KH#204
1/5, azt jelenti, hogy ötből tucc egy teljeset összerakni, nekem ez hunter karakterrel a hárpia cuccal sikerült, meg a denevér fullánkkal
az egyik interjuhéban azt írták, hogy az így összerakott cucc erősebb, de én nem ezt látom, épp 5x-e az egy darab hatásának(most ha ezt értették erősebbnek, akkor azt mondom: hahaha, azt hittem, a szimpla egyenes arányban növekvő hatásnál lesz még valami extra dolog is)
talán azért érdemes várni, mert úgy emlékszem, azt is mondták az interjuhéban, hogy egy tárgyhoz csak egyet lehet csatolni (közben megnéztem a demóban, és egy már turbózott páncélra valóban nem tudtam ráhúzni még egy charm-ot)
keverni sem lehet őket, sajna
azt hogy mit mire (páncél, fegyver stb.) lehet használni az enchant/charm leírásából derül ki (a vaddisznó cucc, meg a hárpia cucc pl. páncél, a bat fang fegyverre jó, a démon vérre nem emlékszem)
az összerakás úgy megy, hogy van két egyforma darabob, jobb klikkel megfogod az egyiket, és ráhúzod a másikra, akkor 2/5 értéket kap (és a hatása is 2x-e lesz)... ésígytovább...