét repülnek a csocsók
-
#16 Erről beszélek én is figyelhetnének ilyen szarságokra :( -
#15 érdekes, hogy egy ellenfélbe sem üt kettőnél többet -
GrimReaper78 #14 Ja, félreolvastam :P Meg félreírtam... Nem is tudtam, hogy éjjel én még kommenteztem itt, nagy sörözés után :D
Mindenesetre a DS-t is maga mögé fogja utasítani, simán. -
#13 Az kicsit más szerintem. -
GrimReaper78 #12 Ehhe, Dungeon Lords-ot szvsz százszor hazavágja... :P -
#11 Amugy kegyetlen jó mint mondtam csak PL a Dungeon Siege-hoz képest kurva könnyüek az ellenfelek.
Remélem a gameben nem ilyen alibi lesz az ellenfél. -
#10 Nagyon fasza, bár nem tettszik hogy a nyíllövéstől ugy hátrarepülnek az ellenfelek. -
GrimReaper78 #9 Ja, meg itt van egy flash trailer is belőle, nagyon tutin néz ki! Állítólag hamarosan letölthető lesz a hardwired oldalról is (mármint a video :P). -
#8 új képek -
shaba23AtWork #7
-
shaba23AtWork #6 -
shaba23AtWork #5
-
#4 Így elsőre valami Diablo szerű rpg-re tippelek. -
#3 Nem rossz! -
#2 Sajnos túl sok infót nem lehet találni, de a képek nekem elég meggyőzőknek tunnek a méretük ellenére is.