23078
-
hentesferi #2281 Leslieee
Te hanyas vagy ? :)
holl tartaszz ? :)) -
#2280 Akkor megnyugodtam ;P -
hentesferi #2279 :))))
Én se dolgozok ;P -
#2278 Ferinél a pont, munkahely:D
De hát ugye aki nem dolgozik...;) -
hentesferi #2277 Amúgy nekem a patch egész jól megoldotta :) 3. napja gamelek és azóta (csak) 2-szer lépett ki hiba üzenettel. :) a patch elött meg pff... -
hentesferi #2276 Munkahely ? :) -
#2275 Nah újra leírom, hogy: Az eredeti sem müxik mindenkinek normálisan. a titanquestvault.ign.com-on a fórumokban erről órákig olvashatsz. Egyesek szerint csak a törtek a szarok, mások szerint pedig az eredeti program a szar.
Mijaza Mh??? :)
Igen szerintem ez a palik egyöntetű véleménye:)) Tényleg nincs benn semmi izgi, pótolod? ;))
N-Arwen ;)) -
#2274 Hát ha ez trükk... Momentán kiírja amint az első ilyen enchanthoz hozzájutsz, hogy mit kell vele csinálni... nomeg utána is... :D -
#2273 nm -
Narven #2272 Na... kissé sokan lettek a mh-en. :-(
Leslieee: ezexerint minden fiú egyöntetű véleménye, hogy egy csajszi feldobná a topikot, és a kérdést csakis egy lány tehette fel..? ;-) Az adatlapot ne nagyon nézd, semmi érdekeset nem tüntettem fel.
Sir Quno Jedi (előzőleg rosszul írtam le a neved, sorry!): kösz a trükköt az enchantok beillesztésére vonatkozóan, még pár óra és rohanhatok haza kipróbálni.
Panzer: Neked is kösz az infót!
ele és mindenki: ha az eredeti frankón műxik, akkor vajon a warezos és egyéb "másolatok" miért nem? Erre van kész válasz vkinél? -
hentesferi #2271 jah oks :) ty
Egyiptom után még milyen városok lesznek ? :)
van itt olyan aki már high lvl ? :) -
#2270 Bárhol eshetnek:)
Max Zöld cuccba lehet csak tenni enchantokat.
Köszi Jedi :) -
hentesferi #2269 ja meg még annyi hogy Epic cuccok hol esnek már ? :) mert egyiptom vége felé tartok :) -
#2268 kék cuccot nem lehet enchantolni -
hentesferi #2267 hi all
csak annyit szeretnék kérdezni hogy, vannak ezek a relicek már kigyült kb 10 db de, nem tudom pl rá tenni a pajzsomra pedig direkt olyat akarnék rá tenni amit csak pajzsra lehet rá echantolni most az a kék pajzsom van azon gondolkodtam hogy azért nem eet mert már túl sok + tud ? :)meg arra tudtok e valami megoldást hogy ritkán miért lép ki a game azzal a hiba üzivel hogy hibás az exe... :S -
#2266 fórum->beállítások -
#2265 Jah segítsen valaki. A saját adatokat hol a rákba lehet kitölteni? Mert pl reginél én ilyet tök nem láttam h foglalkozás meg csillagjegy meg mittomén :D
És érdekelne az is h a privát üziket hol lehet megnézni?
Köszike -
#2264 Onnan jöttem rá h érdeklődtél afelől hogy hogyan dobná fel egy rpgs csajszi a topicot :)) Nah ja meg a kacsintó smiley :)) Adatlap is van? :DD Vazze láma vagyok :))
De amúgy azt a sexy cuccos meg helyes ellenfeles dolgot poénből írtam baba :)) Nehogy felvedd vagy valami :) Jah és én is rárontok az ellenfelekre szerintem egy harcos kasztnak nem kell taktika, nah jó max annyi h melyiket ütöm először :))
Én nem a COD2 topicra gondoltam, van itt ilyen egyáltalán?? :) Hanem magára a játékra multiban.
Panzer: Látom te sem találtad meg a kovácsot:D Mert ott már volt fekete tunikafestő.
Pacsi a fiúknak CUPP A LÁNYOKNAK ;) -
#2263 Persze ha több azonos típusú charm-ot teszel egy tárgyba szépen apránként, akkor még táposabb lesz, mintha csak simán összeadódnának a charm-ok képességei. -
#2262 Nyilvánvaló, hogy túl spéci item-eket már nem lehet tovább spécizni. -
#2261 És csak fehérbe szürkébe és zöldbe lehet tenni, ez fontos. -
#2260 Talán, de én már nem találgatok... :D -
#2259 Sima jobb klikk az enchanton, aztán bal a cuccon, ennyi. Mindig megmondja, hogy hányadik szinttől használható az enchant és mire. -
Narven #2258 Sir Quono Jedi: talán pont ezért volt a kacsintós szmájli a mondat végén..... :-) -
ele #2257 na végre meg jött ,igaz húzós az ára de azóta nincs fagyás,kilépés csak folyamatos játék,aki teheti vegye meg az eredeti TQ -et megszünik a hajhullás.Mind kettő warezt kipróbáltam ,rémálom. -
#2256 Úristen! Mert benne van az adatlapodban, hogy LÁNY vagy! :D -
Narven #2255 Panzer: nem jáccom túl régóta a TQ-val, szóval semmi easter infóm nincs.
Az viszont érdekelne: mikortól lehet a fegyverekbe, páncélokba a köveket (vagymiafenék) pakolni? Esetleg más módja van? Mert az inventory-m felé már az ilyen-olyan kövek foglalják el, csak nemtom hogyan lehetne használni. Asszem a dio-ban volt, hogy csak később lehetett kovácsolható fegyvereket-páncélokat találni. Itt is így van? (sorry, ha ez már lejjebb szerepelt) -
Narven #2254 Amúgy nem hiszem, hogy a pasikat érdekelné, ha én azt venném észre egy játékban, hogy milyen szexi cucc van egy hero-n :-)
Bár az tény: szerintem máshogy játszok, mint a fiúk (nagy általánosságban). Talán részletesebben, és sokkal inkább kiszámíthatatlanabbul. Soxor hiányzik pl. a taktika a tetteimből, nem osonok, nem lopakodok. Be a tömegbe, aztán hajrá :-)
Minnyá nézem a Cod2 multi topikot, vajon hogyan dobták fel a csajok... :-) -
#2253 Már nem azért a Sacred ennél azért sokkal jobb volt:))) Volt egy 88as battlemagem, csak mindig kezdtem egy új karaktert. Fasza gém volt, tele poénnal. De az csak a Sacrednek ált jól, ide nem illenének az easter egg hegyek. Tényleg talált már valaki valam iemlítésre méltó easter egget?
Na azt akartam kérdezni, hogy ugye lehet szinezni az alap cuccunkat. Én mindig a páncélhoz illőt választottam, de most találtam feketét, amiben eszetlen menőn néz ki minden páncéllal. Szóval talált más is feketét, vagy örülhetek a fejemnek? Persze még csak 37es vagyok.
-
Narven #2252 Akkor szépen sorban:
1.) Mások nevében (más lányok nevében) nem tudok nyilatkozni, de az tény, hogy a szexi cuccok nekem is teccenek. Erdőbe-mezőbe nem valók, uccára meg nem mennék ugyan ki bennük, de tény és való: klasszak. :-)
2.) Ált. egy játékban nem szoktam nézni: milyen helyes az ellenfél. Neki rontok oszt' legyőzöm :-) Dög és dögöljön meg! :-)
3.) A Sacred-el nagyon sokat játszottam. Többször végig vittem, különféle karakterekkel, minden küldetést megcsináltam amit csak lehett, és igyekeztem a lehető legnagyob területet bejárni. Szóval jó volt, mind a mai napig elő-előveszem, ha kedvem támad hozzá.
DE! Ez a fórum a TQ-ről szól, alkalmazkodjunk hozzá :-) A tippet az Unleash verzióról köszönöm, ki is fogom próbálni. Nem szeretném, ha a készítők anyukájai megőszülnének a sok csuklásban :-)
Végül pedig az utolsó és legfontosabb (??) infó: igen, lány vagyok. Miből jöttél rá? ;-))
-
#2251 Narven, egyszerűen jó lenne :) Uncsi h mindig palik irogatnak ide nem? A Cod2-ős multit és tök feldobják a csajok :)) És igen lehet h más szemszögből vizsgálódnak és más dolgokat vesznek észre. Pl milyen sexy kis ruci van a hősön, milyen helyes ez a Satyr, milyen szép sapija van ennek a gorgonnak... :DD
Nekem is bejött a Sacred, kurvasokan leszólták, de igazából szerintem senki nem fordított rá időt h megismerje alaposabban. Én az 50. szintig vittem és szerintem kurvajó dolgok voltak benne. A DS-ek is jók voltak, bár nekem ez a csapat rpg vonal nem igazán jön be annyira.
Narven ha tört verzióval akarsz játszani akkor az Unleashed verziót ajánlom kiírva, lentebb már volt szó róla hogy hogyan ( alcohol 120 rmps írásnál bekapcsolva, utána DT 4.03 rmps on, minden más off, és dismount all virtual drives). Így remekül müxik a gém fagyi nélkül, bár nekem patch után beizgul úgyhogy nélküle játszom :)
Amúgy csajszi vagy iga? ;)))) -
Narven #2250 Hali!
Leslieee, miért lenne jó egy rpg fan csajszi ide? Vajon mitől lenne más így a fórum? Csak mert az illető csaj lenne (beindul a tudatalatti férfi-női "párbaj"), vagy esetleg rpg szempontjából is más lenne? Jobban-rosszabbul játszanak, mást vesznek észre egy játékban, más szemszögből nézik, vagy miért? Na? ;-)))
Én kb. két hete jáccom a TQ-el. Most kövezzetek meg, de nekem annak idején a Sacred IS bejött, meg a dio is, meg a DS minden része. Persze mások ezek a játékok, mégis valahogy hasonló a stílusuk. :-) A TQ-et meg egyenesen imádom, bár egyelőre többet anyázok játék közben, mint nem :-) Igen, nem tiszta a játék és IGEN, lefagy. Főleg teleportáláskor. Így hát sűrűn használom a Save gombot :-) Ha nagyon jól állok majd, és NAGYON bejön a játék (végigjáccás után), akkor megyek és beruházok rá.
Kezdtem egy warfare harcossal, akinek a második skillje defense volt. Úgy sem volt rossz a játék, de valahogy vágytam egy varázslóra. Így hát újra neki duráltam magam egy új karival (mi más is lehetett volna, mint csajszi :-D), ő már 16-os szintű conjurer eart és spirit skillekkel. Szvsz ebben a játékban az ellen általában tömegben támad, így az earth varázslatok egy-két hatásos spirit varázslattal kiegészítve dűtenek-borítanak. Nemtom ki írta egy kicsivel lejjebb, hogy így talán unalmas a játék. Nem mondott hülyeséget, bár egyelőre a game izgalma, a küldetések és minden más változatossá teszi a játékot úgy is, ha az enemy-k hullanak, mint a legyek. :-)
A Titanquestvault.ign.com oldal pedig jó. Remélem hamarosan magyarban is lesz hasonló. -
#2249 A Titanquestvault.ign.com-on találtam vmi file-t lehet h segít vkinek. Állítólag visszaállítja az elveszett küldiket, nézzétek meg.
Jah meg van 1.08-ról 1.01re visszaállító, akinek esetleg a patch elbaszta a játékot, és nincs kedve újratelepítgetni. -
#2248 Berlin te csaj vagy ugye? (Bea) :) Jó lenne már egy rpg fan csajszi ide ;)) Egy vad amazon, hmmm :D
Mentor, a reloaded-es első serial-lal is játszottatok? Ha igen hogy? Mert haverral próbáltuk de kibasz azzal h invalid code. Pedig jó lenne multizni, na meg tárgyakat cserélgetni.
-
Gelli #2247 hát ha íjász vagy, akkor nem kellett volna annyit raknod a strenghtre, mert a legjobb íjász cucchoz is max 190-200 strength kell, íjász armorokhoz dex kell..
-
laceeee205 #2246 Ja és íjász vagyok, közelharci fegyvereket egyáltalán nem használok! -
laceeee205 #2245
Köszi h válaszoltál Ity!
Lenne itt meg 1 kérdésem, hunter-el nyomom és nem tudom eldönteni h a strengemet meddig merjem növelni most 198+148 as (346) de már most találok 1 csomo jobbnál jobb vérteket annál ami rajtam van de nincs elég eröm hozzá! Tehát gyüjtöm az attributes pontokat már egy idelye mert nem akarok feleslegesen adni, mivel még másik kasztot se választottam! Rádásúl az éltem is csak 2ezres amit akár 1varázslatal képesek lesebezni! a Dextem is olyan 350körül van, ja és 40es szintű vagyok!
Tehát ha vki aki vágja ezeknek az attributes pontoknak a helyes elosztását Hunterel az segitsen plzz! -
#2244 A Warfare-t csak azért "fejlesztettem" hogy nőljön az erő, az élet és az ügyesség. Igazándiból én is varázylót akrtam, de kell egy kis karizma is. :)
-
M3nt0R #2243 berlin: így van, ezzel a megoldással ez a gáz. Én a mini image+curerom megoldással futtatom a progit, ez megoldotta ezt a gondom is. Én is akkor tértem át erre a reloadesből, mikor ez a nemtom betölteni a karit gond adódott.
Fresh Duke: sztem a két ág bőven elég, bár ez szubjektív. Már így is több skill van hasznos ami tetszeni, mint amire elég pontom lenne (storm+nature)
Warfare mellé hogy mit szeretnél azt neked kell eldönteni hogy milyen típúsú embert akarsz. Én azért ódzkodom a harcos+varázsló hibridek ellen, mert nemtudom lenne e elég intelligencia meg energy úyg hogy maradjon pont a streghtre is.
Azt hogy melyik skillt fejleszd megtalálod itt a hozzászólások között. Volt egy karakter tervező progi, vmi link, azt keresd. -
#2242 THX!
De kár, hogy csak 2 ág lehet, 3-mal ellennék, de így nemtok választani 4 Skill közül. :(
Ti mit javasoltok a Warfare mellé? (Spirit, Earth, Storm, Nature)
Meg melyik Skillben, melyik cuccit kell kifejleszteni, hogy 2 kardom lehessen?
Rlőre is THX!