23078
-
hentesferi #2681 ja oks :)
én ált. str és hp-ra teszek -
#2680 eletre manara nem nagyon erdemes pakolni... -
hentesferi #2679 Látom az életre nem nagyon gyúrtál :D -
Az én karimról nem kértetek de adok 1 képet -
hentesferi #2677 esetleg neked is J0nNyKa ;) -
hentesferi #2676 oda adhatom a mentésemet ha megakarod nézni a karim :) -
#2675 passziv skillek, illetve egyeb targyak
ezek lehetnek nala szarok -
Kamisama #2674 Hát nekem 300 volt. Valami nálad nagyon szar, az én fegyverem is ekörül sebez, de a végleges sebzésem sokkal több. -
hentesferi #2673 Nincs valakinek egy eladó jó kis fegyója ? mert akkor gyüjtök rá pénzt :)
és cserélhetnénk lanba ;) -
hentesferi #2672 amúgy kb 28-as szinten mennyinek kéne lennie a dmg-nek ? -
hentesferi #2671 Leslieee te nem tudsz mutatni egy képet a karidrol ? :) -
hentesferi #2670 én csináltam olyat hogy többször mentem át egy majestic chestes területen , de azt halottam hogy minnél többször nyitsz egy maje. chestet annál kevesebb az esély hogy ad valamit jót :S
A Fable meg olyan nagyon jó game volt :D annyira jól megcsinálták olyan jó gamet én talán még nem is láttam :D Roszzat azért nem csináltam mert én nem tok játékokba roszz lenni :P -
#2669 Biztos,hogy lesz Fable 2 már csinálják, persze állitolag elöször konzolon jön ki. -
#2668 Érdekes h 28as vagy és nem találtál még zúzdább fegyvereket. Főleg ha már ott jársz. Érdemes többX átmenni olyan területeken ahol Majestic Chest van. Meg van egy rakat sebzős gyűrű nekem mindegyik fajtából van 1-1 és mindig azt használom ami a fegyverem sebzéséhez illik.
Én is a jó oldallal vittem végig, de elkezdtem gonosszal is és családott is alapítottam h lassabban teljen a játék:P -
hentesferi #2667 Kéne egy kis help hogy hogyan tudnám akkor kicsit felgyurni a dmg-m :S
gondolom jóbb fegyó de ha esne :DD -
hentesferi #2666 J0nNyKa : az kicsi ? :S
Lesliee: Igen azzal is nyomtam :D végigvittem a jó oldallal :) és télleg rövid volt meg túl könnyű :S remélem is leszz 2 ;) -
#2665 A mapok tényleg hasznosak, de hogy ki az a beteg állat aki h'n's rpg-hez végigjátszást csinál,úúúú :P
A Pacmanhez nem tudtok végigjátszást? :DD -
#2664 170 dmg 28as szinten? :| -
#2663 mapok
bar teruletenkent, de legalabb hasznos -
r4pt0r #2662 itt van hentesferi képe:
Galéria (de a neve mellet is ott van :P) -
#2661 A Galériájában ottvan :)
Te Fecó máskor ha ilyet látsz h +x% fire damage, akkor inkább fire damage Charmot tegyél bele a fegyverbe:))
A Fable-el is nyomtad? De zsír is volt, csak kajak rövid :(( Remélem lesz 2 :) -
hentesferi #2660 én kerestem de nem találtam -
#2659 Szal valakinek van térképe a három világhoz?? -
#2658 hol kene kepet latnom ? -
hentesferi #2657 jaj de hülye vagyok ma, télleg :)
amugy láttad a képet ?
-
#2656 gondolom mer normalon kezdted, probald meg mondjuk kijelolni h epic -
hentesferi #2655 ja amugy OMG kezdhetem elörröl az epic modot ? mert most be logolok a karimmal és nem megarába vok (epic mod ) hanem normal mod vége amikor Typhont kell megölni. -
hentesferi #2654 OK megvan :D ott van a galériámba :P -
hentesferi #2653 azért kéne 20KB mert a képfeltöltésre meek :)
ha meg simán be akarnám linkelni akkor a kepfeltoltes.hu-rol tölteném de nem sikerült mert kiirta hogy onnan nem lehet feltöltenem ide képeket :S
bocs all de én nem vok egy nagy forumozos tipus és nem nagyon vágom az ilyeneket :) -
#2652 kerlek fejezd be a vergodest, magadat egeted -
#2651 kinyomtatja a monitort -
bloodrayne2 #2650 Ez akart lenni ??ez egy kalap fos -
#2649 Van egy olyan trükkös gomb a klavin h print screen. Vajh mit jelenthet:P -
#2648 igazabol nem kertem a velemenyed
amugymeg leirtam hogy kell kepet csinalni, azt nem sikerult eszrevenned ?
hentesferi: nem ertelek, miert kene 20 kb-nak lenni a kepnek ? -
hentesferi #2647 megnéztem és télleg 3 + zsákom van de amugy a haveromnak mutathatok screenshotot 4+ zsákja leszz amikor 6lvl volt már akkor volt neki egy + bagje :S de hogy hogy csinálta azt nem tom -
bloodrayne2 #2646 jOnNyKa mellözd a oltós beszólásaidat! -
hentesferi #2645 nah én nagyon béna vok :S
sehogyse jön ki a megengedet 20 KB :S nekem 193KB jött ki :S hogyan tudnám megcsinálni hogy ne legyen ekkora a mérete ? mert direkt nem gif-be mentettem hanem JPG-be -
bloodrayne2 #2644 Télleg hogy kell csinálni képet a játékban? -
#2643 majd meglatod a screenshotjan -
Santata #2642 Hát én legendaryn 35 potival elvoltam ha nem bosst attackoltam fél óráig kb... Thane-m volt de közelharcra gyúrtam...Szal nem tom hogy iszol 150-t fél óra alatt...