23078
-
#441 Igen, az mindenkinek kéne...
-
MihBen #440 Kéne egy crack is. -
Lyan Kyj #439 Pár óra szenvedés után végre sikerült elindítanom a játékot, és a 3 perc fagyásmentes játék alapján sztem igen király lett, főleg az animációk tetszenek, mindenesetre megvárom a peccset. -
MihBen #438 Kössz! -
#437 Vagy ha nincs kedved hozzá: Read to #288 :) -
#436 Read to Info file. -
MihBen #435 Hi egy cd key tudna adni vki? -
#434 tehat akkor 2 forrasbol is adodik a fagyas, az egyik tuti hang
masik.. balfaszul megirt jatek ? :]
mellesleg ha 1 apro patch-el ezeket orvosoljak, istenjo jatek lesz -
#433 egyre valószínűbb, hogy nem a másolásvédelem okozza a galibát :/ hanem programozási hiba.. márcsak azt nem értem ha a demo ment rendesen, mit lehetett elb***ni a végére?? -
#432 kipróbáltam a hangkártyás trükköt úgy, hogy letiltottam a bioszban az integrált hangkártyát.. az eredmény nem is rossz.. már nem lép ki a játék, legalábbis olyant nem progukál, hogy hirtelen windowsba találom magam.. tudtam játszani vele kb 1:20 percet.. utána kaptam egy szabálytalan művelet errort... de ez a fajta error eddig is volt.. tehát összegezve a hirtelen windowsba ugrás eltünt, de ez a másik error maradt... -
#431 nem annyira gaz ez, kijon a jatek (:D), aztan a patch, es nem lesz itt gond -
Szeszmester #430 Én kérek elnézést, nem tudtam, h megdönthetetlen forrásaid vannak.
"Azer." Szánalmas. -
Mr. Perfect #429 hát azért annyira nem jó a helyzet, mert most meg máshol lép ki, erről egyenlőre ennyit, pedig jó újra a Diablo feeling... -
#428 azer lenne tuti, mert attol zsong a kulfoldi forum is, hogy nem lehet ventrizni mellette
azer. -
Mr. Perfect #427 Na srácok, jó hír... A szokásos Control panel/Sound beállításoknál a hardware acceleration a minimum fölé egyel állítva nem dob ki ott ahol eddíg mindíg kidobott(amikor az árusra kattintok). Tényleg a hang kezeléssel van valami problémája a játéknak... -
Szeszmester #426 Miért lenne tuti?
Engem is memóriahibával dobál ki, legújabb ati driver, x800, integrált hangkari.
Próbálkozom vele kicsit, ha sikerül vmi, írok. -
#425 hmhm, tobbiek?
csakmer tuti van a hangkezelessel baja a jateknak, hisz lehetetlenseg ventrizni kozben -
Mr. Perfect #424 Engem kidob, és integrált hangkkártyám van szintén... -
Santata #423 Az óriás volt a legerősebb eddig az nagyon durva volt... -
#422 aha, de nem dob jol, inkabb haladok tovabb -
Santata #421 Látom most voltál rovarírtó körutad után -
#420 Nagyon patent game lett simán veri a Sacred-et, én se találtam még jó íjat ezért néha kicsit nehéz az íjássz csajommal pedig már 12. szintű vagyok:)) -
kandzsal #419 Nekem valamikor fogja magát és kilép másnak is így van? -
Santata #418 Itt a 2 cuccom
-
#417 a bowot a legeslegelejen talaltam a jateknak, aminel meg messze nem talaltam jobbat, de kozel olyan eroset se, tehat ismeros
es persze, erdekel -
#416 a team :] -
Santata #415 Nekem 2 kék cuccom van... (amit használok is)
Egy jó kis kard meg egy pajzs... A pajzsot még Nessus dobta (a kentaur aki demóban is volt) és azóta is azt használom mert még mindig nincs erősebbb... A Kard is elég jó... Ha érdekel képen illesztek be... -
#414 ujabb junik cucc -
#413 odabasz a farkasidezes, ha fejlesztgeted.. tobb van belole, es gecinagyot utnek -
Santata #412 Bocs, vmiért 2cer küldte el... Na mind1 Delphiben járok... És teccik a játék -
Santata #411 Nekem is omega driverem van és engem se dob ki... Lehet az trükk... -
Santata #410 Nekem is omega driverem van és engem se dob ki... Lehet az trükk... -
Newfronter #409 Engem nem dob ki. Omega driver és medium grafikai beállítások, így még nincs enek graf hibák sem. -
#408 minden beallitast probaltam, mindennel kivag
mintha integralt hangkartyaval lenne baja
akiket kivag, azoknak milyen hangkartyaja van ? -
#407 igen igen, az eddigi 1-2 loves 1 szornybe az most atment 7-8 lovesbe :] -
deathstarh #406 Titan Quest hibás, 10 perc után kiugrik a játék. Szóval várni kell a reloaded verzióra. -
#405 Sajnos. -
Santata #404 És úgyis kidob? -
#403 Ki van..... -
Santata #402 Vki próbálja már meg akit folyton kidob hogy kikapcsolja VERTICAL SYNC-t?