23078
  • savior
    attol fugg milyen masik kasztot valasztol melle. onmagaban hiaba eros valami, ha a masik kasztot nem tudod ugy fejleszteni, hogy kiegeszitsek egymast, akkor nem sokat er.
  • virs lee
    Storm sorcim van, eddig csak jégre gyúrva (10-es szinten még sokfele nem lehet), de lassan kéne másra is pakolni.
    - A stormnak a lightning része (chain light) milyen, jó / szar?
    - Earthből a fireballos ág első ránézésre a jégnél is durvább, a gyakorlatban mit tud? Elég erős hogy megérje beválasztani?
  • r4pt0r
    Sejtem hogy mire gondolsz. Olyan chat nem tudom van e benne, nem multiztam még. De játékon belül biztos van. De szerintem az nem akkora baj, hogy nincs.
  • crash
    hamachi nekem ment csak volt vagy 1000es ping...nem tom miert...:(
  • robotnyk
    valaki akinek már működött a hamachis multi, elmesélhetné, volt-e valami trükk a beüzemelésben, thx
  • savior
    de az nem csak akkor jon elo, ha mar joinoltal valahova?
  • r4pt0r
    szerintem van benne say(chat)
  • savior
    raadasul cuccot duplazni mar most is lehet
  • Leslieee
    Jaja ez így igaz. A külföldi fórumokon már most erről van szó, h kajak cheates karik lesznek a neten hipp hopp.
  • savior
    ez a netes resz nekem valahogy nem jon be. egy reszrol nincs chat, igy az emberek kenytelenek kulso forumokon vagy kulso chaten kommunikalni egymassal. a masik ami nem tetszik, hogy a gepunkon tarolt karakterrel lehet a neten nyomulni. na most ez zel az a baj, hogy ha kijon valami karakter vagy cucc buheralo progi, akkor utana lehet cseszni az egesz multit, mert mindent az ilyenek fognak ellepni. sajnos a diablo 1 es a diablo 2 open battlenettel is hasonlo volt a helyzet.
  • mrall
    nos te hihetetlen menő lehetsz!
  • mrall
    amit én használok ott meghívó van és nekem sajna az elfogyott! :(

piratebay torrentspy .... ezeket nézted?
  • munyez
    Az a baj, hogy nem találok olyan torrent oldalt, ahonnan jó lenne a letöltés, tudnál valami linket adni! Előre is köszi
  • munyez
    Most onnan próbálom, remélem ez a változat nem fagy ki!
  • mrall
    munyez : Rossz helyen keresed akkor az emus változatot! szedd torrrrr...entről :))
  • munyez
    Sajnos az Emudvd-s változat hibásan van fenn, csak a reloaded-es maradt, de valaki írta, hogy tud megoldást rá..
  • Leslieee
    A Reloaded-est felejtsd el szerintem. Töltsd le a másikat. Ha kész leírjuk h írd ki:)
  • munyez
    Sziasztok, légyszíves írjátok már le, hogy kell elindítani a játékot, már patcheltem + minden, de úgy se tudok 10 percnél többet játszani, mert kifagy!!! A Reloaded-es verzió van meg, ha valaki ezzel boldogul akkor írja le, hogyan nem fagy ki! Már mindent próbáltam! Előre is köszi..
  • virs lee
    Én meg 1 gigás 7950 GX2-vel. Ha már így rákérdeztél. :DP
  • M3nt0R
    Hát az én halálaim nagyrésze is a szaggatás számlájára írható... Igaz még csak egy két halálom van. Most öltem meg Typhon-t!!! Igaz csak normálon, de nekem már ez is király! Még nagyon nem is volt időm játszani, szal ezzel a kevéssel örülök h itt tartok :)
  • Eftörsokk
    bibíí én 128 megás gef4ti4200 on tolom:))
    egyébként grat,nemsokára én is ott leszek:)
  • ity
    Na kész.

Mint a képen látszik majdnem 137 óra játékidő volt. Sajna soxor meghaltam (80) és így a játékidő nőtt, a szintem viszont lemaradt, rengeteg xp-t levesz legendary-n. Bár tény, hogy ezeknek a haláloknak majdnem a fele annak számlájára írható, hogy egy ezer éves 64 megés gf4 ti4200-ason tolom és egy nagyobb tömeg ha jön és varázsolnak (meg én is) máris lemegy 3 fps-re és még csak elfutni se tudok mert már halott a kari úgy beszaggat :(

Lényeg, hogy tetszett a game. De legfőképp a legendary fokozat, mert ott már csak lépésről lépésre lehett haladni, taktikázni kellett, stb. És nem hiszem, hogy a karival lett volna a baj, hiszen normálon végigfutottam gond nélkül, epic-en is viszonylag jól ment még, bár ott már volt egy-két halál ami saját hülyeségem számlájára írható. Pár pályavégi főmonsztánál még skillátrenedzés is kellett, mert úgy elakadt szegényke. Amég közelharcos volt, muszáj volt tömegbe befutni, és hát legendary-n az nem túl egészséges (legalábbis egy druidával). Skill átrendezés után viszont a farkasokat max-ra gyúrva lightning varázslatokkal szép lassan mindenki meghalt amerre jártam.
    Ami érdekes, hogy a leganyobb monsztának még mindig Talos-t írja akit kivégeztem. Mondjuk tény, hogy nehezebb is volt kinyírni legendary-n, mint bármelyik nagyobb főmonsztát, beleértve Typhon-t is.

• Eftörsokk
    mellesleg volt már elég bajom rpg-s lányokkal,szal szabad a pálya Leslieee:))
  • Leslieee
    Hülyülök csak :)
  • Eftörsokk
    én nem marakodom,nem vagyok marakodós kisajátitós szerintem
  • Narven
    Amíg Ti itt elmarakodtok a koncon (értsd: rajtam), addig én távozom haza. Mindenkinek kellemes felfedezést és hentelést estére. :-)
  • Leslieee
    :DDDD

A NŐSTÉNY AZ ENYÉM HÉLÓ :P

De nézd a jó oldalát Narven, mi még sokkal inkább ki tudjuk majd élvezni a játékot, mint ők akik már a végéhez közelednek :))
  • Eftörsokk
    megengede hogy magázz ha nagyon akarsz:P
    mellesleg ha megeresztem a fantáziámat,akkor nem azon fogok agyalni hogy hány órát játszottál eddig:) de ez már off:)
  • Narven
    Khmmm... akkor elkezdelek magázni, jó? :-) Bár én keményen dolgozó ember vagyok, aki esténként örül, ha 2-3 órát kibír a gép mellett, szóval ereszd meg a fantáziád, hogy az enyém vajon mennyi, ha hétvégente jáccok kicsit, meg napközben még annál is kevesebbet :-)
  • Eftörsokk
    hát én eddig összesen 1 nap 15 órát játszottam a karimmal:)
  • Narven
    Nem baj Leslieee, én kifejezetten imádom cipelni a dolgokat :-) Na, majd legendary-n.

Vicc nélkül: tök kíváncsi lennék, hogy akik most legendary-n nyomják, azok hogyan s mikor nyomták végig az előző fokozatokat. Egész nap jáccotok?? Most besárgultam az irigységtől... :-)
  • Leslieee
    Ha mind ilyen lenne sem tudnánk még egy jódarabig felvenni Narven :)
  • Narven
    bakker, hát ez egy igen remek cucc. Tényleg lehetne mind ilyen, vagy legalább hasonló... Nekem normálon Göröghonban Telkine nem dobott ki semmi érdemlegeset. :-(
  • wedge31
    Nem tudom mire gondolsz,pár nappal ezelött bocsánatot kértél amit én természetesen elfogadtam.Ha arra gondolsz mért írtam le #2433 hogy magánvélemény az pont azért volt mert tanultam abbol ahogy reagáltál egy "szerintem"-el kezdödö mondatra és valamiért nem érteted,hogy ez azt jelenti,hogy magánvélemény.Részemről ez nem provokácio hanem prevenció.
  • Leslieee
    :))) Ugye ugye? Jössz egy legendary item-mel ;)))
  • Eftörsokk
    ROTFL ZOMG:D:D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D:D:D:D:D
    jó tudni hogy össze lehet rakni öket:D:D:D:D:D:D:D:D

• Leslieee
    Te mi lenne ha a kurva charmokat egybe tennéd? :D Nem foglalna akkora helyet? :P

Elég mogorva a damage :)
  • Eftörsokk
    hmmm,találtam egy ilyen kis aranyos cuccot és enyhén megugrott a dps-em:)
    azé laza buzogány 100%-os pierce dmg-vel:)

a képen minden idöleges+aktív skill+battle shrine al sebzek ekkorát

ja mellesleg én is üdvözlöm az lányokat,és szeretettel várunk minél többet:)

[IMG][/IMG]
  • ity
    Legendary Orient Talkine dobott egy aranyos kis amulettet, lehet fel akart vele készíteni Typhon-ra :)
    Az első igazán jó cuccom, amire azt mondom, bár mind ilyen lenne:

• Leslieee
    Melyik volt a provokáció? Lemaradtam :(