23078
  • hentesferi
    Amúgy télleg jó látni csajszikat is RPG-vel jáccani :)
    én is a barátnőmet a WoW világábol ismertem meg ;))
  • Narven
    M3nt0R: az 1.08-as verzió. Este majd próbálkozom újra a patcheléssel, mert aggasztó, hogy itt mindenkinek műxik (még ha szenvedve tették is fel), nekem pedig nem. :-)
  • hentesferi
    :)))))
    csak kiváncsiság ;)
    nem tudjátok hogy Ornate az az utolsó elötti rész ? :)
    mert ha jól néztem akkor csak 4 fül fér el a térképen :)
    Grece,Egyipt,Ornate és..
  • Narven
    hentesferi: Mi ez, felmérés statisztikához? Amúgy 18-as és tegnap este hajóztam át Egyiptomba. :-)
  • M3nt0R
    Narven: Milyen patched van? Mert bithun ami volt abban a packban volt egy külön mini image, meg egy eredeti exe, mert a crackes exe-re ahogy már írták nem megy fel.
  • hentesferi
    Narven te hol tartaszz ? :)
    hanyas vagy ?
  • hentesferi
    én kb a 3/4-t megcsináktam :P :)
  • Zoli8888
    Köszi szépen!
  • Narven
    Leslieee: Akkor hát megállapíthatjuk, hogy tipikusan női rpg játékos vagyok? :-)) Vééégre! Akkor asszem erről a témáról le is szállhatunk. Nem a TQ-hez méltó :-)

Ki mennyi küldetést csinált meg Görögo-ban (sacc/kb)?
  • hentesferi
    nah re :)

most lehet meek nyári munkára aztán meg veszem az eredetit :) remélem nem fizetnek roszzul az ujság ki hordásért mert még GC-t is kéne vennem :))
    amúgy a gamestar.hu-n is rajta van :)
  • Leslieee
    titanquestvault.ign.com

Bocs :D
  • Leslieee
    http://www.mouse.hu/titanquest/
    www.titanquest.ign.com

Ezen belül keresd meg :))
  • Leslieee
    AZ hagyjám tegnap nézegettük a képeket a fan site-on és 6. szintű palik már 100 felett sebeztek. Vannak durva dolgok arrafelé:)
    Én is találtam ma pár kéket de egyik sem nekem való volt. De arra kell rájönnöm h a kékek többsége szart sem ér, csak a skillesek. Mindegyiken van némi resist, meg pár élet +, meg egy kis strength, meg még vmi használhatatlan és ennyi. Egy mogorvább zöld cucc meg bele vmi fasza charm aztán übereli simán.
  • Zoli8888
    Pls megdobtok egy linkkel ahonnan lelehet szedni a patch-et??Pls!
  • hentesferi
    Tegnap eljutotatm Ornatebe , elég nagy a város ahova teleportálsz :) majd most kipróbálom tisztitani ;)Leslieee te eled mi történt tegnap óta ? :)
    ja képzeld haverom át jött tegnap és ő is gamelt egy kicsit, 8-as szinten volt már 3 kéke :D
  • Leslieee
    AZ durva. Nekem ott volt egyből meg is vettem.
  • Leslieee
    Hát az h nem veszed észre felül a füleket, az jellemzően női dolog, de hogy nyomkodod a bal egérgombot főellenségnél, az is (folyamatosan tartsd nyomva) :))

Jó reggelt :P
  • hentesferi
    hi ^^

jó reggelt all ! :)
    mizu ? ;)
  • Panzerfaust
    Szerintem random, mert nekem normalon nem volt nála fekete festék.
    3 karakterrel sem.
  • Narven
    "Jóreggelt" Leslieee! :-)

Bravoman: thx, erre még nem figyeltem. De ha vissza lehet menni Athen-ba, akkor spurizok is majd azonnal vissza.

Azé' a Minotarusz után rögtön Telkin nem volt túlságosan ujj-barát dolog. Kissé elfáradt az egér gombját nyomogató ujjam :-) Na látod Leslieee: ez pl. szerintem egy tipikusan női "beszólás" volt :-)
  • Leslieee
    Szerintem Narvennek azért nem sikerül a patch konkrétan, mert a Reloaded-es verziót használja és mivel az crackelt, ezért a patch utsó részén ahol az exe-vel szarakodik, azt nem tudja megpatchelni. De ezt a végén ki is írja (írná) de látszik h error van.
  • Bravoman
    A térkép tetején egy kis fülön lehet választani a helyszínek között...
  • vaguny
    Nálam korábban C:\Játék\Titan Quest mappában volt, ide nem akart felmenni a patch, most a C:\Titan Quest könyvtárban van és felment tapasz!

Akkor talán próbáld meg símán a gyökérbe felrakni!
  • Narven
    vaguny: A TQ (mily' kézenfekvő) a \Game\TQ könyvtárban van, ékezet sehol :-) Szal' nálam tuti nem ez a hiba.

bloodrayne2: thx a tippet, megpróbálom így. Valószínű ha mindekinek sikerül, akkor nekem is fog, csak előtte kicsit szívni kell :-)
  • marshall1975
    mindenkinek parancsolom h vegye meg eredetibe:D a multi qwa jo feeling annyi cumot cseréltem h 27 es vagyok és bár normálon vagyok még act3 végén de nincs ellenfelem:D jeges harcosvagyok:D alig várom h epicbe legyek mert azt irja a kézikönyv h ott kezdi majd dobálni a jo cumokat bár én eddig csak kék cuccokat találtam bibort nem:(
  • vaguny
    Nekem sem ment egyszerűen a patch feltelepítése, de azért végül sikerült.
    Azt hiszem, hogy nem szereti, ha a game ékezetes könyvtárban van!
    Újraraktam a gyökérbe, és láss csodát, felment a tapasz!!!
  • bloodrayne2
    Ja és azt elfelejtettem kérdezni hogy megmondaná valaki hogy kell képet csinálni a játékban??
  • bloodrayne2
    Figy én is igy csináltam ne a játékban nyomj rá az updatre hanem töltsd le akárhonann pl:innenaztán középen nyomj arra hogy "click this link" és a játék könyvtárába töltsd le a patchet és onnan telepitsd fel elkezded a telepitést gondolom semmi betüt nem fogsz látni de rakd fel ugy és ugy jó lessz nekem igy lett jó.
  • Narven
    Scareface: a játék könyvtárából is próbáltam az invisible patch telepítését, úgy sem sikerült. :-(
  • Narven
    Nekem Egyiptomban már csak az egyiptomi helyek jelennek meg. Esetleg a map-on ki kellene választani valamit, hogy a görög teleportokat is lássam? Nem tudom ez bug-e, de idegesítő, az biztos :-)
  • Zoli8888
    Szasztok!Nekem van egy kis gondom a gammával.Az elején tökéletesen futott de aztán egyszer kilépett magától a windowsba és azóta v azt írja ki,hogy a Titan Quest.exe hibát észlelt ezért leállt... v csak egyszerűen kifagy a game.Amúgy amennyit eddig játszottam vele az alapján tetszik.
  • Kamisama
    Jah, teleporttal bárhopva el tudsz menni. AZért is kérdeztem hogy hol találhatok olyan essence-t, mert ha tudom csak vissza kell mennem.
  • M3nt0R
    Hogy hogy nem tudsz visszamenni? Bugos? Vmi hiba? Mert elvileg vissza lehet. A teleporttal.
  • Narven
    Tegnap leesett az állam (azóta felvettem) :-)) Telkin kinyírva, elhajóztam Egyiptomba, viszont NEM LEHET GÖRÖGO-ban vissza menni :-((( Ha ezt tudom, akkor nem rohanok annyira (bár így sem rohantam, viszont elhagytam egy küldetést Knossos-ban is)... szóval szívás. Mindegy, majd a második fokozaton erre jobban figyelek. :-)
  • KH
    jah, mármint azon túlmenően, hogy Göröghonban
  • KH
    véletlenszerű, legalábbis tapasztalatom szerint
  • Kamisama
    Nem tudja vki véletlenül hogy hol tudnék szerezni Essence of the Valor of Achilles-t? Végülis minden essence-nek van egy bizonyos lelőhelye, csak ezt nemtom már mi dobta el. Pls, fontos lenne.
  • Kamisama
    Köszi, csak benéztem. Érdekes volt hogy Telkin itt szinte meg sem tudott sebezni, pedig 3 is volt belőle.
  • robotnyk
    sehogy
  • lordborr
    Sziaztok!

Nem tudja valaki, hogy mi módon lehet a már felhasznált
    charmot visszanyerni??? Vagy lehet egyáltalán?

Hali!