23078
  • Newfronter
    Egy kis update!
    Megjelent egy újabb driverrel rendelkező Daemon-Tools. Érdemes felrakni, olyan hibákat javítottak benne, amit lehet nem is vettetek eddig észre. Némelyik másolásvédelmet kiiktatja. Megjegyzem továbbra is ugyanúgy kell eljárni mint eddig. De természetesen ajánlott a frissítés!
    DT honlap

Itt töltsétek le a 4.03-as DT-t, és egy reinstallt csináljatok! További kellemes játékot!
  • Lammer
    hjah, tokmind1 melyik verziod van, a mini-image a lenyeg(ha isozol persze) :D
  • Istencsászár
    ^^ mind1iket lehet, nem crackolni ennyi.
  • Scareface
    Unleashed-et ajánlom, mivel azt lehet patchel javítani majd.
  • Scareface
    Crash által elvesztett karakter visszaállítása ITT!!!
  • grayfox
    sziasztok!
    melyik verzióval érdemes "próbálkozni"?

Titan Quest - Unleashed
    Titan Quest - GAYLESS
    Titan Quest - RELOADED
    ty
  • ProGabe #1715
    Epic:kék
    Legendary:lila :P
  • impala
    lehet kapni.
    576K 10.990
  • JamesRyan
    visszateleportálsz a közelébe,azt hajrá...
  • PallMall
    halljátok, a kék cuccok a legendarí cuccok?mert ha igen akkor 19-es szinten találtam egyet!!!meg, hogy mi a faszért kell iylen sokat ygalogolni a inotaurusz úrhoz?már f*szom kiivan előle, hogy gyaloglom, meg, hogy maximalista vagyok azért mdinent bejárok, már kezdem unni, hogy ennyit kell menni, meg 2 epic ques-et nem tudtam megcsinálni, ha továbbmegyek a játékban, később még vissza tudok jönni?, előre is köszi
  • Lammer
    tudom, es? en arra az esetre irtam HA BAJTRA UGYANAZ A FAJL! -.-
  • wedge31
    Már sokszor le lett írva ebben a topicban,hogy a clondvd-és változatot kí kell írni dvd-re és ugy semmi gebasz nem lesz /leszámitva a grafikai bugokat de azok az eredetiben is benne vannak/
  • ranGer2
    Hiba
  • wolfi0
    Hát ez nem igaz: Megöltem a Minotaurusz urat, megöltem a telkinet beszéltem a csákkóval..és...és lefagyott
  • menpe
    az összeillesztésnél nem volt gond, ott hiba nélkül küldte a winrar. A telepítésnél volt a halál
  • edios
    De ha már 1 bájt is elveszik a fájlból az összeillesztésnél, már nem tudja beolvasni a játék.. Ez nem úgy működik, h crcnél elvesztek azok az adatok az effects fájból, amik a megjelenésért felelősek, és emiatt nem látszanak a varázslatok a játékban
  • menpe
    sfv checker v1.17 segítségével
    Effects.arc: d7033cf5
  • Lammer
    az hogy ugyanaz a merete meg nem biztos, hogy 1-1ben ua a fajl, dobjatok ra sfv vagy md5ot... ugy kiderul
  • menpe
    na ez is offos volt, de rá lehet húzni a "Mit játsszunk, ha kiakaszt a Titan Quest" témát, ami már egy kicsit kapcsolódik az eredeti tmához
  • robotnyk
    akkor minek kínlódsz vele? -.-
  • menpe
    :DD Én a IX-el kezdtem, és nagyon élveztem. Mindenki azzal húzott, hogy gyerekes, de engem nem érdekelt. A VII-et toltam még régen, de elkeveredett az egyik CD, és csak most találtam meg...A VIII meg még kimaradt az életemből, de majd elkérem havertől
  • edios
    Az egy jó választás, sokkal jobb mint ez! Én most a VIIInél tartok, de ez már offos nagyon:)
  • menpe
    igen, a game.dll is crc-s volt, amiatt nem is lehetett beindítani, de feltöltötték a rendeset, és úgy elindult. Megvárom a patchet, ha meg az se hoz változást, akkor vissza a Final VII-hez
  • edios
    31159kb, pont mint nálad!
    De ha crc hiba lenne, akkor egyáltalán nem lehetne beindítani a játékot egyébként!
  • menpe
    okés, uccsó kérdés: meg tudnád nézni, mekkora nálad az Effects.arc file?
  • edios
    Hát nem biztos, h sok értelme lenne, mert az egyetlen különbség a két release között az, hogy a reloadedesben van egy crackelt exe!
  • menpe
    Lehet benne valami, de azért leszedem a reloaded verziót is. Egy nap ide-oda...
    Egyébként ezen tolom: 2,4GHz Celeron, ATI 9550, 512MB RAM.
  • edios
    Okok, de ez nem a crc miatt van, csak azért mondom, fejlesztőknek nem volt idejük beállítani a játékot különböző konfigokra, ezért van pár ahol rendesen fut, és elég sok, ahol nem! Majd talán a peccs
  • kandzsal
    nAH a másik karimmal most földet válaztottam de mindjárt itt a másik választása szerintetek melyikkel legyek melyik még a nagyonjó??Csak ne rogue v. nature mert az a másik karim
  • menpe
    Az kellemes. Futni fut nálam, de ez a hiány az őrületbe kerget. Normalon nem volt gond, mert ott csak gyakni kell...azonban epicen már szívom a dolgot rendesen, mivel nem tudom honnan lőnek, mivel lőnek, milyen resistet kellene felvenni ellene...aztán következő kép a forrásnál újraéledés
  • edios
    Ugyan! Csak szarul lett megírva a játék, kb örülhet az akinek gond nélkül megy..

Mai Titan Questezésem pl annyi volt, h betöltöttem, rámentem az optionsra, és rögtön kivágott a fenébe
  • menpe
    Időközben rájöttem: itt vannak azok a ki******t crc hibák eredményei, amiket az installnál tapasztaltam.
    ---Effects.arc--- ennek mekkora a mérete másnál?? Nálam 31159 kB.
    Lehet, hogy újra le kéne szednem, de a torrentet utálom. Valaki esetleg szedett Rapidshare-ről hibamentes TQ-t?? Oda most épp van accom :DD
  • PallMall
    olvasd vissza és rájössz, az előző hónapban mindenkinek ez volt a hibája....
  • gamerboy91
    A "Titan Quest.exe hibát észlelt és leállt" hibaüzenetre van valami megoldás?

Please segítsen valaki!
  • Istencsászár
    biztos, csak az a baj másnál megy :))
  • mucsácsó
    biztos ez is vmi jó nagy bug...
  • menpe
    miért nem látom, hogy milyen spelleket lönek rám az ellenségek??? Még a nyílvesszőket se látom!!
  • mucsácsó
    nem kell törés, egyáltalán nem, hülye az aki RELOADED-es .exe-vel tolja SZVSZ :D
  • faber
    Jó hogy képben vannak...
  • Istencsászár
    Csak ugy mutatásképp hogy milyen oldalt nem KELL látogatni...

Holnap érkezik a Titan Quest javítás
    [2006. július 06. @ 08:53 - Berkenye]

A THQ úgy döntött, hogy holnapra tolja az Iron Lore valós idejű stratégiai játéka, a Titan Quest javításának megjelenését. Ez mindössze egy napos késést jelent. A csomagban nyolc felfedezett hibát javítanak, három tulajdonságot fejlesztenek, illetve két új lehetőséget adnak a játékhoz. Ezek teljes listáját itt olvashatjátok el.

:)))) űberlol, de megsem lepődtem, jah amugy mimás lenne mint a gémszar!