23078
  • ity
    Kamisama:
    Ha jól emléxem akkor Ramses kriptájában.
    Az a középső, akár jobbról, akár balról indulsz, a 4. lesz, mindig a középső.
  • Kamisama
    Valaki mondja már meg pls, hogy hol találom a Telkint a Valley of the Kings-nél? Vagyis ez Egyiptom utolsó küldije. Végignéztem az összes katakombát egyikben sem volt.
  • M3nt0R
    KAttila: Sztem sehogy, mert az vmilyen szinten cheat, hiszen újra kapnád az xp-t. De miért akarod hogy nelegyenek meg a küldik? Attól még tudsz multizni ha megvannak.

Kérdés: Mindenkinek megvan az a hiba hogy ha leteszi tálcára (ami nekem levelező progi meg tűzfal miatt gyakori, nem szándékosan) akkor mikor visszahozod villog feketén össze vissza, mikor meg bejön egy pillanatra a játék megint fekete, és ezt így tovább? Megőrjít...
  • KAttila
    Hali. Ha egy olyan karakterrel akarok multizni, amelyikkel már végigvittem a játékot, hogyan lehet megoldani, hogy ne legyenek megcsinálva a küldetések?
  • Scareface
    A játék könyvtárából futtasd a patch-et!
    Nekem onnan felment invisible módban
  • Narven
    Scareface: nem happy, mert telepítés után is 1.01, szóval alap. Na mindegy. Majd még próbálkozom.
  • r4pt0r
    Semmi gond csak a patch is bugos. :D
  • Scareface
    Igen.Telepítés után játékot indítsd el, jobb alsó sarokban kiirja a verzió számot.
    ha 1.08 akkor happy
  • Narven
    Patch 1.08 letöltve. Ahogy elkezdeném telepíteni, feltenne egy kérdést, ami valószínűleg költői, mert csak az igen és a nem látszik, de a kérdés maga nem. Az igen-re kattintva elkezd "települni" a patch, de továbbra is invisible módon, ugyanis nem a játékot patch-eli. Találkozott már vki ilyen hibával?

• M3nt0R
    Hamachi:

Mi már több játékot játszottunk vele sikeresen, de legnagyobb sajnálatunkra a MOst Wanted az istennek nem ment el vele... Viszont a TQ tökéletesen működött, csak elég sokat szarakodtunk az indítással (tűzfal gondok stb, stb...).

Mi haverral az első és a második seriallt használtuk, nemtom azonossal lenne e gond, de ha nektek nem volt, akkor lehet senkinek nincs, és az vmi más gáz, amit írtak.

Kéne majd vmi olyan honlap ahova fel tudnánk rakni hogy kinek milyen cucc kell, és ha valaki megtalálja, akkor multi és átadás. Simán jó lenne sztem. Meg ha vki talál jó cuccokat ide is jöhetnek képek nem?
  • netuddki
    thanx a lot :P
    báár már +oldottam ezzel :>Ð
  • Leslieee
    ÖÖÖ, már belezavarodtam. Szal a kovácspali is ottvolt normalon, meg nála már volt fekete festék is.
  • Panzerfaust
    Mármint a fekete festéket, és nem a kovácsot.
  • Telkin
    Köszi M3nt0r az serialokat!Egyébként tegnap próbáltunk 2 gépen Lanozni és nagy meglepetésemre betudtam menni úgy is,h mindkét gépen azonos volt a serial number,de nem volt "invalid cd key" meg semmi. Ez elég érdekes,nem? Holnap játszanánk 4-en,de nem szeretne senki új karit kezdeni,szóval remélem úgyse lesz gond,mert mindenkinek ugyanaz a cd kulcs van fent!
  • steweee
    megvártam egy jó magas peccset, ráraktam most az 1.8-at. de még mindig kér virtuális memóriát indításhoz. ki lehet küszöbölni, van 1,5 giga ramom, az talán csak elég neki. ha nem lehet megoldani törlöm
  • ity
    igen,
    a serial-nak másnak kell lenni mindenkinél
  • Leslieee
    Értem. Akkor megnézem Ity, köszi az infot!

Lehet h a haverok vmi régebbi verzióval próbálták, meg volt vmi olyan para h ugyanazzal a seriallal nem lehet játszani vagy mi.

Ránézek
  • ity
    Leslieee:
    igen, műxik rendesen
    rendszeresen játszunk tq-val is haverokkal
    nem is emléxem, hogy lett volna a beállításokkal vmi gond
  • Skeeter18
    Gyerekek! Ugyan még csak a 29es szinten tartok, de máris rájöttem, hogyan tudnám majd legyőzni az általatok már többször felhozott Talost! Szóval a tervem a következő: Az én kis pazar Spellbinder-emmel megidézem magam mellé Zámbó Jimmy szellemét, és mellé pazar hangját. Ezek után ráuszítom Talosra, aki remélhetőleg eme teremtmény láttán az öngyilkosságba menekül, én pedig bezsebelem a jutalmat... Kb ennyi :DDDD
  • Leslieee
    Szia
  • Narven
    Na. Véget ért a móka mára, zárul Narven mókatára. Go home. Esetleg otthonról még kicsit leszek. Esetleg. :-)
    Sziasztok!
    JÓ játékot.
  • Narven
    Annak idején így volt egy a rendes, szoba-kocka-papír-ceruza-keksz-üdítő-kuporgás rpg-vel is. 6-an plusz a mesélő. Halál klassz volt. Neki álltunk délután 2-kor, és hajnali 2kor alig akartuk abba hagyni. :-) Innen hoztam az rpg imádatomat. Koros lévén szobában már nem jáccom (bár az az rpg -sem- korfüggő, mégis, tiniként valahogy még volt időm rá).

wedge31: hajtom fejem ;-)
  • wedge31
    Mi tavaly karácsonykor 11-órát nyomtuk lan-ban a sacredet totál hullák voltunk a végén, de megérte azért a te 8 órád se semmi.
  • Leslieee
    Édes vagy! :)

Nem igaz mert első nézésre csak azt láttam h Ikrek, meg a korod, másodikra viszont a foglalkozásodat is. Harmadikra meg...........hmmm azt el sem merem mondani ;)))
  • Narven
    Leslieee: többszöri nézésre is csak ugyan annyit láthatsz rajta. :-))
    OK, akkor a LAN-t elfelejtem. És kösz, hogy tudod mire gondolok. Ez néha magamnak sem sikerül :-)
  • Narven
    ity: Hamachi-ra rákerestem, találtam róla leírást. Teccik a progi, hasznos. Otthon majd letöltöm.
  • Leslieee
    Amire Te gondolsz Narven az a Lan, de azt felejtsd el :)

• Leslieee
    Miért Ity neked müxik a Hamachi? Mert haverék próbálták egy másik gémmel és nekik nem működött.

Narven, én többször néztem a tiédet:P
  • Narven
    Leslieee: egyelőre gép-gép között nemtok multizni (legnagyobb bánatomra), mert nincs hely, ahová a másik gépet tennénk, plusz nincs még egy pixershader-es kártya. Csak ennyi a bajom :-) Bár ahogy magamat ismerem: talán jobb, ha nem lehet multizni, mert akkor nagyon álmosan jönnék minden nap dolgozni. Tavaly a Sacred-el volt, hogy 7-8 órát sem álltunk fel a gép mellől :-)
  • ity
    Narven:
    eredetivel bárhol, bármikor, bárkivel
    warez-el csak egy "hamachi" nevű kis segédprogival (erről itt az sg-forumon is találsz infot, ha rákeresel, hogy műxik, stb)
  • Narven
    Leslieee pontosítsunk. Nem NÉZEGETEM az infódat, csak egyszer néztem meg. :-)) Na. Mint ahogy Te is az enyémet. Kvittek vagyunk. :-)
  • Leslieee
    Miért Narven, látsz? :P

Lehet multizni a játékon belül hostolhatsz vagy join-olhatsz, persze csak ha az érvényes seriallal installáltad a játékot.

Ity-vel egyetértek, tényleg jobb soxor a zöld cucc enchanttal mint az eldobott kékek.
  • Narven
    ity: Meeeennyyyiiii??? 16 milla? Khmm... nekem már a "magamnál" hordott 300-500 e arany is soknak tűnik. Akkor ezexerint mégsem annyira sok :-)
  • Narven
    Leslieee: Ránézésre Te nem TV függő vagy :-)) Amúgy az nem hobby, hanem meló, de mindegy. Végülis annyit vagyok a melóhelyen, hogy lehet akár hobby is. Bár ha utálom, amit csinálok, akkor nem lehet hobby mégsem :-)

Hol lehet multizni? Mármint net-en.
    Lehet? Kivel? Hol? Hogyan? Mikor? :-DD
  • ity
    Ha elfogadtok egy jótanácsot, gyűjtsétek a pénzt.
    Épp most vettem legendary-n egy +2 all skilles amulettet (tehát nem egyféle kaszthoz tartozó skillest). Több mint 16 millát kért érte. Még jó, hogy volt nálam 28 milla :)
    Nem sokkal előtte szintén majdnem 20 milláért vettem egy zöld kardot.
    Egyébként meg a boltban kapható zöld cuccokat charmokkal feltuningolva néha jobb statokat kapunk, mint kék és lila set-ekből.
    A druidámon most is (mint írtam lvl 54) boltban vásárolt sapka, amu, fegyver, van. Pedig esik azért jó pár lila cucc is.
    Az áraknál maradva pedig az italokat nézve legendary-n 30 ezerbe kerül egy üveg és ott pedig inni kell hordószámra, nincs mese.

Jah, és még mindig keresem a Crystalline legendary set sapkáját és/vagy lábszárvédőjét. Van bőven lila cserealapom érte ha esetleg van vkinek ezekből felesleges, kérem szóljon.
  • Narven
    Sötét: Nekem is csak egy db-ot sikerült eddig találni (mint lentebb említettem: az sem az én szet-em volt...)

Skillek (saját) earth/spirit - tarol az ellen között a Volcanic Orb és a Ring of Flame, valamint igen jól hasznosítható spirit-ből a Deathchill Aura is.
  • Leslieee
    Szerintem ritkán jó egy set összes darabja. Pl az Obsidian torso armor meg a lábvédő elég gagyi sztem, de vannak belőle jó darabok. Összegyűjteni meg kinek van ereje? Multiban lehet cserélgetni úgy mondjuk más. Pl van egy fazon a külföldi fan site-on, a palinak megvan az összes Alexander-es legendary cucc. Nagyon vadállat :)
  • Leslieee
    Hát attól h megadom a nevem még nem árultam el semmit magamról:) Nézegeted az infómat? Puszi a pocidra :))

Pedig kopiban ládában is van ám kék cucc, szal csak nézegesd azért!

Kemény hobbid van :))) Gyere faggass ki, hátha én is függő vagyok :P
  • SötétBarom
    Van olyan aki összeszedett valami szettet? Nekem van egy Obsidian buksim, meg egy thébai lábszárvédő.. De egy szettből még nem sikerült egy darabnál többet találnom...
  • Narven
    Kék cuccot még soha (az alatt a 2 hét alatt, amióta jáccom a játékkal) nem találtam koporsóban-ládában, zöldet már igen, de elvétve. Ált. azt csinálom, amit mondasz: kinyitom, megnézem mi van benne. Sárgák mennek eladásra, kékek-zöldek is, ha nem enyémek.

Volt egy nagy mákom: még bővben Athén előtt egy totál átlagos részénél legyaktam pár kentaurt. Meg sem néztem mi volt náluk, csak "ügettem" tovább. Aztán pár pillanat múlva mégis úgy döntöttem: elmegyek és megnézem mit dobtak ki. És bingó: ott virírott egy nagyon csecse kék cucc, pont nekem való. Na onnantól nézek meg (majdnem) mindent :-)

Tök fura, hogy megadtad a teljes neved. Nekem már úgy benne van a véremben, hogy az internet ált. anonim, hogy eszembe sem jut beírni a teljes nevem. :-)