23078
  • Leslieee
    Szia Feri!

Hogy a rákban van 4 zsákod? Van egy alap, meg 3at kapsz pluszban összesen nem?

Láttam 1-2 40 feletti karit nekik is csak 3 volt pluszban :P
  • hentesferi
    oks akkor mingyár re :)
  • j0nNyKa
    amit mutatsz
    1 kep a karakterlaprol mindenkepp
  • hentesferi
    jó de mondjuk mit fényképezzek ? :) mi érdekelne ?
  • j0nNyKa
    egyszeru, print screen, rogton kilepsz, paint, stb.
  • hentesferi
    hát akkor irigyellek :)

az a kár hogy screenshotot nem tudok mutatni mert nincs screenshot mappa és szar a gépem már évek óta mert néha ha sokat jáccok akkor ujraindul a gépem és amit mentettem képet print screenel az ugye ujraindulás után elveszik :S
  • hentesferi
    info a magyaritasrol

igaz már kb 1 hete nem mozdult az a 18% :)
  • j0nNyKa
    igen igy erthetobb
    epicen en hajdanan fel ora alatt ugy 5-10 potit ittam, mondjuk hunterem volt, amit ugye kozelharcban alapbol nem is utottek
    legendaryn mar tobbett kellett inni, de mondjuk nem 150et, ott is ugyanugy 5ot vittem magammal mindig, aztan altalaban annyit kellett meginnom, amennyit talaltam szornyeknel... kb.. kb.. fel ora alatt 20 ?
  • hentesferi
    Kamisama ha akarod kipróbálhatjuk a hamachival hogy együtt menjünk és akkor megmutatom milyen cuccaim vannak és hogy hogy veszik hpm
  • hentesferi
    Pala lett :)
    amúgy storm+defensive
  • hentesferi
    Akkor fogalmazok úgy hogy 150 - 150 poti elég nekem kb 25-30 percre...
  • Paranoia
    magyarosításról van vmi info?
  • Kamisama
    Az elég gáz, akkor neked még nálam is szarabb dolgod van. Milyen karival nyomod?
  • hentesferi
    az a lényeg hogy nekem még nem nagyon volt szerencsém jó drophoz ezért nagyon pénzem sincs és epicen mivel 5k a poti elég nehéz lett... De persze csak az én számomra...
  • j0nNyKa
    ne nezd butanak az embereket, te vagy az, aki ugy ir, hogy senki ne ertse
    gondolom azt a kisujjunkbol kell kiszopni, hogy melyik barlangokra gondolsz
  • hentesferi
    Nem tudtam hogy nem tudjátok mi az az Instance...
    Amúgy a barlangokat értettem...
    és tudom de ha van 4 bagem meg a sima akkor azért az a 300 poti elfér simán.
  • j0nNyKa
    hidd el nem vagany, hogy nem mondod el, mit ertesz instazas alatt
    egyebkent 300 poti az 60 slot, majdnem az egesz inventory kb
  • j0nNyKa
    szerintem ez csak veletlen, eddig sem volt valami hudedurva drop, kotve hiszem, hogy visszavettek volna belole
  • hentesferi
    akkor úgy mondom hogy egy instázáshoz nekem kell kb 150-200 hp és energia potion
  • Scareface
    Ugy vettem észre hogy 1.08 -on szarabbul dobnak monszták, ládából kevesebb szines potyog.
    Ha 1.01-es karid van és felnyomtad 1.08-at akkor viszont mig nem kezdesz másik karit jól dobálnak a genyák.
    Ha 1.08-ba kezdél karit akkor lowdrop.
    Szerintem!
  • mrall
    Leslieee segííííícccccs!

Typhon felé csak a Minotaurok szopások mert elkábítanak és ha 5-en ütnek lazán meghalsz! ott behaltam egy párszor +hát megöltem már vagy 5 ször jobb cucc reményében! :)
  • Kamisama
    "jó kis instázáshoz kell 150 - 200 poti hp és enr potibol." hát ebből nemsokat. Szerintem a többiek sem, csak rádhagyták.
  • killer123
    Van a játékhoz valami térkép???

Pdf vagy ilyesfajta?

Mind a 3 világhoz kéne. Előre is köszönöm. Boccsika a lustaságért.
  • hentesferi
    mit nem érteszz rajta ? :)
  • Kamisama
    Ezt magyarul is leírod? Légyszi.
  • Arthas15
    Lesliee, nagyon szépen kérlek mert már rengeteg ideje bajlodom ezzel segits nekem!
    MINDENT megprobaltmam ar szinte de a titan q allandoan hibauzenetet dob kiés kifagy:S
    le tudnád érthetoen és kicsit részletesen irni mittegyek? ha email ben kuldod el ugyis jo, köszi előre is
  • hentesferi
    nem tudom ti hogy csináljátok , de szégyenlem be vallani hogy nekem egy jó kis instázáshoz kell 150 - 200 poti hp és enr potibol...:-(
  • hentesferi
    Hello Leslieee :)
  • hentesferi
    kamisama

én is veled tartok
    nekem is nagyon sok potit kell elhasználnom, alig esik valami , pénz meg nincs... másoknak már 3463474863865895737 LILA cuccuk van, én meg egy zöldtöl majdnem be sírok ugy örülök :D
  • Leslieee
    Mastery: titancalc.com

Ha egyfajta charmot már beleraktál egy fegyverbe, akkor már másmilyet nem tudsz belerakni. És nem, kiszedni sem lehet őket.

És szerintem is bugos néha a damage kiírás, érdekes :)

Narven, tudod, Alcohol 120 rmps on írásnál, aztán kilép, dt minden off kivéve az rmps on, dismount all drives, cd benn és mehet a game:P

Cupp
  • Kamisama
    Kicsit visszáb kellene olvasni, de ajánlom figyelmedbe a #2081-es hozzászólást.
  • Kamisama
    Lesznek még madarak bőven, és különben is a teleportokkal bárhova visszamehetsz, így tudsz szerezni még abból ami hiányzik.
  • Mentol
    Na és, ha van 2 madárcucc a fegyveremben, akkor ilyen köveket már nem tudok belerakni?
  • bloodrayne2
    Nyomjatok be egy linket egy skillkerékről (masteries) THX!
  • Kamisama
    Le van írva mindegyikhez hogy mihez tudod használni, fegyverek, pajzsok, gyűrűk stb. És van ott még egy olyan hogy mondjuk 1/5. Azaz 5 ugyanolyat kell beleraknod hogy kapj egy relicet, amire még bónuszt is kapsz.
  • Mentol
    Csá!

Az ilyen Essence of... köveket (vagy miket) hogyan lehet használni? Ugyanaz a funkciójuk, mint mondjuk a vadkan- és a denevér- meg madárbigyóknak? Miért nem tudom belerakni a cuccaimba őket?
  • Kamisama
    Amivel szart sem érsz, mert sokszor van olyan hogy egy fegyver ami pl a kereskedőnél 700ezer arany, megveszed és berakva egy nagy rakás szar, miközben a másik fegyvered amiben már van valamilyen charm, vagy essence kisebb sebzésű. Elég érdekes. Pl most epicen szereztem egy kék kardot, very fast meg 49-56 ig sebez, örülök mint állat, erre semmi, berakom és egy rakás szar...nem értem miért. A másik kardom ami zöld és 1db essence van benne, 75000-et ér, többet mint a kék cucc. Már nagyon uncsi, ezért kezdtem neki az epicnek, hátha találok valami jó fegyvert, de nem. Azért szenvedni itt, hogy leviszek 50db grand heal potiont, és az elég nekem úgy 15 percig, hát pénzben is nagyon megéri mert darabja 5250. Szal 15 perc élet kerül 262500 aranyba, jó nem? Egy tetü csontvázkirály, vmikor egyet rámküld azt már harangoznak. Élmény, irígylem a többieket, akiknek a karakterük még itt is olyan táp hogy élvezet vele játszani.
  • Narven
    Ma este lesz a napja, hogy pontot teszek a játékhibák végére. Addig fel nem kelek a gép mellől, amíg az atyai-anyai tanácsokat követve kifagyásmentesre nem varázsolom a játékot. :-)

Amúgy Egyipton király hely, folyamatosan ontják a szörnyek a zöld cuccokat. Kár, hogy egyiket sem tudom használni :-), ám ennek "köszönhetően" egyre több a pénzem :-)
  • Narven
    És mit tudod Te, hogy én nem direkt a szenvedést szeretem? Mi van, ha egy rohadt nagy mazochista vagyok, aki az csipázza, ha kifagy a játék ezerszer? :-))) Amúgy meg ANYUCI: igenis értettem, köv. küldetés: Unleashed verzió megszerzése, kiírása. Csak hogy NE OKOZZAK neked csalódást! ;-) (látom férfi vagy a javából, már ami a határozottságot illeti írásban - de hogy másban is?? ;-)
  • gamerboy91
    Én nekem az 1.08 patch+1.08 crack és nem lép ki egyszer sem!!!