23078
-
berlin #2241 Nekem ezzel a megoldással eltűnt valamennyi Sidequestem... Azt írta ki a sidequestes "lapon", hogy quest log empty vagy valami ilyesmi.
És az NPC is csak bambáb áll.
:( -
berlin #2240 Köszi!
Megpróbálom. -
ity #2239 laceeee205:
Igen, lehet ott is lilát találni már. Pontosan már nem emléxem, de olyan 5 db körül találtam epicen én is.
És az első asszem egyiptom vége felé esett, a többi meg mind az orient szekcióban.
netuddki:
Sztem ez karaktertípus és felszereltség kérdése. De én nem javasolnám addig, hogy nekiugorj, még nem gyakod le elsőre bármelyik korábbi főmosztát halál nélkül. Ha közelharcos vagy, akkor bírjad az ütéseket, meg legyen tűz ellenállásod. Ha meg távolsági támadásokra gyúrtál, akkor legyél nagyon gyors futó (sok +% movement cucc és akkor körbefutva lövöldözheted). Lényeg, hogy sztem nem a kerakter szintje számít, hanem a harca való felkészültség. -
Fboy #2238 nekem erre is a #2230-ban leírt megoldás vált be -
#2237 EZ kell neked -
netuddki #2236 fijjug :D -
berlin #2235 HALI!
Sajna a Gorgons-nál (hidráknál) mindig kifagy a progi.
Van valakinek ötlete.
Bocs, ha már volt.
Köszi:
Bea -
netuddki #2234 fikkug hanyas szint kell ahhoz ,hogy normon kihérljem ezt a tájfún nevű rosszfiút? -
M3nt0R #2233 Jonnyka, ne legyél már bunkó. Az h nagyváros tényleg tág fogalom még. Egyébként ahogy mondták, Delphi majd még egy két város görögben, és Egyiptomban meg Kínában is a nagyobb városok, lényeg hogy keresd a kék jelű mystic emberkét.
Telkin:
a9e9-aa2c-7140-f02a-d009
b9e9-aa2c-7140-f02b-d009
c9e9-aa2c-7140-f02c-d009
d9e9-aa2c-7140-f02d-d009
e9e9-aa2c-7140-f02e-d009
Reloedes nfo fileból. Viszont mi az első két seriallal játszottunk csak. És vigyázz mert amelyik seriallal indítod a karit, csak azzal tudsz vele játszani.
ThugEdge: Öcsém a kétkezes ágat nyomatta végig, azokat a skilleket és elég jól megy vele. -
laceeee205 #2232 Sziastok!
Vki megtudná mondani, h epicen már lehet lila tárgyakat találni? Vagy csak legendaryn? Mert már egyiptom végén vagyok és még 1 db lilát se találtam.... -
#2231 aki warfare/earth-ben nyomul az megmondja mire érdemes gyúrni,mert én ebben vagyok és bár még csak 9-es vagyok,de hát elég gyengén muzsikálok:) -
Fboy #2230 nekem erre az volt a megoldás h a documents and settings\(user név)\dokumentumok\my games\titan quest\savedata\main\(karinév)\level_world....\normal\ könyvtárból kitörlöm az össze que végződésű fájlt, és ezután mindig jó volt -
haata #2229 Valaki segítsen!
Nem tudom betölteni a karimat. Mindig mikor betöltené, hibát észlel és kilép. Új karaktert tudok indítani, de régit nem tudok betölteni. A recovery patch-t már próbáltam, de nem segít! -
#2228 Ja, legelöször delphiben és aztán így tovább. -
#2227 irta hogy nagyvaros, mit nem ertesz? athen pl. nagy varos.. -
s.0liver #2226 Mikortól lehet? -
s.0liver #2225 Melyik városokban? -
#2224 van tobb kulcs, pl. reloaded verzio nfojaban -
Telkin #2223 Sziasztok! Szeretnénk 4-en lanozni a játékkal,de az Unleashed verziónál csak 2 kulcs van az nfo-ban! Kérdésem az lenne,h valakik próbálták már többen játszani vagy ez nem lehetséges? Sajna neten nem találtam más kulcsot és bár nem próbáltuk de valószínű kettőnél többen nem fogjuk tudni játszani vagy igen?! Válaszokat előre is köszi! -
#2222 köszi,akkor újra gondolom a dolgaimat:) -
#2221 A nagyvárosokban vannak emberkék kék jelel a fejük felett náluk lehet némi pénzért ujraosztani a skill pontokat. -
BladE666 #2220 Hy én is nyomnám multiba ha vki csiál szervert akkor irjon ide: [email protected] -
#2219 na a skill pontokat mikor lehet visszaszedni,kövi lehetőségnél,mikor skillezni lehet?me má tök nemtom jó irányba megyek e:) -
M3nt0R #2218 Hi!
Nem lehet kiszedni az enchantokat a cuccokból. Viszont sztem nagy 5let volt hogy vissza lehet szedni a skillpontokat.
Chain Lightingot én most kezdtem el fejleszteni, ha mindkét cucc ki lesz maxolva sztem egész használható lesz. Bár nemtom mennyi lesz a sebzése epicen meg legendaryn, elég lesz e. -
#2217 Na Hy!
Kandzsal: A Blacksmiths-et kurva egyszerű megtalálni de sokaknak mégse ment:D Van egy mocsár ahogy mész Delphibe és átjutsz a Lower Delphibe, ott lesz egy híd, és a hídnál látsz egy kis zöld ikont (trader) odamész és ottvan :) Elég mogorva mennyiségű cucc van a kovácsgyereknél.
Fotos: Nekem is ez a hülye "disc emulations detected on your system"-es para van miután felteszem a patchet, de előtte simán fut kilépkedés nélkül. Ezt több embernél para, de a többséggnél mégse. Utánanéztem a neten de semmit nem találtam róla. Biztos h a mi gépünkben lehet vmi para, vmi registry geciség a Démonnál, vagy vmi .dll file, nemtom. Szerintem csak a picsába le kéne formáznunk a Windows-os meghajtót. Utána jó lenne sztem. -
#2216 Semmi gond megbocsátok te is emberböl vagy. -
marshall1975 #2215 Én is eredetivel nyomom a multi beszarás jo nem lép ki de nagyon szaggat 1g ramom van 3000 amd+ g6600 gt nem hiszem el h ez annyira kevés lenne. Ez a játék szarul lett meg irva! Ennél szebb játékok simán futnak nálam nos kicsit csalodott vagyok ez miatt de remélem 1-2 patch helyre rántja. -
metlogen #2214 Lanon azt a részt nem tudtuk kivinni, bárhogy próbáltuk, single-ben viszont sikerült... -
#2213 ezen a ponton kezdek izgulni, hogy van-e még működő gépe bloodrayne2-nek?
remélem van :)
amúgy tegnap megvettem az eredetit, a tapasztalatokat megosztom, amint sikerült végigolvasni a topikot. -
Rusy #2212 ja arra gondolok köszi
isszony:DDDD -
savior #2211 de hatha csinalnak majd patchet a patchhez :) -
#2210 ha arra gondolsz, hogy nincs felirat, az ismert hiba. bal oldali gombra katt, úgy hogy a játék könyvtárában van a patch file. ha másra gondolsz, akkor passz -
Rusy #2209 igen amikor a patchet elindítom mintha ki lenne akadva nincs sem ok sem kilép és nem rakja fel -
#2208 original exe+patch+crack -
#2207 nem, 2 ágat fejleszthetsz. az enchantokat nem lehet kivenni, legalábbis én nem tudok róla. -
Rusy #2206 1.08 felment mindenkinél rendesen? -
#2205 Hy all!
Lenne 2 kérdésem:
A játék elején csak 1 Skillünk lehet, de ha 8. szintre lépünk, akkor vehetünk 1 2.-at is. "Pár" szintel később felvehetek 1 3.-at is?
Meg akkor a köveket, illetve állatmaradványokat ki lehet szedni a tárgyakból amiket felszereltem?
Előre is THX! -
FoToS #2204 Sziasztok. Valakinek sikerült feltennie az EMUDVD-re az 1.08 patcht? Mert nekem vitruális meghajtot talál miután felteszem :-( -
savior #2203 amugy a vicc az, hogy egyelore a zold cuccaim charmokkal jobbak, mint az epic cuccok, de meg a legendaryknal is. remelem ez a kesobbiekben valtozni fog. mellesleg ha mar olyan sok mindent atvettek diablobol, akkor rejtely hogy a runaszavakat miert nem? battleneten szinte csak a runaknak van erteke, a tobbi cucc hiaba ritka idovel megis tomegtermekekke valnak. -
savior #2202 pajzsal nyilvan vedettebb. de az is benne van a dologban, hogy mivel lassabban olod meg igy az ellenfeleket, igy nekik is tobb idejuk van hogy megsebezzenek. ki kell probalni, minden esetre nekem epic vegeig sokkal jobbnak tunt a 2 fegyver