23078
-
Eftörsokk #2161 a dragon lich szélfujása ellen milyen resist kell?:))
élte már azt túl vki?:) -
bloodrayne2 #2160 BAKKER MENNYIRE BOLDOG VAGYOK!!!! -
bloodrayne2 #2159 Ersiman te megmentettél tudod mennyire imádlak?????????????????????????????????????????????????????????KIRÁLY MEGY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ÉS KÖSZÖNÖM MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
bloodrayne2 #2158 És avval lehet vmit kezdeni? -
Ersiman #2157 Itt nézelődj szintén erről a hibáról ír! -
#2156 Gözöm nincs a te géped,ha a warez után nem törölted lehet,hogy bent maradtak a cd kulcsok és ez a problema. -
bloodrayne2 #2155 meg THQ-t is és letöröltem mindent -
bloodrayne2 #2154 Iron Loret találtam de az az eredtinek a fájljai nem? -
#2153 Keress THQ vagy Iron Lore-és hivatkozásokat. -
bloodrayne2 #2152 és itt hogy találom meg hogy mi kapcsoltaos a játékkal? -
#2151 A windows mappában van egy regedit exe nyisd meg és törölj mindent ami a játékal kapcsolatos. -
#2150 akkor esetleg csinald. -
bloodrayne2 #2149 milyen document?csak document and settings van -
bloodrayne2 #2148 nem -
#2147 ja alap kérdés, warezt először uninstalláltad szépen, majd a documents mappából kiszedted majd törölted a mentéseket? -
bloodrayne2 #2146 az mi? -
#2145 regedit -
bloodrayne2 #2144 reg-ben??az mi? -
#2143 Ha fent volt a warez is nézelödj a reg-ben -
bloodrayne2 #2142 már megnéztem -
bloodrayne2 #2141 mindent lekerestem nincs több semmi minden létező szart letöröltem most mit csináljak?? -
#2140 Olvass vissza : #2063 ; #2093
Bár fingom nincs hogy oldotta meg, de nézd meg :) -
bloodrayne2 #2139 jó pill nézegetem -
#2138 Ez sajnos gép függö külföldi forumokon is írták,hogy az eredeti game is dob fel hiba üzenetett, ha szerencséd van addig piszkálod mig jó lesz.Erre írták a fejlesztök,hogy az volna az optimális ha ujra instalálnád a winfost és ugy a legujabb driverekkel tennéd fel a játékot,ismétlem ezt a fejlesztök javasolták... -
#2137 rendesen uninstall mindent? már csak azért, mert ugyanez volt itt a gondja valakinek, és az antiblaxx zavart be. clonecd/dvd nincs még esetleg? -
bloodrayne2 #2136 de már mindent leszedtem -
#2135 cure rom, antiblaxx, meg ilyen szarokat uninstall -
bloodrayne2 #2134 Valaki segítsen!! -
bloodrayne2 #2133 De se az alcohol se a daemon nincs fenn -
kandzsal #2132 Azé mert az erededi is szar?vagy a deamon vagy az alcohol bezavar -
bloodrayne2 #2131 Bazd meg mért irja ki az eredeti hogy Security module can not be activated this program canot executed????????? -
bloodrayne2 #2130 Na most jött meg a játék (eredeti) meglátjuk mi lessz. -
Eftörsokk #2129 [IMG][/IMG]
jah,Battle Markerral megütöm a 4000-es dps-t is:) -
KaKAo #2128 Geforce 4 MX 440 ha jól tudom nem támogatja pixel shader-t ezért szinte biztos,hogy nem fog elindulni. -
#2127 -
#2126 Szerintem a Sacred már rég ledöntötte a tronról a diablot. -
#2125 évekkel ezelőtt váltam meg a Geforce kártyámtól, mert már akkor a Prince of Persia első részének leírásában benne volt, MX-es kártyával nem megy. a demo szépen ki is írta, hogy ilyen zsugával nem indul.
szal az vakvágány. -
ity #2124 Nekem úgy rémlik, hogy lépcső feletti részre is jöttek a sugarak, de azért nem esküdnék meg rá.
Egy próbát megér, köszi, megnézem mégegyszer. Jó lenne végre végigmenni teljesen a gamén.
Egyébként attól tartok, hogy a summonok fognak lent maradni és nem jön fel Talkine sem. Nade majd kiokoskodom, hogy bemegyek summonok nélkül és csak a lépcsők tetején idézem meg őket. Igaz, úgy már csak 2 farkast tudok, mert skilles ruhákba öltözve szoktam idézgetni őket, hogy 3-at tudjak, meg a szintjük is jobb 18-ason, mint 15-ösön, de majd megoldom vhogy :)
Az elementalistában meg azért bízom, mert a gólem jól állja a sarat. Normal Typhon meg se tudta sebezni, se fizikailag, se elementálisan. Igaz rá is gyúrtam rendesen. Nem is tettem eddig semmire pontot csak a cold-ra meg ami növeli a cuccost, azok vannak kimaxolva, meg a gólem összes skillje (de az még nem maxos mindegyik). Szóval epic-en meg legendary-n kíváncsi leszek, hogy bírja majd a gólem feltartani a tömeget. Még a Storm Nimbus-on gondolkodom, hogy legyen-e mert nem tudom, hogy amit az kasztol (az Eye of the Storm) plusz jégsebzést megadja-e az én varázslataimra is vagy csak közelharcra érvényes. Kimaxolva az is 50%-ot dobna a jégsebzésemen, ami így is brutális már, hiszen normal Typhon 10-20 mp alatt szétesik tőle. Ha nem kell félrelépni a tűz miatt amit fúj (mert azért azt sajna nem bírja ki a karim) és csak üt, akkor egy nekifutásra le lehet szedni a fickót (pár üveget inni kell persze azért). -
Eftörsokk #2123 az viszont igazán tetszik,hogy a Warden szett nature nak ad skilleket:) -
Eftörsokk #2122 ity a telkine napsugárszerü támadásáa elöl menny fel a lépcsöre ott nem hat,a telkine elvileg fel fog menni utánad hogy tudjon ütni,nekem elementalista ayért nem tetszik,mert már epicen 3. dik epizódban is a bosszok lecsapnak szinte 1 ütésre:)
most van egy Wardenem(defens+hunter),sztem iszonyat állat,39-es szinten van 4800+hp-m,és 1200-as a dps-em szuronnyal,és így még nincs benne a Call of hunting bonusz és a defense levivö skill bónusza
Typhin run normálon spawntol számolva kevesebb mint 3 perc:)
sztem a legnagyobb dps class a hunter
kisbel32 ha fejleszted a rally feletti skillt az feltolja a durationját 20-secig
no minnyá elérem a 40-et,csinálok majd egy képet a wardenemröl:)