23078
  • FoToS
    És legyen hozzá törés is persze.
  • Csibe001
    Titan Quest v1.01 Patch Delayed Until Friday - Ez azt jelenti, hogy péntektől (holnap) lehet leszedni.
  • kandzsal
    Patch honnan lehet le szedni?
  • Istencsászár
    Titan Quest v1.01 Patch Delayed Until Friday

THQ has decided to delay the patch for Iron Lore's RTS Titan Quest a few more days to ensure that issues are addressed effectively and that the process of patching will go as smoothly as possible. Originally scheduled for today it has been pushed back until Friday, July 7th. Read more for the updated fixlist ...

Patch Notes
    Fixed crash caused by teleporting in multiplayer after players used Rally skill
    Fixed NPC dialogue windows closing when NPC moves to avoid other characters
    Fixed bug with different relic bonuses for different players in multiplayer
    Fixed relic completion sounds propagating to all clients in multiplayer
    Fixed multiplayer lobby UI error with sort arrow
    Fixed a multiplayer lobby crash
    Fixed internet connection problem with custom maps
    Fixed a memory leak
    Improves multiplayer connection reliability
    Improves multiplayer performance
    Improves item auto-placement in inventory
    Added character back-up functionality
    Added option to disable compatibility check
  • PallMall
    ha ugyan azt az install kódot használod akkor igen
  • Skeeter18
    Még 1 kérdés: Ha újratelepítem a game-t, vissza lehet tölteni a régi profilt?
  • Skeeter18
    HI all! Segítsetek!!! Crackelt varzióval jáccok, de van hogy kilép, és kidob egy hibaüzit. Próbáltam már az eredeti exe+CureRom+MInilmage verziót, de azzal meg nem indul, mert a progi akad a daemonnal... Fontos lenne, SEGÍTSETEK!!!
  • impala
    ne baccá ki velük:)
    elég június végétől olvasni, kül. tekintettel a faq karaktersztringre
  • Ravasak
    csak a farkasaidnal hat
  • 7Ryan7
    Hy! Akkor meg tudná nekem mondani vlaki hogy hogy müködik a survival inlisct skill mert nekem nem csinál semmit nem akar aktiválodni
  • Scareface
    No mindenki játszik?
    Akkor megyek én is :D
  • Anthrax
    Azóta rájöttem :D
  • Anthrax
    Telkine-t hogy kell levágni ? Egyfolytában visszatölti a hpját.
  • wedge31
    Olvasatok már vissza egy kicsit.
  • KH
    megveszed az eredetit, vársz még néhány patchet
    bocs
  • berlin
    Sejtem gyakran kérdezik itt, de azért talán nekem is segít valaki:
    Gyakran kilép a játék. Mivel lehet kivédeni?

Köszi:
    Bea
  • Blade17
    Letöltöttem a játékot és valaki megtudná mondani mikell ahhoz hogy eltudjam indítani mert nem akar indulni mert vami emulatoros hibát kiír!Aki tud segítsen!
  • PallMall
    :D, am meg, hogy kell cisnálni print screen-t?mert nem jöttem reé, am meg a zöld cuccok mit jelentenek, és a kék?meg a lili, a lili cska küldetés cucc vagy van valami más cucca is?
  • mucsácsó
    az átlagos sztem, énis 16-osan értem oda asszem :)
    most 23-as vagyok :)
    hehe, de volt egy ilyen, olyant röhögtem....felvettem egy shrinenál a Battle Markert, és hát van erő a fegyverben is, meg ezzel így együtt pláne...és hát jött egy ilyen keselyű, megcsapom, és úgy kinyúlt a nyaka a levegőben, ahogy szállt :DDD ilyent még nem láttam :D de úgy is maradt :D shotot is akartam volna mutatni, de nálam sem reagál semmit a print screenre, Fraps meg természeteseen nem ment... :)
  • 7Ryan7
    Hy all! A survival mikor kapcsol be mert nekem 33% életnél nem:( Eddig lv2es! De kell hozzá farkas is hogy rámadja vagy magátol is megy??
  • werter
    fö mufti
  • ProGabe #1660
    Ha Delphis al-quest akkor szerinted hol van??Hát persze hogy Delphiben!!
  • werter
    tom hogy béna vok de hogy kell megölni a azt a varázsló békát a minotarusz után krétán mert mindig feltöti az életét
  • PallMall
    jó, de hol van az özvegy, mert én mindenkivel ebszéltem...abban a városban ahol ncisnen teleport vagy abban ahol van?am meg mingyárt egyiptomban vagyok és 17-es a karim, az jó vagy orsz?
  • menpe
    na mindegy, bármilyen is kellene, inkább majd visszanézek epic végén, és adok az arcának
  • menpe
    manticore ellen milyen resist kell?
  • Istencsászár
    Installáld ujra?
  • faber
    Egen..valahogy nekem loaderel nem akarta a jót, de max majd kisérletezek még, lehet én lámáztam el valamit...mindenesetre crackel megyeget...
  • mrall
    Valaki linkelje be az Original exe-t pls mert én crackeltem a reloadeddel és niss eredetim! ne kelljen a Patch után vagy előtt szarakodni sokat!
  • edios
    Azért kell loaderrel játszani crack helyett, hogy gond nélkül lehessen patchelni.

Egyébként én is várom már, mert szeretnék játszani ezzel a gammával!
  • faber
    Vajon mikor lesz a patch elérhető? Remélem, ha kell, lesz hozzá crack is hamar
  • zerosdfd
    Volt egy kérdésem, lehet, hogy nem tudja senki a választ?

"Érdekelne, hogy a secondary attributes-ok mitől fejlődnek?"

Na?
  • ProGabe #1649
    Az widow,özvegyet jelent amúgy és már csak el neki mondanod a hírt hogy megölted a volt férje gyilkosát
  • Istencsászár
    Ha az van odairva akkor csak akkor lehet, ha nagyon kell rendeld meg külföldről.
  • PallMall
    jó, megöltem azt a vaddisznót a barlangban, és upgrade question volt vagy mi, de valami winwods ról ebszél meg, hogy mondjam el mdinekinek meg faszom, nem értem....
  • Árnyvadász
    Arról tud vki felvilágosítást adni, hogy a boltban mikor lehet megvásárolni? CD Galaxis honlapján június 30 van feltüntetve megjelenési dátumnak egyenlőre.
  • veri5
    Hogy érted?
  • Tatyla
    mire kiérsz egyiptomból meglesz...
  • veri5
    Segítsetek!
  • veri5
    Help!Egyiptomban vagyok és a küldi The Invocation ésott már csak a Hand of Balance-t kell megtalálni.Hol van?