23078
-
Árnyvadász #241 Nagyon faja lett az intró csak azt a békát tudnám feledni :) -
ez télleg fájin,biztos jó lesz kűzdeni majd az elektronyos kezű,béka szájú foshadék ellen:) -
INTRO! Nagyon tisztességes render movie. Thx, by Hardwired -
kandzsal #238 jah már nagyon várom én is ezta játékot de a diablo 3 se lenne rossz -
ize a demo kb kurvareg kijott :] mar lassan a teljeset varjuk :] (ami mellesleg gold) -
deathstarh #236 Demo -
kandzsal #235 ok köszi a választ -
Nabunaid #234 Minden szintlépésnél kapsz 3 skillpontot, a játékban pedig összesen 8 féle képességfa van, ahová pontot rakhatsz. Ezek közül kettő kimondottan mágus képzettségekből áll, ezek a vihar és a föld. A demóban a föld, a hadviselés és az íjászat érhető el. Ha varázslatokat akarsz, akkor az első szintlépés után adj pontot a föld képességre, majd arra a varázslatra ami szimpatikus! -
kandzsal #233 Igen már mindenütt megnéztem és mindenhol keestem de nem találom hogy hol lehet mágiákat hsználniés venni -
kandzsal #232 már megvan bocsi :S:S:S:S::S:S -
irni igy probalj mar meg rendesen
masreszt probald mar meg magadtol megtalalni a LEGALAPABB dolgokat.. -
kandzsal #230 Hali lenne két kérdésem azt a menüt és a többi elírást hogylehetmegcsinálni? És hol leheta mágiákathsználni? -
kandzsal #229 meg csináltam köszi;) -
kandzsal #228 nekemm a szükséges mérettet írja 0K nak -
kandzsal #227 Hali! nekem olyan problémám lenne hogy mikor installálnám fel akkor nem enged tovább mert azt írja hogy nincseléghely.Megcsináltam aztamit még az elején írtatok beírtam regedit elmentem a curentversionig és ott aprogramfilesDir-nek átírtam az értékétC-re
nekem 4 patrícióm van és a H-n van a windows 6 gb szabad hely a többinek mind 50gb van. Aki tudjon az segítsen -
haxoror #226 Esetleg tudom hogy akkoriban szandált hordtak.
Attól még röhöghetek rajta, de nem baj :) -
Német torrenteken semmi hír felőle! -
kalimpa #224 Esetleg nézz meg egy történelmileg hűen ábrázolt katonát abból a korból...nahát, annak is szandál van a lábán, oszt mégis van rajta itt-ott páncél...
Biztos aludtál töriórán, nem baj. :) -
Reyes #223 Mivel akkor még nem nagyon ismerték a vasbakancsot, hogy az acélbetkósról már ne is beszéljek
-
haxoror #222 Kicsit off de ezen mindig röhögök, tele van páncéllal de szandál van a lábán :D -
Newfronter #221 Jaja, van egy olyan érzésem, hogy ezt a szörnyikét viszontlátjuk a játékban. -
Hú,de jól néz ki a boritója!
-
Cassell #219 Sajna németül Ich wieses nicht vagy micsoda szóval akkor még malmozni kell pár hetet... -
Newfronter #218 Itt azt beszélik, hogy németben már megjelent, és a topiknyitó azt mondja megvan. :S
De a tönbbiek ebben kételkednek, hááát...
http://www.nforce.nl/forum/viewtopic.php?t=23573 -
Hello ! Tud valaki olyan linket ,ahol javitott demó van fenn ? -
Cassell #216 Na akkor nehogymár még 29 napig keringjen itt összevissza adják odafele a boltoknak gyorsba aztán akkor lehet leszedni is
-
Newfronter #215 Juhééj GOLD lett!
GOLD
Innentől már az Unleashed kicsenheti!
-
Reyes #214 Szal akkor még 2 hét:D -
Cassell #213 Broáf:DNa akkor addig még simán végigviszem a Heroes 5-öt. Thx az infot -
Newfronter #212 Ja sorry, azthittem azt kérdezed mikor tudtam meg. :)
Titan Quest THQ 06/26/06 US
Titan Quest(DVD)THQ 06/26/06 US
Titan Quest THQ 06/30/06 EU -
Reyes #211 1-2 hete???? 1-2 héttel, akarod mondani? Vagy mi van? -
Newfronter #210 1-2 hete kb. -
Cassell #209 Azt is tudod mikorra csúsztatták L?
-
Newfronter #208 Nem is lett még GOLD.
Amúgy elcsúsztatták a megjelenést, azért mondtam ezt. -
Reyes #207 Jakuza írta, hogy Jun. 1, azért gondoltam, hogy esetleg már fent van a teljes, mert a Heroes is már 9 nappal a megejelenés előtt fent volt, igaz nagyobb hype is övezte, mint ezt... -
Newfronter #206 Mivel majd csak a hónap vége felé jön ki, így nehezen hiszem. -
Reyes #205 Nem talált még senki torrentet???
-
KH #204 1/5, azt jelenti, hogy ötből tucc egy teljeset összerakni, nekem ez hunter karakterrel a hárpia cuccal sikerült, meg a denevér fullánkkal
az egyik interjuhéban azt írták, hogy az így összerakott cucc erősebb, de én nem ezt látom, épp 5x-e az egy darab hatásának(most ha ezt értették erősebbnek, akkor azt mondom: hahaha, azt hittem, a szimpla egyenes arányban növekvő hatásnál lesz még valami extra dolog is)
talán azért érdemes várni, mert úgy emlékszem, azt is mondták az interjuhéban, hogy egy tárgyhoz csak egyet lehet csatolni (közben megnéztem a demóban, és egy már turbózott páncélra valóban nem tudtam ráhúzni még egy charm-ot)
keverni sem lehet őket, sajna
azt hogy mit mire (páncél, fegyver stb.) lehet használni az enchant/charm leírásából derül ki (a vaddisznó cucc, meg a hárpia cucc pl. páncél, a bat fang fegyverre jó, a démon vérre nem emlékszem)
az összerakás úgy megy, hogy van két egyforma darabob, jobb klikkel megfogod az egyiket, és ráhúzod a másikra, akkor 2/5 értéket kap (és a hatása is 2x-e lesz)... ésígytovább...
-
Öhm, már nincs fent a demó, de nekem nem csak charmokat dobált (hanem enchant-okat is... vagy valami ilyesmiket), de asszem a charmokat is engedte mindenre rakni nem csak az armor-ra.
De lehet rosszul emléxem már. Viszont ez az 1/5 nekem sem volt világos. Próbáltam két egyformát is egy cuccra rakni, de csak az egyiket engedte... -
Nabunaid #202 Helló
A charm dolgot még én sem igazán értem, de a gyakorlatban nekem csak mellpáncélba sikerült raknom. Ez úgy működik, hogy jobb klikk a charmon és utána bal klikk a páncélon. Egyébként pl. a vaddisznóbőron az 1/5 jelzés mit jelent? Hogy még másik 4 ilyet össze kell szednem, hogy erősebb vaddisznőbőrt kapjak, vagy hogy van 4 fajta másik charm?
Más. Köszi KH a harmadik lényismertető videót, nagyon állat!
Ázsiai lények