23078
-
savior #2521 ott a varosban lesz egy hienaember fonok aztan az dobja. nehez nem meg talalni, mert a varos korulzart terulet(mint minden mas hely is :) -
#2520 Egyik monszta dobja valahol.. Talán valami Jackalman Hero, de nem biztos.. -
#2519 Skacok segíccsen már vki :) Van egy küldim ami elmaradt Egyiptomban. Egy tag adja az első városban egyből, vmi ancient kardot kell neki visszahozni. De lövésem nincs h merre lehet pedig az egész környéket bejártam már. -
r4pt0r #2518 Na kész a normál, nem volt valami nehéz, bár azért meghal az ember néha ha nem figyel.
A végén jó volt a credits, főleg a zene.
-
ity #2517 laceeee205:
Druidával (Storm + Nature) toltam végig a teljes játékot. Főleg a Nature ágat fejlesztettem. Nálam a farkasok csak akkor bírták jól Legendary-t, mikor minden egyes hozzájuk tartozó passive skill is ki lett maxolva. Még így is gyógyítgatni kellett őket, meg újra megidézni néha. De alapvetően nagyon jó szolgálatot tettek Legendary-n. Nélkülük tuti nem csináltam volna végig. Orient-nél kezdett főleg keményedni, pedig felszerelésekkel alapból 19-es farkasokat idézek (18-as szinttől hármat lehet, nem csak kettőt). Ott már tényleg szét kellett választani a nagyobb csoport nmy-t, hogy hatékonyak legyenek.
Mindent összevetve, nem egy gyors gyilkosok, de elmentek mindenhol, csak figyelni kell rájuk. -
#2516 nálam 1024ben minden maxon 7600Gt-vel (AA 4x, Aniso16x) átlag 20-30 fps, nagyon ritkán lassul be (ha 20+ monsta van és varázsolnak).. -
#2515 ironia vóót :P -
#2514 te figy most pcs jatekrol beszelunk... en mar nem lepodnek meg semmin sem :D:D:D:D -
laceeee205 #2513 Hi!
Ha vki natureval játszik megtudná mondani nekem, h a farkasok h birják legendary szinten? Jól írtanak? Mert van 1 hunterem és ha ezzel a kasztal párosítanám jó lenne tudni mire számíthatok! Több életre az biztos, de ez csak 1ág, van még amit érdemes fejleszteni? -
hentesferi #2512 hát az lehet xDD
-
virs lee #2511 Earthtel senki nem jáccik? -
virs lee #2510 Én is attól tartok kevés lesz a videoramom. ~~ -
virs lee #2509 Rlz hát. :)
/ u korean okok? ~~ -
#2508 kicsit hanyagolom... remelem jon performansz patch is... (meg azert ne feledd, en 1280ban jatszom, told csak fel 1280ra, lehet diavetitesed lesz :D:D) -
hentesferi #2507 jaja :D
és akkor így most nem is gamelsz vele ? :O -
#2506 jah ugy mar jobb az teny, nade egy agyonhuzott 6800gsel nehogymar kompromisszumot keljen kotnom... mondom minden csilivili muanyag fos pcs fps megy frankon... hat mind1... pc rulz... ^^ -
hentesferi #2505 Na lol nekem ennél sokkal szarabb a congifom és nem akad :S
az optimalizálást télleg nagyon el cseszték....
az én kis szegényes configom: 1,7Ghz,784RAM,a video karit már tod :) egy régebbi Asus alaplap...és télleg megy nálam akadás nélkül :S
úgy próbáltad hogy a shadowot teljesen le veszed ? -
#2504 most jelenleg(mindig valtozik ) a64(s939) 3500+ @ 2500Mhz, 2 giga ram, 6800GS @ 520/1200... a lenyeg... mondom a grawtol kezdve a preyen at minden MEGY FULLON! csak ez a szemet nem... kicsit elcsesztek az optimalizalast... van egy olyan erzesem... -
hentesferi #2503 milyen a configod ? lehet hogy már írtad de nincs kedvem meg keresni a 32 oldalbol :) -
#2502 ok kosziekh emberek, nagyjabol eleg... :D:D hat nemsemmi grafigenye avan a proginak, csak azert kerdeztem korbe, mert nekem erdekes minden jatek fut fullhighon... meg a prey is tok siman futott(demo) nativban, minden onnal... csak ez a tetves jatek akad meg MEDen is! -
#2501 hatakkor ennyi, koszi ;) -
hentesferi #2500 és az antianalising meg a vertical... is bevan kapcsolva csak a shadow low és megy simán -
hentesferi #2499 Ja igen az árnyékot levettem mert az nagyon lassitja a gamekat szal az árnyék lowon :) -
hentesferi #2498 Hát ha akarod mutathatok róla képet :D -
#2497 húzott 7800gt high minden, kivéve az árnyék, az med. anialias off. így szuperül fut kb 40-50 fps 1280 tft-n. -
#2496 jaigen... persze... x800on is alig 15 fps 1024ben(high)... nemhogy 9600xtn :D:D -
hentesferi #2495 nekem 9600XT-vel simán elfut 1024-be high-on. -
#2494 koszi de erosebbekre gondoltam! ;) "1800xl,1800xt, 1800gto, vagy esetleg egy jol huzott x850xtpe" es maxon :D -
#2493 9700@Poo-val nyomom 1024x768 médiumon, mert afölött szétzuhan a kép nálam.30-40 fps. -
#2492 en tftn tolom 1280ban nativan a jatekokat... de ennek a jateknak alaptalanul magas a videkari igenye... bar ahogy irod 7900el okes, nem is tudom... jo kosz az infot... azert irhatna olyan is, aki 1280ban tolja maxon de nem olyan eros karival mint virs lee forumtars! tehat 1800xl,1800xt, 1800gto, vagy esetleg egy jol huzott x850xtpe (az ati oldala erdekel) -
#2491 hm köszi, tűzfalat nem kapcsolom ki, annyi erővel az autópályára is kefeküdhetnék :) -
hentesferi #2490 hi all :)
tegnap megöltem Typhon-t , most meek epicre :P ;)
itt epicen már van rá jó esély hogy esik valami lila cumó ? -
virs lee #2489 1024-ben tolom a 120Hz frissítés miatt (szemkímélés). 1600*1200-ban csak 89Hz lenne, az nekem kevés. Nem akad semmit, bár már 7900 GT-vel se akatd, azon is minden max volt. Néha van csak olyan hogy megáll 1-2 secre a kép gondolom ekkor tölti azt a pályarészletet ahova épp megyek. -
virs lee #2488 Mert a másik kaszt a storm. Én azt kérdeztem hogy emellé melyik jobb, erre írta savior hogy attól függ mit választok mellé. 2. mellé már semmit.
Hmm, erről a cast delayről a spell leírásában szót se ejtenek. Na pont az ilyenek miatt kérdezek, nehogy utána kelljen mondani hogy dehát én nem ezt akartam. At earth-ös fireball spell (a skill treeben jobb oldalt) is cast delayes? -
r4pt0r #2487 Lehet erre gondol.
Sorcerer = Rogue + Storm
http://www.titancalc.com/ -
#2486 mennyire akad a jatek vele? ;) (felbontas max, minden maxon erdekel) -
M3nt0R #2485 virs lee: miért adott a másuik kaszt, ha storm sorci vagy? Attól még lehet nature, spirit, earth is. Vagy vmit félreértettem?
Nekem ki van maxolva a chain lighting két skill és elég tápnak tűnik, ha gyengébb ellenfelek jönnek akkor egy varázslattal 5-6ot kapásból kivégez. De mivel kell neki jó 10-15 mp az újratöltődéshez kell mellé vmi állandó támadó varázslat.
Robotnyk: Mi toltuk hamachin, semmi extra nem kell, csak legyenek kikapcsolva a tűzfalak. Vagy próbálkozhatttok belőni h átengedje nálunk nem sikerült. Viszont teljesen jól futott, csak néha volt nagyobb lag.
munyez: Nekem reloedes verzióm van, de a crackel nem megy. Eredeti exet meg kell hagyni, daemon + curerom + miniimage. Van hozzá egy FAQ itt a hozzászólásoknál, de már nemtom melyik. Vmi cím, ha vki tudja linkeljen pls. Köszi.
-
#2484 Csípem azért h mindenki érdeklődik afelől h mit érdemes fejleszteni, vagy melyik kasztot mivel párosítsa, vagy ez jó-e vagy az :)) Nekem mondhatna bárki bármit úgyis azt választanám ami nekem bejön:))
Jah és úgyis le lehet szedni a skillekről a pontokat, ha nem tetszik vagy nem elég tápos később. -
#2483 ezt nem értem. -
virs lee #2482 Mivel storm sorci vagyok, adott a másik kaszt.