23078
-
#361 ugyanott, holnap tudom folytatni
milyen karid van ?
valaszottal 2. kasztot ?
en ijasz vagyok, es egyelore maradok is szimplan ijasz, aztan majd eldol -
Santata #360 Ki hol jár? Én Medega (v. vmi ilyesmi), a 4. város után vok nem sokkal...(Még görögben) -
dezsiszabi #359 kösziiiiiiiiiiii
akkor ezek szerint csak körül kellett volna néznem a fórumon magamnak. máskor előbb nézek szét aztán kérdezek, de azért kösz -
#358 Igen, megtalálod a #116 hozzászólásban -
Gelli #357 jo, nem emlékeztem pontosan :), de akkor sem lesz vége a játéknak olyan hamar -
dezsiszabi #356 mármint not found -
dezsiszabi #355 nekem hibásan jött be a demo vmi miatt
az összes felirat (értem ezalatt a load, save, new game (minden) feliratokat) egyszerűen nem írta ki
már nem emlékszem, hogy mit írt ki helyette (vmi not fount asszem)
vkinek van ötlete? -
KAttila #354 nem tudjátok, hogy a demóból a karit át lehet-e menteni a játékba? -
#353 de a térképen a nagyon 8 helszint jelöl... -
neptum #352 köszi nagyon -
#351 daemon tools oldalarol pl. -
neptum #350 asr-t azt honana lehet letölteni ? előre is THX -
kandzsal #349 de én még nem játszottam vele -
#348 jahm ertem, az ugy viszont fasza -
kandzsal #347 ennyi erővel a demóban is 2 város van az első meg spárta -
kandzsal #346 5 város az nem 5 fő helyszín -
Gelli #345 a 3. városban vagy az 5 ből, de 4 fő helyszín van, és gondolom egyre nehezebb missziók, stb (legalábbis remélem :) ) -
#344 úgy sem adja -
kandzsal #343 Remélem jó sokáig fog tartani a játék nem csak pár órát annak semmi értelme -
Gelli #342 all emu on, fontos -
#341 erre a hibaüzenetre tudtok valami megoldást?
"original disc could not be found or authenticated"
DT4+asr van mindent úgy csinálok ahogy kell:P -
#340 en sima install, dt4be minden emu. ki van pipalva, aztan egy sima asr.exe elinditotta -
#339 ez érdekes, ti mivel indítottátok el a játékot? 3 gépen próbáltam, minden kilép, úgyhogy az asr-re gyanaxom.. -
#338 egyebkent rebesgettek lentebb valami 30 ora jatekidoket az emberek
hat nemtom
2 orat jatszottam, minden egyes szornyet megoltem, mindent felvettem, eladtam, minden questet megcsinaltam, sot, mfelgetni is elmentem (kilepes - ugyanaz megcsinalas sokszor), es az 5 varosbol a 3.ban vagyok most... :[
mondjuk van 3 nehezsegi fokozat, meg sok kaszt, amik hosszabbitjak a jatekidot, de magaban 1 karival 1 szinten nemsok -
#337 szintenkent 2 pontot lehet kiosztani, amik ha jol neztem, kb 6-tal novelik meg az adott skillt
ha jol emlexem, 50rol indulnak a skillek -
kandzsal #336 az igen most látom a képen 7. szinten már 125 ügysséged van az igen -
#335 nem igazan vettem eszre bugot -
kandzsal #334 Én még csak most keztem el tölteni remélem nem bugos -
#333 az a zse semmire nem eleg :D
nagyon keves penz van, pedig van olyan, hogy 1 csata utan 3x kell felmenni a varosba, hogy el tudjak adni mindent
nagyon keves a penz, a tap cuccok meg azer vannak, mer rajottem, hogy itt is lehet am faszan mfelni, mint diabloban
a 2. varos utan kb 15 mp gyaloglas utan el lehet jutni 1 foellenseghez, meg 4 ladahoz (ebben a jatekban keves lada van, de azok mindig rengeteg jo cuccot dobnak) -
GrimReaper78 #332 Ahogy elnézem ,eléggé tápolós a játék, ha 7. szinten ennyi zsével, emg ilyen cuccokban járkál az ember -
#331 most nem azer, de engem pl. kifejezetten feldobott, hogy csinaltak 1 tokjo diablo-klont
hangulatos.. tetszik -
GrimReaper78 #330 a Zinternetről -
#329 Ennyire pofátlanul koppintani a diablot tiszta vicc. Nemmintha zavarna, de akkor is -
MihBen #328 Hi. Vki tudja honann lehet ezt letölteni? -
#327 kicsit nehezen lathato 800*600 miatt, de nem akarom szetk*rni a topicot :]
-
#326 szivesebben nezek 1 picsat x oran keresztul, mint 1 ferfi karaktert. :]
talaltam szettes, meg tovabbi junik cuccokat, mindjar pakolok kepeket -
GrimReaper78 #325 LOL
"Ram Bow"
:DDD -
Mentol #324 Érdekes. Eddig Janit a neve alapján fiúnak gondoltam... -
#323 na meg is van az 1. unique (?) cuccom
-
#322 aham, hibajelentes kuldese. :]