23078
-
ity #2201 wedge31:
Javaslom olvasgasd a netikettel foglalkozó oldalakat, hogy megtudd, mit jelent a folyamatos nagybetűs szöveg és mit jelent a szöveg közbeni egyszavas nagybetűs szöveg (segítek; kiabálás és hangsúlyozás).
Tudod: google a barátod: beírod netikett.
Jó keresgélést, informálódást.
Jah, és kellemes játékot kívánok neked a játékhoz.
Még a Sacredhez is.
Ugye nem baj, ha csak mosolygok a kötekedő hozzászólásodon? ;)
Vagy már az is személyeskedés, mint ahogy te tetted? Akkor bocs.
Peace. -
#2200 igen mind2 karival próbáltam mindenhogy , illetve lanon játszottunk és akkor az ajtó kinyílt ,de a quest logot nem frissítette mikor kinyírtam mindhármat. -
metlogen #2199 Ezt nekem is csinálta, kiléptem az megint végigzúztam mindet,aztán jó lett, a kiscsákóval beszéltél elötte? -
#2198 A 3 medúzánál járok... megölöm mindhármat és se az ajtó nem nyílik ki se a dobozok már a második karakteremet b@sztam el így mert sehogy nem lehet megcsinálni a mentést. vmi ötlet? thx -
metlogen #2197 És ha a kétkezesről átpakolok mindent a második oszlopba (nem tudom mi a neve)
ott lehet pajzsot használni? Akkor talán védettebb lesz nem? -
savior #2196 battle standard-ba meg triumph-ba erdemes 1et rakni, meg akkor is, ha nem akarsz arra fejleszteni. meg ha sokan vannak fuss olyan helyre ahol kevesen fernek hozzad(fal melle, sarokba). tul sok lehetoseg nincs -
virs lee #2195 Ja. -
metlogen #2194 warfare-ban tudsz valami jó védelmet, mert kétkezessel nyomom aztán ha bekerítenek simán levernek? -
Braveheart #2193 Hali az aláírásod a total annihilationból van? -
virs lee #2192 Stormból chain lightot használ vki, vagy mindenki csak shardozik? Earthből a fireballos ág megéri a pénzét? -
savior #2191 warfare-ban ami nem tetszik: legendary-n az ancestral horn az egyetlen hasznalhato skillje, a tobbire semmit nem alapozhatok. hiaba fejlesztek fel max-ra 10 tamadast meg vedekezest erosito dolgot, nem tudok veluk eletben maradni. lehet hogy ez 50-60as szinten majd megvaltozik, amikor mar uberdurva cuccaim lesznek, de addig meg hasznalhatatlanok ezek a dolgok... persze mindez spirittel parositva, lehet hogy mas kasztot valasztva melle erdemes ezeket fejleszteni -
virs lee #2190 Értelemszerűen a gyártónál. -
savior #2189 1-2szer szivtam mar meg, hogy nagy arccal berohantam a tomegbe az ancestral hornokkal, aztan a kovetkezo pillanatban meg eltuntek, en se eltem sokkal tovabb :) -
metlogen #2188 Na nekem is ez a bajom ancestral horn van hogy ott vannak percekig, van hogy eltűnnek, de szerintem a legbrutálisabb skill, szinte el is veszi a játékélményt, de király :) -
savior #2187 warfare/spirit-rol meg nehany info, ami szerintem eleg jo tactics: epic vegeig ketkezes es tamado vedo skilleket fejleszteni warfare-bol, spiritbol pedig vedo spelleket es lich-et. epic vegeig ezzel mindent ledaraltam, legendary-n viszont halott strategianak tunt. leszedtem az osszes pontot a skillekrol. a spirit es a warfare alapskillt felnyomtam 32-re, az osszes tobbi pontot pedig a kovetok fejlesztesere forditottam. igy van egy baromi eros lich, ami altalaban tobbet gyogyit magan, mint amennyit sebeznek rajta. es van 2 idokorlatos idezheto monsterem, az egyik a summon outsider, a masik pedig a ancestral horn. es battle standradon is van egy kicsi. pajzsal nyomulok, es hagyom, hogy a lich gyilkolasszon, leszed mindenkit, ha pedig kozelharci monsterek odaszaladnak hozza hogy leussek, akkor besegitek neki. a masik 2 idezheto monstert felvaltva hasznalom, mert amikor eltunnek, akkor utana meg egy darabig nem varizhatok ujra. igy kb a jatekido feleben van a lich melle mas koveto is. talan meg majd spiritet fejlesztek hozza. a summon outsider kb 1 percig megmarad, jol daral, meg se sebzik. az ancestral horn pedig uberdurva, legendary-n ugy olik az ellenfeleket, hogy nekem csak szaladnom kell vegig a terkepen, az ellenfelek meg hullanak korulottem. hatranya hogy amikor eltunnek jo darabig nem lehet megint idezni oket. igy is behalok neha, de nincs olyan hely, ahol megakadnek vagy keresztul kellene szaladni. igy kovetokkel egyszeruen nem tudnak megallitani :).
van amugy 1-2 bug is. az egyik, hogy volt mar olyan, amikor az idokorlatos monster nem tunt el, csak amikor meghaltam. a masik pedig hogy neha mintha hamarabb eltunnenek, de ez nem biztos. -
metlogen #2186 pl Felszerelés,skill, én most vagyok 33-as szintü, és most vehetek a kovácsoktól olyan "very fast"-os kardokat (plussz beledobsz egy követ) amihez pl dexterity kell. Ezzel nekem például nagyon megnőtt a DPS
Nehéz összehozni a jó összhangot egy karakternél. :) -
Kamisama #2185 És akkor hogy lesz 800-as? 21 szint kellett ahhoz hogy elérjem ezt, akkor mi fog annyit változtatni? -
metlogen #2184 21-es szinten szerintem az normális -
metlogen #2183 Hello!
Aki a warfare-val nyomja és használja az "ancestral horn"-t, hogy a bánatba működnek a megidézett katonák.Van hogy ott rohangálnak velem percekig, és porig aláznak mindent,szinte nem is kell játszanom. Van amikor meg másodpercek alatt eltűnnek,nem találtam semmi összefüggést az időkorlátra.Lehet hogy ez is játékhiba?
thx -
Kamisama #2182 Helló! Hogy a francba lehet 800as és 1200as DPS-t elérni???? Nekem 21-es szinten 147 max, de akkora szar vagyok hogy csak na. Nem értem mit szartam el. -
netuddki #2181 halee fijjug
ezt a mittoménhogyhíjják titánt a végén hogy gyilkoljam le ha meg sem tom sebezni? :((( -
#2180 Mindig le lehet venni, csak egyre drágább. -
bloodrayne2 #2179 Hol lehet a hangkártyához a legujjab drivert le szedni? -
#2178 Hát ez kész, most vagyok a normál végén, eddig minden telkine halál nélkül meg volt (ettől függetlenül megmurdeltem vagy 20szor evés-ivás miatt ;DDD), most meg ütöm azt a titán gecit, de nem fexik, és mindig kivégez valhogy.. Valami tipp? -
#2177 Ha elbaszok egy skill ágat, és leveszem róla a pontokat, át teszem másikra, utána már arról nem lehet levenni? -
kandzsal #2176 Hali! HGát én akár hogy is keresem én nem találom azta görög küldetést amiben egy cuccot kell megtalálni master blacksmith-es küld. megmondaná valaki hol van?? -
lordborr #2175 Közben már megtaláltam! :)
Sose nem gondoltam volna, hogy ide pakolja a cuccot!!! :) -
#2174 "Szerintem a Sacred már rég ledöntötte a tronról a diablot".Ezt írtam tehát ez is magánvélemény volt.A nagybetüs kiabálást meg tartogasd a haverjaidnak. -
SkorpioKing #2173 Ki lehet szedni azokat a cuccokat amikből 3 vagy 5 darabot kell összegyüjteni miután beleraktam pl pajzsba vagy fegyverbe? -
s.0liver #2172 Valaki pls linkeljen már be egy normális Warfare vagy storm / Defens talentet kalkulációt.Mert már 3x kezdtem előről a karit nem igazán nyerő volt eddig a talentok :) köszi
-
lordborr #2171 Sziasztok!
Meg tudná nekem mondani valaki, hogy hová menti a karaktert
a játék? Szeretnék biztonsági másolatot csinálni róla időnként
de egyszerűen nem találom a könyvtárat!!!
Köszi!
Hali! -
virs lee #2170 Vannak itt is immunisok mint a dioban? Kell-e egynél több féle támadó skill? -
KAttila #2169 hali én bulldozerrel tolom a bátyám csatamágus
normálban télleg könnyü volt végigtolni de feljebb már csücskös
mindenképp gyúrni kell a resistekre
-
ity #2168 Jah, és egy kérdés.
Sikerült vkinek bármilyen skill-t 20 fölé tornáznia cuccokkal?
Azért kérdem, mert a farkasokat kigyúrtam, az ugye 15 szint. Így 2 farkas idézhető. Asszem 17-től jön be a 3. farkas. Mikor a 15 alap skill-re felveszem a Mastery Shrine-t, akkor 20-ra nő. Így 3 db 20-as farkassal lehet futkosni és addig megmaradnak még meg nem halnak. Szóval jól darálnak. Druval folyamatosan tudom gyógyítani őket.
Itt jönne be a kérdés, hogy a jelenlegi cuccaimmal együtt 19-ig fel tudom nyomni a skilleket. Gondoltam milyen jó lesz majd 24-es farkasokkal menni, ha találok egy Mastery Shrine-t, sőt talán úgy már 4-et is lehet majd idézni :)
Csakhogy jött a meglepetés. A 19 skillre a Shrine csak egy pontot tett rá.
Ezexerint akkor a max skill levele 20-ra van korlátozva?
Vagy sikerült vkinek vhogy feljebb mennie? -
virs lee #2167 Nekem volt. :) Clone / Alkesz nem zavar, az nekem is fennvan, és megy a game mellette. Csak az Antiblaxxért rinyált. Igaz ez eredeti lemezes, mountolt imagenál nemtom milyen extra problémákat találhat. -
ity #2166 wedge31:
Azért a 16 ezer dio hozzászólás és a 7 ezer sacred hsz között van "némi" különbség. Arról nem is beszélve, hogy melyik van fent napi rendszerességgel első oldalon. Vagy miért van az, hogy bneten többezren játszanak napi szinten ma is dióval, és a sacred-el mi a helyzet ezen a téren? Na de ne menjünk bele.
Én csak egy MAGÁNVÉLEMÉNYT írtam, hogy nálam dio maradt a trónon. Hogy nálad nem? Hát egészségedre :)
Eftörsokk :
Jó tipp volt, köszi még1x. Tényleg nem jön sugár a lépcsőhöz. Szóval ki is végeztem így sec perc alatt. Akkor idéztem csak mikor már feljött, körbeálltuk aztán bedaráltuk. Akárki akármit mond, jó a druida, csak néha nehéz azért vele, főleg legendary szinten.
Azóta harmadik városig elmentem, a havasokban. Chimera a tűz támadása miatt szintén kemény dió volt, 2 halál kellett mire megcsináltam :( De még mindig csak a felénél jár az xp csík, ahhoz képest, ahogy először lementem Talkine-hez. Nagyon lassan jön xp és nagyon sokat vesz le halál esetén. Egyébként Talkine is dobott egy legendary (lila) pajzsot. Lassan egy teljes kari (3 zsákkal együtt) teli lesz legendary cuccokkal. Csak az a baj, hogy csomó set, és persze mind másik set-be való :) -
Ersiman #2165 Szívesen :)
Amúgy ilyenkor a legjobb ötlet, ha a hibaüzenetet bemásolod a googleba hátha előfordul már valahol. -
#2164 -
#2163 nyugi es menjel jatszani :[ -
bloodrayne2 #2162 ERSIMAN ERSIMAN ERSIMAN ERSIMAN ERSIMAN ERSIMAN
T H A N K Y O U