23078
-
#1641 Nekem is csinált ilyet. Amúgy törtöltem a francba, bugos, hibás, idő után igen unalmas :( -
KAttila #1640 A Delphi utáni barlangban ÉNY-n lesz egy vaddisznáember, azt kell megölni. -
wolfi0 #1639 köszi
-
#1638 Tehát akkor azért ilyen, mert túl új a catalystom? Egyébéknt nekem is vmi régebbi volt, direkt a játék miatt raktam fel újat.. -
PallMall #1637 jó, dce én meg a The Gireving Wiondiws küldetést nem tudom megcsinálni DElphi-be, valaki segítsen már!!! -
#1636 Várj picit, mára igérték az 1.1-es peccset, ami a fagyásokat orvosolja. A héten remélhetőleg meg is kapjuk. -
#1635 Jah felmész akropoliszba, azt lemész a katakombákba a 4es szintig, ott lesz egy főmuksi azt legyüröd és mehetsz tovább. -
Santata #1634 Az akropoliszon át kell menni... Nem athén főterénél vmerre, hanem át az akropoliszon a mélyén át... És kilyukadsz a dokk negyedben -
wolfi0 #1633 Hát ilyen nincs:Nem találom Athénban azt a roh*dt kib*szott dockot
Nem tudná megmondani vki.hogy merre keressem?
-
#1632 Hát elegem van ebből! Szinte minden verziót és lehetőséget kipróbáltam már és Kifagy a játék ahogy teleportálok 1et! a pöcskiven már!!! Ez tutti gama hiba és nem védelem! ilyen védelem nem létezik ez szerintem 100%!!!
Ide egy húsos patch kell! külföldi fórumokon írtak olyanok is akiknek eredeti van meg és ugyanezek a hibák! na ilyenkor mi van? ekkora jó játék ekkora fasz hibákkal! hihetetlen! -
#1631 9800-as atihoz nem éppen a legjobb a legújabb ati driver. 5.11-es catalystal tolom, 9800pro a karim, minden tökéletes. -
menpe #1630 más: meglett a 13 millám. Melyik árusnál lehet RX-8-at venni és benzint hzzá??? -
menpe #1629 a cyclopsoknálén is szívtam, de csak mert csapatban jöttek -
Gelli #1628 menpe : minden bossnál van ilyen, sőt a cyclopsoknál is talos előtt, a gyenge hunteremmel így öltem meg őket :)
zsotesz : jobb oldali gombbal a rúnára, és a kívánt tárgyra is ( gondolom nem kell írnom, hogy egy tűz sebzést adó rúnát nem lehet pajzsba bepakolni ) -
zsotesz #1627 Valaki egy kicsit részletezné, hogy hogy lehet fegyverekbe rúnákat vagy miket pakolni? Bármibe próbálok belerakni valamit, nem engedi. -
menpe #1626 Na találtam egy taktikát talos ellen, amihez nem kell sem idézés, semplafon resistek. El kell csalni délre, és mikor elkezd visszafordulni, akkor lehet bele lőni vagy 5-6-ot. Mivel tank vagyok, és nekem 5-6 lövés fért bele, huntereknek biztos több. Mikor meg elkezd hadonászni a kezével (nem tudom mit csinál,mert nem látom a spelleket) akkor spuri jobbra vagy balra, mert egyébként kellemetlen meglepetésben lesz részetek...röviden ennyi, remélem segít valakinek -
#1625 Lehet h túl maximalista vok? -
M.A.D. #1624 Most mé? :) A fenti kis térképet hibátlanul jeleníti meg. -
#1623 Amd Barton 2500@3200, 3x512 400Mhz ram, Sapphire Radeon 9800Pro, és természetesen a legújabb driver mindenből. -
menpe #1622 az igen!! azt hittem, én viszem a prímet a szokrészre csúszó és közben hadonászó szörnyekkel és a svéd-style citromsárga-kék kockákból felálló vízzel, de ez....:DD
Milyen konfiggal tolod?? -
#1621 Szép a játék, csak nemtom.. Nekem egy kicsit túl darkos sztem!
-
M.A.D. #1620 Jöhetne már a szerdára beígért javítópatch. -
menpe #1619 hehehe -
Mentol #1618 Csá!
És akkor mit teszel, ha van? Csak kérdem, mert nincs, de ha lenne...
-
menpe #1617 Khufu Staffjával nem tudtam kezdeni semmit, ezért epic közepén kihajítottam, mert no more rooms... -
zerosdfd #1616 Meg az is érdekelne, hogy a secondary attributes-ok mitől fejlődnek? -
zerosdfd #1615 Mi van akkor ha "Kufhu staff"-ját megtaláltam Gizában, de mivel tele volt az inventorym nem tudtam felvenni, vagyis visszadobta és azóta nem találom sehol? -
#1614 hali!
tökéletesen megy a játék az itt tárgyalt beállításokkal.
ismételt köszönetem.
köv. cél a multizás. -
#1613 "ert nem tudom mit kell csinálni inwalid passwor-nél"
Egyelőre meg kék venni:) -
#1612 két gyógyitót öld elöször... -
PallMall #1611 valaki árulja már el, hogy a The Gireving Windows mellék küldetésben mit kell csinálni, mert nem jöttem rá....előre is kösz, am meg ha a Diablo RPG játé akkor ez is, nagyon hasonló, csak ez 1000x jobb, a sima játékban, neten meg nem volt alkalmam kipróbálni, mert nem tudom mit kell csinálni inwalid passwor-nél, valakis egítene akkor nagyon hálás lennék, előre is kösz -
#1610 A Pythian Caveban a 3 "hydrát" hogy kell megölni, mert egyfolytában feltöltödik a hpjuk ? -
ity #1609 Szóval tényleg senkinek nincs Crystalline legendary set-ből se csizmája se sapkája trade-re? :( -
#1608 egy kis ingém kép
-
Santata #1607 Már megöltem Talost, volt eszembe ez is csak ha 1cer is meghaltam volna xp-t vesztettem volna nem is keveset... Szal nem kockáztattam inkább... -
Draba #1606 Akció RPG a hivatalos besorolás. Az igazi RPGk sok időt elvesznek az ilyennel meg 1-2 napot elbasz az ember aztán ha rájön az ölhetnék napi 1-2 óra max és az is király munkát gyúrást sportot kinek mit nem zavar. -
#1605 Igen az RPG az Role Playing Game... És ez még véletlenül sem az! :) Ez egy nagy Diablo másolat... De egyébként jól sikerült. Persze, ha nem nézzük, hogy egy brutális bug gyűjtemény. Szerintem Diablo II-től csak grafikában különbözik szóval verné ha menne... :) -
Draba #1604 Santata legendary Talos az annyi hogy fogsz egy fegyvert ami legalább 70% slower attack for 3 secet ad és azzal csépeled max fire és light resisttel ha látsz olyan animációt ami után fexel ellépsz és mikor lecsépelte vissza ütöd tovább :). Jól műxik mer tetűlassú a bácsi hálistennek. Ez minden nagydarab és lassú gecó ellen jó( alap minotaur lordok küklopszok és Typhon főleg, csak Typhont folyamatosan kell gépelni mer ha 2 lépésnél messzebb mész től kapod a light/posion lövést vagy a life stealt és 1 meghalsz 2 visszatölti magát maxra addig jó amíg csak a tűzfújást vagy a sima ütését nyomja közelharcban ).
Az elég nagy fos azért hogy van pár támadás ami max resisttel( 80% ) és 3600 HP val max életről megöl( kiméra lightning gecije a keményebb telkine ek lightning/lifesteal attackja, a démonbika tűzsebzése ha közvetlen közel vagy hozzá ). Full lehetetlen lenne őket egyedül közelharcban lecsépelni ha nem lenne a lassító fegyver( csak azzal meg egyelőre 800 damage/secet veszítek :( ).
Most kezd erős lenni a barbár állatom eddig nem tom miért nem vettem észre a war horn milyen hasznos thunderball helyett kibaszott nagy sugárban sok időre stun nemkell várni az animációra szal ha gáz van bármikor lehet használni és minimum 25% hpját leveszi az alap monsztáknak. Közelharcosoknak kötelező darab, 5-6 alap szörnyet le lehet verni amíg tart a stun tömegoszlatásra kiváló. -
#1603 "a monszták miért nem véreznek szakadnak szééét???"
Rated Teen mond valamit? ;) -
#1602 Valakinek csinált olyat, hogy kifagyott, és mire visszatöltötte, elfelejtette, az össze küldetést? Teleportok megvannak, a térképet felfedezettnek mutatja, de nincsenek meg a küldik. Egy 23as karimmal, az egyiptomi részen a szphinx után adta ezt elő. Mondom akkor kipróbálok egy mágus karit, az vajon milyen, és erre majd késöbb visszatérek. Vele a 8adik szintig jutottam el nem sokkal a spártai tábor után. A helyzet az, hogy megadja azt a küldit, amikor meg kel menteni a csávó lovát a szörnyektől. még a legeslegelején, főküldiben. De ha beszélek vele csak megköszöni, hogy dejó, akkor is , ha még gyilkolják a lovát. És innen sehova. Bárkivel beszélek itt, mind csak hálálkodnak a sámán miatt, de pl a faluból nem engednek ki. A spártai táborban, és egyiptom legelején, egy főküldis emberke sincs, máshol meg nem néztem.
Megoldás?