23078
  • Eftörsokk
    nem értem mit szenvedtek az Typhon fele vezető utón,egyszerüen csak fussatok át kerülgetve a szörnyeket,ha ügyesen mozogtok szinte meg sem tudnak ütni

egyébkéntKamisama varázslónak igencsak kevés a hp-ja,úgy lehet jól menni ha van vmi tank peted,pl earth nél a tűy gólem,de gondolom a farkasok is jók erre a célra
  • Kamisama
    Ha már elkezded a storm-al, akkor mondd már el légyszi hogy mit érdemes ott fejleszteni. Vagy akárki aki tudja. Én is hasonló fájdalmakon mentem keresztül Typhonhoz vezető 1km-es szakaszon. Érdekes hogy már epicen nyomom, és Delphiben vagyok, egy szaros normális fegyvert nem láttam még. A kereskedők meg nagyon kedvesek, potom 700e-1000e aranyért adják a cuccokat, köszi. Arról nem is beszélve hogy egy csontváz 3at rámver és behalok 1800-as élet mellett. Szar a karakterem az a baj.
  • Kamisama
    Figyi, a reloaded-hez kijött egy ultimate crack, amivel szinte teljes mértékben kijavították a hibák. Most nem arra a szar fix-re gondolok, amit csak át kell másolni, ez egy progi amit a resources könyvtárba kell bemásolni, ott elindítva kibont mégegyszer annyit mint maga a játék, szal kell egy kis hely hozzá. Cserébe 99%-osan fut a játék kilépés nélkül. Nekem elhiheted, előtte kilépett vagy 10000szer. Ha érdekel akkor KLIKK IDE
  • bloodrayne2
    Nem tudom mi olyan nehéz rajta egyszerüen csak elöre fele kéne menned Delphoiba az uton igázából ahol megölted a kentaurt (ahol állt) neki a bal oldalán van az ut arra kéne menned
  • Cassell
    Na ha véletlen van még valaki aki kitartott a Reloados verzió mellett -rajtam kívűl- és a patch ugyebár nem működött itt van egy link a crackelt patchez.

http://www.newtorrents.info/?q=Titan.Quest.Update.1.08-RELOADED

Level 5ön vagyok Spártában a szövegek tisztán olvashatóak a kereskedőknék és eddig még nem vágott ki egyszer sem!
  • chalezlopez
    Köszi!Nagy király vagy!!
  • gamerboy91
    Itt a borító
  • chalezlopez
    Valaki pls egy linket a game borítójához! Sajna én nem találtam, vagyis csak azt a rohadt sima frontot...de az nem jó... ELŐRE is köszi!
  • virs lee
    Van egy pár kentaur a játékban.
  • dante3
    aAmikor kinyírtam a kentaurt és beszélek a vezérrel azt mondja menjek ide: the worlds of the oracle!Hogyan tudok odajutni?
    Légyszi segítsetek,mert már 1 órája csak kevergeg,mint gólyafos a levegőben!
  • robotnyk
    nem használtam a dual wieldet
  • virs lee
    És ott hellen?
  • Leslieee
    Szerintem annyira nem oszt nem szoroz a pajzs, de én is használom azért. De inkább csak a magic-je miatt.
  • savior
    legendary-ig siman jo a ket kard
  • virs lee
    Harcosban a 2 kardos vagy a kard + pajzs az életképesebb? Kell-e pajzs mindenképp vagy anélkül se ütnek le?
  • robotnyk
    végigértem rajta én is, kb 28-29 óra volt. a végén a titán előtt a 3as küklopsz csapatokon vért izzadtam, át kellett talentolnom, farkasok helyett fullra húztam a heart of oakot. maga a főboss már könnyen ment. majd ezt a karit is folytatom, de most kezdtem egy castert, storm az alap, másodiknak még nem tudom mit választok egyelőre.
  • savior
    amugy ha valakinek van warfarenak vagy spiritnek valo jo cucca, akkor cserelgethetunk, mert en mar nem ferek a nem nekem valo legendary meg epic cuccoktol :)
  • savior
  • savior
  • SötétBarom
    te nem érzel
  • the elder
    Ez a hal Memphis előtt úszkál a Nílusban. Nem olyan mint egy cápa?
  • j0nNyKa
    nem
  • zsotesz
    Attack speed-et növeli valamelyik tulajdonság (strength, dex. vagy int.)?
  • Leslieee
    Szart se ér baba :P Szerintem.

De 5milliárdszor elpofáztam h szerezd meg azt a kurva Unleashed verziót és írd ki úgy ahogy mondtam.

Picsába már kell a szádba rágni 100X :P

Cupp ;)
  • Narven
    Ismeri vagy használta már vki ezt? Titan Quest FIX.exe? Egy magyar oldalon találtam (www.gab3sz.extra.hu/downloads.html), vmi 20 mega körül van és egy csomó fájlt felülír a játékban. A fájlhoz semmi infó nincs, ezért aki használta már, megosztaná velem tapasztalatait? :-)
  • veri5
    Olvass vissza te láma mert vagy 8000 üzenet volt már róla!
  • ruszki81
    Nekem most lett meg a games.Telepítés után játszottam vele minden ok volt.Másodjára pedig elkezdi betölteni és utánna kidobál windowsba! Mi lehet a baja?
  • virs lee
    Senki nem mondta, csak én haladok lassan. ~~
  • mrall
    ráadásul a pályák összes szegletét bejártam és egy küldi sem maradt ki!
  • mrall

Itt van nehogy azt mond hogy kamuzok, ebből vonj le 10 percet mert már Epicen megcsináltam az első side questet! :)
  • veri5
    A wanderer-nél mire adjak inkább?intelligencie?
  • virs lee
    Én 21 óra alatt mégcsak egyiptomban tartok. ~~
  • mrall
    Na most végeztem normál szinten! 34-es level-el. Typhon ló....-t se dobott el meg a gömbje sem még egy nyamvadt zöld cuccot sem! no mindegy! :) 28óra és 32 perc alatt nyomtam végíg én normálon (ez csak afféle mellékinfónak szántam) nem siettem az tutti!
  • dante3
    Amit a madaraktól kapok,valamiféle fél darab érmék,mire jók?
  • veri5
    A wandere-nél mire adjak(intellegiencie?) és hogy neki inkább varázsbot kell?
  • ity
    Mivel a game nem jelzi ki, így nem tudni, hogy a legendary monszták azért halnak lassan mert sok az életük vagy azért mert magas a resistjük. Mindenesetre olyat nem láttam druidával "hellen", hogy a lightning ne sebezte volna egyáltalán. Szóval csak tippelem, hogy valszeg immunitás nincs, de resist van.
    Bár a sorokat gépelve közben eszembe jutott, hogy még ez sem biztos, hiszen én maxoltam a Plague-t az összes passive skilljével együtt és az meg leveszi rendesen a resistet, szóval nem elképzelhetetlen, hogy az immunitást resistre csökkentette, mert mindig úgy nyomtam lightningot nmy-re, hogy előtte megfertőztem.
  • SötétBarom
    Nekem van egy +97% Cast Speed Gyűrűm :P
  • ity
    Mint azt virs lee is írta a cast delay azt jelenti, hogy két kasztolás között töltődnie kell a varázslatnak. Márpedig az nmy nem fog megállni és kivárni azt, hogy neked töltsön :)
    Az ilyen spellek sztem csak másodlagos segédvarázslatnak jók (pl weapon swith-el használva).
  • veri5
    Kezdtem egy új karaktert és a spirit és az a wanderer képességek mire jók mert én eddig warfar-al mentem.
  • virs lee
    Vannak a játékban immunis ellenfelek, mint a dióban? Mondjuk hellen...