23078
-
messmann #1601 RPG az nem az Role Playing Game? Mert ez az. -
#1600 hát, télleg jó lenne kis vér, így a rongybaba mellé, vagy leszakadna a kezük, lábuk...mekkora lenne már :D
de így is nagyon jó, rongybabával, fizikával :)
szvsz a Dio 2 közelébe ér azért, mert azzal is így voltam, hogy ennyit toltam, a Sacred-et meg abszolút veri, mert szerintem az egy iszonyat nagy szar game...
SZVSZ -
#1599 Engem is zavar talán azért mert öt évig aktivan toltam igazi rpg-et. -
#1598 Igazuk van akik dícsérik, jó kis hiánypotló game, szép grafikával (a monszták miért nem véreznek szakadnak szééét???).
Viszont sztem sem a Dio2 sem a Sacred közelébe nem ér. -
#1597 Igazuk van akik dícsérik, jó kis hiánypotló game, szép grafikával (a monszták miért nem véreznek szakadnak szééét???).
Viszont sztem sem a Dio2 sem a Sacred közelébe sem ér. -
#1596 De ha egyszer rpg elemekkel van tele ^^ akkor nem lehet nem annak kevezni, nezed hack'n slash-nek de az sem igaz mer ahhoz mérten meg sokkal több.
Amugymeg teljesen mind1 jó játék a többi nem számít... -
#1595 Hát nem is én hasonlítottam hozzá..
De mind1, csak nekem szúrja a szemem, ha hack'n slash játékokat RPG-nek nevezik, ennyi. -
#1594 De nem is kell ahhoz hasonlítani... -
#1593 Hát TQ-ban szerepet nem választhatsz, hanem van egy adott hős aki megmenti a világot. Nem lehet gonoszkodni, nem kell döntést hozni ami később visszaüt, szal csak mész és gyilkolsz.
Megnéz az ember a Baldur's Gate-et és rájön mi a PC-s RPG :) -
#1592 Kinek mi.. nekem pl eddig ez jön be és ezzel játszottam a legtöbbet... szvsz nálam is az eleddig. -
#1591 Detto, én is már epicen nyomom és nagyon bejön a game,de hogy az év rpg-je hát finoman szólva is véleményes. -
#1590 hack'n slash igaz, de rpg mivel tele van rpg elemekkel... hack'n slash kimindottan pl a gyűrük ura játék vagy a debil méj kráj... -
#1589 hat igen... igy van(de ha mar szorosszivu lennek, akkor szamitogepen/konzolon nincs RPG =) az asztal mellett vagyon P&P formaban, vagy live RPG =) ) -
#1588 gyerekek ne vitazzatok ez akcio-rpg, ahogy a labelben is helyesen vagyon leirva ^^ -
#1587 :))))))))
Ez egy sima hack'n slash, amiben megválaszthatod mivel gyilkolj.
Kb mint a Tyrianban, hogy milyen fegyvert veszel a hajódra. :)
-
#1586 RPG az pl a Baldur's Gate, Icewind Dale, Neverwinter Nights. A TQ távol áll tőle, de nem is baj mert a maga műfajában kíváló. -
#1585 OK akkor az Oblivion,Gothic,KOTOR az micsoda? -
#1584 enclave esetleg az,de ez rpg... -
#1583 Pedig ez egy hack and slash játék. -
#1582 Pedig az, ez kérlek egy rpg... -
#1581 Hát ez annyira rpg mint amennyire egy velorex autó... -
#1580 egyenesen előre ^^ -
bgjns #1579 Árulja ell valaki,hogy,hogy jutok el Delhibe?!!! -
SzlobiG #1578 Köszi, jó is lett.:) -
#1577 jah -
SzlobiG #1576 Ohh és, hogy ha felrakom újra azzal amivel előtte akkor jó lesz? -
savior #1575 mert most masik cd kulcsot adtal meg -
SzlobiG #1574 Az mér van ha újra rakom a gémet elveszik a karakaterem?? Lehet írtátok már, de iszonyat idegesítő most megint újra kéne kezdenem?? -
#1573 nem kötözködni akarok, de írhattad volna 1 postba is volna ezeket igazán... :))
amúgy énis ugyanígy vagyok, ennyire még szinte semmi game nem kötött le....
sztem év RPG-je, ezt már most megmondom... :)
ilyen talán a Diablo 2 LOD volt, amivel így elvoltam, de azzal is csak neten...nade ez...ez sztem hihetetlen jó, és hosszúnak is mondható :) -
PallMall #1572 jó, nem baj:D -
PallMall #1571 najó, mind1, azért köszi, majd akkor megevszem, mert nagyon kíváncsi vagyok a guild wars-ra, mondjuk evvel a játékkal most elszórakozom, meg ennél jobban egyik játé sem kötöttle még:)szal nem biztos, hogy a guild wars jobban lekötne:)azért még 1x köszi -
PallMall #1570 a föld az anynira nem tecett nekem....(trainerrel barátoimnál az söszes kari képesséeit megnéztük)semmi extra nagy dolog ncisnen benne, de megmondom, hogy az a gólam amit megtud idézni az nagyon hasznos, világít a barlangban és ritka nahgyon erős:)de am meg semmoi több extre nagy hűhő -
#1569 azt írtam énis -
kandzsal #1568 Hú most elkeztem egy másik hőssel is és a földet választottam hát az nagyon király -
#1567 sajnálom, de annyira nem unta meg, hogy nemrég meg kellett venni az expansiont is.
azért hagytam, hogy vastagon beszálljon a saját megtakarításával is :) -
PallMall #1566 hejj és a gyereked beleunt már a guild wars-be?mert én mdine seriel-t próbáltam már, de ha beleunt a gyereked akkor ha nem gond és megadná azokat az adatokat amivel betudnék lépni az jó lenne, mert nagyon nicsnen pénzem megvenni azt a játékot, de nagyon kéne nekem, am meg ncisnen jelentősége, hogy emlyik seriel-t használod hozzá...meg sztem a fix-el a cure rommal és az eredeti exével működni fog neked a játék:) -
ity #1565 Talos-t én sem tank módszerrel végeztem ki, hanem balra lent a két ház közül idézgetve, lövöldözve szép türelmesen :)
Kérdésem pedig az lenne, hogy ha vkinek van Crytalline legendary set-ből sapkája és/vagy csizmája, az jelezzen plz. Biztos tudok adni én is vmi cuccot helyettük :)
Jah, és továbbta sem értem, miért egyszerűbb 3 különböző progit futtatni ahhoz, hogy menjen a játék rendesen, ahelyett, hogy egyszerűen kiírnátok és minden gond nélkül futna (arról nem is beszélve, hogy nyakunkon a patch, és ugye csak egyszerűbb egy clonedvd-s installt peccselni, mint megint várni a crack-re, ami gyanítom szintén ugyanolyan problémás lesz, mint a mostaniak. Na, de hát aki mazohista, annak egészségére :P) -
#1564 sok disznóságra képesek a hekerek, de ilyen (még) nincs.
valszeg nem is lesz. valszeg én is meg fogom venni a gyereknek, ahogy a WOW-ot, Diablot, Guild Wars-t.
csak jó lenne, ha most derülne ki, ha mégsem jön be neki -
#1563 ott is(Hamachi) van jelentősége annak, hogy melyik serialt használtam installnál? láttam, ezzel is foglalkoztak többen(registry piszkálás) de sajnos eddig inkább áttekertem ezeket a részeket.
erről a témáról nem született véletlenül faq? annak nagyon tudnék örülni :)
különben max. elkezdem ilyen szemmel olvasni a topikot, no nem elölről, csak kb június utolsó hetétől. -
Santata #1562 Legendaryn Talost én (42-s Warfare/Storm) úgy öltem meg hogy megidéztem a Storm pet-t... Az ráment és lefoglalta egy kis időre... Íjat vettem elő lőttem a fejét futás közbe majd megidéztem a Warfare-s katonákat (Ancestral Horn) azok csapkodták és azalatt is lőttem... És ezzel egy idő után kidőlt...