23078
  • Eftörsokk
    a dragon lich szélfujása ellen milyen resist kell?:))

élte már azt túl vki?:)
  • bloodrayne2
    BAKKER MENNYIRE BOLDOG VAGYOK!!!!
  • bloodrayne2
    Ersiman te megmentettél tudod mennyire imádlak?????????????????????????????????????????????????????????KIRÁLY MEGY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ÉS KÖSZÖNÖM MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • bloodrayne2
    És avval lehet vmit kezdeni?
  • Ersiman
    Itt nézelődj szintén erről a hibáról ír!
  • wedge31
    Gözöm nincs a te géped,ha a warez után nem törölted lehet,hogy bent maradtak a cd kulcsok és ez a problema.
  • bloodrayne2
    meg THQ-t is és letöröltem mindent
  • bloodrayne2
    Iron Loret találtam de az az eredtinek a fájljai nem?
  • wedge31
    Keress THQ vagy Iron Lore-és hivatkozásokat.
  • bloodrayne2
    és itt hogy találom meg hogy mi kapcsoltaos a játékkal?
  • wedge31
    A windows mappában van egy regedit exe nyisd meg és törölj mindent ami a játékal kapcsolatos.
  • j0nNyKa
    akkor esetleg csinald.
  • bloodrayne2
    milyen document?csak document and settings van
  • bloodrayne2
    nem
  • robotnyk
    ja alap kérdés, warezt először uninstalláltad szépen, majd a documents mappából kiszedted majd törölted a mentéseket?
  • bloodrayne2
    az mi?
  • wedge31
    regedit
  • bloodrayne2
    reg-ben??az mi?
  • wedge31
    Ha fent volt a warez is nézelödj a reg-ben
  • bloodrayne2
    már megnéztem
  • bloodrayne2
    mindent lekerestem nincs több semmi minden létező szart letöröltem most mit csináljak??
  • Leslieee
    Olvass vissza : #2063 ; #2093

Bár fingom nincs hogy oldotta meg, de nézd meg :)
  • bloodrayne2
    jó pill nézegetem
  • wedge31
    Ez sajnos gép függö külföldi forumokon is írták,hogy az eredeti game is dob fel hiba üzenetett, ha szerencséd van addig piszkálod mig jó lesz.Erre írták a fejlesztök,hogy az volna az optimális ha ujra instalálnád a winfost és ugy a legujabb driverekkel tennéd fel a játékot,ismétlem ezt a fejlesztök javasolták...
  • robotnyk
    rendesen uninstall mindent? már csak azért, mert ugyanez volt itt a gondja valakinek, és az antiblaxx zavart be. clonecd/dvd nincs még esetleg?
  • bloodrayne2
    de már mindent leszedtem
  • robotnyk
    cure rom, antiblaxx, meg ilyen szarokat uninstall
  • bloodrayne2
    Valaki segítsen!!
  • bloodrayne2
    De se az alcohol se a daemon nincs fenn
  • kandzsal
    Azé mert az erededi is szar?vagy a deamon vagy az alcohol bezavar
  • bloodrayne2
    Bazd meg mért irja ki az eredeti hogy Security module can not be activated this program canot executed?????????
  • bloodrayne2
    Na most jött meg a játék (eredeti) meglátjuk mi lessz.
  • Eftörsokk
    [IMG][/IMG]

jah,Battle Markerral megütöm a 4000-es dps-t is:)
  • KaKAo
    Geforce 4 MX 440 ha jól tudom nem támogatja pixel shader-t ezért szinte biztos,hogy nem fog elindulni.
  • Faki
  • wedge31
    Szerintem a Sacred már rég ledöntötte a tronról a diablot.
  • impala
    évekkel ezelőtt váltam meg a Geforce kártyámtól, mert már akkor a Prince of Persia első részének leírásában benne volt, MX-es kártyával nem megy. a demo szépen ki is írta, hogy ilyen zsugával nem indul.
    szal az vakvágány.
  • ity
    Nekem úgy rémlik, hogy lépcső feletti részre is jöttek a sugarak, de azért nem esküdnék meg rá.
    Egy próbát megér, köszi, megnézem mégegyszer. Jó lenne végre végigmenni teljesen a gamén.
    Egyébként attól tartok, hogy a summonok fognak lent maradni és nem jön fel Talkine sem. Nade majd kiokoskodom, hogy bemegyek summonok nélkül és csak a lépcsők tetején idézem meg őket. Igaz, úgy már csak 2 farkast tudok, mert skilles ruhákba öltözve szoktam idézgetni őket, hogy 3-at tudjak, meg a szintjük is jobb 18-ason, mint 15-ösön, de majd megoldom vhogy :)

Az elementalistában meg azért bízom, mert a gólem jól állja a sarat. Normal Typhon meg se tudta sebezni, se fizikailag, se elementálisan. Igaz rá is gyúrtam rendesen. Nem is tettem eddig semmire pontot csak a cold-ra meg ami növeli a cuccost, azok vannak kimaxolva, meg a gólem összes skillje (de az még nem maxos mindegyik). Szóval epic-en meg legendary-n kíváncsi leszek, hogy bírja majd a gólem feltartani a tömeget. Még a Storm Nimbus-on gondolkodom, hogy legyen-e mert nem tudom, hogy amit az kasztol (az Eye of the Storm) plusz jégsebzést megadja-e az én varázslataimra is vagy csak közelharcra érvényes. Kimaxolva az is 50%-ot dobna a jégsebzésemen, ami így is brutális már, hiszen normal Typhon 10-20 mp alatt szétesik tőle. Ha nem kell félrelépni a tűz miatt amit fúj (mert azért azt sajna nem bírja ki a karim) és csak üt, akkor egy nekifutásra le lehet szedni a fickót (pár üveget inni kell persze azért).
  • Eftörsokk
    az viszont igazán tetszik,hogy a Warden szett nature nak ad skilleket:)
  • Eftörsokk
    ity a telkine napsugárszerü támadásáa elöl menny fel a lépcsöre ott nem hat,a telkine elvileg fel fog menni utánad hogy tudjon ütni,nekem elementalista ayért nem tetszik,mert már epicen 3. dik epizódban is a bosszok lecsapnak szinte 1 ütésre:)
    most van egy Wardenem(defens+hunter),sztem iszonyat állat,39-es szinten van 4800+hp-m,és 1200-as a dps-em szuronnyal,és így még nincs benne a Call of hunting bonusz és a defense levivö skill bónusza

Typhin run normálon spawntol számolva kevesebb mint 3 perc:)

sztem a legnagyobb dps class a hunter

kisbel32 ha fejleszted a rally feletti skillt az feltolja a durationját 20-secig

no minnyá elérem a 40-et,csinálok majd egy képet a wardenemröl:)