23078
  • kandzsal
    De már megjelenhetett volna valamelyik letöltő oldalon mert a heroes 5 is már 10 nappal megjelenés előtt meg volt
  • gamerboy91
    hát...... nemhiszem....
  • kandzsal
    Lesz akimegveszi ereetiben????
  • KH
    jah, télleg, már majdnem egy hónapja
  • STREEX
    Megjelent egy kis szörnybemutató trailer
  • Santata
    Huh... Az jó hogy nem Sz-rforsz... És már télleg csak 5nap...
  • [Jakuza]
    Ha minden igaz securom 7
  • ThugEdge
    nem emléxem,mi is várható?starfuck?remélem nem
  • kandzsal
    5NAP
  • kandzsal
    Impozáns képek már aligváromMikor is jelenik meg 28-án?
  • STREEX
    Megjelent pár új kép.
  • Santata
    Még 9 kemény nap... De talán a Prey demo segít kibírni...
  • Santata
    Hát igen... De mit csinálnak 1 hónapig ha már aranylemezen van? (majd 2 hete)
  • Reyes
    Sztem se vesszünk össze ez miatt, inkább várjuk a játékot:)
  • Newfronter
    /OFF: Ki beszél itt szájbarágásról? A kommented azt fejezi ki, hogy a játék már elérhető egy torrenten, semmi mást. A hsz-ből nem derül ki hogy fake. Ha ezt nem látod be akkor sajnálom! Ezennel lezárom a vitát, nincs értelme folytatni!
    ON/

Nabunaid: Erről nem tudunk, de ez egyrészt jó lesz, aztán majd kiderül, hogy lesz-e hátránya.
  • Reyes
    jajj, te ne bonyolítsd már túl, ha van egy kis logikád, akkor magadtól is rájössz, hogy fake, ne keljen már mindent a szádba rágni...
  • Nabunaid
    Aztán arról hallottatok, hogy a skillfán elosztott képesség pontjaidat párszor újra csoportosíthatod? Így majd nem igazán lesz tétje annak, hogy mire rakod a pontokat...
  • Newfronter
    Akkor írd be hogy fake, de semmi értelme ilyeneket írogatni ide! Van sok hülyeség torrenten ezt tudjuk mi is, nem kell még terjeszteni is!
  • Reyes
    Mondtam, hogy töltsd le? Akkor meg miről beszélsz?

Én is láttam, hogy fake, mivel egy seeder sem volt, meg hasonlók, csak írtam, hogy nézzétek meg...Ennyi!
  • Santata
    Kár hogy még nincs LEGYEN MÁR (ne fake)
  • Newfronter
    Nincs még release, az összes ami torrenten van FAKE! Most néztem. ilyen fifam06.nfo-val meg stb. nehogy beetessél hogy az a titan quest! :D
  • Reyes
    Keressetek rá az ismert torrent oldalakon a Titan Questre-re
  • Santata
    Nekem kicsit fura a jelenleg szó meg a külföldy fórumokon is találtam embert akiknek szintén... Szal sztem kiegben vagy vhogy de sztem abból a 65ből akár 100 is lehet...
  • Blackman
    yaa.. ez korrekt így
  • Santata
    Idézek: "A játék jelenleg a 65 karakter szintig van bekorlátozva (ezt tipikusan a legnehezebb módban kb. a játék közepére eléri a játékos)." Szal azért annyira nem vészes a dolog... De szerintem így is szinte mindenkit meg kéne ölni...
  • Blackman
    hát én úgy emléxem a középső nehézségi fokozatról beszéltek, de elbizonytalanítottál :D
  • Santata
    A legnehezebb szint közepén nem? (Amu én már alig bírom:D JELENJEN MÁR MEG:D)
  • Newfronter
    Hát ez eléggé gáz lesz benne, ne már. :(
  • Blackman
    így van, de fokozom! állítólag a fejlesztők azt nyilatkozták, hogy a max szintet középső fokozaton el lehet érni a játék felénél!:P Kérdés felmerül, hogy utána mit csinálsz még a játékban ha ne mfejlődhetsz.. és a legnehezebb fokozatot úgy viszed végig, hogy 1 szintet sem lépsz?:P Aligha hiszem.. ha meg nem így van akkor marad a minden szintnél új karakter...
  • Nabunaid
    Hát még szép, hogy ugyanazzal a karakterrel mész tovább, hiszen akkor mi értelme lenne a játéknak? Ez a játék, ahogy a Diablo is, a tápolásról szól, egyre jobb és jobb tárgyakat összeszedni. Én inkább az miatt aggódok, hogy ezidáig a játékban elérhető legnagyobb szint a 67. Na én ezt keveslem!
  • Blackman
    elsőre nekem is kevésnek tünt.. de ha kiszámolod.. a demot végig lehetett vinni kb 1-1,5-óra alatt.. attól függően ki hogy halad és mennyit foglalkozik a karakterrel stb..
    namost ezt megszorzod 20x kijön 30 óra játékidő.. ennyit garantáltak és mondtak is előre és minden játék kb ennyi. Én arra leszek kiváncsi, hogy ha normál fokozaton végigviszed a gammát, utána nehezebben a régi karaktereddel folytathatod mint diabloban, vagy újat kell csinálni.. az biztos, hogy nehezebb szinten új lények is lesznek és új bossok..
  • Kandurex
    Hm? Azért nem, anno a Doom demója tartalmazta a komplett első epizódot a négyből! De ez lehet, hogy tartalmi mennyiség, a játék idő lehet még 20 * 1,5, ami 30X.
  • SötétBarom
    Valahogy annak hangzik :/
  • Newfronter
    "A demó a teljes játék 5%-át tartalmazta, így hússzor annyit hentelhetünk a hónap végén megjelenő teljes verzióban!"
    Ez nem kevés kicsit?
  • STREEX
    Egy kis info
  • Hasse
    Rányomsz az S-re, elkezded fejleszteni a masteryt és a képességeket, aztán a játékképernyőn alul berakod a quickslotokba az adott varázslatokat, billentyűzeten a fel-le nyilakkal meg választhatod, hogy jobb klikkre mit süssön el. Több skillfát használni majd a véglegesben lehet.
  • Scareface
    Elindítottam, leütöttem 11 perc után valami állatot, aki a lovat sértegette, és befagyott a gépem mint a sz... gatya.Kivágtam a resetet, de nem akart a gép elindulni. Azóta nem merem a demót elindítani :-B
  • kandzsal
    Én inkább azt szeretném megtudni hogy hol lehet mágiázni ha már a földet választottam? És hogy warriorral és az ijásszal akkor nemlehet??
  • Kandurex
    Ennek a magassága: 272; szélessége: 585

amúgy jó :) átmentileg beraktam egyet, majd valaki csinál jobbat.
  • j0nNyKa
    ez nem teszi meg bannernek?