23078
  • Nabunaid
    Köszi!

Ezek szerint a játék első főszörnye egy brutális kentaur! Nem rossz, nem rossz, de én jobban szerettem volna, ha minden főszörny valami egyedi...

Mindegy, jó lesz ez is, csak jönne már a demó!
  • KH
    nah, ez már jobb interjuhé
  • Nabunaid
    A demóban a hadviselés, vadászat és föld képességfa lesz elérhető, magyarra fordítva a közelharc, íjászat és tűz-föld mágia!

Mit szóltok az utolsó trailerben látható nyilazó tigrisekhez?

A kardfogú tigris hátán lovagló neandervölgyi elég idétlenül néz ki, remélem játék közben nem ilyen otromba!

Ja igen, mint kiderült Talos lesz az egyik a csak epic és legendary fokozaton elérhető főszörny! Kiváncsi vagyok, hogy fog kinézni.
  • KH
    beelőztél
    sajna ebben más érdekes nincs is
  • grebber
    Május 10.-én jön a demó!!
  • Lammer
    Trailer: nyalcsorgatas :DDDDDDD AAAAAH JUUUUUUUUUNIUS DE MESSZE van meg :CCCCCCCCCC
  • Nabunaid
    Csak haza ugrottam ebédelni, és mit látok? KH belinkel egy trailert!

Örök hála!
  • KH
    a 1Up-on lejött egy interjuhé és egy trailer is, innen is le lehet tölteni
    az interjuhéra sajnáltam az időt, mert nem láttam benne olyat, ami miatt érdemes lett volna lefordítani...
  • Nabunaid
    Ahogy a német rajongói oldalt böngésztem, találtam egy tucat vadiúj screenshotot, és jónéhány új képet a játékban előforduló lényekről. Számomra három teljesen új, a sárkány lich, a dragorian /sárkányszerű lény 4 lábbal és két kézzel/, valamint egy óriási bika, tüzes szemekkel.

képek

Ezenkívül szuper háttérképek vannak az artwork szekcióban a női és a férfi hősről, részemről azonnal fel is raktam a férfit háttérképnek...

artwork
  • Nabunaid
    Egyébként érdekes, hogy különösen nagyobb hírverés nélkül lassan minden interjúban és beszámolóban feltűnt az eleddig titkos harmadik helyszín, Kína! Valahol olvastam, hogy Babilon csak egy epizód lesz a játékban, valójában a három, egymástól elkülönülő pálya a görög, egyiptomi és kínai lesz. Ezek szerint a kínai cuccok lesznek a legjobbak, tekintve, hogy az az utolsó pálya, és a készítők ragaszkodnak hozzá, hogy amit a szörnyek viselnek vagy használnak, azt ejtsék is el.
    Gondolom a selyemúton keresztül kell eljutnunk Kínába, és jókora hegyeken is át kell kelnünk, ahol összefuthatunk a kissé ormótlan, jetisre sikeredett neandervölgyi ősemberekkel. Remélem a kardfogú tigris nem csak az előzetes rajzokon szerepelt!

Kiváncsi vagyok, mi lesz az a 16 főszörny, akiket majd le kell vágnunk, és főleg arra a 4-re vagyok kiváncsi, ami csak az epic és legendary fokozaton lesz leölhető! Azért mekkora ötlet, hogy bizonyos helyszín csak nehezebb fokozaton érhető el, nem?

Kissé aggódom egyébként, hogy túl könnyű lesz a játék, az előzetes videókon minden szörny úgy hullik el mint az őszi légy...

Na mindegy, várom május 10-ét, aztán a demóban majd meglátjuk!
  • Nabunaid
    Köszi szépen a Gamespotos interjuhé fordítását!
  • KH
    persze, leszeretném, legalábbis szemezgetnék belőle meg van egy eurogamer interjuhé is, meg ott az újabb dev. blog is - bár az elég öncélú - meg ott vannak a heti tárgyak, amihez még alig nyúltam hozzá, meg, meg... szóval most valahogy k.va sok minden összejött )
  • Nabunaid
    Már javítom is magam, egy másik helyen szintén erre a Gamespotos fórumra hivatkozva indítottak fórumot, ahová az egyik készítő is ellátogatott. Ezek szerint a demo nem április 24-én, hanem május 10-e körül jelenik meg.
    Itt az info helye:
    fórum
  • Nabunaid
    Köszi KH, nagy vagy!

Most olvastam a Gamespot "demo" című fórumán, hogy állítólag hétfőn, azaz április 24-én megjelenik a Titan Quest demo! Remélem ez nem kacsa...

Esetleg az új Gamespotos interjút lefordítanád, én sajna csak olyan 80%-ban értem...
  • KH
    Egyiptomi lények + múlt heti blog a párbeszédekről
  • Nabunaid
    Most elvagyok az Oblivionnal és a Tomb Raiderrel, sőt jön a Desperados 2 és a Heroes 5 is, de a június 24-e átragyog mindegyiken! A Titan Quest szerintem jobb lesz mindegyiknél, Diablo 2 játékmenet fantasztikus grafikával, mi kell még?
  • Lammer
    egyre jobban varom!!!!44
  • KH
    nem olyan sok új infót tartalmazó interjuhé fordítása
  • 3P
    Hát KH-nak asszem minden RPG fan nagyon sok köszönettel tartozik, s nem csak a Titan Quest miatt... :)
  • Thanatos
    pontocsan, rpg hirekért mindig oda járok énis :)
  • Nabunaid
    Tényleg? Akkor KH-nak hip-hip hurrát, hangyaszorgalommal fordít!!!
  • Thanatos
    tudtommal KH az rpgvault.hu szerkesztőlye, javitsatok ki ha tévedek :)
  • Nabunaid
    Nekem tökéletesen megfelel, csak csináld azt az oldalt! Az rpgvault.hu szerkesztőjének is nagyon hálás vagyok, hogy ilyen lelkesen fordítgatja az interjúkat!
  • KH
    én szeretnék csinálni neki egy aloldalt, anyag már lenne
    persze az nem "rajongói" de ha rajongó besegít, és megfelel neki ez a forma, akkor...
  • Lammer
    "többezer hozzászólás lesz majd" igen mar enis varom a "neked elindul a proper nocd krekkel?" "az nvidia beta driverrel mar nem csikozodik" es hasonlo "ertelmes" hszeket
  • Nabunaid
    Hát igen, én is szívesen olvasok róla, de ezek az interjúk mindig csak ismétlik egymást. Persze ha a készítők ennyire visszatartják az információkat, akkor lehetetlen eredeti, jó bemutatókat írni. Jó lenne már egy magyar rajongói oldal is. Érdekes, hogy mennyire nem fedezték még fel nálunk ez a játékot, a németek meg már teljes TQ lázban égnek! A barátaimnak is nem győzöm ajnározni a játékot, de csak hümmögnek... Majd figyeljétek meg, ha megjelenik a játék, szerintem a Diablo 2-höz hasonlóan többezer hozzászólás lesz majd!
  • KH
    hömm, hömm, engem szöveges leirat jobban érdekelne, az nincs esetleg? (bár a skillest szerintem már lefordítottam)
  • Nabunaid
    Én is nagyon várom már, jobban mint bármi mást! :P
    De legalább az utóbbi időben egyre több anyagot adnak ki a játékból, persze csak hogy még jobban felcsigázzanak...
  • Lammer
    AAAAAAAAAAAAA akaroooooooom! :DDDDD
    jojjon mar a fenebe ... :D
  • Nabunaid
    Bocs, így talán jobb lesz:

5. videó

4. videó
  • Nabunaid
    Végre nem csak a bennfenteseknek hozzáférhető a fejlesztői napló 4. és 5. része. A 4. rész a játékban fellelhető tárgyakról, míg az 5. a képzettségágakról szól: http://www.gamershell.com/download_13043.shtml
    http://www.gamershell.com/download_13044.shtml
  • Lammer
    igen, kicsit Deep One(magyar forditas: Melyseglako hiv.) szaga van ;)
  • grebber
    ICHTHIAN-t meglátva elsőre egyből a Call of Cthulhu ugrot be :D
  • KH
    lénybemutató minimálinfóval
  • Nabunaid
    Úgy tűnik a játékban nem csak görög, egyiptomi és babiloni helyszíneken járhatunk, hanem valami hidegebben is, tekintve hogy neandervölgyi emberek is lesznek a játékban, ők pedig a jégkorszak Európájában éltek. Ja, és a legfontosabb itt egy link a kardfogú tigris hátán lovagló ősemberről: http://www.gamershell.com/pc/titan_quest/screenshots.html?id=51
  • Nabunaid
    http://www.rpgvault.hu/?id=2007#tqb8
  • Nabunaid
    Fejlesztői napló a játékban található főszörnyekről! Állat lesz ez a játék! Azt írja, hogy epic és legendary fokozatban további 4 főszörny lesz!
  • KH
    új interjuhé, jó darab
  • grebber
    Frankó!
  • KH
    új trailer und mini-interjuhé