23078
-
hentesferi #2401 Amúgy télleg jó látni csajszikat is RPG-vel jáccani :)
én is a barátnőmet a WoW világábol ismertem meg ;)) -
Narven #2400 M3nt0R: az 1.08-as verzió. Este majd próbálkozom újra a patcheléssel, mert aggasztó, hogy itt mindenkinek műxik (még ha szenvedve tették is fel), nekem pedig nem. :-) -
hentesferi #2399 :)))))
csak kiváncsiság ;)
nem tudjátok hogy Ornate az az utolsó elötti rész ? :)
mert ha jól néztem akkor csak 4 fül fér el a térképen :)
Grece,Egyipt,Ornate és..
-
Narven #2398 hentesferi: Mi ez, felmérés statisztikához? Amúgy 18-as és tegnap este hajóztam át Egyiptomba. :-) -
M3nt0R #2397 Narven: Milyen patched van? Mert bithun ami volt abban a packban volt egy külön mini image, meg egy eredeti exe, mert a crackes exe-re ahogy már írták nem megy fel. -
hentesferi #2396 Narven te hol tartaszz ? :)
hanyas vagy ? -
hentesferi #2395 én kb a 3/4-t megcsináktam :P :) -
Zoli8888 #2394 Köszi szépen! -
Narven #2393 Leslieee: Akkor hát megállapíthatjuk, hogy tipikusan női rpg játékos vagyok? :-)) Vééégre! Akkor asszem erről a témáról le is szállhatunk. Nem a TQ-hez méltó :-)
Ki mennyi küldetést csinált meg Görögo-ban (sacc/kb)? -
hentesferi #2392 nah re :)
most lehet meek nyári munkára aztán meg veszem az eredetit :) remélem nem fizetnek roszzul az ujság ki hordásért mert még GC-t is kéne vennem :))
amúgy a gamestar.hu-n is rajta van :) -
#2391 titanquestvault.ign.com
Bocs :D -
#2390 http://www.mouse.hu/titanquest/
www.titanquest.ign.com
Ezen belül keresd meg :)) -
#2389 AZ hagyjám tegnap nézegettük a képeket a fan site-on és 6. szintű palik már 100 felett sebeztek. Vannak durva dolgok arrafelé:)
Én is találtam ma pár kéket de egyik sem nekem való volt. De arra kell rájönnöm h a kékek többsége szart sem ér, csak a skillesek. Mindegyiken van némi resist, meg pár élet +, meg egy kis strength, meg még vmi használhatatlan és ennyi. Egy mogorvább zöld cucc meg bele vmi fasza charm aztán übereli simán. -
Zoli8888 #2388 Pls megdobtok egy linkkel ahonnan lelehet szedni a patch-et??Pls! -
hentesferi #2387 Tegnap eljutotatm Ornatebe , elég nagy a város ahova teleportálsz :) majd most kipróbálom tisztitani ;)Leslieee te eled mi történt tegnap óta ? :)
ja képzeld haverom át jött tegnap és ő is gamelt egy kicsit, 8-as szinten volt már 3 kéke :D -
#2386 AZ durva. Nekem ott volt egyből meg is vettem. -
#2385 Hát az h nem veszed észre felül a füleket, az jellemzően női dolog, de hogy nyomkodod a bal egérgombot főellenségnél, az is (folyamatosan tartsd nyomva) :))
Jó reggelt :P -
hentesferi #2384 hi ^^
jó reggelt all ! :)
mizu ? ;) -
#2383 Szerintem random, mert nekem normalon nem volt nála fekete festék.
3 karakterrel sem. -
Narven #2382 "Jóreggelt" Leslieee! :-)
Bravoman: thx, erre még nem figyeltem. De ha vissza lehet menni Athen-ba, akkor spurizok is majd azonnal vissza.
Azé' a Minotarusz után rögtön Telkin nem volt túlságosan ujj-barát dolog. Kissé elfáradt az egér gombját nyomogató ujjam :-) Na látod Leslieee: ez pl. szerintem egy tipikusan női "beszólás" volt :-) -
#2381 Szerintem Narvennek azért nem sikerül a patch konkrétan, mert a Reloaded-es verziót használja és mivel az crackelt, ezért a patch utsó részén ahol az exe-vel szarakodik, azt nem tudja megpatchelni. De ezt a végén ki is írja (írná) de látszik h error van. -
Bravoman #2380 A térkép tetején egy kis fülön lehet választani a helyszínek között... -
vaguny #2379 Nálam korábban C:\Játék\Titan Quest mappában volt, ide nem akart felmenni a patch, most a C:\Titan Quest könyvtárban van és felment tapasz!
Akkor talán próbáld meg símán a gyökérbe felrakni! -
Narven #2378 vaguny: A TQ (mily' kézenfekvő) a \Game\TQ könyvtárban van, ékezet sehol :-) Szal' nálam tuti nem ez a hiba.
bloodrayne2: thx a tippet, megpróbálom így. Valószínű ha mindekinek sikerül, akkor nekem is fog, csak előtte kicsit szívni kell :-) -
marshall1975 #2377 mindenkinek parancsolom h vegye meg eredetibe:D a multi qwa jo feeling annyi cumot cseréltem h 27 es vagyok és bár normálon vagyok még act3 végén de nincs ellenfelem:D jeges harcosvagyok:D alig várom h epicbe legyek mert azt irja a kézikönyv h ott kezdi majd dobálni a jo cumokat bár én eddig csak kék cuccokat találtam bibort nem:( -
vaguny #2376 Nekem sem ment egyszerűen a patch feltelepítése, de azért végül sikerült.
Azt hiszem, hogy nem szereti, ha a game ékezetes könyvtárban van!
Újraraktam a gyökérbe, és láss csodát, felment a tapasz!!! -
bloodrayne2 #2375 Ja és azt elfelejtettem kérdezni hogy megmondaná valaki hogy kell képet csinálni a játékban?? -
bloodrayne2 #2374 Figy én is igy csináltam ne a játékban nyomj rá az updatre hanem töltsd le akárhonann pl:innenaztán középen nyomj arra hogy "click this link" és a játék könyvtárába töltsd le a patchet és onnan telepitsd fel elkezded a telepitést gondolom semmi betüt nem fogsz látni de rakd fel ugy és ugy jó lessz nekem igy lett jó. -
Narven #2373 Scareface: a játék könyvtárából is próbáltam az invisible patch telepítését, úgy sem sikerült. :-( -
Narven #2372 Nekem Egyiptomban már csak az egyiptomi helyek jelennek meg. Esetleg a map-on ki kellene választani valamit, hogy a görög teleportokat is lássam? Nem tudom ez bug-e, de idegesítő, az biztos :-) -
Zoli8888 #2371 Szasztok!Nekem van egy kis gondom a gammával.Az elején tökéletesen futott de aztán egyszer kilépett magától a windowsba és azóta v azt írja ki,hogy a Titan Quest.exe hibát észlelt ezért leállt... v csak egyszerűen kifagy a game.Amúgy amennyit eddig játszottam vele az alapján tetszik. -
Kamisama #2370 Jah, teleporttal bárhopva el tudsz menni. AZért is kérdeztem hogy hol találhatok olyan essence-t, mert ha tudom csak vissza kell mennem. -
M3nt0R #2369 Hogy hogy nem tudsz visszamenni? Bugos? Vmi hiba? Mert elvileg vissza lehet. A teleporttal. -
Narven #2368 Tegnap leesett az állam (azóta felvettem) :-)) Telkin kinyírva, elhajóztam Egyiptomba, viszont NEM LEHET GÖRÖGO-ban vissza menni :-((( Ha ezt tudom, akkor nem rohanok annyira (bár így sem rohantam, viszont elhagytam egy küldetést Knossos-ban is)... szóval szívás. Mindegy, majd a második fokozaton erre jobban figyelek. :-) -
KH #2367 jah, mármint azon túlmenően, hogy Göröghonban -
KH #2366 véletlenszerű, legalábbis tapasztalatom szerint -
Kamisama #2365 Nem tudja vki véletlenül hogy hol tudnék szerezni Essence of the Valor of Achilles-t? Végülis minden essence-nek van egy bizonyos lelőhelye, csak ezt nemtom már mi dobta el. Pls, fontos lenne. -
Kamisama #2364 Köszi, csak benéztem. Érdekes volt hogy Telkin itt szinte meg sem tudott sebezni, pedig 3 is volt belőle. -
#2363 sehogy -
lordborr #2362 Sziaztok!
Nem tudja valaki, hogy mi módon lehet a már felhasznált
charmot visszanyerni??? Vagy lehet egyáltalán?
Hali!