23078
  • zerosdfd
    OFF

Egy éves reg az mennyire új? Namindegy.
    Az eredeti megfogalmazásom végülis ironikusnak volt szánva a thq ellen, éppen arra, ahogy azt tanácsolják, hogy mindent reinstall, sőt a merevlemezek fizikai hibáira is kitértek miszerint az árthat (sic!) a játéknak. Vagyis nem én nézem hülyének a usereket hanem ők, ugye.
    Amúgy néha tényleg gyorsabb egy opreinstall mint szarakodni a registryvel.

ON

Ez patch 14:00 óra után várható, az időeltolódás miatt, gondolom.

Üdv

egy "még csak 7 éve" rencergizda
  • MerlinW
    OFF

Nézd kedves újreg:) Azt csinálsz amit jólesik:) 12 éves fejlesztői és hardveres múltam tapasztalatából illetve a józan ész szerint írtam amit írtam. Ha te úgy érzed igazad van, csináld, bánom is én.

ON
  • r4pt0r
    Mi az hogy a napomat?? Egy egész életet tettél tönkre…
  • zerosdfd
    Hát, valóban nem volt formatcé leírva, DE mivel a THQ tanácsa az volt, hogy töröljük le az összes régi drivert és telepítsük fel az újakat + bios update + optikai meghajtó firmware update; ezt én úgy írtam már ide, hogy bizony gyorsabb egy clean install mint kikeresni, hogy hol vannak a driverek meg az összes temp szar.
    Ráadásul nem egy bug van a játékban, hanem olyan kva sok, hogy a titnquestvaulton van egy olyan topic miszerint ez a világ legolcsóbb bétateszt kísérlete, baze!

"Mellesleg a mai világban, a mai oprendszerek mellett fromázni a vinyot általában egyszer kell. Mikor megveszed."

Sajnos ez nem így van, ez egy ún. tévedés, "fromázni" v "fomrázni" lehet, hogy egyszer kell, de nem formázni viszont nem biztos, hogy érdemes. Érted ;-)

...hülye
  • MerlinW
    Igazán sajnálom, nem állt szándékomban elrontani a napod...
  • r4pt0r
    Nem létezik a húsvéti nyuszi???? :P
  • MerlinW
    És ugye a húsvéti nyuszi is létezik... Ne higyjünk már minden hülyeséget... fomrat cé, bios update, mi? Mindezt egy játékban levő bug miatt... hihető..

Mellesleg a mai világban, a mai oprendszerek mellett fromázni a vinyot általában egyszer kell. Mikor megveszed.
  • MerlinW
    Azt írják igen, pont azokat javítja.
  • zerosdfd
    Most kaptam rss-be:
    http://vnboards.ign.com/Message.aspx?topic=97565666&brd=23097

Aki nem tudna angolul:
    A THQ kreatív managere tételesen válaszol az összes hibára és azt mondják mindenre hogy dolgoznak rajta, illetve a legjobb ha formatcézel és reinstall, de mindenből a legújabb, including bios update(!).

Ja és ha vkinek eltűnt a karaktere annak ime egy visszaállító patchCharacter Recovery Patch
  • gamerboy91
    Egy láma kérdés lehet:

A patch megoldja a "Titan Quest.exe hibát észlelt és leállt" problémát?
    Ha nem, akkor valaki mondja meg please h mit tok ezzel csinálni mert hiába olvastam vissza nem találtam semmit!

Kérem valaki segítsen!
  • edios
    Nah elvileg ma kéne jönnie a peccsnek.. Kíváncsian várom!
  • kisbel32
    Szerintem rossz serialt használsz, nekem is ez volt a baj telepitésnél, amikor az 5 kód közül(természetesen utolsóra) a másodikat probáltam azzal jó volt.
  • robotnyk
    kb itt jelezte a gépem, hogy ne kínozzam tovább

• savior
    habar az is kerdes hogy milyen szintu a map keszito, a ladakat, monstereket, fomonstereket a jatekosok tehetik e ki vagy sem stb
  • savior
    en tartanek a jatekosok altal keszitett mapoktol. igy majd lesznek szep cuccszerzesre kihegyezett teruletek, aztan annyi is lesz a jateknak.
  • r4pt0r
    Szerintem nem volt profibb, meg is mondom miért. (A most következők csak feltevések, nem 100% :D).

Ha jól néztem 2 lehetőség van: 1. azt viszitek amit single playerben kell
    2. valószínűleg le lehet majd szedni rajongok által készítet mapokat és azokon nyomni (ilyen volt a Dungeon Siege 1ben is, de ebben nem vagyok biztos hogy itt is van)
  • MerlinW
    Aztat kizártnak tartom én, mert nemtom. Viszont aranysárga sört minden sarkon kapsz. Egyébként addig nem játszom ezzel a játékkal többet míg az egyik patch-el nem kerül sör a játékba. Felháborítónak tartom ezt a hiányosságot 2006-ban. Nem tudom hogy képzelték ezt a fejlesztők... [háborodott tekintet]
  • PallMall
    Majd iszunk együtt Merlin a sok kérdések között:Dam meg nekem nicsnen sok kérdésem, csak az, hogy a kéken világító szerkó többi réászét csak Greece-ben találom meg, vagy van rá esély, hogy egyiptomban?valami oblivion set, iylen kék:D
  • PallMall
    nem tudom, én nem tudok mulétizni, nem tudom, hog kell, mert inwvalid password van midnig....
  • FoToS
    Én nyugiba megveszem eredetibe.A kérdés a következő a játékba na mulit úgy kell leképzelni,hogy kiválasztok egy világot és úgy hentelünk? A diabló ebből a szenpontból profibb volt.
  • FoToS
    Ahoz majd tört exe kell a gamecopyról.
  • MerlinW
    Ne foglalkozz vele:) a reloaded-es krekkel semmi baj sincs. Magával a játékkal van, de hamarosan orvosolják. Lángszám spáciren:D
  • FoToS
    Nekem is az van még is kibaszott egyfolytába úgy,hogy utánna l se tudtam inditani.
  • MerlinW
    assz'em ez nem vita tá'gya

No ne offoljunk, Tele vagyunk még titános kveszttel, jól. :o)
  • PallMall
    akkó' má' oigyunk együtt
  • MerlinW
    Ázé Newfronter megérdemel egy köszönömöt is hamár felrapidserezte neked...

(Hmm rapidser. Há' akkó ez egy jel lehetett hogy igyak)
  • mrall
    Reloaded-et is lehet javítani patch-el majd csak kell az eredeti exe hozzá!

Ezért írtam már hogy az eredeti exe-t valaki linkelje be hogy elérhető legyen azonnal! pls!
  • gamerboy91
    Megvan!
    Már nem kell link!
  • Newfronter
    link
  • gamerboy91
    Egy letöltési linket tudsz adni mert a honlapon levő nem mükszik!
  • PallMall
    bocs, lila
  • PallMall
    kösz bazzeg, de Lili a gueston tárgy is bázzzzz
  • SzlobiG
    Hát ja kitesztelhették volna rendesen addig nem is játszok vele mer nálam már sehoigy se jó ahogy elkezdem már ki is fagy az egész. Majd a patch talán javít.
  • MerlinW
    Biztos nem direkt, ill alapos tesztelésre gondolom kiadói ostorcsapások miatt nem került sor. De relatíve hamar jön a javítás. Az hogy nekünk rég megvan a játék az ugye nem jelent semmit:)
  • Istencsászár
    Lámákat vettek fel tesztereknek, vagy csak direkt hagyták benne hogy legyen indok majd a peccsre, már ezt is eltudom képzelni.
  • SzlobiG
    De azért ez elég gáz, hogy a játékba eleve benen van ez a fagyás.:(
  • MerlinW
    Hidd el a fagyás, kilépős bug is benne van az eredetiben. Mert ugye a hivatalos patch azokat javítja elsősorban.
  • Istencsászár
    Na akkor még1szer:

1, Bemountol
    2, Telepít
    3, Rárak PlayFix
    4, Mini image bemountol
    5, Curerommal csinál inditófájlt

És játszik!
  • MerlinW
    A játék a bugos, mapokon belül jön a fagyásokat javító peccs. Türelem:)
  • SzlobiG
    Van akinek működik egyáltalán fagyás nélkül ezzel a playfixel?:( Mert most raktam fel ismét, de megint fagy. Ha nem crackolom hanem isoként hazsnálom az úgy jobb?