23078
-
savior #2481 attol fugg milyen masik kasztot valasztol melle. onmagaban hiaba eros valami, ha a masik kasztot nem tudod ugy fejleszteni, hogy kiegeszitsek egymast, akkor nem sokat er. -
virs lee #2480 Storm sorcim van, eddig csak jégre gyúrva (10-es szinten még sokfele nem lehet), de lassan kéne másra is pakolni.
- A stormnak a lightning része (chain light) milyen, jó / szar?
- Earthből a fireballos ág első ránézésre a jégnél is durvább, a gyakorlatban mit tud? Elég erős hogy megérje beválasztani? -
r4pt0r #2479 Sejtem hogy mire gondolsz. Olyan chat nem tudom van e benne, nem multiztam még. De játékon belül biztos van. De szerintem az nem akkora baj, hogy nincs. -
#2478 hamachi nekem ment csak volt vagy 1000es ping...nem tom miert...:( -
#2477 valaki akinek már működött a hamachis multi, elmesélhetné, volt-e valami trükk a beüzemelésben, thx -
savior #2476 de az nem csak akkor jon elo, ha mar joinoltal valahova? -
r4pt0r #2475 szerintem van benne say(chat) -
savior #2474 raadasul cuccot duplazni mar most is lehet -
#2473 Jaja ez így igaz. A külföldi fórumokon már most erről van szó, h kajak cheates karik lesznek a neten hipp hopp. -
savior #2472 ez a netes resz nekem valahogy nem jon be. egy reszrol nincs chat, igy az emberek kenytelenek kulso forumokon vagy kulso chaten kommunikalni egymassal. a masik ami nem tetszik, hogy a gepunkon tarolt karakterrel lehet a neten nyomulni. na most ez zel az a baj, hogy ha kijon valami karakter vagy cucc buheralo progi, akkor utana lehet cseszni az egesz multit, mert mindent az ilyenek fognak ellepni. sajnos a diablo 1 es a diablo 2 open battlenettel is hasonlo volt a helyzet. -
#2471 nos te hihetetlen menő lehetsz! -
#2470 amit én használok ott meghívó van és nekem sajna az elfogyott! :(
piratebay torrentspy .... ezeket nézted? -
munyez #2469 Az a baj, hogy nem találok olyan torrent oldalt, ahonnan jó lenne a letöltés, tudnál valami linket adni! Előre is köszi -
munyez #2468 Most onnan próbálom, remélem ez a változat nem fagy ki! -
#2467 munyez : Rossz helyen keresed akkor az emus változatot! szedd torrrrr...entről :)) -
munyez #2466 Sajnos az Emudvd-s változat hibásan van fenn, csak a reloaded-es maradt, de valaki írta, hogy tud megoldást rá.. -
#2465 A Reloaded-est felejtsd el szerintem. Töltsd le a másikat. Ha kész leírjuk h írd ki:) -
munyez #2464 Sziasztok, légyszíves írjátok már le, hogy kell elindítani a játékot, már patcheltem + minden, de úgy se tudok 10 percnél többet játszani, mert kifagy!!! A Reloaded-es verzió van meg, ha valaki ezzel boldogul akkor írja le, hogyan nem fagy ki! Már mindent próbáltam! Előre is köszi.. -
virs lee #2463 Én meg 1 gigás 7950 GX2-vel. Ha már így rákérdeztél. :DP -
M3nt0R #2462 Hát az én halálaim nagyrésze is a szaggatás számlájára írható... Igaz még csak egy két halálom van. Most öltem meg Typhon-t!!! Igaz csak normálon, de nekem már ez is király! Még nagyon nem is volt időm játszani, szal ezzel a kevéssel örülök h itt tartok :) -
Eftörsokk #2461 bibíí én 128 megás gef4ti4200 on tolom:))
egyébként grat,nemsokára én is ott leszek:) -
ity #2460 Na kész.
Mint a képen látszik majdnem 137 óra játékidő volt. Sajna soxor meghaltam (80) és így a játékidő nőtt, a szintem viszont lemaradt, rengeteg xp-t levesz legendary-n. Bár tény, hogy ezeknek a haláloknak majdnem a fele annak számlájára írható, hogy egy ezer éves 64 megés gf4 ti4200-ason tolom és egy nagyobb tömeg ha jön és varázsolnak (meg én is) máris lemegy 3 fps-re és még csak elfutni se tudok mert már halott a kari úgy beszaggat :(
Lényeg, hogy tetszett a game. De legfőképp a legendary fokozat, mert ott már csak lépésről lépésre lehett haladni, taktikázni kellett, stb. És nem hiszem, hogy a karival lett volna a baj, hiszen normálon végigfutottam gond nélkül, epic-en is viszonylag jól ment még, bár ott már volt egy-két halál ami saját hülyeségem számlájára írható. Pár pályavégi főmonsztánál még skillátrenedzés is kellett, mert úgy elakadt szegényke. Amég közelharcos volt, muszáj volt tömegbe befutni, és hát legendary-n az nem túl egészséges (legalábbis egy druidával). Skill átrendezés után viszont a farkasokat max-ra gyúrva lightning varázslatokkal szép lassan mindenki meghalt amerre jártam.
Ami érdekes, hogy a leganyobb monsztának még mindig Talos-t írja akit kivégeztem. Mondjuk tény, hogy nehezebb is volt kinyírni legendary-n, mint bármelyik nagyobb főmonsztát, beleértve Typhon-t is.
-
Eftörsokk #2459 mellesleg volt már elég bajom rpg-s lányokkal,szal szabad a pálya Leslieee:)) -
#2458 Hülyülök csak :) -
Eftörsokk #2457 én nem marakodom,nem vagyok marakodós kisajátitós szerintem -
Narven #2456 Amíg Ti itt elmarakodtok a koncon (értsd: rajtam), addig én távozom haza. Mindenkinek kellemes felfedezést és hentelést estére. :-) -
#2455 :DDDD
A NŐSTÉNY AZ ENYÉM HÉLÓ :P
De nézd a jó oldalát Narven, mi még sokkal inkább ki tudjuk majd élvezni a játékot, mint ők akik már a végéhez közelednek :)) -
Eftörsokk #2454 megengede hogy magázz ha nagyon akarsz:P
mellesleg ha megeresztem a fantáziámat,akkor nem azon fogok agyalni hogy hány órát játszottál eddig:) de ez már off:) -
Narven #2453 Khmmm... akkor elkezdelek magázni, jó? :-) Bár én keményen dolgozó ember vagyok, aki esténként örül, ha 2-3 órát kibír a gép mellett, szóval ereszd meg a fantáziád, hogy az enyém vajon mennyi, ha hétvégente jáccok kicsit, meg napközben még annál is kevesebbet :-) -
Eftörsokk #2452 hát én eddig összesen 1 nap 15 órát játszottam a karimmal:)
-
Narven #2451 Nem baj Leslieee, én kifejezetten imádom cipelni a dolgokat :-) Na, majd legendary-n.
Vicc nélkül: tök kíváncsi lennék, hogy akik most legendary-n nyomják, azok hogyan s mikor nyomták végig az előző fokozatokat. Egész nap jáccotok?? Most besárgultam az irigységtől... :-) -
#2450 Ha mind ilyen lenne sem tudnánk még egy jódarabig felvenni Narven :) -
Narven #2449 bakker, hát ez egy igen remek cucc. Tényleg lehetne mind ilyen, vagy legalább hasonló... Nekem normálon Göröghonban Telkine nem dobott ki semmi érdemlegeset. :-( -
#2448 Nem tudom mire gondolsz,pár nappal ezelött bocsánatot kértél amit én természetesen elfogadtam.Ha arra gondolsz mért írtam le #2433 hogy magánvélemény az pont azért volt mert tanultam abbol ahogy reagáltál egy "szerintem"-el kezdödö mondatra és valamiért nem érteted,hogy ez azt jelenti,hogy magánvélemény.Részemről ez nem provokácio hanem prevenció. -
#2447 :))) Ugye ugye? Jössz egy legendary item-mel ;))) -
Eftörsokk #2446 ROTFL ZOMG:D:D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D:D:D:D:D
jó tudni hogy össze lehet rakni öket:D:D:D:D:D:D:D:D
-
#2445 Te mi lenne ha a kurva charmokat egybe tennéd? :D Nem foglalna akkora helyet? :P
Elég mogorva a damage :) -
Eftörsokk #2444 hmmm,találtam egy ilyen kis aranyos cuccot és enyhén megugrott a dps-em:)
azé laza buzogány 100%-os pierce dmg-vel:)
a képen minden idöleges+aktív skill+battle shrine al sebzek ekkorát
ja mellesleg én is üdvözlöm az lányokat,és szeretettel várunk minél többet:)
[IMG][/IMG]
-
ity #2443 Legendary Orient Talkine dobott egy aranyos kis amulettet, lehet fel akart vele készíteni Typhon-ra :)
Az első igazán jó cuccom, amire azt mondom, bár mind ilyen lenne:
-
#2442 Melyik volt a provokáció? Lemaradtam :(