23078
  • Leslieee
    Hát ez tényleg igaz! Mindig épp annyiba kerül h mégha el is adogatod azokat a cuccokat amik nem kellenek, akkor sem tudod megvenni:)Ha kimész harcolni és visszamész akkor már más cuccok vannak nála. De néha előfordul, bár ritkán h elég pénzed van az adott tárgyra.
    De inkább nőiesen valld be, ne kelljen csalódnom benned :P

Figyi csináld azt h csak kinyitogatod, és azt veszed fel ami zöld vagy kék vagy ami kell, ennyi :) És nem hiszem h ilyen hamar megőszülnél, még van egy pár jó éved :DDD

Pusz
  • Narven
    Minden alkalommal, ha a kereskedőnél volt jó cucc, akkor pont annyiért, hogy ne tudjam megvenni. Elmentem gyakni, szedtem össze pár cuccot, mire vissza értem az a bunkó "eladta" és már hiába ácsingóztam a klafa cucc után :-))) Amúgy bevallom férfiasan: az athéni katakombákban én nem sok koporsót nyitottam ki. Bár ezer sárga cuccom lett volna, de mire mindezt összeszedtem volna, ott őszülök meg. :-)
  • Leslieee
    :)) De Panzer az normalon is ottvolt.

Narven Athen-ben járok az elveszett Spártainál. De mivel szar a gépem nemtok vele haladni normálisan.

Amúgy az árusoknál is fellelhetők néha jó cuccok (zöldek), csak kicsit sokba kerülnek, de érdemes megnézni.
  • Narven
    Leslieee: Te merre tartasz éppen a játékban? Én perpill. Knossos, de annak is az eleje. Athen-ban elhagytam egy küldetést (vmi Spartan lost - vagymijatúró), és hiába próbáltam vissza teleportálni, állandóan kidobott a játék. Szóval hagytam a pi... francba :-)
  • Panzerfaust
    Dehogyem találtam meg, de nekem csak második nehézségen Megarában adta meg
  • Narven
    hentesferi: én is mindig eladom a nem nekem való cuccokat, légyen az sárga-kék vagy zöld (a fehéreket már fel sem veszem), amivel nincs is sok baj, mert dől a lé. Viszont egy idő után a lét sem tudom elkölteni, hiszen a klassz cuccokat ált. monszták dobják ki, nem a kereskedők árulják. :-)

Leslieee: Igazából részemről ez csak műbosszankodás, mert nem lenne igazi, ha egy játékban minden klappolna a karakternek. Na az lenne az igazán uncsi.

Amúgy én kölcsön videókártyával nyomom, mert az én régim még nem támogatja a pixershader-t.
  • wedge31
    Ez a legendary szint totál szivás 48-as szintü warfare/storm karival óránként kiiszok egy kisebb tó méretü gyogyitó italt. Aszem nálam epicnél vége lesz a dalnak,legalábis evvel a karival.
  • Leslieee
    Jó szerintem elég gyóccert dobnak el a mánsztörök, nem kell arra külön költeni:) Legalábbis normalon még nem :)
  • hentesferi
    nah de kicsit fel meek jáccani :)
    nektek további jó társaágást :)
    nah bye all ;)
  • hentesferi
    jah...igaz...:)
  • Sir Quno Jedi
    Ezé kell nature is bele a kariba és máris gyógyítgathatsz kedvedre.
  • hentesferi
    én eladom ;)
    ami még lol hogy az energy poti 600 arany :))) igaz van pénzem de ált. szoktam venni 150-150 hp és energy potit és alig marad pénzem :)
  • hentesferi
    Nekem is így van valahogy annyi kék bow esett már meg staff is pff :) és harcos vok :)
  • Leslieee
    Csába Narven, pedig már reménykedtem :P

Ez a nemnekemvalócucc minden rpg-ben így van, de lehet h csak ennyire szerencsétlenek vagyunk:D Nem pl a Diabloban tök alap volt h sosem magadnak találsz Unique cuccot.

Nekem azért jó, mert a harcos és a mágus cuccokat is tudom hasznosítani.
  • Narven
    Általános tapasztalat (legalábbis nálam), hogy ha ismerős jáccik pl. harcossal, akkor varázslós cuccokat dobálnak ki a monsták (kékeket, zöldeket), ha pedig én jáccom, akkor a cuccok a harcosnak valók. Jó, még mielőtt letámadtok: persze szoktam a saját karimnak is találni, de igen RITKÁN. Vannak jó "helyek", ahol sok kék-zöld cucc található, de nagy ritkán nekem valók. :-/

Melóhely erre való, persze csak ha hagyják. Sajnos olyan helyen vagyok, hogy ált. nem hagyják.... szóval örüljetek (vagy ne?:-), nem leszek itt napközben sűrű vendég (bár lekopogtam :-)
  • Leslieee
    Nem szerintem itt bármi bárhol előfordulhat. Volt olyan epic cucc amit 2x találtam meg de jóval arrébb.
    Bár Legendary cuccot még nem találtam az lehet h csak epic szinten fordul elő.
  • hentesferi
    nah amire ideges voltam megöltem Telkint és LOL amit adott gömböt kinyitottam nah nem mertem megnézni milyen epicek leszznek benne és volt benne kb 6 sárga meg 2 db kék bow :S miért pont bow wáá :)
  • hentesferi
    amúgy ebbe a gamebe minden World Drop ?
    vagy pl az Obsidian set csak egy bizonyos helyen esik ? (pl.: Insta)
  • Leslieee
    Azok is csak bizonyos területen vagy ellen után adnak jót. De ha másodszor is elmész arra akkor már csak sárgát adnak, ha meg 3.x akkor már csak csapdák:D
  • hentesferi
    ja :))

nekem azok még teljesen jók, nem vagyok olyan szerencsés hogy a Obsidian settet csak úgy dobáljam mert, olyan jó cuccaim vannak :D régebben a nagy Majestic chestek olyna jókat adtak mostanság meg csak sárgát :S
  • Leslieee
    Sima Geforce 7600 lesz nekem bőven elég. Ha meg nem teszek bele még egyet később.
  • Sir Quno Jedi
    Jobb is, mert azok még fosok...
  • Leslieee
    Vazzeg nem szerver gépre gyűjtök kabbe Dzsedi:D

Feri sztem az Obsidian cuccokra gondolsz, azok közül már 2őt eldobtam, jól néznek ki de sztem itt meg is áll a pozitívumuk :)
  • hentesferi
    jó azért nem egy Geforce 7800GTX-re gondolt sztem vagy egy ATI Radeon 1800XT-re :D
  • Leslieee
    Hát nem egy csúcs lesz, de azért maxon el fognak futni a progik pár hónapig :D
  • Sir Quno Jedi
    Videókarira majdnem elég, ha gyűjt még hozzá egy picit akkor...
  • hentesferi
    ja amúgy Majestic Chest Powa :)))))
  • hentesferi
    nekem esett tegnap egy nagyon jól kinéző cucc egy fejes de most a neve nem jut az eszembe kék szinű neonos és befedi az egész fejem :)) nah annak kéne az öszzes db-ja :)
  • hentesferi
    :DD

120k-ból már egész jó gépet lehet öszzerakni ;)))
  • Leslieee
    Nekem egyszer volt jó a drop, a lower war camp és a medúzák között. Találtam kb 4 kéket azon az útvonalon.
  • Leslieee
    Jedi nem az életem pótolom , hanem a gépemet 120k-ból :))

És amúgy is Sith párti vagyok! Beeeeeeeeee:P
  • Leslieee
    Jajj és már pótolta is!

Biztos egy szorgalmas nőszemély vagy! :)) Főleg mert meló közben is ráérsz ilyenekre:DDD

• hentesferi
    Nekem most leszz 20 :D

nekem is kéne már updatelni a gépem...
    Config:1.7 Ghz :S,768Mb ram,ATI Radeon 9600XT 256MB Ram

• Sir Quno Jedi
    Ha ilyen géppel tolod, akkor neked inkább egy PC nagyker kell, nem pedig pótlás az életedbe! Köhhh! :D
  • Leslieee
    Mivel a gépem: 1,8Ghz 256Mb-val és egy oldschool Geforce3 TI 200as, ezért ilyen okos 30 percre engedélyezi a játékot a gémmel:D Nah jó néha 1 óra is kijön (mert utána eltűnnek a szövegek, meg a kép felbomlik:) de az normál konfigon 20percnek felel meg, szal így csak egy 20askám van. De a héten upgrade-elem a másínt szal akkor nekiveselkedhetek normálisan végre:)

IGEN PÓTOLD NARVEN! :))
  • hentesferi
    Ity az igen ! GZ :)
  • hentesferi
    :DD

Nekem meg olyan hely érdekelne ahol jó a dropp :D
  • ity
    ha 54 lvl annak számít, akkor igen
  • Leslieee
    Szerintetek melyik a legjobb XP gyűjtő hely a játékban?
  • Narven
    Sir Quno Jedi: Jóvanna. Nem figyeltem. Ezt is írd hozzá a "lány vagyok" számlámhoz :-)))

Leslieee: nem baj, hogy újra leírtad. Én csak az elején olvastam a topic-ot, aztán meg abba hagytam, mert csak arról szólt, hogy senkinek nem műxik, és egymást hergelték :-) Amúgy meg az ismétlés a tudás anyja. Mint tudjuk :-) De azért thx!

Az mh=munkahely

hentesferi-é a piros hangszóró :-)

Pótoljam? ;-)