23078
-
virs lee #2561 Elnyomod a spellt, aztán vársz x másodpercig mire újra használhatod. Ha túl nagy a késleltetés, akkor hiába sebez nagyot a spell, adott időre levetítve mégis karcsú. Elég suxx.
Egyébként milyen az orb sebzésre? Mondjuk az ice shardhoz (kimaxolva, torrenttel) viszonyítva. -
Narven #2560 Szóval az a varázslat feltöltődési ideje? Magyarán nem lehet azonnal nyomni a másikat, hanem várni kell, míg feltöltődik. Ühümm... Thx virs lee :-) Nemtom, nálam Volcanic Orb egész gyorsan töltődik, arról nem is beszélve, hogy a 20as elleneket is nyírja kifele, egy Volcainc Orb-al kb. 3-4 dől ki. Nekem egyelőre beválik, bár nem legendary-n nyomom :-) -
virs lee #2559 A cast delay nagyon suxx, gyakorlatilag értelmetlenné teszi a skillt. Mire feltöltődik, elnyomok 20 jégcsapot, az simán felülmúlja sebzésben is. Gondolkodom még a naturen, azonkívül hogy gyógyít van skillje amivel 200 manaért cserébe instant recharge, ezzel talán a chain light is ér vmit. Meg a stormos whispnek is van 1 jó skillje, amivel fél percig duplázza a sebzést, ezt is feltöltheti instant, ezzel elég jól arathat a storm egymagában is. -
Narven #2558 ity: mi az a cast delay? Többször volt már itt szó róla, most csak a Volcanic orb miatt akadt meg rajta a szemem, ugyanis én ált. azzal irtom az ellent. Nekem bevált, bár - mint említettem - fogalmam sincs mijaza cast delay. :-) Nálam 3 dolog van állandóan bekapcsolva, kettő az earth-ból (Earth Enchantment, Ring of Flame) és egy a spirit-ből (Deathchill Aura). Ezek (eddig) beváltak, másodlagos sebzésként pedig a Volcanic Orb-al írtom az ellent. -
ity #2557 Az a helyzet, hogy nekem nem jön be a tüzes ág.
Nem tom milyen fireballra gondolsz, az nem dióban volt? ;)
A Flame Surge hatótávolsága kevésnek tűnik.
A Volcanic Orb meg a cast delay miatt unszimpi.
A Core Dweller viszont egy pótolhatatlan tank, emiatt és a kasztból fakadó +90 int (meg health és nrg is persze) miatt használom csak az Earth-öt. -
virs lee #2556 Én még csak 23-on tartok, de már 2000 a mana. Ritkán kell inni piát, de azért néha kell, és ez még csak normál fokozat.
Elementarista, akkor earth-öt is használsz. Hogy ityeg a fireball? ~~ -
ity #2555 38-as elementalista
nulla pontot tettem az nrg-re eddig és van neki 1273 manája
100 mana alatt van egy shard kasztolása
egy shard sebez 300 körül és 5-öt lő
vagyis ha közel jön nmy, mind eltalálja, az ugye 1500 cold sebzés amiben még nincs benne a frostburn dmg
szted melyik nmy éli ezt túl?
1273 manából több mint 13 lövés jön ki, perse mana regent még nem is számoltam, hogy milyen gyorsan tölt vissza ha csak int-re teszel, szóval ez bőven sokkal több. Tehát 15 * 1500 = 22500-as sebzés, még mindig frostburn és cast delay nélkül ... és egyetlen üveg feltölti a manádat.
Nos, én ezért nem látom értelmét nrg-re tenni.
Meg mert látom, hogy meg se tudnak közelíteni egyelőre :) -
#2554 Az elemental damageba csak a ligtning, cold , fire tartozik bele jól írta valaki, a poison nem.
Viszont vmi olyan mod kéne ami külön jelzi ki az elemental damage-t. Szar így h csak úgy egyszerűen hozzáadja a simához. -
r4pt0r #2553 Energy azért nem kell mert most tartok 16os regnél és iszok egy potiont és egyből feltölti, nem kell rá várni.
Szerintem próbáld ki, elvileg le kell szednie. -
ity #2552 A varázslatok sebzését sajnos a játék gyárilag nem írja ki. (Csak a krikikust)
Van azonban egy mod ami megmutatja az okozott sebzéseket (némi korlátozással). Akár közelharcos vki, akár varázsló. Ugyanúgy írja ki, mint a kritikus ütéseket, nem a karakterlapon, hanem a csataképernyőn, de ez az összeset kiiratja (readme-jében le van írva, hogy milyen korlátozással és hogy miért).
Akit érdekel innen leszedheti a modot
Titan Quest Enhanced Experience Mod Pak -
virs lee #2551 Ööö, már miért ne kéne energia a mágusnak? Végülis csak abból castol. ~~ Str az nem kell, dex az sztem se ártana, de én még 1 fillért nem pakoltam rá. ~~ Health meg sztem inkább cuccból + potionok, a mágusnak inkább aratni kell, nem állni az ütéseket. Arra ott a harcos.
Spell breakerre érdemes tenni pontot? Leszedi az ellenség enchantját, illetve sajátról a negatívat, eddig nem nagyon volt rá szükség, de a memfiszi a gettóbban jöttek olyan feketét fingó tagok, akikre elég sok volt a mellélövés. Lehet kéne ilyen oszt jól lecastolnám róluk a felhőt? -
virs lee #2550 Főd ~~, tűz, víz, levegő. -
r4pt0r #2549 Kösz.
Hmm akkor lehet érdemes lesz tenni armorra (nem tudom mi a neve stormnál van). Én most kezdtem el epicet 32es vagyok, a közelharcosok nem vészesek a spirit aurának hála, de a nyilasok vagy a varázslók már kemények.
Szerintem felviszem egyelőre 200ig a dexet , aztán a többit intre, de azért majd megnézem oldalakon, hogy a jó cuccokhoz mennyi dex kell nehogy aztán ne tudjam felvenni
Engem is érdekelne hogy lehet megnézni a varázslatok sebzését, egyelőre ez hiányzik nekem nagyon. -
ity #2548 Tudtommal csak a cold, fire és lightning tartozik bele. A poison-t sztem külön számolja.
De a +%-os elem dmg (pl egy ütőfegyveren vagy gyűrűn lévő is!) hozzáadóddik a castolt spellek sebzéséhez is.
Caster ruhákhoz valóban csak int és (sajnos) dex kell. Str sztem pazarlás, úgyis caster ruhákat aggat az ember rá.
Energy szintén pazarlásnak tűnik, inni lehet nrg-t.
A health viszont lehet kevés lesz alapon hagyva, (bár eddig én sem tettem egy pontot sem rá) ha az ember átmegy legendary-ra. Ezt még sajnos nem tudom mert az elementalistám csak epic közepén jár (lvl 38). -
Kamisama #2547 Jeeee, megöltem azt a hülye Typhon-t. Lehet Ancestral Horn nélkül is ment volna, de akkor nagyon sokat kellett volna futnom előle. Szerintem ő nem annyira gáz, inkább az, mire eljutottam hozzá, az utolsó teleport kaputól számítva. Nagyon megszívtam mert nem volt egy normális fegyverem, kék cuccokat nagyon nem találtam sehol. Szal 305-ös DPS-el kellett legyaknom. Szerintem elég szar ahhoz képest hogy egyeseknek 1200-tól mittomén meddig tart a sebzésük.
Más.
Miért van az, hogy most epic-en szereztem egy essence of prometheus-t, és abba kardba amibe már van egy ilyen, nem tudom belerakni. Lehet azért mert azt még normálon tettem bele?
Végül egy gyönyörű kép.
-
r4pt0r #2546 Még egy kérdés, varázslónak érdemes Str. re pakolni? Mert ahogy néztem a varázsló cuccokhoz csak Int. meg Dex. kell. Most van Int. 550 Dex. 180
Ja és gondolom Health és Energyre sem érdemes pakolni.
-
r4pt0r #2545 Az elemetnal damagebe mi tartozik? -
virs lee #2544 Az olcsóság, a tft drága. ~~ -
#2543 loal! de 7950re igen :D:D:D:D (igaz nekem a vx924 is ~125K volt(okossagban xD)... [megvan neki amiota kidobta a viewsonic a Mo.i piacra] XD) -
ity #2542 M3nt0R:
Én a Heart of the Oak-ot maxoltam először. Önző módon fontosabbnak tartottam a saját életemet, mint a farkasaimét :) Már normál fokozaton ki volt maxolva. Biztos diós berögződés volt, hogy dru-nál az elsők közt azt kell maxolni. Farkasokat késobb maxoltam, mikor epic-en mindig behaltak. Akkor megkapták maxosra a Survival Instict-et is. Hirtelen nagyon szívósak lettek. A Maul-ra és a Strenght of the Pack-ra 1-1 pontot tettem csak kezdetben, mert nem caster druidának indult. Epic végéig simán be tudtam rontani egy csapatba és püfölni őket. Legendary-n kellett skillátrendezést csinálni, mert ott már nem muködött a tank módszer.
A végeredmény +4 all skill cuccokból így néz ki:
Heart of Oak 16/12 (+128% élet) a hozzá tartozó passivakra 1-1 pont
Call of the Wild 19/15 (3 farkas, egyenként 3292 élettel, amire ugye rájön az Oak 128%-a, és így van 3 db közel 8 ezer életes farkas) Survival Instict (minden farkas passive skill maxolva ugyebár) 2500 élet körül bekapcsol, és onnantól 80% sebzést elnyel, ráadásul +105%-al megugrik a farkasok sebzése ilyenkor, szóval alig lehet őket lecsapni, ha még gyógyítod is őket közben.
Tapasztalataim szerint Legendary-n létfontosságú, hogy vki elvonja a tűzerőt rólad. Főleg, ha varázsló típussal játszik vki. Legendary Typhon ha jól emléxem 2 vagy 3 farkast tudott lecsapni, de ugye rögtön pótoltam őket. Engem meg sem sebzett, én távolról átkoztam és ligtningoltam.
Egyébként a végére nekem 7690 élet jött ki 1149 manával. Ez elég volt általában mindenhova. -
virs lee #2541 Még ami az earth mellett szólna esetleg az a fire resist skill, a storm light + cold absorbos skilljével együtt komplett elementális védelmet ad. Kár hogy nincs valami mana regen tuningoló skill mint a DS-ben. -
virs lee #2540 21. szint az még az eleje, én is ott tartok, csak jégcsappal lövöldözök, van 11 skillpontom elosztatlan. Engem inkább a hosszútávú hasznosság érdekel, storm mellé earth vagy nature kifizetődőbb hellen (vagy ahogy itt hívják)? Brutál dmg többféle formában (itt is vannak immunisok mint a dioban?), vagy ez felesleges, inkább gyógyítani is tudjak.
Earthből az enchantos ág fegyveres harcosnak való, nekem a fireballos rész (+gólem) passzolna.
Melyik irt jobban, a storm lightningja, vagy az earth fireballja? cast delay mindkettőn van? -
virs lee #2539 Nekem nem telik tft-re. ~~ -
r4pt0r #2538 Az szép. A PowerStrip tud Hzt lockolni, próbáld meg. -
bgabor #2537 Az én TFT-m például egyes játékoknál kikapcsol, ha nem 1280*1024*60Hz-en működik.
Ez azért poén mert egyes gagyibb programoknál nem lehet a Hz-et állítani. -
zsotesz #2536 Én earth magic-es karival kezdtem. Már egyszer végigtoltam a warefary-s karival, ahhoz képest sokkal egyszerűbb a varázslóval. Őt most úgy fejlesztem, hogy nyomok az enchantra (első oszlop), a gólemre és az utolsó oszlopra. Most vagyok 21-es szintű. Eddig egyszer haltam meg, az is figyelmetlenségből. Nagyon még health potiont sem kell használnom. Szerintem kezdj el egyet bátran, nekem jobban bejön mint a közelharcos karim. -
#2535 igy van r4pt0r jol irja... ha nem nativban hasznalod a tftdet, akkor szemcses lesz, ronda... nativban nagyon szep igy az ember ra van utalva az 1280ra... -
#2534 Hát az a durva h nekem nincs Jackalhero vazze :D Csak sima sakálok meg hiének meg skorpiók mindenhol már vagy 3x végigmentem :D Nagyon durva :)) -
#2533 ja. siratjuk is magunkat... -
r4pt0r #2532 Azért kell sok embernek 1280ba rakni mert tftje van, és ez a natív felbontása. A nem natív felbontás megjelenítése meg nagyon rontja a kép minőségét. -
M3nt0R #2531 Erre a spell damage-re én is kíváncsi lennék, tényleg jó lenne tudni mennyit sebzek tulajdonképpen.
Ity: Ezt a heart of oak témmát (ami életet ad) te fejlesztetted? mert nemtom hogy most arra álljak rá és ha azt kimaxoltam akkor a farkasokra, vagy fordítva? Mert elég könnyen meghalok ha nem figyelek, nincs túl sok életem, meg védelmem se, Mágus ugye...
Egyébként érdekes amiről beszéltek (vidkari, grafika dolog) mert én pl 1024*768-ban tolom minden mediumon, igaz néha az is szaggatt, de engem vhogy nem tud érdekelni. Ezeknél a játékoknál sztem tökre nem a grafika a lényeg, ráadásul sztem ez még ilyen kis felbontásos témán is gyönyörű mediumon. Szal nemtom hova kell itt 1280-ba rakni meg mittomén. -
#2530 Írtottam egy kicsit .
-
Tovi #2529 Köszi szépen, megtaláltam. -
virs lee #2528 16-os szinten meglett az 1. milkám úgy hogy költöttem is néha, csak mondom annak akinek nincs elég pénze. ~~ -
#2527 Térképpel együtt. -
#2526 A GameBanshee-n van fenn végigjátszás.
-
Tovi #2525 Sziasztok!
Nincs valami online térkép közforgalomban? Knossos-ban elhagytam egy küldetést, meg kellene keresnem a Tritons Ridge nevü helyet, de sehol nem találom....
Nincs kedvem egy kilépés után átverekedni magam a szörnyhegyeken.... Ha valaki emlékszik a helyre plíz írja le...
Köszi -
#2524 de -.-
kosz nem kerek belole... -,- -
virs lee #2523 Azt hogy tudom kideríteni varázslattal mennyit sebzek éppen? Mert a DPS-nél nem mutatja, csak a varázsbot fizikai sebzését amit akkor kapnék ha azzal hadonásznék, de egy mágus nyilván nem nindzsa, szal nekem a spell damage kéne. -
virs lee #2522 Ezekszerint nem dióztál a b.neten. ~~