23078
-
zerosdfd #1761 OFF
Egy éves reg az mennyire új? Namindegy.
Az eredeti megfogalmazásom végülis ironikusnak volt szánva a thq ellen, éppen arra, ahogy azt tanácsolják, hogy mindent reinstall, sőt a merevlemezek fizikai hibáira is kitértek miszerint az árthat (sic!) a játéknak. Vagyis nem én nézem hülyének a usereket hanem ők, ugye.
Amúgy néha tényleg gyorsabb egy opreinstall mint szarakodni a registryvel.
ON
Ez patch 14:00 óra után várható, az időeltolódás miatt, gondolom.
Üdv
egy "még csak 7 éve" rencergizda -
#1760 OFF
Nézd kedves újreg:) Azt csinálsz amit jólesik:) 12 éves fejlesztői és hardveres múltam tapasztalatából illetve a józan ész szerint írtam amit írtam. Ha te úgy érzed igazad van, csináld, bánom is én.
ON -
r4pt0r #1759 Mi az hogy a napomat?? Egy egész életet tettél tönkre… -
zerosdfd #1758 Hát, valóban nem volt formatcé leírva, DE mivel a THQ tanácsa az volt, hogy töröljük le az összes régi drivert és telepítsük fel az újakat + bios update + optikai meghajtó firmware update; ezt én úgy írtam már ide, hogy bizony gyorsabb egy clean install mint kikeresni, hogy hol vannak a driverek meg az összes temp szar.
Ráadásul nem egy bug van a játékban, hanem olyan kva sok, hogy a titnquestvaulton van egy olyan topic miszerint ez a világ legolcsóbb bétateszt kísérlete, baze!
"Mellesleg a mai világban, a mai oprendszerek mellett fromázni a vinyot általában egyszer kell. Mikor megveszed."
Sajnos ez nem így van, ez egy ún. tévedés, "fromázni" v "fomrázni" lehet, hogy egyszer kell, de nem formázni viszont nem biztos, hogy érdemes. Érted ;-)
...hülye -
#1757 Igazán sajnálom, nem állt szándékomban elrontani a napod... -
r4pt0r #1756 Nem létezik a húsvéti nyuszi???? :P -
#1755 És ugye a húsvéti nyuszi is létezik... Ne higyjünk már minden hülyeséget... fomrat cé, bios update, mi? Mindezt egy játékban levő bug miatt... hihető..
Mellesleg a mai világban, a mai oprendszerek mellett fromázni a vinyot általában egyszer kell. Mikor megveszed. -
#1754 Azt írják igen, pont azokat javítja. -
zerosdfd #1753 Most kaptam rss-be:
http://vnboards.ign.com/Message.aspx?topic=97565666&brd=23097
Aki nem tudna angolul:
A THQ kreatív managere tételesen válaszol az összes hibára és azt mondják mindenre hogy dolgoznak rajta, illetve a legjobb ha formatcézel és reinstall, de mindenből a legújabb, including bios update(!).
Ja és ha vkinek eltűnt a karaktere annak ime egy visszaállító patchCharacter Recovery Patch -
#1752 Egy láma kérdés lehet:
A patch megoldja a "Titan Quest.exe hibát észlelt és leállt" problémát?
Ha nem, akkor valaki mondja meg please h mit tok ezzel csinálni mert hiába olvastam vissza nem találtam semmit!
Kérem valaki segítsen! -
#1751 Nah elvileg ma kéne jönnie a peccsnek.. Kíváncsian várom! -
kisbel32 #1750 Szerintem rossz serialt használsz, nekem is ez volt a baj telepitésnél, amikor az 5 kód közül(természetesen utolsóra) a másodikat probáltam azzal jó volt. -
#1749 kb itt jelezte a gépem, hogy ne kínozzam tovább
-
savior #1748 habar az is kerdes hogy milyen szintu a map keszito, a ladakat, monstereket, fomonstereket a jatekosok tehetik e ki vagy sem stb -
savior #1747 en tartanek a jatekosok altal keszitett mapoktol. igy majd lesznek szep cuccszerzesre kihegyezett teruletek, aztan annyi is lesz a jateknak. -
r4pt0r #1746 Szerintem nem volt profibb, meg is mondom miért. (A most következők csak feltevések, nem 100% :D).
Ha jól néztem 2 lehetőség van: 1. azt viszitek amit single playerben kell
2. valószínűleg le lehet majd szedni rajongok által készítet mapokat és azokon nyomni (ilyen volt a Dungeon Siege 1ben is, de ebben nem vagyok biztos hogy itt is van)
-
#1745 Aztat kizártnak tartom én, mert nemtom. Viszont aranysárga sört minden sarkon kapsz. Egyébként addig nem játszom ezzel a játékkal többet míg az egyik patch-el nem kerül sör a játékba. Felháborítónak tartom ezt a hiányosságot 2006-ban. Nem tudom hogy képzelték ezt a fejlesztők... [háborodott tekintet] -
PallMall #1744 Majd iszunk együtt Merlin a sok kérdések között:Dam meg nekem nicsnen sok kérdésem, csak az, hogy a kéken világító szerkó többi réászét csak Greece-ben találom meg, vagy van rá esély, hogy egyiptomban?valami oblivion set, iylen kék:D -
PallMall #1743 nem tudom, én nem tudok mulétizni, nem tudom, hog kell, mert inwvalid password van midnig.... -
FoToS #1742 Én nyugiba megveszem eredetibe.A kérdés a következő a játékba na mulit úgy kell leképzelni,hogy kiválasztok egy világot és úgy hentelünk? A diabló ebből a szenpontból profibb volt. -
FoToS #1741 Ahoz majd tört exe kell a gamecopyról. -
#1740 Ne foglalkozz vele:) a reloaded-es krekkel semmi baj sincs. Magával a játékkal van, de hamarosan orvosolják. Lángszám spáciren:D -
FoToS #1739 Nekem is az van még is kibaszott egyfolytába úgy,hogy utánna l se tudtam inditani. -
#1738 assz'em ez nem vita tá'gya
No ne offoljunk, Tele vagyunk még titános kveszttel, jól. :o) -
PallMall #1737 akkó' má' oigyunk együtt -
#1736 Ázé Newfronter megérdemel egy köszönömöt is hamár felrapidserezte neked...
(Hmm rapidser. Há' akkó ez egy jel lehetett hogy igyak) -
#1735 Reloaded-et is lehet javítani patch-el majd csak kell az eredeti exe hozzá!
Ezért írtam már hogy az eredeti exe-t valaki linkelje be hogy elérhető legyen azonnal! pls! -
#1734 Megvan!
Már nem kell link! -
Newfronter #1733 link -
#1732 Egy letöltési linket tudsz adni mert a honlapon levő nem mükszik! -
PallMall #1731 bocs, lila -
PallMall #1730 kösz bazzeg, de Lili a gueston tárgy is bázzzzz -
SzlobiG #1729 Hát ja kitesztelhették volna rendesen addig nem is játszok vele mer nálam már sehoigy se jó ahogy elkezdem már ki is fagy az egész. Majd a patch talán javít. -
#1728 Biztos nem direkt, ill alapos tesztelésre gondolom kiadói ostorcsapások miatt nem került sor. De relatíve hamar jön a javítás. Az hogy nekünk rég megvan a játék az ugye nem jelent semmit:) -
#1727 Lámákat vettek fel tesztereknek, vagy csak direkt hagyták benne hogy legyen indok majd a peccsre, már ezt is eltudom képzelni. -
SzlobiG #1726 De azért ez elég gáz, hogy a játékba eleve benen van ez a fagyás.:( -
#1725 Hidd el a fagyás, kilépős bug is benne van az eredetiben. Mert ugye a hivatalos patch azokat javítja elsősorban. -
#1724 Na akkor még1szer:
1, Bemountol
2, Telepít
3, Rárak PlayFix
4, Mini image bemountol
5, Curerommal csinál inditófájlt
És játszik! -
#1723 A játék a bugos, mapokon belül jön a fagyásokat javító peccs. Türelem:) -
SzlobiG #1722 Van akinek működik egyáltalán fagyás nélkül ezzel a playfixel?:( Mert most raktam fel ismét, de megint fagy. Ha nem crackolom hanem isoként hazsnálom az úgy jobb?