23078
  • ity
    wedge31:
    ne haragudj de ezekkel a beszólásaiddal saját magadat minősíted
    ha meg direkt provokálni akarsz, tedd, ha ettől jobban érzed magad,
    nem ütöm le a feldobott labdát
  • Narven
    Thx, minden világos. Szal' a GuildWar 7k-ba kerül, és utána már nem kell a játékért csöngetni. Konzekvencia: egyelőre marad a TQ :-)
  • savior
    megveszed a jatekot, es utana nem kell kulon fizetned azert, hogy online jatsz vele
  • Leslieee
    k=1000 :)
  • Narven
    Jedi: a tegnapi enchant-os infó jó volt, thx. Bele tudtam tenni őket a cuccaimba (mily' meglepő :-D)
  • Narven
    Megengedem, hogy mindenki lámának nézzen, de itt a köv. kérdés hentesferi-hez: mijaza 7k? :-))) És ha nem havi díjas, akkor milyen? "Minden megkezdett perc 10 Ft"? :-)
  • Narven
    Írtam (meló volt sok - hol egy munka hőse érdemrend??) :-))
  • Leslieee
    Írjál már vmit Cica mer befordulok :D
  • wedge31
    Amig volt netem épp az emlitett Guild wars-ot nyomtam ami szerintem jobb mint a WoW,gyorsan hozzá teszem ez magánvélemény még mielött valaki belekötne mert nem tud egy mondatos szöveget értelmezni.
  • hentesferi
    Wedge te jáccol valami MMO-val ?
  • hentesferi
    igen vannak :) vagyis én csak 1röl tudok :)
    a Guild Wars-rol az 7k és nem havi dijjas :)
    és nem roszz game ;) de adok egy címet www.mmorpg.com ez egy nagyon jó kis oldal :)
  • wedge31
    Guild wars.
  • Narven
    Régóta gondolkodom már azon, hogy egy netes rpg játékot is ki kellene próbálnom. Egyik ismerősöm valami Anarchy Online-t (vagymit) emleget, a másik meg EVE-t, a harmadik WoW-ot. Eddig minden ilyen játék a pénz miatt tartott vissza, bár vannak, amelyek díjtalanok, nem?
  • SzlobiG
    Szerintetek mire nyomjam a skilleket:skill A kétfegyveres kizárva mer pajzsot használok.:)
  • hentesferi
    jaja :D nem keveset :DD 8k 2 havonta de lehet 1 havonta is úgy 4k :) de ha havonta akarod akkor bankszámláról ha pedig inkább 2 havonta akarod fizetni akkor van egy bizonyos GameCard :) amit ha megveszel van rajta egy kód olyan mint a feltöltő kártya :) azt beütöd az oldalon és van 2 hónapod :D
  • Leslieee
    És Feri az eredeti mennyit kóstál? Ott vmi havi fizetés van nem?
  • wedge31
    Igen esnek de teljesen véletlenszerüen ahogy az ilyen tipusu játékoknál szokás.
  • hentesferi
    jah a tört serverek :) én is ott kezdtem de már eredetire mentem de most meguntam és TQ-ok :D
  • hentesferi
    jaah :DDDD
  • Leslieee
    A WOW-al játszottam 40. szintig de untam mivel nem akartam befizetni a lóvét rá így csak ilyen mellék szervereken tudtam vele tolni, ahol volt 1-2 idegesítő bug, illetve 1-2 quest nem volt meg.... De amúgy bejött nagyon. A fő szerveren nyomnám azzal is.

Feri azé iszó annyit v, mer hanyas vagy?? És már ott jársz. Akkor ne csodálkozz :)
  • M3nt0R
    Ennek nincs köze ahhoz h tört vagy nem. Lilát pedig normálon nem fogsz találni egyáltalán. Majd csak a későbbiekben.

Storm + nature-hez milyen cuccot ajánlotok? Vmi idézés? Ezek a farkasok jók? Vagy mire toljak szerintetek? Támadásom már van, valami idézgetésre gondoltam, de nemtom mire jó pl az a villámszerű spirit a stormnál.
  • öregharcsa
    "Csak warezos játékaim vannak ez se kivétel."
  • hentesferi
    jaa oks akkor már értem :)))
    és itt törtön esnek a lilák ? :) neked már van ? mert most járok Ornatebe de még 1 lilám sincs :S kezdek agódni hogy törtön nincs sok esély egy jó cuccra
  • wedge31
    Ha végig tolod a normált utána a főmenüben választható lesz az epic,ha azt is végig vited akkor már a legendary is.Csak warezos játékaim vannak ez se kivétel.
  • hentesferi
    oks köszz :))

és mikor fog változni a fokozat ? mikor leszek epic ?ha csak kékem lesz ? :)
    és te eredetin vagy tört gamen jáccol ? :)
  • wedge31
    Igen,tényleg annyi.Ha akarsz legendaryn is játszani akkor már normálon kezdj el figyelni arra,hogy minél több pénzed legyen.
  • hentesferi
    jah :S

és a vicc hogy elég drága a poti mondták hogy legendaryn 30k a poti ?!?!?!?!?
  • wedge31
    Normálon és epicen még elmegy,de legendaryn gyakorlatilag folyamatosan nyomni kell az itóka gombját ami tényleg nagyon odavágja az embert.Egy ötvenes karival azé nem bánnám ha egy mezei disznót eltudnák intézni ital nélkül is.
  • hentesferi
    wááá hogy lehet ennyire béna :D már mgint elfelejtettem a válasz gombra klikkelni :) a lényeg neked szántam Narven ;)
  • hentesferi
    a legnagyobb vicc hogy én is normálon :S nem tudom lehet gyenge cuccaim vannak vagy nem tom de eléggé veszik a hp-m :S pedig majdnem 3 k élet :)
    meg azt nem értem :S hogy a fokozat magátol fog változni ?
  • Narven
    Sötét: A spirit egész jó, "nekromancer" varázslatokkal. Bár az earth sem rossz, habár távolsági harc mellé nem igazán illik. Neked inkább (nem túl sok tapasztalattal - mármint részemről) inkább a Nature-t ajánlanám.

hentesferi: nekem szám maradt tátva, hogy milyen sok poti kell neked :-) Milyen fokozaton jáccol? Nekem (biztos) azért kell olyan kevés, mert normálon jáccom.
  • hentesferi
    áá sry de mindig elfelejtem benyomni a "Válasz" gombot :S :)
  • hentesferi
    :))))
    én sztem nem most fogom abba hagyni ;)
    az MMMORPG kérdésem inkább hozzád és Leslieee-hez szólt :)
    veletek beszélek a legtöbbet ;)
  • Narven
    Leslieee: Az a cucc haláli király volt. Felvetted, visszamentél pl. 22-es szinttel és magadon egy ilyen cuccal a legelső területekre, és azok az orkok és a többi kis köcsög, akiktől az első pár szintig rettegtél, szana-széjjel hullottak, hozzájuk sem kellett érni :-) Én is imádtam :-)

hentesferi: MMORPG kérdésed kié? Esetleg költői?

Viszont a TQ-ben nagyon teccik, hogy a skillek kombinálásával más és más lehetsz. Ezért indítottam egy varázslót a harcos után, és ezért fogom kipróbálni sok-sok karival majd mindegyik skill kombinációját. Hunter nekem is nagyon teccett, bár egyelőre még a varázslóval nyomom. Úgy tűnik, hogy a TQ-val sokáig fogok jáccani :-)
  • hentesferi
    ja igen ebbe a gamebe amit sztem kicsit elb@sztak hogy sok poti kell és nem olcsó :D én most Ornatebe 2-300000 goldot elszoktam költeni potikra :DDD
  • SötétBarom
    Most kezdtem egy új karit, mer a warfare/storm csávó túl sokat ivott és már nagyon irritált.. ;DD
    Hunter mellé mi lenne jó párosítás? A távolsági harc miatt én valami idézősre gondoltam (spirit v. nature), mivel önmagában elég sebezhető szegény..
  • hentesferi
    :DDDD

és az a game milyen régi ? :)
    nem ide illő téma :) esetleg te nem MMORPG-zel ? :)))
  • Leslieee
    Jó is az a Sacred. Viszont egy valami sokkal nehezebbé tette mint az összes többit. Méghozzá az hogyha átfutsz egy területen akkor az összes kibaszott szörnyecske addig fut utánad amíg utol nem ér. Ez elég idegesítő ha mondjkuk jó 5 percig futkározol :P Viszont volt benne egy olyan magic a cuccokban, hogy minden nálad X szinttel kisebb teremtmény meghal. Ez elég vadul nézett ki hogy csak rohangálsz a világban, körülötted meg szörnyek százai dobják fel a talpukat :)) Néha úgy éreztem magam mint egy isten :DDDDDDDD
  • hentesferi
    :)))

sokan mondják hogy a Sacred nem roszz game , lehet kipróbálom majd ;)
  • Narven
    Én is megcsináltam minden küldit amit lehetett (vagyis amit megcsináltam), kettőt kivéve. Egyet Athen-ban hagytam el, egyet meg Knossos-on.

A Sacred-ban pl. ezt imádtam: ahová léptem, küldetés termett. "Ezer és ezer", mindenféle stílusú küldetés. Szerintem változatos volt tőle a játék. :-)