23078
-
Newfronter #1721 Egy kis update!
Megjelent egy újabb driverrel rendelkező Daemon-Tools. Érdemes felrakni, olyan hibákat javítottak benne, amit lehet nem is vettetek eddig észre. Némelyik másolásvédelmet kiiktatja. Megjegyzem továbbra is ugyanúgy kell eljárni mint eddig. De természetesen ajánlott a frissítés!
DT honlap
Itt töltsétek le a 4.03-as DT-t, és egy reinstallt csináljatok! További kellemes játékot! -
#1720 hjah, tokmind1 melyik verziod van, a mini-image a lenyeg(ha isozol persze) :D -
#1719 ^^ mind1iket lehet, nem crackolni ennyi. -
#1718 Unleashed-et ajánlom, mivel azt lehet patchel javítani majd. -
#1717 Crash által elvesztett karakter visszaállítása ITT!!! -
#1716 sziasztok!
melyik verzióval érdemes "próbálkozni"?
Titan Quest - Unleashed
Titan Quest - GAYLESS
Titan Quest - RELOADED
ty -
#1715 Epic:kék
Legendary:lila :P -
#1714 lehet kapni.
576K 10.990 -
JamesRyan #1713 visszateleportálsz a közelébe,azt hajrá... -
PallMall #1712 halljátok, a kék cuccok a legendarí cuccok?mert ha igen akkor 19-es szinten találtam egyet!!!meg, hogy mi a faszért kell iylen sokat ygalogolni a inotaurusz úrhoz?már f*szom kiivan előle, hogy gyaloglom, meg, hogy maximalista vagyok azért mdinent bejárok, már kezdem unni, hogy ennyit kell menni, meg 2 epic ques-et nem tudtam megcsinálni, ha továbbmegyek a játékban, később még vissza tudok jönni?, előre is köszi -
#1711 tudom, es? en arra az esetre irtam HA BAJTRA UGYANAZ A FAJL! -.- -
#1710 Már sokszor le lett írva ebben a topicban,hogy a clondvd-és változatot kí kell írni dvd-re és ugy semmi gebasz nem lesz /leszámitva a grafikai bugokat de azok az eredetiben is benne vannak/ -
#1709 Hiba -
wolfi0 #1708 Hát ez nem igaz: Megöltem a Minotaurusz urat, megöltem a telkinet beszéltem a csákkóval..és...és lefagyott -
menpe #1707 az összeillesztésnél nem volt gond, ott hiba nélkül küldte a winrar. A telepítésnél volt a halál -
#1706 De ha már 1 bájt is elveszik a fájlból az összeillesztésnél, már nem tudja beolvasni a játék.. Ez nem úgy működik, h crcnél elvesztek azok az adatok az effects fájból, amik a megjelenésért felelősek, és emiatt nem látszanak a varázslatok a játékban -
menpe #1705 sfv checker v1.17 segítségével
Effects.arc: d7033cf5 -
#1704 az hogy ugyanaz a merete meg nem biztos, hogy 1-1ben ua a fajl, dobjatok ra sfv vagy md5ot... ugy kiderul -
menpe #1703 na ez is offos volt, de rá lehet húzni a "Mit játsszunk, ha kiakaszt a Titan Quest" témát, ami már egy kicsit kapcsolódik az eredeti tmához -
#1702 akkor minek kínlódsz vele? -.- -
menpe #1701 :DD Én a IX-el kezdtem, és nagyon élveztem. Mindenki azzal húzott, hogy gyerekes, de engem nem érdekelt. A VII-et toltam még régen, de elkeveredett az egyik CD, és csak most találtam meg...A VIII meg még kimaradt az életemből, de majd elkérem havertől -
#1700 Az egy jó választás, sokkal jobb mint ez! Én most a VIIInél tartok, de ez már offos nagyon:) -
menpe #1699 igen, a game.dll is crc-s volt, amiatt nem is lehetett beindítani, de feltöltötték a rendeset, és úgy elindult. Megvárom a patchet, ha meg az se hoz változást, akkor vissza a Final VII-hez -
#1698 31159kb, pont mint nálad!
De ha crc hiba lenne, akkor egyáltalán nem lehetne beindítani a játékot egyébként! -
menpe #1697 okés, uccsó kérdés: meg tudnád nézni, mekkora nálad az Effects.arc file? -
#1696 Hát nem biztos, h sok értelme lenne, mert az egyetlen különbség a két release között az, hogy a reloadedesben van egy crackelt exe! -
menpe #1695 Lehet benne valami, de azért leszedem a reloaded verziót is. Egy nap ide-oda...
Egyébként ezen tolom: 2,4GHz Celeron, ATI 9550, 512MB RAM. -
#1694 Okok, de ez nem a crc miatt van, csak azért mondom, fejlesztőknek nem volt idejük beállítani a játékot különböző konfigokra, ezért van pár ahol rendesen fut, és elég sok, ahol nem! Majd talán a peccs -
kandzsal #1693 nAH a másik karimmal most földet válaztottam de mindjárt itt a másik választása szerintetek melyikkel legyek melyik még a nagyonjó??Csak ne rogue v. nature mert az a másik karim -
menpe #1692 Az kellemes. Futni fut nálam, de ez a hiány az őrületbe kerget. Normalon nem volt gond, mert ott csak gyakni kell...azonban epicen már szívom a dolgot rendesen, mivel nem tudom honnan lőnek, mivel lőnek, milyen resistet kellene felvenni ellene...aztán következő kép a forrásnál újraéledés -
#1691 Ugyan! Csak szarul lett megírva a játék, kb örülhet az akinek gond nélkül megy..
Mai Titan Questezésem pl annyi volt, h betöltöttem, rámentem az optionsra, és rögtön kivágott a fenébe -
menpe #1690 Időközben rájöttem: itt vannak azok a ki******t crc hibák eredményei, amiket az installnál tapasztaltam.
---Effects.arc--- ennek mekkora a mérete másnál?? Nálam 31159 kB.
Lehet, hogy újra le kéne szednem, de a torrentet utálom. Valaki esetleg szedett Rapidshare-ről hibamentes TQ-t?? Oda most épp van accom :DD -
PallMall #1689 olvasd vissza és rájössz, az előző hónapban mindenkinek ez volt a hibája.... -
#1688 A "Titan Quest.exe hibát észlelt és leállt" hibaüzenetre van valami megoldás?
Please segítsen valaki! -
#1687 biztos, csak az a baj másnál megy :)) -
#1686 biztos ez is vmi jó nagy bug... -
menpe #1685 miért nem látom, hogy milyen spelleket lönek rám az ellenségek??? Még a nyílvesszőket se látom!! -
#1684 nem kell törés, egyáltalán nem, hülye az aki RELOADED-es .exe-vel tolja SZVSZ :D
-
faber #1683 Jó hogy képben vannak... -
#1682 Csak ugy mutatásképp hogy milyen oldalt nem KELL látogatni...
Holnap érkezik a Titan Quest javítás
[2006. július 06. @ 08:53 - Berkenye]
A THQ úgy döntött, hogy holnapra tolja az Iron Lore valós idejű stratégiai játéka, a Titan Quest javításának megjelenését. Ez mindössze egy napos késést jelent. A csomagban nyolc felfedezett hibát javítanak, három tulajdonságot fejlesztenek, illetve két új lehetőséget adnak a játékhoz. Ezek teljes listáját itt olvashatjátok el.
:)))) űberlol, de megsem lepődtem, jah amugy mimás lenne mint a gémszar!